תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכמה טובה לשיחזור ??? כל התמונות שלי שצילמתי במשך שנים היו שם. אגב עדיין לא התקנתי כלום,אפילו לא דרייברים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היום קניתי את העכבר logitech g500 הסרתי את הדרייבר הקודם של ה-g5 שלי ומאז אני לא יכול לשנות שפה מאנגלית לעברית ולהפך,רק אפשר להשתמש ב-caps lock בדקתי שהבעיה באמת מהדרייבר של הg500,ברגע שהסרתי אותה הכל עובד מעולה בדקתי בפורומים של logitech ויש שם שני אנשים עם אותה הבעיה בדיוק. מצפה לעזרה. יניב
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי את הפירפוקס החדש עכשי יש את השורה שכותבים בה את האתרים עכשיו יש בה את האתרים שאני מבכר בהם אבל לא את כולם אני רוצה שהרשימה תכיל את רוב האתרים שאני גולש בהם ולא את חלקם יש אפשרות להגיד לו שיציג יוצר אתרים ..כלומר רשימה גדולה יותר? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
היי לאחרונה עברתי להשתמש בתוכנת האימייל של מוזילה, Thunderbird. שמתי לב שבפיירפוקס יש כפתור של Read mail (0 new) ו-New message שעובד עם Thunderbird. השאלה שלי היא, בעיקרון, מה פירוש ה-"0 new" הזה... האם יש אפשרות להגיד לפיירפוקס לבדוק את חשבונות האימייל של thunderbird כל x זמן ? אני לא מצאתי אפשרות כזאת, ולכן זה נראה לי קצת מוזר שהוסיפו "0 new" ליד "read mail" (הרי כדי שיהיה משהו "חדש" אני חייב לפתוח את thunderbird, ואז הכפתור במילא מיותר). חיפשתי משהו שמקשר בינייהם גם בתור Extension, אבל לא מצאתי... מישהו יודע על זה משהו ?
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתפעל באופן אוטומאטי בחיבור כנון USB חיצוני. התוכנה אמורה להראות את תוכן הכונן באופן ויזואלי (סרטים, מוזיקה וכו') תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
BSPlayer תומך בפורמט RM? כי יש לי סרט DVD שהוא בפורמט RM. אה ומה זה הפורמט הזה?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתצלם את מה שאני רואה במחשב כוידיאו ולא כתמונת מסך יש דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
כולל הודעות וספר כתובות! ואחר כך איך אני טוען את זה ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. אשמח לקבל עזרה בבעיה שיש לי עם EMULE הבעיה היא בכך ששהורדה אצלי עומדת על אפס בעוד שבהעלאה המהירות היא בסביבות 12-14K המצב הזה הוא קבוע. אבקש לציין שהפורטים פתוחים ובבדיקה שאני עושה על הפורטים התוצאה בסדר. כאשר אני פותח את חלון השרתים - הרשימה ריקה לחלוטין ולמטה כתוב שה ED2K מנותק. אני מניח שמשהו לא מכוון נכון כי העלאה יש, לא ממש מהירה אבל ישנה בקביעות בעוד שהורדה כאמור אין בכלל. תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרגע דיסק קשיח אחד שמחולק ל 2, על המחיצה האחת מותקן לי ה Windows ותוכנות ומשחקים ועל המחיצה השנייה יש לי את ה My Documents, ככה הטכנאי עשה. אני רוצה לקנות דיסק קשיח נוסף - השאלה שלי היא כזו: שחכתי את שם התוכנה שאיתה עושים מחיצות או להפך - מבטלים מחיצות (משהו עם Magic) האם מישהו יוכל להסביר לי בצורה דיי טובה האם ניתן לאחד את שתי המחיצות שוב לדיסק קשיח אחד שעליו יהיה ה Windows והתוכנות והמשחקים והדיסק קשיח החדש יהיה ל My Documents? אני מאוד מקווה שהנושא קשור לפה תודה רבה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש לי GMAIL חדש ושמעתי שזה תומך POP3 אז איך אני מגדיר את זה באוטלווק...כאילו מה אני רושם ב: שרת דואר נכנס (HTTP POP3 IMAP)? ו שרת דואר יוצא(SMTP) מה אני רושם בהם?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
פירמטטי את המחשב ואין לי קול אבל ברשימת הדרייברים זה מראה לי שיש דרייבר זה כרטיס קול מובנה מה אני יכול לעשות בבקשה עזרו לי אני לא מבין גדול[br]פורסם בתאריך: 27.08.2008 בשעה 23:29:34 ואין לי את נקודה של הרמקול שצריכה להיות ליד השעון
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אין לי מושג איך.. כי לי אישית זה לא קרה כשעדכנתי לגרסא 7 (internet explorer) ובלי קשר אני בכלל משתמש בFIRE FOX אבל בכל זאת זה קרה במחשב של דודה שלי וכשהיא עדכנה פשוט כל המועדפים נמחקו לה.... ופה באה השאלה: נראה לכם שהם נמחקו לגמרי ואין מה לשעות או שהם לא נמחקו וזבה איזה ספייוור ואם הם לא נמחקו אז מה כדאי לעשות? למחוק את גרסא 7 ולהתקין שוב את 6? או לנסות למחוק ספייוורד או אולי מי שמכיר את התיקיה שהאקספלורר שומר בו את המועדפים וההיסטוריה והכל שידבר תודה מראש לאתר ולצוות HWZONE רועי
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שנים של שימוש בתוכנת האנטי וירוס של קספרסקי וגם TREND MICRO בעבודה החלטתי לחפש שחקן אחר במגרש ל PC שלי לאחר בירורים רחבים באינטרנט החלטתי לקנות את BITDEFENDER 24$ לשנה אני חייס להודות שזוהי ממש תוכנה בליין הראשון של האנטי וירוסים קלה לשימוש ואינטואטיבית למשתמש בפשוט וגם לכבד יותר ממש ממש מומלצת הדבר היחידי שלא הצלחתי למצוא הוא איך אני"משבית"את האנטי וירוס לזמנים קצובים כמו בקספרסקי למשל ל 10 או 20 דקות או לחילופין לסגור את התוכנה ממש לא עשיתי זאת דרך תהליכים כוון שזהו יותר מתהליך אחד שרץ במערכת
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הנרו שלי פשוט לא רוצה להמחק! אין לי את ההתקנה שלו, לפי מה שהבנתי צריך להתקין מחדש ואז למחוק הנה תמונה: מישהו יודע איך למחוק את זה בלי להתקין? וגם שאני מנסה להתקין גרסא יותר חדישה של נרו זה אומר למחוק את הישן קודם.. (מה שלא רוצה להמחק) ניסיתי במצב בטוח וניסיתי כמעט את כל השיטות ללא הצלחה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה באינטרנט ורציתי לשאול משהו, בקשר בלהורדות של קבצים מהאינטרנט... למשל אני מוריד קובץ של משחק ששוקל 400 MB והוא בכמה חלקים , כאילו איזה 13 קישורים שכל קובץ הוא 400MB. בקיצור הורדתי לינק אחד וישר כשאני מוריד זה מוריד לי ממש לאט,זה מוריד לי בערך 25 Kb לשניה במחשב של אח שלי זה מוריד על 170 Kb בערך. ואין לי מושג מה הבעיה.. מישהו יודע מה הבעיה? לשנינו יש אינטרנט 1.5 Mb אבל לא את אותו חברת אינטרנט, לי יש אינרנט זהב ולאח שלי יש אינטרנט ברק. מישהו יכול לעזור לי? ויש לי עוד בעיה, הורדתי FleshGet וכשאני נכנס לאיזה לשונית בחלון שלו זה כותב לי את זה: .A Runtime error has occurred Do you wish to debug? ויש לי אפשרות של כן/לא.. מה הבעיה? ומה צריך לעשות? תודה רבה לכל העוזר…
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הנה לינק מעניין שמכיל כמה דברים שלא ראיתי גם מקודם, והעיקר, יש תמונות בשבילכם, אז מספיק לשאול איך למה וכמה... לא ניסיתי עדיין: http://s90782290.onlinehome.us/?page_id=117 אשמח אם תכתבו אם ניסתם והאם זה שיפר משהו..
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי HDD חיצוני, ואני רוצה לבטל את החלוקת PARTITION שלו, חוץ מ-PARTITION MAGIC, יש עוד תוכנה מומלצת? אני עובד עם VISTA במחשב יש ל-VISTA תוכנה פנימית משלו בשביל ביטול PARTITION? האם יש אפשרות לבטל PARTITION גם ללא תוכנה חיצונית?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
החיפוש באתר הזה לא מניב תוצאות אלא טוען את הדף מחדש, באקספלורר זה עובד, תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-