עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מה היא עושה בעצם??? שולחת פקסים ללא פקס? יש לה אולי מדריך?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  2. Started by kopler,

אם יש לי מעבד C2D E6400 אני אוכל להריץ עליו vista 64 bit? זה תלוי רק במעבד או זה גם תלוי אם הלוח אם שלי תומך במערכת 64 bit?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן

4. שלום קניתי גיטרה של גיטר הירו למחשב עכשיו משום מה 2 משחקים שיש לי לא מזהים אותה בכלל למרות שבWIN היא מזוהה ועובדת עכשיו אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה שמאפשרות להגדיר לבקר משחק את הכפתורים כך שהם ידמו לחיצה על המקלדת(למשל אם אני עכשיו פורט זה יהיה כמו שאני ילחץ על החץ למעלה במקלדת) הבעיה שאני לא זוכר אך קוראים לתוכנה.... משהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  5. Started by daido,

היי אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד וחינמית שיכולה לחתוך סרטים וגם להדביק. משהוא ממש פשוט תודה מראש דידו

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  6. היא נשלחה בעברית מ hotmail תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  7. אני רוצה להכין כל מני קליפים כאלו שמשלבים תמונות וקטעי וידאו עם מוזיקה ברקע ואני לא מוצא שם של תוכנה שעושה את זה. הויסטה יש תוכנה שעושה משהו דומה. תודה

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. Started by Ben N,

כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  9. Started by asus7,

Google Earth Pro היא תוכנה חינמית?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  10. Started by EagleX2,

היי, אני מחפש תוכנה חינמית או לא חינמית, שתדע לערוך טאגים של מספר רב של שירים בו זמנית, ולעשות אותה פעולה על כולם - לדוגמא: יש מספר שירים של Black Sabbath, שבשם של כולם מופיע משום מה גם הלהקה, ואני רוצה להוריד את זה. האם יש תוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

11. Started by TermiNal,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנת יומן למחשב שאוכל לסדר בה מערכת שעות של הלימודים כולל מקום להוסף תזכורות לשיעורי בית\מבחנים\אירועים וכו'.. קיים דבר כזה? תודה.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  12. לדעתי זה בגלל שFF קורס לפעמים אבל לא מופיעה לי שום הודעה קריסה... כל האקסטנסנס למיניהם שלי עובדים בסדר וזה בדוק (אתמול פרמטתי ואני עם אותם (אולי אפילו פחות) תוספים משהייתי אז) השאלה היא איך אני יכול להיות בטוח שFF לא קורס?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by Oranl,

שלום, יש לי בעיית SPYWARE: מופיעה לי על שולחן העבודה הודעה ענקית שאומרת "warning spyware detected on your computer". לפי חיפושים הבנתי שזה DESKTOP HIJACKER אבל אין לי מושג איך אני מסיר אותו. זה גם הופך את הגלישה לבלתי נסבלת.. אני זקוק לעזרה בדחיפות, תודה לעוזרים :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. על מנת להמנע ממיליון דיסקים של תוכנות.. אשמח לתוכנה שכוללת את כל הישומים השימושיים או תוכנה שמאפשרת לי להתקין אילו ישומים שאני רוצה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  15. Started by ztakram,

נדבקתי היום בוירוס ואני לא מצליח להפטר ממנו האקספלורר לא מפסיק להעלות אתרים דוגמת VirusRemover2008 או אתרי הכרויות וכו' מותקן אצלי AVG השתמשתי ב ad-aware וגם ב- Malwarebytes אך הבעיה לא נפטרה אודה לעזרתכם

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  16. אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by SweeT_EviL,

אז ככה נגיד אני רואה בGAMESPOT איזה ביקורת. הסירטון נתקע לי אחרי כמה שניות(2/3/5/וכו'), והדרך היחידה לסדר את זה, זה ריסט למחשב. זה לא קורה תמיד פעם ב.. אבל זה מעצבן. מישהו מכיר? יודע מה הפיתרון?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by shahar07,

רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  19. Started by kokos1,

יש לי את האנטי וירוס Spyware Doctor .כשהאנטי וירוס מוצע וירוס אז בישביל ללחוץ על REGISTER בשביל למחוק אתת הירוס אז אני צריך לרשום שם וסיסמא איך אני יודע מה שם והסיסמא?

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by Liran -,

שלום לכם וחג שמח, אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים על השולחן עבודה, הייתה לי פעם תוכנה כזאת רק שאני לא זוכר את השם :-\ אם מישהו מכיר תונה כזאת / יודע את שם התוכנה אשמח אם תעזרו לי, אני מתכוון למשהו כזה : התמונה צולמה במערכת הפעלה MAC, לי יש כרגע מערכת הפעלה Windows XP, שמתי את התמונה כדי שתוכלו לראות למה אני מתכוון, יש את התוכנה הזאת גם ל - Windows אבל אני לא מוצא :'( ניסיתי לחפש בגוגל אבל זה מצא לי רק ל - MAC, אני בטוח שיש את התוכנה למערכת הפעלה Windows מיכוון שהייתה לי פעם את התוכנה הנ"ל. תודה רבה, The Wizard

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Liran -,

:-\ אני חושב שיש פה משהו מוזר .. תראו, המרתי סרט בפורמט Avi לפורמט MPEG על-מנת לצרוב אותו כ - VCD לצפייה ב - DVD. הסרט עצמו בפורמט Avi שקל בערך 1.12 (GB) ולאחר ההמרה ל - MPEG הסרט שוקל כרגע בערך 962 (MB). האם הדבר הגיוני ? ??? אגב, בשביל תהליך ההמרה השתמשתי בתוכנות Virtual Dub ו - TMPGEnc, ובנתונים הבאים : Video - CD PAL (MPEG-1 352x288 25fps CBR 1150kbps, Layer-2 44100Hz 224kbps וב - Motion search precision בחרתי באפשרות - Highest quality very slow. המחשב ביצע את ההמרה במשך 3 שעות בערך, אבל עדיין משהו נראה לי פה לא הגיוני :-\ בתודה מראש, The Wizard

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. אני רוצה שתהיה לי במחשב תוכנת firewall על מנת להעיפ את כל המשתמשים הבלתי רצויים והפרסומות ששולחים לי למחשב מהמחשב ניסיתי את נורטון וזה ממש ממש לא זה זה יותר מדי זיכרון לוקח ותוכנה קצת קצת קצת לא בשבילי... פעם הייתה לי תוכנה של חברת קונסיל פי סי היא הייתה נחמדה אבל לא ידעתי כל כך להשתמש בה.... הייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה טובה קלה לשימוש יעילה ושלא תיקח לי יותר מדי זיכרון... יש דבר כזה? ואם לא אז פשוט תמליצו על משהו טוב.... בתודה גידי

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  23. Started by desert,

מחליף לאקספלורר??

• 7 תגובות
    • 626 צפיות
  24. אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by someone,

אני לא יודע מה גורם לזה, אבל קורה לי הרבה שפתאום כל המקשים משתגעים... אני לוחץ W, וזה סוגר את הEXPLORER, אני לא יכול לכתוב כלום, כאילו כל מקש עושה פעולה של מקש מהיר.. מה אפשר לעשות נגד זה ומה גורם לזה?

• 2 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים