תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת קטנה של מחשב שולחני ועוד אחד נייד שמחוברים לראוטר שמחובר למודם בכבלים איך אני מגדיר במירק כדי שאני אוכל להתחבר? אני מבין שזה קשור לפרוקסי אבל כל מה שניסיתי לא עוזר לא יודע אם זה משנה אבל אני בארה"ב והראוטר מחובר אלחוטית לנייד
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי לפני שנים תוכנה בשם text reader שבאה עם כרטיס קול... אני מחפש תוכנה שיכול לקרוא טקסט - חיפשתי מצאתי מליון אתרים שכל אחד בטח מתפאר תוכנה שלו .. אז אני רוצה להיעזר בניסיון ובהמלצות שלכם. *עדיפות אבל לא חובה לכאלו שלא מצריכות להעתיק אותו לתוכנה הנפרדת אלא קוראות אותו ישר מתוכנת word או תוכנה אחרת של מעבד תמיליים (אתרים .. וכד'). וגם אם התוכנה יכולה להאיר את טקסט הספציפי שנקרא אז עוד יותר טוב (בטח קיים רק בתוכנות שבאות עם הזנת טקסט בנפרד) ** רק ווטו אחד אני מכריז - לכל מי שיגיד talk it אז לא... כי מסורבל מיידי להעביר טקסט ארוך, הקריאה לא ברורה ואני בטוח יש תוכנות חכמות יותר אחרי כל כך הרבה בקשות אז זה הזמן להגיד תודה מראש לכל מי שיעזור, wme-c1
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
הורדתי את הגרסה החדשה של ה emule אני לא אוהב אותה ומעדיף את הישנה הבעיה היא שהחדשה כבר מורידה דברים איך אני מעביר לישנה שתיהן מותקנות
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום Abit Flash Menu היום עדכנתי את הביוס שלי מגרסה 1.6 לגירסה 2.2 , אני לא יודע אם זה עשה משהו אבל המחשב קצת יותר מהיר , לא משנה, רק רציתי להגיד שהתוכנה הזאת היא MUST HAVE בשביל אנשים שלא רוצים להתעסק אם עדכון ביוס דרך דוס (אף פעם לא ניסיתי :-X) אבל מה שאני כן יכול להגיד שהתוכנה הזאת פצצתית ! היא עידכנה לי את הביוס תוך דקה ! בקיצור אם המנהלים יכולים להוסיף אותה למדור ההורדות אני בטוח שהרבה בעלי לוחות אביט ישמחו ;D http://www.abit-usa.com/downloads/bios/flashmenu.php אם תוכנה זו כבר נמצאת במדור ההורדות אז עוד יותר טוב (למרות שלא ראיתי) תודה נ.ב - הלוח שלי הוא ABIT NF7-SL :-)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך ...זה APPS שנכנסים דרך פייסבוק ....ב IE עובד יופי , כמו כן עבד גם בגרסאות מוקדמות של FIREFOX ... נכנסתי להגדרות ניסיתי לשנות להוסיף ל FILTERING ....וכו' כלום לא עזר מישהו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקחת סידרה, ולהכין ממנה דיוידי, יש לי את כל הסרטים ב-AVI, קראתי פה קצת, אבל אני עדיין טובע ועדיין יש לי שאלות, אני אלך לפי הסדר: 1. בהתחלה אני צריך להפוך את ה-AVI ל-SVCD, נכון? איזה תוכנה הכי מקצועית ומומלצת, מה אני צריך לדעת כדי לא להוריד מהאיכות הטובה של ה-AVI? 2. אחרי זה אני צריך?חייב?לא חייב? לאחד הפרקיים לסירטון אחד? איזו תוכנה הכי מקצועית ומומלצת, גם פה יש סיכוי להורדת איכות? (לא חבל?) 3. יצירת תפריט, איך אני יוצר תפריט, אני צריך כמה FEATURES, שאני אוכל לבחור איזה פרק אני רוצה לראות, שאני אוכל לבחור אם אני רוצה עם או בלי כתוביות...איך אני עושה את זה? 4. הוספת אנימציה לדיודי, לתפריט, שיראה מקצועי, קטע פתיחה, אנימציות או סרטונים קצרים בהתחלה או כשאני בוח…
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם. ליפני מספר ימים פירמטתי תמחשב, וניסיתי להתקין את הדריוור של הכרטיס מסך שקיבלתי כשקניתי את הכרטיס מסך. אחרי ההתקנה פתאום המחשב קרס והכרטיס מסך עשה לי המון בעיות כשניסיתי להיכנס למשחקים וכו'... לא ידעתי איך למחוק תכרטיס מסך אז פירמטתי את המחשב. ניסיתי להוריד דריוור אחד אבל אין בו אפשרויות שונות שהיו לי בדריוור הקודם כמו חיבור לטלוויזיה ועוד.. אחרי מספר פירמוטים אני כבר אשכרה מיואש ולא יודע מה לעשות. אני ממש אבל ממש מבקש שתעזרו לי אני מבואס לגמרי כבר. מי שיכול לתת לי דריוור לכרטיס מסך שיש לי [ Radeon 9200 SE] אני אודה לו מאוד!!! אבל גם בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי כיצד אני מסיר כמו שצריך את הדריוור הישן. שבוע טוב לכולם ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה : חיברתי את הוידאו האנלוגי שלי למחשב הביתי שלי וכשאני מנסה לדגום במובי מייקר הוא כותב לי: capture device was not detected" - מה לעשות?? גם כשאני מנסה לעשות CAPTURE בפרימייר פרו הוא לא מראה לי כלום..
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://pack.google.com/ מכיל גם את הגרסאות הכי חדשות של כל התוכנות של GOOGLE שזה בין היתר, EARTH, PICASA, DESKTOP וגם דברים יפים כמו TRILLIAN, FIREFOX, ADOBE7 וגם חצי שנה חינם של NORTON ANTIVIRUS 2005 (היו חייבים להרוס?)
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של ויה עם כרטיס קול מובנה ואני ממש צריך דרייבר מהר ואין לי זמן לחפש, לכן פניתי לפה... בכל מקרה באורסט קיבלתי את הפרטים הבאים: Motherboard Name VIARAMA U8668 (Pro) (3 PCI, 1 AGP, 1 CNR, 2 SDR DIMM, 2 DDR DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboard Chipset VIA VT8751 Apollo P4M266 Audio Adapter VIA AC'97 Enhanced Audio Controller אני חייב עזרה בגלל שאני חייל וכשאני בבית ממש אין לי זמן לחפש אז לינק לדרייבר יהיה מוערך.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
-
אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום רב. אני משתמש בWINDOWS XP PRO וכפי שאתם יודעים בWIN יש תמיד רגולות ויורסים לא משנה מה עושים,אני משתמש בSPYBOOT ו ADAWER SE רציתי לדעת אם ישנם עוד תוכנות שמורידות רוגלות, כי בזמן האחרון אני עושה סריקות רבות ושתי התוכנה לא מוצאת כמעט כלום ובכול זאת המחשב שלי פועל לאט מעוד,(יש לי אנטי ויורס AVAST מעודכן כך שאני לא חושב שזה ויורס) תודה רבה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום רב. אני שואל בשביל חבר הוא לוחץ על האיקון שלו בתוך התחלה תוכניות וכדומה... כאשר הוא לוחץ על האיקון פשוט לא קורה כלום, עשיתי מאיפיינים על האיקון ואני רואה שהקיצור דרך אכן מוביל לתוכנה עצמה, חוץ מן התקלה הזאת הכול פועל במחשב טוב, רציתי לדעת ממה התקלה הזאת נגרמה? ומדוע המחשב אינו נותן שגיאה כלושהי או לפחות עושה משהו? וכיצד ניתן ליפתור בעיה זו? בברכה רועי.
-
- 7 תגובות
- 627 צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב נפל (הודעה כחולה וכתב שיש בקובץ alcxsens.sys בעיה. מישהו יכול להגיד לי למה שייך הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
ראה תמונה: ניסיתי לעדכן בWINDOWS UPDATE אבל אי אפשר : יש לציין שבWINAMP הקבצים עובדים (מוזיקה וסרטים) ושבMEDIA PLAYER CLASSIC גם לא עובדים פתאום הקבצים :-X [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-