עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by waizman,

לאחר קריסות רבות שהופיעו לאחרונה נאלצתי להחליף את האייסיקיו שלי מגרסה 2001 לגרסה 2003... מיד זיהיתי מלא אופציות חדשות (אם כי לא תמיד טובות) שלא הצלחתי להתרגל אליהן ואני רוצה לשנות אותם... 1. למה איקס ממזער ולא סוגר? ואיך אני משנה את זה שיסגור עם איקס? 2. מה זה הסמיילים המכוערים האלה? איך אני חוזר לקודמים (היה פה פעם איזו הודעה עם לינק ל DLL עם התמונות אבל לא מצאתי אותה)? 3. למה כשמישהו מתחבר ואני לוחץ על הפרח הוא לא מראה לי תיבה עם הודעה מי זה כמו מקודם? תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by StorM FighteR,

איך נכנסים לסרבר בונרילו? דחוף

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  3. Started by Colombo-Manch,

לא מצאתי כאן דיון רציני על תוכנות אנטיוירוס בו אני יכול להגיב, אז אני מפרסם את זה כאן. מקווה שזה בסדר. בכל מקרה מישהו התנסה באנטיוירוס הזה? הוא עלום שם בעיקר בגלל שאתה חייב להתחבר לשרת של האתר באמצעות אימייל וסיסמא (מה שאומר שכמובן צריך לרכוש אותו לתקופה של עד שנתיים...) ??? מה שכן שמעתי שהוא טוב במיוחד למשתמשי P2P...האם זה נכון? ועד כמה? על תגובתך המהירה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  4. Started by ranyr,

אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  5. Started by x-dude,

אני משתמש ב za כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה אבל תמיד הייתה לי בעיה. המשאב vsmon.exe לוקח הרבה מאוד זיכרון,אחרי אתחול הוא מתחיל במצב נורמלי של אני חושב מתחת ל 10MB ובמשך השעות והימים הוא פשוט צומח וצומח ולפעמים מגיע לשלב 50MB של זלילת זיכרון. האם יש דרך סביב זה? כל הקונפיגורציה היא ב default חוץ מההגדרות לרשת מחשבים. cookies control on medium add blocking on high web filtering off

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  6. Started by benor,

שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  7. קפץ לי החלון הזה מהאנטי-ווירוס. מה זה אומר? http://img44.exs.cx/img44/465/5724.jpg

8. Started by Cr4ck,

נתקלתי בזה הרבה לאחרונה , והחלטתי לעשות משהו בנושא הרבה תוכניות , שכנראה רצות על dos מעלים לי את ההערה הבאה ( קובץ מצורף)ברגע הפעלתם . מה הבעיה פה בעצם? ומה אני צריך לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  9. Started by Liran -,

שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  10. Started by Liran -,

:-\ אני חושב שיש פה משהו מוזר .. תראו, המרתי סרט בפורמט Avi לפורמט MPEG על-מנת לצרוב אותו כ - VCD לצפייה ב - DVD. הסרט עצמו בפורמט Avi שקל בערך 1.12 (GB) ולאחר ההמרה ל - MPEG הסרט שוקל כרגע בערך 962 (MB). האם הדבר הגיוני ? ??? אגב, בשביל תהליך ההמרה השתמשתי בתוכנות Virtual Dub ו - TMPGEnc, ובנתונים הבאים : Video - CD PAL (MPEG-1 352x288 25fps CBR 1150kbps, Layer-2 44100Hz 224kbps וב - Motion search precision בחרתי באפשרות - Highest quality very slow. המחשב ביצע את ההמרה במשך 3 שעות בערך, אבל עדיין משהו נראה לי פה לא הגיוני :-\ בתודה מראש, The Wizard

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  12. Started by leoleo,

יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  13. Started by aviram20,

משהו מאוד מעצבן קורה לי במחשב אני נימצא באתר נגיד באתר הזה.. ואז אני נכנס לתקיה שלי שיש שמה כול מני אתרים אחרים ... אני לוחץ על אתר אחר הוא פותח לי אותו על הדף של האתר הזה וזה מעצבן אותי נוראא.. ואני לא רוצה שיפתח לי אותו על הדף של האתר הזה אני רוצה שיפתח דף חדש ובו את האתר שרציתי להיכנס אליו... ואת האתר הזה שלא יגע בו.. מה עושים כדי לשנות את זה ?? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by shahar19,

שלום... יש לי בעיה בכרטיס מסך המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך פשוט הכל שחור לא עולה כלום עכשיו אני חיברתי את המסך רגיל.. ובמנהל ההתקנים זה עושה לי משהו צהוב כאילו לא מותקן הצלחתי לסדר את זה איכשהו ועוד פעם לא עבד.. מה צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by lioryb,

שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  16. כאמור לפי הכותרת מערכת ההפעלה במחיצה אחת וה-FF מותקן באחרת. בכל זאת שאני נכנס ל-Aplicatyion Data יש לי כמעט 100M של זיכרון מטמון של ה-FF...למה זה שם? בישביל זה התקנתי הרי ב-D ולא ב-C... איך אני יכול להעביר את זה?

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by nimrods,

האם יש תוכנה לזרז הורדות של האיימיול שהתוכנה תוריד ת'קובץ יותר מהר?? תודה מראש שעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  18. Started by TaMiRn2,

אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  19. היי...כל סרט או כל סירטון שאני מוריד או רואה באתר של ספורט זה תוקע לי את המחשב, זה תוקע לי את המחשב ,מה זה אומר חסר לי משהו ? כל סרט שאני שם במחשב או סירטו שאני מוריד או סירטון שאני רואה באתרים זה פשוט תוקע לי את המחשב .. אני ננכס ל youtube מפעיל סירטון וזה תוקע לי את המחשב ...גם סרטי דיוידי במחשב ,כל מה שקשור לוידאו מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה ויש לי k lite codec pack מה אני עושה ??? מה הבעיה בכלל?? והאם זה קשור ללוח אם אולי בחיבורים?!

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  20. Started by Alex89,

כשאני מנגן שירים בWA המערכת 5.1 לא עובדת עובדים רק 2 רמקוילם קידמיים... איך אני עושה CROSSFADE ב WMP 11 (WINDOWS MEDIA PLAYER(?

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  21. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall צד 3 לvista 64bit?

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  22. יש תכונה נפלאה ב"פיירפוקס" ששומרת את הדפים שהיו פתוחים בה ופותחת אותם מחדש אחרי שסוגרים את המחשב ומדליקים מחדש, או אפילו אחרי קריסה של ה"פיירפוקס", אבל לפעמים קורה בכל זאת משהו שגורם לקריסה וכשאני פותח את ה"פיירפוקס" אין בכלל את האפשרות resume session מה אני עושה אם כשאני פותח את ה"פיירפוקס" הוא פותח חלון חדש, איך אני מחזיר את כל מה שהיה פתוח? וכשאני סוגר ידנית את כל החלונות והטאבים ה"תכונה" גם לא עובדת לי תודה

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  23. Started by hofshi,

לעיתים קורה שמסירים תכנה מהמחשב (Uninstall), אבל לאחר ההסרה, התוכנה העקשנית עדיין מופיעה בתפריט Add or Remove Programs מדריך זה מראה: 1. איך להסיר את התוכנה הסוררת מהתפריט הזה. 2. איך להסיר מהתפריט הזה גם תוכנות שלא הוסרו (לא בוצע Uninstall) על מנת למנוע הסרה לא מכוונת שלהן. http://hofshi.blogspot.com/2007/09/add-remove-programs.html המדריך עם תמונות מסך.

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  24. אני מנסה לתרגם איזה סרט ישן וצריך תוכנה טובה לעבודה עם כתוביות יש המלצות?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  25. Started by RanN19,

יש לי אנטי וירוס Eset.NOD32.Antivirus.v3.0.414 ועד עכשיו הוא עבד לי מצוין בלי בעיות ופתאום אתמול האייקון שלו הפך לי מכחול כזה לאדום ואני לא מצליח למצוא את הבעייה! חשבתי שאולי השם משתמש והסיסמא כבר לא נכונים אבל זה לא זה ואני פשוט לא יודע מה לעשות משהו יכול לעזור לי

• 3 תגובות
    • 625 צפיות

דיונים חדשים בפורומים