תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם,יש איזושהי תוכנה שיכולה למחוק את רשימת החיפוש באימיול? ככה שכל פעם שאני מחפש משהו שלא יקפצו לי מילות חיפוש אחרות שמתחילות באותה אות... תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש המון קודקים למחשב אבל רציתי לדעת אילו הכי טובים והכי רצויים למחשב??
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קיבלתי לפני כמה ימים מסך כחול.. (וינדוס ויסטה אם זה משנה) מישו יכול לבדוק מה הבעיה בבקשה? http://rapidshare.com/files/153619478/Mini101008-01.rar.html תודה רבה mz155
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה.. התחלתי להתעניין בכל הקטע הזה של עיצוב תמונות ואני צריך מדריך למתחילים לשימוש בפוטושופ CS4. לא משנה לי אם המדריך הוא בעברית או באנגלית העיקר שיהיה מפורט ומובן. תודה רבה mz155
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לפני פרמוט, ולא יודע באיזה קומבינציה של תוכנות אבטחה להשתמש מה לדעתכם כדאי: BITDEFENDER TOTAL SECURITY 2008 שאמור לכלול בתוכו את הכל... NOD32 3.0 עם SPYBOT ו CCLEANER פעם בחודש. קומבינציה אחרת שתמליצו לי. מה לגבי קספרסקי? ראיתי שגם לו יש חבילת הגנה, האם היא מומלצת?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי כל כמה שניות חלונות קופצים אפילו שאני לא באינטרנט ניסיתי אנטי וירוס אנטי ספייוור הכל חוסם פופ אפים אבל זה עדיין מופיע וזה מאוד מאוד מציק מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שמשחזרת את המחשב למצב שלפני הפעלת המחשב שאפשר איתה להגן על חשבון אחד (לא על כל חשבונות המשתמשים) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס למשתמש ספציפי ואני לא יכול, הוא אומר לי ש the service is temoraily unavailable אבל שאני מנסה להכנס לחשבון אחר הוא נכנס בלי בעיה, גם מאותו הדומיין מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: מהפלאפון אני כן מצליח להתחבר, מהמחשב עדיין לא
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתפעל באופן אוטומאטי בחיבור כנון USB חיצוני. התוכנה אמורה להראות את תוכן הכונן באופן ויזואלי (סרטים, מוזיקה וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות תמונה מונפשת במסנג'ר במקום רגילה? :s05: תודה רבה לעונים
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לאי.מייל בסגנון Outlook , אני רוצה שיהיו כמה דברים שלפי מה שאני יודע אין ב-outlook, בעיקרון אני מחפש תוכנה מגניבה בסגנון incredimail , אני רוצה כשאני נכנס לאי.מייל ויש אי.מייל חדש אני אוכל להגדיר צליל שזה יעשה (אין ב-incredimail ), שתבדוק אוטומטית אי.מייל כל כמה זמן, שתוכל לסנן ספאם . משהו נוח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל עזרה בבעיה שיש לי עם EMULE הבעיה היא בכך ששהורדה אצלי עומדת על אפס בעוד שבהעלאה המהירות היא בסביבות 12-14K המצב הזה הוא קבוע. אבקש לציין שהפורטים פתוחים ובבדיקה שאני עושה על הפורטים התוצאה בסדר. כאשר אני פותח את חלון השרתים - הרשימה ריקה לחלוטין ולמטה כתוב שה ED2K מנותק. אני מניח שמשהו לא מכוון נכון כי העלאה יש, לא ממש מהירה אבל ישנה בקביעות בעוד שהורדה כאמור אין בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
דוגמה למילה: èàáå ייתכן שבמקור זה היה מסך וורד/כתבן.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
א. מה זאת התוכנה הזו? לא זוכר שבכלל התקנתי... ב. רוצה להסיר את התוכנה. אבל איך? יש לי XP NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
בינתיים אני על OC ממוצע, 200x10, ואני שמעתי על הרבה מקרים שאחרי OC גבוה מידי היו צריכים לפרמט את המחשב. עכשיו כבר הווינדווס שלי מסודר לפי הטעם שלי, עם כל התוכנות והמשחקים והכל, איך אני יכול לגבות את המידע ככה שבמקרה ויהיו בעיות, אני יוכל לשחזר את הווינדווס ? מחיצה C שעליו מותקן הווינדווס היא 6GB, ויש לי מחיצה נוספת של 14GB שלשם אני מעוניין להעביר את כל המידע, ובמקרה שיקרה משהו, להחזיר את כל המידע מהמחיצה הזאת אל מחיצה C ולעבוד כאילו לא קרה כלום. אני מעוניין לגבות את כל כונן C, כולל התוכנות שמותקנות עליו, סה"כ זה 6GB. זה אפשרי בכלל ? ואם כן, איך עושים את זה ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הנרו שלי פשוט לא רוצה להמחק! אין לי את ההתקנה שלו, לפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש ואז למחוק הנה תמונה: מישהו יודע איך למחוק את זה בלי להתקין? וגם שאני מנסה להתקין גרסא יותר חדישה של נרו זה אומר למחוק את הישן קודם.. (מה שלא רוצה להמחק) ניסיתי במצב בטוח וניסיתי כמעט את כל השיטות ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חיפשתי בכל העולם ולא מצאתי (ומה שמצאתי-לא FREEWARE) תוכנה לחתיכת קטעים מתוך קטע MID, או תוכנה חינמית להמיר MID לMP3 כדי שאוכל לעבוד עם הקובץ בSOUND FORGE, תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לרדל רכישת מסך חדש רחב, אני מחפש תכנות או פשוט נגן, שיוכל "לדחוף" את המסך בדומה ל ICQ כאשר מזיזים אותה לקצה המסך. קיימת תכנה או פשוט נגן שמבצע זאת?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק. נפתח לי ה-autorun. יש שם מספר אפשרויות, כמו בדיקת driver validation, הרצת עדכון לvirus defenitions וסיור בדיסק, אבל אף אחת מהאפשרויות היא לא התקנת התכנה. חיפשתי בדיסק ולא מצאתי שום קובץ הפעלה. מה זה אמור להיות מוחבא? יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD חיצוני, ואני רוצה לבטל את החלוקת PARTITION שלו, חוץ מ-PARTITION MAGIC, יש עוד תוכנה מומלצת? אני עובד עם VISTA במחשב יש ל-VISTA תוכנה פנימית משלו בשביל ביטול PARTITION? האם יש אפשרות לבטל PARTITION גם ללא תוכנה חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-