עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by talisman,

היי כשאני מתחבר למחשב אחר אז במחשב ההוא מופיעה הודעה שמישהו עכשיו שולט במחשב. האם יש דרך לבטל את ההודעה הזו?

2. Started by yechiel_t,

מישהו יכול להסביר לי מה זאת התוכנה GRASS...ואיך אני משיג אותה? מה זה האתר 3D ? מה השם המלא של האתר הזה??

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  3. יש לי את הAcronis הגירסא האחרונה... 1) יש את הגיבוי של ה System state. שזה כעיקרון מגבה את כונן C נכון? עכשיו אני יודע שלWindows 7 יש עוד כונן שהוא יותר של 100 מגה. מה בקשר אליו? 2) עכשיו מה ההבדל בין System State backup ל Disk and partition backup? שם אני יכול בעצם לבחור איזה כונן אני רוצה לגבות. אבל ת'אכלס מה שחשוב לי זה כונן C. ובכונן C מעבר לווינדוס והגדרותיו, מותקנים לי תוכנות ומשחקים כמו נרו דימונד טולז, BS PLAYER וכו'. האם הוא מגבה אותם בsystem backup? ומה בקשר לדרייברים של כרטיס מסך ATI CATALIST ועידכונים של הווינדוס? כעיקרון מה שאני רוצה לעשות זה גיבוי נקי אחרי פירמוט. יענו להתחיל מחדש. 3) עוד שאלה... נגיד והמחשב שלי עכשיו יש עליו תוכנות ומשחקים והכל. ועכשיו אני …

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  4. אורח רועי1986
    Started by אורח רועי1986,

מה אתם חושבים כדאי לקנות איך המחיר? http://www.biz-coupon.co.il/Default.aspx?cuponid=150

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  5. Started by slim_shady,

כיביתי את הפייר וואל וכיביתי הכל, עשיתי ריסט אבל עדיין זה לא מתחבר... אולי זה בגלל שיש לי רשת עם ראוטר או משהו?

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  6. שלום יש לי תמונה (שחור לבן אבל אני יכול להסיג גם צבעוני ) של פנים שאני צריך לצייר ניסתי לצייר אותה במשך כמה זמן ללא הצלחה אז חשבתי אם יש תוכנה או משהו שאפשר לסדר את התמונה שתיראה כמו ציור או לפחות שישארו רק הקווים של הפנים כאילו כמו ציור לצביעה האם אפשר לעשות את זה בפוטושופ או בכל תוכנה אחרת אם זה מסובך וצריך ניסיום בשביל לעשות את זה אז בבקשה תעזרו לי אם לא אכפת לכם תודה רבה לעזורים...!!!!

• 1 תגובה
    • 9.8k צפיות
  7. Started by Vibeee,

היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. לא מופיע בהסרה וגם בתוך התיקיה אין אפשרות

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. בשעה טובה קניתי מחשב חדש.... אבל בעיה קטנה, בלוח אם שקניתי אין תמיכה לבקר כונן דיסקטים. אני רוצה להתקין את המחשב עם WIN וכל השאר ולעשות אימז עם גוסט או תוכנה אחרת. הייתי רוצה לצרוב דיסק DVD שיהיה BOOTABLE , שיכיל את הSYS FILE של גוסט כך שיעלה מהדיסק במקום מהדיסקטים שכך היה תמיד וגם את קובץ האימז עצמו לצרוב על אותו דיסק..... איך אני עושה את זה? או לחילופין או בנוסף לעשות דיסק און קי BOOTABLE עם SYS FILE של גוסט ואולי גם להעתיק לתוכו את קובץ האימץ אולי, מקסימום אז אני כבר אצרוב את קובץ האימז.... הלוח אם שלי תומך בדיסק און קי ברמת BOOT אבל איך אני עושה את כל זה? אודה לכם על העזרה Highlander

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. Started by stingeR-,

אני צריך מדריך להמרה לDVD מאיזה שהוא פורמט שאני יכול להקליט אותו דרך התוכנה Windvr 3. מזאת אומרת? אני מקליט קובץ ששוקל 4GB שזה אומר בערך 350-400דקות - אני רוצה לצרוב אותו לדיסק DVD ושיראו אותו בDVD כמו שצריך - אפשרי? אם כן - אפשר לקבל מדריך מפורט?

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  11. Started by WinInc.dll,

תראו אני רוצה לפתוח 2 מדייה פלייר למה אי אפשר יש לי מערכת הפעלה win xp sp2 אז מי אני עושה אחי איך אני יכול לפתוח 2 מדייה פלייר

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  12. אני צריך להעביר מספר דפים סרוקים בעברית לקובץ וורד

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. הורדתי התקנה של תוכנה כלשהי שבאה מחולקת ל4 שחילצתי קיבלתי איזה 700 חלקים ואני לא מבין מה הולך שם הקובץ לא פגום, אבל ווינראר מחפש קובץ בשם שאין לי...מישהו יודע ? http://www.cubeupload.com/files/f9d7392.jpg http://www.cubeupload.com/files/55632c.jpg

14. Started by amirn,

היי יש לי קובץ AVI DIVX בגודל 1.3GB ואני רוצה לחלק אותו לשניים לשם צריבה (כאשר עדיין יוכלו לצפות בכל חלק בנפרד) איך ? וע"י איזו תוכנה? תודה

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  15. Started by mtomy,

שלום לכולם. יש לי תופעה מוזרה עם WINDOWS 98 SEלאחר כשעה שעתיים שאני לא נוגע במחשב אני מקבל מסך שחור עם סמן מהבהב בצד שמאל למעלה ואין לי אפשרות לבצע שום דבר חוץ מלבצע איתחול של המחשב. החלפתי כרטיס מסך וזיכרון ועדיין יש לי את התופעה. למישהו יש רעיון ? בתודה מראש על כל תשובה טומי

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  16. אני מתכוון קבצי cdi

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  17. שלום... ובכן, כמו שהכותרת אומרת, הייתה לי פעם את התוכנה הזו, והיא הייתה מעולה. אני לא זוכר כלום, חוץ מהאייקון, שהוא היה רבע חיה אדומה מוזרה \ רבע ארנב \ רבע סמור \ רבע דביבון. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  18. Started by רוני1,

לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??

• 1 תגובה
    • 464 צפיות
  19. אני צריך תוכנה לכיתת מחשבים שאפשר לשלוט על כולם ממחשב אחד... איזה תוכנות טובות יש כיום בשוק, ואיזה פונקציות מיוחדות יש בהם? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  20. Started by chap123,

אנשים אני מחפש שנים key שעובד לגרסא הזו ואני לא מצליח לאתר .... הורדתי כמעט מכל אתר נורמלי ברשת. אם מישהו מכיר אחד כזה שבאמת באמת עובד מוזמן לתת לי כי אני צריך לבצע בדיקת וירוסים דחוף . :s05:

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  21. Started by אחד שיודע,

לפני מספר ימים שידרגתי את האופיס 2010 שלי ל - 2013 החדש. לצערי ראיתי שמיקרוסופט שינו את הנראות של הממשק. אני ממש לא אוהב את הצורה החדשה, מישהו יודע איך לשנות את זה שיראה דומה יותר ל-2010 ? ראיתי בהגדרות אפשרות לבחירת צבעים, אבל זה עדיין לא מספיק. וגם, יש עוד כאלה שחושבים כמוני שהעיצוב של הממשק פחות יפה מה-2010 ?

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  22. Started by darkman,

אז ככה יש תגירסה 7 והיא רק ל XP ניסיתי לחפש באתר שלהם על גירסה יותר ישנה ללא הצלחה מישהו מכיר את אותה תוכנה רק בגירסה שמתאימה גם ל 2000? או שיש איזה פאטץ שנותן גם להתקין על 2000

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  23. Started by nim901,

המחשב של אחותי איטי בצורה לא רגילה (P4, 512MB, XP SP2) בהתחלה חשבתי זה וירוסים אז הורדתי קספרסקי ואכן היו 4 וירוסים אבל הוא הסיר אותם. אבל המחשב עדיין איטי ויש תוכנות שלא עולות\אי אפשר למחוק (לדוגמא DAEMON Tools, כשאני מפעיל אותו הוא תוקע את המחשב וכשאני מוחק ... כלום לא קורה) או למשל אני מגדיר את FF בצורה מסויימת אז אחרי כל סגירה ופתיחה הדפדפן כאילו מתעלם ממה שעשיתי וגם כשאני שומר מועדפים, אי אפשר לשמור עם שם, זה נשמר רק בלי שם o_O במחשב יש רק FF והרצתי גם Ad-Aware והוא לא מצא כלום לוג של HIJACKTHIS - Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:54:24, on 26/11/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  24. Started by Intelee,

אנא עיזרו לי להבין איך בידיוק אני משתמש ב PARTION MAGIC כך שלא אעשה תקלות במחשב! תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  25. Started by מאור247,

רציתי לשאול אם יש תוכנה שחוסמת אתרי פורנו וכל מיני תמונות (סקס או אלימות)???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.