עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomerA,

בעיה מוזרה שיש לי עם תרגום לעברית בVLC יש לי סרט שהורדתי ויש לי את הקובץ של התרגום שלו לעברית, הבעיה היא שהוא מראה את זה בתור סימני שאלה. - שיניתי את הקידוד בתוך הנגן לhebrew- windows 1255. - שיניתי בתוך הwindows את ההגדרות לuni-code programs לישראל. - בסרטון הספציפי הזה שום תרגום של עברית לא עובד עליו (ניסיתי תרגומים של סתם סרטים אחרים). - כאשר אני פותח את התרגום על סרט אחר זה עובד לי. - כאשר אני פותח את הקובץ תרגום בHTML הוא נראה תקין ובלי סימני שאלה. הקובץ של הסרט הוא מסוג MP4. זה נראה שהבעיה בסרט עצמו, אבל מה יכולה להיות הבעיה? איך יכול להיות שסרט לא יכול להראות עברית?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמורידה מהדפדפן פלאש ותוכנה שממירה קבצי פלאש או SWF לJPG PNG GIF תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. Started by iyehuda,

הצלחתי לעשות מצגת עם תמונות וידיאו הכל טוב אבל איך אני מוסיף עוד שיר ( אני מסמן 2 שירים אך הוא מפעיל לי רק שיר אחד, וברגע שהשיר הראשון נגמר השיר השני לא מתחיל )

• 1 תגובה
    • 996 צפיות
  4. Started by shafik,

שלום לכולם, מדובר במחשב חדש עם OFFICE 2003 (מדובר בלקוחה שלא מעוניינת באף גרסה מתקדמת יותר) יש אצלה בעיה- היא קיבלה מחשב חדש התקנו לה הכל אבל בלוח שנה בצד שמאל היא לא רואה את הימים א' ב' ג' וכו' אלא אורה את האות י'. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה? למחשב יש את כל עדכוני MICROSOFT. תודה רבה

5. אהלן, יש לי סוגיה קטנה, קבצים סרוקים אפשר להפוך ל PDF בעזרת התוכנה PRIMOPDF שיש לי ללא בעיה. קובץ WORD/EXCEL אפשר להפוך גם הם לPDF בעזרת תוכנה זו. אבל עשיתי עבודה, שמורכבת גם מקבצי WORD וגם מקבצים סרוקים (כמו תמונה image) וכשאני מנסה להפוך את שניהם יחד לקובץ PDF אחד, הוא לא נותן לי אלא מדפיס את הקובץ WORD ואת השאר הופך לPDF. איך עושים את שניהם יחד לקובץ PDF אחד שעלי לשלוח למרצה במייל? תודה!

• 1 תגובה
    • 853 צפיות
  6. יש לי בעיה ב IDM שאני מוריד מאתרים כמו FF או unlimitshare ועוד , זה עושה לי כמו כפילות של ההורדה וזה מביא לי שגיאה כזאת: Uploaded with ImageShack.us ויש עוד שגיאה שבסיום ההורדה זה עושה לי ככה ולא שומר את הקובץ Uploaded with ImageShack.us תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  7. המטרה שלי להגדיל את הגופן בטקסט בדף האינטרנט כי הוא כתוב מאוד צפוף ובאותיות מאוד קטנות לכן נורא קשה לי לקרוא. ניסיתי להעתיק לוורד אבל יוצא שהמילה בעברית כתובה משמאל לימין במקום מימין לשמאל. גם כשניסיתי להעתיק לפה את הטקסט יוצא אותו דבר. הנה דוגמא: וא בטומ תבוטל המקוהש תונמאנ .1 תונמאנ' םג הנוכמה חנומ .םשב םיבוקנ םיבטומ כלומר במקום "נאמנות" מופיע "תונמאנ " מה אתם מציעים לי לעשות? תודה רבה על העזרה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  8. אני רוצה להפעיל תוכנה על המחשב שלי, שתקליט שיחות סקייפ. אבל אני רוצה שהיא לא תהיה חשופה בשום אופן. איך אני יכול לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. Started by rony1880,

היי ראיתי שיש תוכנה כזו להורדת דרייברים של AMD בלבד, האם מומלץ להשתמש בה , או שיש תוכנות אמינות יותר? רוני

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  10. Started by raiongroup,

אהלן חברים, שמעתי על הפורום באמת דברים רק טובים והחלטתי סוף סוף להירשם. חברים אני מחפש תוכנה לעסק שלי. יש לי מוקד טלמרקטינג ובתוכו 20 מחשבים. הייתי רוצה להציג לעובדים את הנתונים שלהם בזמן אמת ולחבר את כל המסכים שלהם אל תוך מסך אחד האם הדבר אפשרי? האם ניתן לראות את כל המסכים של המחשבים במסך אחד מפוצל שכזה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. Started by civic_ex,

יש לי קובץ עם 1000 מיילים ,האם יש תוכנה שמפיצה את כולם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכל חברי הפורום, אשמח להעזר בידע שלכם בנוגע לעבודה עם פרימייר. לאחרונה המעסיק שלי הודיע לי שהוא מאשר רכישת מחשב שעיקר יעדו יהיה עריכה בפרימייר פרו.לאחר התבוננות בדרישות המערכת של פרימייר באתר שלהם, ראיתי שממליצים עם כרטיס מסך מקצועי מסוג קוודרו או סתם כרטיסי high end ביתיים.שאלתי היא כזאת, מאחר והכרטיסים האלה דיי יקרים והטכנולוגיה של ההעזרות בהאצת כרטיסי מסך היא יחסית חדשה אצל פרימייר, עד כמה זה באמת יעיל ושווה את תוספת המחיר?אשמח לקבל מידע ממי שנתקל בסוגיה הזאת. ובכלל, אשמח לדעת על איזה דגשים כדאי להקפיד כשרוכשים מחשב (שעיקרו) לעבודה על פרימייר.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. Started by barak_i,

אהלן יש לי איזה שהיא בעיה בוורד - אולי מישהו מכם נתקל בזה. זו בעיה שבאה והולכת - היא לא קבועה. אני שומר קבצים, מקבל איזושהיא הערה על tamples שאני לא מצליח להבין. ואחרי שאני סוגר- את הוורד- הקבצים פשוט לא נשמרים או שלחלופין - הם נשמרים על 0 bytes (ריקים). למישהו יש קצה חוט??? תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  14. Started by FuckMan,

שלום הורדתי למחשב שלי GTAIV זה עובד לי בלאגים עשיתי ריסטארט למחשב ועכישו הוא רושם לי שאני נכנס למשחק RGSLUNCHER הפסיק לפעול מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  15. Started by eli rma,

הסרוויס לא עובד קיבלתי EVENT ID 1000 EVENT ID 7000 EVENT ID 7038 אשמח לעזרה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. שלום!, יש לי שתי תיקיות מוצפנות בשני דיסקים-קשיחים-חיצוניים בתוכנת TrueCrypt, קורה לי לפעמים כשאני עושה mount-all, אבל אחת משתי התיקיות לא עולה, אז אני עושה ריסטארט למחשב, מנסה שוב ואכן שתי התיקיות עולות....אלא שהפעם, עכשיו, עשיתי חמישה ריסטארטים וזה לא עוזר....אחת משתי התיקיות מסרבת בכול-תוקף לעלות.... 1) מישהו יכול ללמד אותי איך מעלים אותה בכוח? 2) עוד דבר, כשהיתקנתי את התוכנה, שמתי סיסמא ארוכה ומעצבנת ואני רוצה לשנות אותה לקצרה וקלה, כי הילדים שלי ממילא לא יצליחו לגלות גם את הסיסמא הקצרה גם אם יהיו נורא סקרנים...אבל אני לא מוצא בהגדרות בשום-מקום שינוי סיסמא, מישהו יודע איך? - בתודה מראש! - שאול ו'1015

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  17. Started by IG,

שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי קטע מוזר עם הטאבים: כשאני פותח טאב חדש מתוך החלון הנוכחי (לדוגמא כתבה בYNET כשאני בעמוד הראשי), הטאב החדש נפתח צמוד לטאב שאני צופה בו. לא שיניתי שום הגדרה ווידאתי שהאופציה של פתיחת טאב צמוד לנוכחי לא מסומנת בהגדרות של FF וגם לא בTMP. יש מצב שהדבקתי אותו בשפעת או משהו כזה? איזה עוד אפשרויות יש כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. שלום, ניסיתי להפעיל את ה-Skype,התוכנה נפתחת אך התיבות שבהם אני ממלא את הפרטים שלי לא מוצגות. אני מתכוון כך: /http://tinyurl.com/c3rk2t6 הסרתי את התוכנה,התקנתי אותה שוב ועדיין אותו דבר... יש פיתרון? תודה.

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  19. Started by amirn,

http://www.adobe.com/downloads/cs2_downloads/index.html

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. התקנתי תוכנה בשם frameforge previz studio 3 עכשיו גם ההתקנה עשתה לי קצת את המוות אבל מהרגע שאני נכנס לתוכנה אמורים להיות פריטים שמופיעים כדי שאוכל להשתמש בהם,אין לי פריטים כאלה בכלל. לא הבנתי איך אני אמור להשיג אותם בבקשה בבקשה אם מישהו מכיר או יודע שיסביר לי,השתגעתי

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. שנתי היום מסמך בוורד DOCX ואני רוצה לשנות את המסמך לגרסה קודמת לפני השעה 10:30 איך עושים זאת

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  22. Started by steve_morse,

נאצלתי להתקין מחדש את הכרום, בד"כ הוא מסנכרן את התוספים שלי וכעת אני לא מצליח להתקין אף תוסף. מצרף תמונה: http://srv2.jpg.co.il/4/50f3ec94d8378.png

23. מחפש תוכנת ניהול חשבונות אונליין שאפשר לגשת אליה מכל מקום וכל מאגר הנתונים יהיה קיים. אתר אינטרנט גם אפשרי. תודה ;D

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. איך פותרים את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  25. Started by אנדי,

שלום לכולכם, מזה מספר חודשים, חומת האש שלי (comodo, win11) מקפיצה לי הודעה על קובץ של ‘אוואסט אנטי-וירוס’ ששמו icarus.exe, שמעוניין להתחבר לשרת מרוחק. האירוע מתרחש כמעט בכל פעם שאני מפעיל את המחשב. הסיבה לכך היא ‘שאוואסט’ יוצרת בכל הפעלה תיקייה זמנית חדשה בשם אחר שבה יש עותק חדש של הקובץ הזה, ולכן אי אפשר ליצור עבורו כלל מיוחד בהגדרות חומת האש הקובץ עצמו הוא קובץ חוקי לחלוטין, שמשמש את מערכת עדכון התוכנה של ‘אוואסט’. חפרתי ברשת בחיפוש אחר פתרון לבעיה (כולל בפורומי התמיכה של ‘אוואסט’ עצמה) אך לא מצאתי.. יתכן גם שלא חיפשתי טוב. האם מישהו נוסף נתקל בתופעה הזו? הצעות לפתרון?… תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.