עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by liav12,

משהו קליל אם אפשר כי השתמשתי בזון אלרם והוא כבד על המערכת... תודה..!

• 8 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by Dan4,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by avive,

כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  4. אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc

5. Started by ShayGTi,

חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי (ומה שמצאתי-לא FREEWARE) תוכנה לחתיכת קטעים מתוך קטע MID, או תוכנה חינמית להמיר MID לMP3 כדי שאוכל לעבוד עם הקובץ בSOUND FORGE, תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  6. Started by yan,

מישהו יודע איך אפשר לגבות את הסמיילים של המסנגר? כאילו אחרי שהוספתי אותם ועשיתי להם קוד והכל... כי אין לי כוח כל פעם להוסיף מחדש

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by mci10mat,

אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by zobi12,

יש לי בעיה מבאסת בכול פורם שאני נכנס שאני כותב משהו זה מה שאני מקבל ?ג??ג???? עכשיו אני מצליח לכתוב בגלל שאני כתוב בadress של האינטרנט

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. Started by einat84,

אנשים יקרים! בטיפשותי הרבה מחקתי קובץ SYSTEM חשוב השייך לכרטיס קול שלי.. בדיעבד. כרגע מופיע לי שהתקן שמע אינו מוגדר.. ושחסר דרייבר.. ברשותי כרטיס קול מסוג- C-Media AC97 Audio Device והקובץ שחסר הוא- ALCXWDM.SYS בנוסף לכל הצרות- לא מוצאת את הדיסק התקנה של הכרטיס שלי.. ולא מבינה כל כך בתחום. כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש- עינת.

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  10. אהלן. כאשר אני פותח מספר טאבים(לפעמים ארבעה ולפעמים עשרה ומעלה) אז פתאום אני חווה באג כשאת תסמיניו אפרט להלן: 1: שורת ה MENU BAR נעלמת בטאבים החדשים ולמרות שהיא מסומנת ב-V אין אפשרות לראותה. 2: מקש ימני בעכבר לא עובד. 3: ALT+CTRL+DEL לא עובד או לחילופין מציג TASK MANAGER ללא נתונים(רק חלון אפור עם כפתורים). ההרגשה היא שחלק מרכיבי מערכת ההפעלה פשוט קופאים. מערכת: SP2 XP, FIREWALL של WINDOWS, אנטי-וירוס- AVG 7.5 (עשיתי סריקה מלאה ולא נמצא דבר). אנטי ספייור- SPYBOT(שנסרק מספר פעמים השבוע ולא נמצא שום דבר(אפילו לא אחד). האנטים מעודכנים וגם ה WINDOWS. כל ה ADDONS לא של MS ב DISABLED ב IE (ואני לא משתמש באף TOOLBAR). אנא עזרו לי לחשוב מהיכן הבעיה המוזרה הזאת. נ.ב- גם לפני שקני…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by ag43,

שיניתי את הגדרות הבהירות בCATALYST CONTORL CENTER אבל כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש ההגדרות "נשכחות" עד שאני נכנס לCCC ואז הן חוזרות לבד. יש לציין שהCCC נטען עם עליית הWINDOWS אוטומטית ורק כשאני נכנס לתוכו ההגדרות חוזרות.

12. Started by MATOK,

אני מנסה למצוא תוכנה שנועלת את מקשים,בעיקר את מקשי ה-windows. תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי תוכנה שנקראת I HATE THIS KEY . אפשר לנעול תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  13. שלום לכולם, אני רוצה לדעת אם מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה ניתן "לחתוך" חלקים מתוך סרטים\מוזיקה ולהשתמש בהם במקומות אחרים (מצגות וכאלה) בתודה לעוזרים, אלי

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. פירמטתי את המחיצה שבא היו כל המסמכים. את המערכת הקודמת לא פירמטתי, ז''א שתיקיית הWINDWOS הקודמת השארתי, והתקנתי את המערכת בתיקייה אחרת. אני רוצה לשחזר את המידע שהיה לי במסמכים שלי, ולגבות אותם ואז לפרמט פירמוט חדש חדש שממש ימחוק את כל המידע במחיצה. ובנוסף נמחקה לי מחיצה, וכל החומר שהיה בפנים, והיא נהייתה נקייה מחומר. אני רוצה לשחזר משם גם את המידע. איזה תוכנות יודעת לעשות את זה, כאשר יש לכם ניסיון איתן. תודה GETDATABACK for ntfs לא שיחזרה לי כלום, סימנתי לה איזה מחיצה אני רוצה שתשחזר, מחיצה SYSTEM (שד''א כל המחיצות שדיברתי עליהן נמצאות באותו כונן) והוא פשוט מצא לי את החומר שיש כרגע ולא של קודם.

• 7 תגובות
    • 693 צפיות
  15. שלום לכולם אני אשטף אתכם בבבעיה שיש לי כבר המון זמן.. ווירוסים! אני מנייד המון קבצים בעזרת הדיסק און קי שלי בין שרתים שונים והמון מחשבים וכל הזמן אני נפגע מווירוסים קבועים. אני מחפש תוכנה שברגע שאני מחבר את הדיסק און קיי שלי היא תבדוק אותו ותמחק את הווירוס שעליו וכמובן שתבדוק בשבילי את ההארד דיסק כאשר אני ארצה. שמעתי את תוכנת הNOD אבל אני משם מה לא מקבל ממנה שום פידבק כאשר אני מחבר גיסק און קיי שאני יודע שיש בו ווירוסים. תודה רבה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by zohar678,

האם מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה שבתמונה? אמרו לי שאני צריך להתקין דרייבר של כרטיס הרשת בכדי להעלים את סימן השאלה. התקנתי את כל הדרייברים שנמצאים על הדיסק שקיבלתי בזמנו עם המחשב אך הסימן שאלה הצהוב עדיין מופיע. לוח האם שלי הוא FOXCONN S775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L

• 9 תגובות
    • 693 צפיות
  17. הורדתי סרט עם שני פסי קול, אחד באנגלית ואחד בגרמנית, ואני רוצה למחוק את הגרמנית כדי לחסוך מקום. למישהו יש מושג איך עושים את זה?

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. היי, צילמתי סרטוני וידאו כקבצי AVCHD 59FPS. האם יש דרך לנגן אותם כ-30FPS בנגן כלשהו או שעליי להמיר אותם ומה הדרך המומלצת ביותר להמרה בלי לפגוע באיכות? תודה!

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. Started by Bashash,

מסיבה לא ברורה היום פיירפוקס מתחיל להוריד לי דברים שלחצתי להוריד לפני שהוא מביא לי את ההודעה של לשמור או להפעיל עם תוכנה ורק אחרי שהוא מסיים את ההורדה הוא מביא אתצ החלון הזה ומוסיף את הקובץ שהורד לרשימת הורדות.... זה משפיע גם על הצגת סירטונים - רק אחרי שהוא סיים לגמרי את הטעינה, הוא יציג את הסרט. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  20. שלום לכולם. לאחרונה הותקפתי באחמדינאג'אד חדש שטוחן לי את המעבד על 100% ואינו מניח לי לעבוד עד שאני מעלה task manager וסוגר את ה-service. אני מודע לעובדה שהתהליכים שנקראים svchost (ויש לי 4-5 תהליכים כאלה בו זמנית) הם תהליכים של מעאכת ההפעלה וחיוניים למערכת, אבל עד שאני לא מכבה בברוטליות את השירות אינני יכול להמשיך בעבודה. מותקן אצלי כדרך קבע אנטי וירוס NOD-32 מעודכן, כמו כן הייתי מחובר לפיירוול של windows עד שקיבלתי הודעה (מצ"ב קובץ תמונה). כמו כן הרצתי אין ספור פעמים avg anty spywear ו- search & destroy ולא נמצא שם ממצא מחשיד. הרצתי גם סריקות מאתרים און-ליין ונאדה. גם מעקב אחרי תהליכים ב- msconfig ו-regedit לא העלו ממצאים מלבד אולי הקובץ נווידיה nvcpl.dll ש…

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  21. Started by michael_brosh,

אני מנסה להתחבר ב EMULE והוא אומר לי שיש לי LOWID ושאני אבדוק את ה NETWORK CONFIG שלי! הוא לא מתחבר לי לשום שרת!!! מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by Freaky Styley,

כשאני לוחץ על מצלמת אינטרנט, מופיעה לי ההודעה הבאה (בתוך חלון השיחה): "??לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב" הנה רשימת התהליכים שלי:

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  23. שלום אבא שלי הוריד דברים על המחשב ועכשיו הוא מלא טרויינים וזבל וAD WARES וכל הזמן יש לי פופ אפס עשיתי ניקויי עם AD WARE CLEANER ועדיין יש לי פופ אפס וכל מיני חרא אני צריך תוכנה חינמית מומלצת למשימה

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  24. עד עכשיו התחברתי דרך פידג'ין.. לחשבונות המסנג'ר והאי סי קיו שלי והכל עבד ,בבוקר זה התנתק לי ומאז זה לא מתחבר לי יותר. יש לי רשת בבית עשיתי ריסט לראוטר , התחברתי בלי הראוטר בלי שום פייר וואל לא של ווינדוס ולא של המודם : לא עזר . עשיתי ניקוי לקוקיז ולקבצים הזמניים , עשיתי שיחזור מערכת , לא עזר . ניסיתי להתקין עוד תוכנות כמו מירנדה וכל התוכנות של המסרים שאפשר להפעיל כמה חשבונות ביחד , בכולם הוא לא נותן לי להתחבר . הכי מוזר , שהתקנתי את המסנג'ר הרגיל הצלחתי להתחבר . רק לחשבון אחד כמובן אבל הצלחתי. ההודעות שגיאה : באי סי קיו הוא כותב לי : סיסמה לא נכונה . במסנג'ר הוא כותב : לא יכול לאחזר את רשימת הכתובת של msn . והסיסמאות כן נכונות כי במחשב אחר ברשת אחרת הם עבדו , ולא הקפיאו ל…

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  25. Started by Sp_RuS,

אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים