תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי בעיה כשאני פותח עמודי אינטרנט מופיע משהו לא מוכר שכדי להתעלם ממנו ולהמשיך הלאה בדף אני צריך ללחוץ שוב על הכפתור של אותו העמוד וככה בפעם השניה העמוד עולה בסדר כתוב כך: eSafe Security Warning! An attempt was made to exploit a security hole and activate malicious code! "Drive-By Spyware/Downloader" communication detected and blocked by eSafe close this message This message does not relate to the site you are accessing now: http://www.mccanndigital.co.il/ramatgancollege/ba1107/ הקיצר,איך מטפלים בזה? מה זה בכלל? זה spyware? אבל יש לי אנטי רוגלות אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ערב טוב בהשראת התוכנית "זומביט" אני מביא לכם כאן תוכנת אנטיווירוס שהיא בעצם מן "אולר שוויצרי" שיש בה הכול... התוכנה חינמית לחלוטין וכרגע במחשב שלי היא עושה עבודה נאמנה מקווה שתהנו http://www.secretmaker.com/
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז... ככה: יצא לי לעצב לוגו חדש בפוטושופ ומסתבר שחברה מסויימת ממש התלהבה ממנו והיום הוא עובר אישורים אחרונים. השאלה שלי איפה נכנס פה זכויות היוצר? אה כן ואני עובד בחברה הזאת. מה בדיוק הנוהל?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה ובינתיים ללא פתרון. מחשב נייד חדש של טושיבה מזהה התקני USB ללא שום בעיה - עכברים, מצלמות וכו'. ברגע שאני מחבר נגן MP4 של סתם חברה, הויסטה מזהה אותו ישר ואף מציע לתקן אותו ... אבל חיבור זיכרון נייד (אחד של קינגסטון, אחד U3 של סאנדיסק) מעלה שגיאה אחרי כחצי דקה, לא מזהה אותם בכלל ולא מוצא להם דרייברים. (כמובן שב-XP הם מזוהים ישירות ללא בעיה....) התקלה זהה ב-2 יציאות USB שונות. עידכנתי דרייברים של טושיבה + של אינטל (צ'יפסט) ועדיין אין תגובה. מישהו נתקל במשהו דומה ? פתרון ? אני חוזר - עידכנתי כל דרייבר שצאתי, התקנים אחרים עובדים תקין, כל החיבורים האחרים בנייד עובדים תקין (כולל קורא כרטיסים), ובינתיים אין כוונה לעבור ל-XP. תודה מראש.....
-
- 6 תגובות
- 668 צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך ...זה APPS שנכנסים דרך פייסבוק ....ב IE עובד יופי , כמו כן עבד גם בגרסאות מוקדמות של FIREFOX ... נכנסתי להגדרות ניסיתי לשנות להוסיף ל FILTERING ....וכו' כלום לא עזר מישהו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כל קובץ שאני מנסה להוריד הוא כותב לי : this download has been blocked by your security zone policy מה הבעיה בדיוק לא הבנתי... יש פתרון? Aviko
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי לפני שנים תוכנה בשם text reader שבאה עם כרטיס קול... אני מחפש תוכנה שיכול לקרוא טקסט - חיפשתי מצאתי מליון אתרים שכל אחד בטח מתפאר תוכנה שלו .. אז אני רוצה להיעזר בניסיון ובהמלצות שלכם. *עדיפות אבל לא חובה לכאלו שלא מצריכות להעתיק אותו לתוכנה הנפרדת אלא קוראות אותו ישר מתוכנת word או תוכנה אחרת של מעבד תמיליים (אתרים .. וכד'). וגם אם התוכנה יכולה להאיר את טקסט הספציפי שנקרא אז עוד יותר טוב (בטח קיים רק בתוכנות שבאות עם הזנת טקסט בנפרד) ** רק ווטו אחד אני מכריז - לכל מי שיגיד talk it אז לא... כי מסורבל מיידי להעביר טקסט ארוך, הקריאה לא ברורה ואני בטוח יש תוכנות חכמות יותר אחרי כל כך הרבה בקשות אז זה הזמן להגיד תודה מראש לכל מי שיעזור, wme-c1
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
-
אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהסרתי את IE7 וחזרתי ל6 אני לא מצליח להיכנס לאף אתר חוץ מוואלה. עשיתי איפוס לכל ההגדרות, מחקתי קוקיז וקבצים זמניים. כמו כן שחזור מערכת לכמה ימים אחורה לא עזר. חשוב לציין שבפיירפוקס ניתן לגלוש. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני צריך להכניס כמה סרטים וסרטוני בDVD אחד. העניין הוא שזה לא נכנס כמובן... חשבתי לקודד ל-DVIX, כדי שנגני DVD יקראו את הדיסק. איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עוזר יש לי מסנג'ר לייב ווינדוס אקס פי פעם רואים שחור פעם נעלמת תיקייה מהמסך חרפן לגמרי
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
יש לי את הווינדוס 7 ולחצתי בתיקיה על "כלול בספריה" ועכשיו יש לי ספריות בצד ימין ואני משתגע מזה. איך אני מוריד את זה וקרה לי גם משהו דומה בווינדס מדיה פלייר אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני צריך לצרוב דיסק שאחד הקבצים יותר גדול מ 2 גיגה , אני צריך לצרוב את זה כבוט , כאשר אני מנסה לצרוב אותו זה כותב לי הודעת שגיאה שאי אפשר לצרוב את זה כי הקובץ הוא מעל 2 גיגה איך אני עושה בנרו שאאני אוכל לצרוב אותו בכל זאת כבוט תודה
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום התחדשתי בשני דיסקים 0.5TB כל אחד. חשוב לי לבדוק שאין להם שום פגם. בעבר המליצו לי על mhdd, אך אני די חושש לעבוד איתה, כי כבר יש לי הרבה מידע על הדיסקים קשיחים. בכל אופן די הסתבכתי עם התכנה. מבקש המלצה לתכנה קלה לתפעול שתבדוק לי את הדיסק קשיח. או לחילופין הסבר על תפעול תכנת הmhdd. תודה
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
לא מצאתי דרייבר בכל האינטרנט, אין לי מושג מה הדגם, זה כנראה מה שנפוץ בארץ... אני צריך דרייבר בשביל להתקין אותה... זהו המצלמה: מקווה שמישהו יוכל להפריש לי את הדרייבר מהדיסק של המצלמה תודה.
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
כבר כמה זמן שאני לא מצליח לפתוח קבצי אימיג' (מסוגים שונים אבל בעיקר cue-bin) בעזרת הכונן הווירטואלי של Alcohol. אני מצליח לצרוב את הקבצים (גם באמצעות Alcohol) אבל כשאני עושה mount לכונן הוירטואלי הוא לא מצליח לפתוח את הקובץ. נראה כאלו האימג' נטען לכונן הווירטואלי אבל כשאני לוחץ על הכונן במטרה לסייר בו או משהו אני מקבל הודעת שגיאה כזו: Windows cannot read from this disk. The disk might be corrupted, or it could be using a format that is not copatible with Windows.כאמור, אם אני צורב את אותו הקובץ כל עובד. ניסיתי גם להתקין demon tools והבעיה חזרה על עצמה. אני מניח שמדובר בהתנגשות עם איזה דרייבר, אבל חוץ מזה אני ממש לא יודע איפה להתחיל. ??? יש למישהו רעיון? מישהו נתקל בבע…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, רציתי לפתוח שרת Ftp לכן הורדתי את התוכנה Serv-U שעובדת נהדר אך מי שלא מחובר לרשת שלי דרך האוטר לא יכול להיכנס לאתר... כאשר אני עובד בלי הראוטר הם יכולים להיכנס רציתי לדעת איך אני מגדיר אותה כדי שתעבוד עם הראוטר??? ה ip שניסיתי איתו(כאשר השתמשתי ברואטר) הוא: 192.168.2.127 תודה מראש.... אך מי שלא היה מחובר לרשת לא יכל להיכנס/להוריד...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD ואני רוצה לצרוב חלק ממנו לדיסק רגיל.... אני צריך תוכנה שתוכל לחלק לי את הסרט (באיזה קטע שאני אבחר) ואז אני אשמור את אותו קטע במחשב ואז אני אצרוב אותו לדיסק רגיל... למשהו יש הצעות? תודה רבה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-