תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
טיפה קשה להסביר את זה בשורה, אז אני אפרט קצת. אתמול בערב שמתי לב שאני לא מצליח להפעיל את השירים במדיה פלייר של הווינדוס 7. כל פעם שבאתי להפעיל שיר מסויים קיבלתי הודעה server execution failed, ושניסיתי להפעיל את המדיה פלייר הוא בכלל לא עלה. עשיתי System Restore לנקודה מסויימת ואכן השירים פעלו ובסוף התברר לי שזה ההסרה של קספרסקיי (כמובן שהסרתי שוב בשביל לבדוק אם אכן הבעיה נובעת מההסרה של התוכנה) עכשיו אני בבעיה כי הקספרסקיי 2009 לא רץ טוב עם הווינדוס 7 ואני צריך להתקין אחר ואני לא יכול להתקין גירסה אחרת, עד שאני אסיר את הגירסה הנוכחית. אני יודע שזאת לא בעיה רגילה, למישהו יש רעיון ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח קובץ בסיומת msstyle או בסיומת theme ותציג לי איך ייראה ה"התחל", איך ייראו החלונות, הצבעים, הפונטים וכו' ב-theme שאותו פתחתי - מבלי להתקינו. כלומר שאני אוכל לראות איך ה-Theme נראה, אך לא אצטרך לפתוח אותו ל-c:\WINDOWS\Resources\Themes ואח"כ ליישמו (Apply) כדי לדעת איך הוא נראה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום . יש לי סרט HD ששוקל 4.5 גיגה . רציתי להעביר אותו לDOK וצפות בו בXBOX אבל אני לא מוצא את הDOK של ה8 גיגה . מצאתי רק DOK של 2 גיגה . יש תוכנה שיכולה לפצל את הסרט לכמה חלקים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, אולי מישהו יודע, האם תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB וסוליד וורקס תומכות בארבע ליבות?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי קובץ של6 גיגה ואני מנסה להעביר אותו לכונן חיצוני ולא מצליח הוא כותב לי שאין לי מקום על הכונן [יש שם80 גיגה] המחשב כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק עשיתי והוא עדין כותב שאני צריך לעשות ניקיון להרד דיסק החיצוני [אפילו שהוא ריק] מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
1. תוכנה טובה ללימוד הקלדה עיוורת 2. תוכנה שעושה את הדסקטופ כמו ווינדוס וויסטה (ראיתי המון תוכנות כאלו כמו סטייל אאקספי או בליינד 5 לא הצלחתי להפעיל סקין של הויסטה) אם אפשר אלטרנטיבות אחרות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי Gmail ב Mozilla Thunderbird אני רוצה לשלוח מייל שאני יוכל לוודא שקראו את ההודאה אני לא יודע איך קוראים למונח הזה אני מקווה שהבנתם אותי
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את Add-on שנקרא: auto Reset Browser. שמה עושה Reset לדפדפן כל X זמן אם לא השתמשתם בו. בעבר אחרי ה Restart ה"שועל" היה פותח מחדש את כל ה Tabs שהיו פתוחים לפני ה restart אבל היום הוא רק פותח את ה Home page. שתי הערות: אני משתמש ב Tab Mix Plus ה Home page שלי הוא שני Tabs
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ב-EVEREST המצלמה מזוהה כך: USB\VID_0C45&PID_612A\5&23E3A327&0&1 הנה התמונה של המצלמה: אם מישהו מכיר ויודע איפה להוריד דרייבר של זה, אני אשמח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
יש לי את הגירסא 6.0.0300..ראיתי באתר שיצאה את הגרסא הנ"ל...(303 בסוף) שווה לשדרג? מה התחדש?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
כבר המון פעמים ובהמון ורסיות ניסיתי לייבא קובץ אנשי קשר לOL בין אם בקובץ EXCEL ובין אם בACCESS. הקבצים עצמם נשמרים כקבצים מיוצאים מOL 2007 - מקווה שלא זו הבעיה - ומיובאים, לכאורה, במלואם. אה-מה-מה, למרות שפעולת הייבוא אורכת כמה שניות, ועל פניו נראה שרשימת אנשי הקשר בOL גדלה, בפועל, אין את אנשי הקשר המיובאים, ואם יש, אז הם מופיעים רק כשם וללא פרטים בתוכם (טלפונים, מיילים וכתובות). זה משגע אותי ולא ברור לי למה, אז אשמח אם: א. תסבירו לי מה קורה שם. ב. תגידו איפה נמצא קובץ אנשי הקשר המקורי שלOL בויסטה ובXP (שני מחשבים שונים), על מנת שאוכל להחליף אחד באחד (אם ניתן). ג. תדריכו אותי בדיוק מה לעשות ואיך. המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אהלן , יש לי WINAMP גרסא 2.80 ( הישן והטוב ) אבל בכל פעם שאני נכנס לשמוע איזה שיר הוא מציע לי לעדכן לWINAMP 5.4 , ואני לא רוצה לעדכן! איך אני גורם לו להפסיק להציע לי שידרוגים למיניהם ? תודה
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתסתיר את האייקונים בדסקטופ שלי כאשר אני למשל לא נוגע במחשב חמש דקות אז שפשוט האייקונים יעלמו ואם אני מזיז את העכבר אז שהם יופיעו עוד פעם אני פשוט רוצה לעשות את זה שיראו את הרקע בצורה מושלמת בלי הפרעות מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש הוא עובד מצויין אבל יש בעיה קטנה, יש תופעה מוזרה בתוכנות כגון EVEREST וFANSPEED, כאשר אני מעלה את ( HOME EDITION)EVERREST בשלב מסויים המחשב נתקע..... זה נראה לי קשור איך שהוא לסנסורים או הטמפרטורות שלא משדרים נכון.... וFANSPEED תוקעת את כל המחשב כשהיא עולה, מה זה יכול להיות.? חוץ מזה יש לציין אין שופ תקיעה בתוכנה או בעיה אחרת.... יש לי משיהו רעיון?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי במחשב תוכנת firewall על מנת להעיפ את כל המשתמשים הבלתי רצויים והפרסומות ששולחים לי למחשב מהמחשב ניסיתי את נורטון וזה ממש ממש לא זה זה יותר מדי זיכרון לוקח ותוכנה קצת קצת קצת לא בשבילי... פעם הייתה לי תוכנה של חברת קונסיל פי סי היא הייתה נחמדה אבל לא ידעתי כל כך להשתמש בה.... הייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה טובה קלה לשימוש יעילה ושלא תיקח לי יותר מדי זיכרון... יש דבר כזה? ואם לא אז פשוט תמליצו על משהו טוב.... בתודה גידי
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום , קניתי מחשב חדש ואני מנסה להתקין את כל הדרייברים הדרושים מהדיסקים שקיבלתי וניתקלתי בבעיה עם הדרייבר של הקול. את כל השאר הוא מתקין בצורה טובה ואף אומר שגם את זה הוא מתקין טוב אבל בdevice manager יש סימן שאלה ליד. הדרייבר הוא" audio device on high definition audio bus" אני מנסה להתקין כרגיל מהדיסק אבל הוא טוען שהוא לא מוצא אותו. מה ניתן לעשות? [br]פורסם בתאריך: 4.12.2008 בשעה 21:01:26 אוקיי, הורדתי דרייברים חדשים מהאתר של GIGABYTE והוא התקין אותם אבל עדיין אין קול מה עושים??? (יש לי רמקולים x530, חיברתי את כולם הדלקתי והvolume מוגבר)
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
http://www.schooly.co.il/MySchool/index.asp?url_t=benzvi&pagename= אני רואה את העמוד הראשי אבל אני לא יכול ללחוץ על אף אחד מהקישורים בתפריט הימני.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהסרתי את IE7 וחזרתי ל6 אני לא מצליח להיכנס לאף אתר חוץ מוואלה. עשיתי איפוס לכל ההגדרות, מחקתי קוקיז וקבצים זמניים. כמו כן שחזור מערכת לכמה ימים אחורה לא עזר. חשוב לציין שבפיירפוקס ניתן לגלוש. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-