עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dyn,

שלום, אני צריך המלצה לאנטי וירוס חזק, משהו יעיל שלא יכביד לי על המחשב. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  2. Started by itai_1813,

לחבר שלי יש בעיה בתוכנה Nero גירסא 7, הבעיה היא ככה: לפני מספר ימים חבר שלי התכוון לצרוב דיסק מסוים (DVD) אז הוא עשה את הפעולות הרגילות, נכנס לאפשרות Data DVD, עשה Add לקבצים שהוא רצה לצרוב כמובן שהצורב DVD היה מסומן באשרות של בחירת הכונן ומשום מה הכפתור "Burn" מטושטש ז"א שהוא לא ניתן ללחיצה. בצריבצ דיסק רגיל (700mb) אין שום בעיה בצריבה. אם מישהו נתקל כבר בבעיה הזאת ויודע איך לפתור אותה בבקשה לעזור! תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by yossibra,

מישהו יכול אולי להמליץ לי על אנטי פופאפ טוב שבאמת עובד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  4. כל פעם שאני מכניס קישור הוא בצבע צהוב עם קו תחתי. אני אני משנה את זה? (ללחוץ על עיצוב הפונט זה לא משפיע, כי זה לא טקסט רגיל מסתבר)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אני משתמש בתוכנה ShareAza והיא לאחרונה מורידה לי ממש מהר... ופעם זה לא היה ככה... אז נשאלת השאלה האם יש לה קובץ קרדיט?

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by solo53,

שלום איך אפשר לעשות OVERLAY בניגון קובץ וידאו ולהגדיל את התמונה ב TV OUT יש כמו מיסגרת שחורה מסביב לתמונה במחשב אחר עם NVIDIA ישן 5200 OVERLAY יכול להגדיל נוסף יש לי מלא בעיות עם ה CLI.EXE ניסיתי כל מיני גירסאות דרייברים לא נתן כלום.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by JonyPony,

השארתי את המחשב דולק כיומיים (הוריד קבצים דרך לקוח TORRENT) וכשחזרתי הבייתה התחילה תקלה מוזרה מאוד: המחשב יעבוד כרגיל מס' דקות ואם נשארים בתוכנה מסויימת לא מרגישים בעצם בתקלה, אבל כשמנסים לעבור לתוכנה אחרת או חלון אחר יש מעין "תקיעה" של התוכניות. ניתן להחזיר את המצב לקדמותו באופן זמני ע"י שימוש בTASK MANAGER אבל הבעייה חוזרת אחרי מס' דקות\שניות. יש לי 2GB זיכרון, אין עומס על המעבד, אין רוגלות או וירוסים, ההארד-דיסק שלי לא מלא ולא התקנתי שום תוכנה חדשה... האם זאת תקלת חלונות? בעיית חומרה? אני דיי מבולבל פה, מישהו נתקל בבעייה כזאת בעבר???

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  8. Started by dlivneh,

יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. Started by Rocket_Pool,

אני רוצה בבקשה תוכנה לעדכון הביוס והצ'יפסט שלי... הלוח שלי הוא MSI PT8 NEO SR

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  10. Started by bobonono,

שלום לכולם, קניתי את הפונט הנ"ל (DeepSpaceMf). אני רואה אותו גם ב- Word וגם ב- Photoshop. ב- Freehand MX אני לא רואה אותו בכלל. ב- Photoshop אני רואה אותו אבל לא יכול להשתמש בו..... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  11. שלום לכולם: ישנן פעמים שאני מעלה את המחשב ומד השימוש במעבד מראה שאחוזי השימוש במעבד נעים בין 40 ל 60 אחוז. כשאני פותח את הTask Manager הוא מראה לי שרק הTask Manager הוא זה שצורך מעבד וגם זה 2 אחוז. בדרך כלל אחרי כמה זמן זה נרגע, (לרוב). אני רוצה לדעת האם יכול להיות ישום שרץ ברקע, או משהו דומה שלא נרשם בTask Manager. תודה לכולם.

12. Started by malcolmx9,

עד עכשיו הייתי משתמש ב-VLC/BSPLAER/WMC ודומיה. אבל הבעיה איתם, שמדי פעם אני כבר לא יכול לשנות את הבהירות של הסרטים, והם נראים ממש כהים ואני לא מצליח לראות בהם כלום! התקנה מחדש לא עוזרת, נראה שזה תמיד הולך לבד. נמאס לי מזה, אז אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים, שתומכת בפורמים ידועים. יש המלצות? כמובן שאפשר לשנות בה את בהירות הסרט K-LITE MEGA PACK מותקנת אגב.

• 8 תגובות
    • 669 צפיות
  13. שלום ניסיתי להתקין WIN XP וחיברתי בטעות את הדיסק הקשיח הלא נכון. המחשב כמובן אתחל מהסידי רום והחל את תהליך ההתקנה, כשהגיעה ההתקנה לשלב בו אני נשאל האם למחוק את הפרטישן או ליצור חדשה שמתי לב לתקלה וביטלתי את ההתקנה. כעת, לאחר התקנה של WIN על הכונן הקשיח הנכון, אני מחבר את הכונן הנוסף והוא מראה לי אותו כבעל MBR בעייתי או פגום. חשוב לציין - הכונן הזה מחובר כSECONDARY MASTER בדרך כלל, ובעת הנסיון המוטעה להתקין עליו מ"ה הוא חובר כפרימרי מאסטר. מה אפשר לעשות, לא בא לי לאבד את כל המידע שהיה עליו, היו עליו המון תמונות שחשובות לי מאוד. האם יש דרך לתקן את הMBR שלו מבלי לפרמט? רון.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  14. לא מזמן התחלתי להשתמש בnero 7 ,אבל לא הצלחתי ליצור סרטון של יותר מ-176X128. עד עכשיו זה לא היווה בעיה אבל עכשיו שיהיה לי את הפלאפון N73 והמסך שלו גדול יותר מהפלאפון הקודם וזה יציק לראות סדרות ברזולוציה כזאת נמוכה. אז אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור mp4 ברזולוציה של 320X240 שיתאים לפלאפון. תודה.

15. חבר'ה... זה קורה לי במלא אתרים.. כשאני מנסה לראות את התמונה של המסך למשל בכתובת הזו ולוחץ עליה, הדפדפן שלי עובר ממצב של מסך מלא לחלון חלקי מאד קטן עם כל הטאבים שבתוכו וזה ממש מרגיז... http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DEWA&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=32 מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  16. Started by liloli,

אהלן אנשים. קראתי בספר הדרכה של התוכנה Partition Magic שאפשר להדליק את המחשר ישר לתוכנה מה-CD מלי להיכנס לווינדוס. כיצד אני צריך לצרוב את התוכנה על הדיסק? חייב שתהייה בקובץ bin,iso....... או שאפשר גם כשהיא מקובצת בקובץ rar פשוט לצרוב אותה פתוה על הדיסק?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by Stranger,

קשרו אותי לקודאק טוב . תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by lordgod,

אני מדבר על אופיס כזה שאפשר לעבוד איתו בדפדפן , עורך תמונות ועוד כאלה ... מי שמכיר כמה אשמח לכמה ללינקים

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by yotam360,

http://img145.imageshack.us/my.php?image=13wy3.jpg מה צריך לעשות???

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by tomas23,

יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  21. Started by amirofr,

שלום רב, ברשתי 2 HD הראשון מחולק ל2 partionים. וHD נוסף. בטעות, (מתברר כעת) בצעתי העתקה של הHD ה-2 לpartion ה-2 וכך נמחקו להם ב4 דקות אוסף מכובד ביותר של סרטים,תוכנות וכו. המהלך בוצע ע"י ghost 2003 ניתן לחזור אחורה? לבצע restore לHD? מבקש סיוע דחוף, תודה מראש, עמיר

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום לכולם, כשאני מפעיל קובץ וידאו ב Media Player Classic הכל פועל כמו שצריך אבל לפעמים (לא תמיד) במעבר למצב מסך מלא הוידאו לא מופיע לי ובמקום יש פשוט שחור כשאני חוזר לגודל רגיל זה שוב פועל כמו שצריך. מישהו יודע מה הבעיה? איך לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by a_halachmi,

באמצע משחק המחשב נפל (הודעה כחולה וכתב שיש בקובץ alcxsens.sys בעיה. מישהו יכול להגיד לי למה שייך הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by LAKOTA,

אני מעלה דרך האתר של מגהאפלוד (אין לי פריומיום!), ידיד סיפר לי על התוכנה MEGA MANAGER הורדתי אותה והתחלתי להשתמש, העלאה הראשונה הסתיימה בהצלחה. בשניה (לא באותו היום) החלו בעיות העלאה הופסקה "הוקפאה". על מנת להמשיך את העלאה היתי צריכה ללחוץ על המד מגה, ולאשר שוב את העלאה. כל חמש דקות לערך עלי לבצע את הפעולה הזו. וכך אני משתמשת בה לצערי הרב. אני מחפשת תוכנה קלה לתפעול, חינמית, מהירה בהעלאה (יותר מדף הבית של MU). תודה רבה לכל העוזרים !

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  25. Started by Ben N,

כמו בכותרת. אני אסביר בדיוק מה אני רוצה שלא תתנו לי תוכנות סתם.. קרה לכם פעם שנגיד צילמתם סרטון בפלאפון, וראיתם אותו יופי בפלאפון, אבל כשהעברתם אותו למחשב פתאום גיליתם שרואים אותו על הצד?... מעצבן נכון?... אני צריך תוכנה שתוכל להחזיר את זה לנורמל כדי שאני לא אהיה צריך לראות את זה עם הראש נטוי 90 מעלות... חח. תודה!

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים