עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blitz,

זה אמור להיות מסמך עם רישיון לתוכנה. תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by Sp_RuS,

אני לא יודע להשתמש לא ב c4d ולא ב 3ds max, אני רוצה לבחור אחת מהן, ולהתחיל ללמוד להשתמש בה. אני יודע להשתמש בפוטושופ. (אני מציין את זה למקרה שזה יעצור לכם ליעץ לי עם איזו תוכנה עדיף להתחיל). איזו תוכנה קלה יותר, ידידותית יותר ושווה ללמוד אותה בתור התחלה?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  3. למה הסקייפ שולח ומקבל קבצים במהירות 0.5 קילובייט??

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by mostwanted,

אני מתכוון לפרמט את המחשב היום, ויש לי הרבה מאוד אתרים במועדפים שבפיירפוקס. האם יש קובץ שבו שמורים כל האתרים המועדפים שלי ואני אוכל להעביר אותו לדפדפן אחרי הפירמוט?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  5. אחרי שהתקנתי את NORTON 2004 המחשב שלי פועל באיטיות בלתי נסבלת מסיבות לא ברורות... אין שום תוכנות אחרות שפועלות ברקע חוץ מדברים שקשורים לנורטון, ויש לי 512MB זיכרון אז גם זה לא צריך לגרום לבעייה... מישהו יודע מה יכולה להיות הסיבה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  6. Started by viper_sb,

אני מחפש תוכנה מקצועית שיכולה לתת מענה מלא על ביצועים של כרטיס רשת מול שרתי הDHCP,DNS תודה.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  7. שלום לכולם לא מזמן עברתי ממקסת'ון ל FIREFOX משום מה, למרות שהוא מוגדר כדפדפן ברירת מחדל, וחזרתי והגדרתי אותו כך מהאפשרויות שלו - עדיין לינקים מתוכנות שונות של מיקרוסופט, מתעקשים להפתח עם המקסת'ון (תוכנות למשל כמו אווטלוק2003 או מסנג'ר לדוגמא, כאשר לינקים מ ICQ ומתוכנות לא מיקרוסוטיות, נפתחים בFIREFOX כרגיל) יש מצב שזה בגלל איזשהו REGISTRY TWEAK שבזמנו השתמשתי בו בשביל לנעול פתיחה של המקסת'ון כי בעבר עצבן אותי שלינקים מהמסנג'ר נפתחים ב IE רגיל ולא מקסת'ון... אז כנראה שהתקנתי פאטצ' לזה... יש למישהו רעיון איפה אני מתקן את זה , כך שכל לינק, לא משנה מאיפה, יייפתח ב FIREFOX ? עריכה : לפעמים אני לא מחפש לפני שאני שואל חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פתרון בצורת תוכנה, שמאפסת …

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  8. אני צריך להכניס כמה סרטים וסרטוני בDVD אחד. העניין הוא שזה לא נכנס כמובן... חשבתי לקודד ל-DVIX, כדי שנגני DVD יקראו את הדיסק. איך אפשר לעשות את זה בצורה טובה?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  9. Started by talisman,

שלום. יש לי בעיה עם האתר של בנק הפועלים במוזילה פירפוקס האם יש דרך לעשות שהוא ייראה את האתר כמו שצריך?

10. Started by ata01,

התקנתי Vista Ultimate 64 על מחשב עם כרטיס HD4850 ויש לי בעיה רצינית. התקנתי מספר משחקים ובכל אחד כשאני מתחיל לשחק אחרי מספר דקות אני חוטף מסך כחול והוא צועק לי על הקובץ שבכותרת. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by carock,

יש לי את הווינדוס 7 ולחצתי בתיקיה על "כלול בספריה" ועכשיו יש לי ספריות בצד ימין ואני משתגע מזה. איך אני מוריד את זה וקרה לי גם משהו דומה בווינדס מדיה פלייר אם מישהו יכול לעזור לי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  12. יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  13. Started by erbrt,

מיד אחרי שהתקנתי את הדרייבר 9.1 (ATI) ניסיתי לפתוח את התכנה ומאז אני מקבל שגיאה מהסוג של 'SEND' 'DONT SEND' של מיקרוסופט... מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לפתור אותה? תודה.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  14. הכוונה היא, בהפעלת מוזיקה או סרטים, לוקח לו המון זמן עד שהוא מתחיל לנגן. תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  15. Started by RonTwins,

הכנתי חתימת שילוב: שילבתי בין 2 תמונות של Half-Life 2 והוספתי קצת...איך יצא??? בעניין הטקסט,אני יודע שממש ממש לא השקעתי אבל החתימה זה התמונה אז היה חבל להוסיף עוד טקסט שיסתיר.

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by Spootnik,

טוב אז ככה המחשב לא נותן לי להתחבר למסנג'ר וגם לונטרילו (תוכנת דיבור באינטרנט) הפירוואל של הוידנוס מכובה התסכלו בתמונה למטה תראו אולי זה יעזור תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  17. Started by mgm90210,

שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  18. Started by Holy,

גם לכם יש בעיות עם FF1.5 באתר msn.co.il ?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  19. Started by itai_1813,

לחבר שלי יש בעיה בתוכנה Nero גירסא 7, הבעיה היא ככה: לפני מספר ימים חבר שלי התכוון לצרוב דיסק מסוים (DVD) אז הוא עשה את הפעולות הרגילות, נכנס לאפשרות Data DVD, עשה Add לקבצים שהוא רצה לצרוב כמובן שהצורב DVD היה מסומן באשרות של בחירת הכונן ומשום מה הכפתור "Burn" מטושטש ז"א שהוא לא ניתן ללחיצה. בצריבצ דיסק רגיל (700mb) אין שום בעיה בצריבה. אם מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה בבקשה לעזור! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  20. האם אפשר לעזור לי למצוא דרייברים לצ'יפסט כרטיס קול ורשת?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by solo53,

שלום איך אפשר לעשות OVERLAY בניגון קובץ וידאו ולהגדיל את התמונה ב TV OUT יש כמו מיסגרת שחורה מסביב לתמונה במחשב אחר עם NVIDIA ישן 5200 OVERLAY יכול להגדיל נוסף יש לי מלא בעיות עם ה CLI.EXE ניסיתי כל מיני גירסאות דרייברים לא נתן כלום.

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  22. הים קניתי MX518 בשעה טובה אחרי שהתקנתי את הדיסק שבא אים העכבר צריך לעשות ריסט למחשב ואז צצה לי בעיה כאשר אני פותח את התוכנה.. http://www.ROR.CO.IL/my.php?id=4127392209.bmp עשיתי התקנה כבר כמה פעמים אבל הבעיה אינה עוברת מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Nimhad,

שלום כאשר אני מנסה לצרוב דיסק MP3 באמצעות הנרו אין לי אפשרות לסדר את השירים בסדר המועדף עליי אבל בצריבת דיסק רגיל אין בעיה. תודה מראש לעוזרים

24. Started by The UnKnown,

אוקיי יש לי סיגייט פרו ומשום מה הוא כברלא עולה בסטרטאפ עם כל התוכנות וגם שאני מפעיל אותו הוא לא עולה... בנוסף לכך... התקנתי ראוטר שמעבר לכך שהוא עושה בעיות ואין אנטרנט בכל המחשבים גם הוא חושסם לי את האימיול כלומר "כיסוי" כזה על עיניי החמור... איך אני מתמודד עם השיט הזה ?

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. יש אינטרנט אקספלורר פרוץ כבר אצל אנשים? אני שואל בכלליות ולא רוצה אחד פרוץ!!

דיונים חדשים בפורומים