תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
:s05:
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. נתתי לחבר שלי 2 דקות את המחשב והחכמולוג התקין לי תוסף שהפך לי את הפיירפוקס למלא פרסומות כמו האקספלורר.קיימת תוכנה שמוחקת כליל את הפלש מהמחשב אבל הרבה אתרים לא עובדים אחר כך.כיצד "רוקדים בין הטיפות" ומסירים את הפגע הרע הזה????? היה לי לפני כן במקום הפרסומות תמונה של חלק פזל ירוק...כיצד אפשר לחזור אחורה??? אשמח לסיוע.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב לפני כמה ימים הוא עלה אבל הוא לא מתפקד אני לוחץ על האייקונים ואז המחשב נתקע אם אני לא לוחץ על האייקונים השעון עובד. האייקונים בצד לא עולים אשמח אם תעזרו לי לפתור נ.ב כאשר אני עושה סייף מוד ונכנס לאדמיניסטריטור הוא מבקש קוד
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני אסביר את עצמי. סרקתי תמונה ישנה ישנה של משפחה בשחור לבן והצבעים לא משהו למרות שזה על המקסימום של האיכות שסרקתי. איך אני עושה אותה יותר טובה.כאילו לתת יותר צבע כזה. אם הבנתם למה התכוונתי. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
מישהו יודע לאן נעלם האינטרנט רדיו בוינאמפ ... ??? 10X
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי אין לי מושג איך לנסח כותרת יותר ממוצת בדיוק לבעיה אבל הנה היא: יש את השורת משימות למטה (איפה ש"התחל" מצד ימין ומצד שמאל כל התכונות שכרגע פתוחות במחשב). עכשיו בעיקרון עד עכשיו היה שכל תוכנה, מסמך, קובץ, אינרנט בעצם כל מה שהיה פתוח היה מופיע למטה, משום מה פתאום זה נעלם ולא מופיע בשום מקום. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של התצוגה אבל לשווא.....כלום לא עזר. הדרך היחידה לנווט בין הישומים הפתוחים זה ע"י ALT TAB. מישהו יודע איך אפשר לפתור את התקלה? אני כבר מיואש... תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מוריד לשולחן העבודה קבצים של אופיס מהמייל שלי doc pps ppt.... אחרי שאני מוחק אותם נשאר לי קובץ עם אותו שם ובלי גודל שאי אפשר למחוק עכשיו ראיתי שפתחו על זה המון הודעות שמסבירות איך למחוק אותם... אבל לא אמרו איך לגרום שהמחשב לא יצור קבצים חדשים כאלה....... מישהו יודע??
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי kazaa vmule 2.8, פתחתי פורטים 1214 והורדתי את החסימה מהפיירואל. הוא םשוט ממשיך לכתוב למטה "מתחבר" במשך שעה. הוא פשוט לא מתחבר. איזה פורטים צריך לפתוח לו?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לשחק את משחקון הפלאש הזה http://www.onlinegamesquad.com/index.php?1085-1 בLOW QUALITY כדי שירוץ יותר מהר ויחסוך לי שעות (!!) כל משחק (!!!) מי שתותח ויצליח למצוא לי דרך.... הוא תותח! תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום האם יש דרך להעביר את ההיסטורי שלי מהגרסת אייסיקיו הקודמת (2003b) לגרסה החדשה (ICQ5)? תודה. נ.ב: לפי רושם ראשוני, אני חוזר חזרה די מהר... הקודמת היתה יותר טובה. אבל ניתן לזה עוד כמה ימים...
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סרט למחשב שאני מעלה את הסרט אני רואה אבל לא שומע כלום במחשבים אחרים הכל בסדר רואים ושומעים האם זה יכול להיות בעיה של מקודדים ???? ואם כן האם מישהו מכיר את חבילת המקודדים הכי טובה לויסטה כי ניסית י כמה ולא ממש התרשמתי תודה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאפשר לשנות רזולציה של תמונות.. יש לי תמונה שצילמתי בדיגיטלית כל תמונה שוקלת 1 מגה... רציתי לשנות רזולציה ואיכות עם תוכנה שיכולה לשנות ל 100 תמונות במכה אחת..ושישקלו כל תמונה 50 קילו 100 קילו בייט... רק לא ידוע איזה תוכנה ואין לי כוח לעבור תמונה תמונה
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי 25 וירוסים של adware על המחשב... אין לי מושג איך הם הגיעו.. בכל מקרה... 2 מהם רצים בצורה קבועה על המחשב.. ניסיתי להוריד אותם בmsconfig ואחרי שניה זה מחזיר אותם.. ניסיתי לעשות end task והם פשוט נפתחו אוטומטית מחדש- אז מן הסתם שלמחוק אותם ידנית אי אפשר. סרקתי באנטי וירוס והוא מצא את כולם (אני ידעתי רק על איזה 2, הוא מצא 25) ואז ניסיתי למחוק אותם דרך האנטי וירוס והוא כתב לי על כולם delete failed יש למישהו מושג איך אני יכול למחוק אותם?
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי אני בעל מינידיסק SONY MZ-N707 מזה זמן רב. לצערי, איבדתי את הדיסק עם התוכנה שאיתה העברתי שירים מהמחשב למינידיסק. עוד יומיים אני נוסע לנסיעה ארוכה מאוד ואני חייב להעביר מספר לא קטן של שירים. לא הצלחתי למצוא את התוכנה שלמיטב זכרוני נקראת SONY NET MD, אפילו לא באתר הרשמי של סוני אך זמני קצר. אם למישהו יש לינק לתוכנה זה באמת דחוף. תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
התקיעות מובילה לזה שאי אפשר כמעט לכתוב כל הקשה של אות לוקח כמה שניות. מישהו מכיר בעיה כזאת? יש פתרון? תודה רביב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD, אני היתקנתי תוכנה Nero חדש בגירסה 6.3.1.12 והבעיה היא כשאני רואה התוכנה מזהה דיסק בגודל 4.5GB ולא מזהה גודל של תקליטור מקורי 4.7GB. אני בדקתי הגדרות בתוכנה נרו, נסיתי לשנות מספרים בדקות 80 דקות או 90, 99. שום דבר לא משתנה. עדיין נישאר בגודל 4.5GB. איך פותרים אתהבעיה הזאת? מה עושים? בתודה מראש מיקי
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
-
-
אני מכיר כל מני תוכנות, כמו WindowBlinds או StyleXP (אני חושב) או יש גם כלים שמאפשרים להחליף בלי להתקין תוכנה. איזו דרך מנצלת הכי פחות משאבי מערכת? וגם קראתי איפשהו ש-WindowBlinds מנצל פחות משאבי מערכת אפילו ממה שבא עם חלונות XP (כחול/כסף/זית)... בטח באתר של התוכנה, לא זוכר. זה נכון בכלל? תודה מראש PK
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש תוכנה טובה שאיתה אפשר לצרוב מוזיקה עדיף גם שתהיה חינמית.. *בבקשה לא להמליץ על NERO תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה ואני לא מצליח למצוא את האפשרות של לבטל את זה אבל הBSPLAYER שלי מנגן סרט ואז בסוף מתחיל אותו מהתחלה.. איך אני מבטל את האופציה הזאת? תודה..
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הורדתי קובץ עם סיומת ISO - וכמובן ניסיתי לפתוח אותו עם ISOBUSTER - אבל הוא פשוט יוצר העתק שלו בפורמט אחר מבלי לפרוס את התוכן שלו , אחרי זה ניסיתי עם WINISO - אשר טוען שהפורמט אינו מוכר, ניסיתי לצרוב עם נרו אבל כלום לא עוזר - או לפחות ככה נדמה לי - מישהו יודע איה הפתרון ?
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יו, מישהו יכול להדריך אותי איך אני יכול להגדיר ל-TB להוריד מהשרת רק מיילים שהגיעו ביום האחרון למשל, גם אם יש על השרת מיילים ישנים יותר שלא קראתי?
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-