תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם . יש לי כרגע FlashGet והוא כל פעם מביא לי את העצבים . למשל אני מוריד קובץ ראר עם תמונות (לא חשוב מה אני מוריד זה עושה את זה לכול קובץ ) זה תמיד נתקע לי על 99% ויש קבצים שאחרי מלא זמן הוא מסיים להוריד ויש קבצים שהוא לא מסיים את האחוז האחרון . אם אני מוחק את ההורדה אז אני לא מצליח לחלץ מהראר . את הקבצים שהוא מסיים להוריד הקובץ נקרא winrar archive ואת הקובץ שהוא לא מסיים נקרא JC file . ובקובץ של ה JC יש בעיה בחילוץ . אז אני מחפש המצלצה למנהל הורדות טוב וחינמי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
קצת יותר "חכמה" ממה שיש בWINDOWS שתריץ לי תוכנה מסוימת כל יום חוץ מ...(סופי שבוע למשל או כל יום אחד שאגדיר לה)
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם קיימת תכנה שעולה דרך ה- BIOS ומאבחנת תקלות חומרה ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום! היום האימיול סיים להוריד לי את הסרט (הישן והטוב) שכ"כ רציתי שיישמר לי בהראדיסק... "The Faculty" - "סיוט בחדר המורים". הבעייה היא....שהוא מדובב לספרדית!!! אני רוצה איכשהו לגרום לו להפוך לאנגלית. הפתרון שחשבתי עליו: Virtual Dub. הפתרון הוא כזה: אם יש מישהו שכבר יש לו את הסרט במחשב, שיחתוך באמצעות הוירטואל דאב את האודיו של הסרט בלבד (שתופס כמובן הרבה פחות מהוידאו...משהו כמו 50 מגה במקום 700) וישלח אליי rjjb7_2@nana.co.il ואז אני אדביק את האודיו שלו על הסרט והכל נפתר! למי שיש את הסרט ומוכן לעשות את הפעולה הקטנה הזו - אודה לו מאוד! (מי שיש לו את הסרט (באנגלית) ולא יודע איך חותכים אודיו עם ויר.דאב - שיישלח הודעה בתראד הזה אני אסביר). כמוב…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה מקווה שתוכלו לפתור. אצלי יש שני מסכים עד היום אני תמיד לוחץ על מאפיינים בשולחן עבודה והגדרות תצוגה וכך מחליף ביניהם. עכשיו זה תהליך טיפה מעצבן ואני צריך שיטה גם שאני יוכל להחליף בין המסכים רק ע"י קיצור במקלדת או הפעלת קובץ BATCH שיעשה זאת או תוכנה שתעשה זאת או כל פתרון אחר שתמצאו העיקר שניתן לבצע אותו בפשטות ע"י קיצור כלשהו על המקלדת. תודה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לקראת הסוף של העמוד הזה יש תמונה שמסבירה איך להגדיר plug-ins בVLC: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138 הקטע הוא שכשאני נכנס לחלון "העדפות" בגירסה שלי של VLC שהיא 0.8.5 , ואני פשוט לא מוצא את קטגוריית ה "Modules" ולא את קטגוריית ה"access" כמו זאת שמוצגת בתמונה שם. אז איך עושים את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הורדתי סרטים למחשב, ולאחר מכן הורדתי את tv tool החדש כדי לצפות בסרטים בטלויזיה, אך לאחר ההתקנה נכתבה הודעה שהתוכנה לא תומכת בכרטיס הגרפי שלי, מפני שהוא של ati. מישהו יודע אם יש תוכנה אחרת של צפייה שתומכת בati? תודה לעוזרים, אלי
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להקליט בוידיאו איזה קטע מהמחשב למשל אני רוצה להקליט קטע ממשחק(ששחקן רץ כזה ויורה..\או מכונית שנוסעת) ואחרי זה לערוך את זה עם מוזיקה שלי וכול זה אז אני צריך 2 תוכנות: 1)תוכנה שאיתה אני מקליט 2)תוכנה שאיתה אני יערוך
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
ערב טובת בשעה טובה קניתי מדפסת לבית, xerox p3117, התקנתי את התוכנה מהדיסק המצורף (הדרייבר האחרון באתר שלהם הוא מ 2007, כך שזה כנראה עדכני). בcontrol panel - printers המדפסת מזוהה, בפורט של LPT1 (כבל USB), כשאני שולח משהו להדפסה, זה מגיע למשימות הדפסה ופשוט נתקע שם. (כתוב priniting אבל שום דבר לא קורה) הדפסת דף ניסיון בעזרת לחיצה ארוכה על הלחץ פועלת, ניסיתי גם להחליף שקעי USB במחשב אבל כל זה לא עוזר
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אי משתמש היום עם ה- Kaspersky ומאוד מרוצה אבל אני מעוניין בעוד אחד. הבעיה שלא מצאתי כזה שלא יתנגש עם ה- Kaspersky יש למישהו המלצה?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
בקיצור חיפשתי תוכנות להורדה והורדתי משו קיצר זה נכנס לי לסרגל הזה שנפתח כל פעם שלוחצים לחיצה ימנית על לינק שאפשר לשמור איתו הנה תראו מה זה מה שנוסף לי לשם זה מה שעשיתי מסביבו מלבן.. בקיצור איך אני מעיף את זה?? אל תשאלו אותי למה אבל זה ממש מפריע לי.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם... לפני כמה ימים אחי הגאון נכנס דרך האקספלורר לכמה אתרים לא כשרים כנראה וכל המחשב עכשיו מלא בספייוורים, עשיתי הרצה בתוכנה AD AWARE ובתוכנה SPYBOT SEARCH AND DESTROY... הם מחקו כמה דברים אבל נשאר משהו מעצבן ליד השעון שכל פעם קופץ\! אין איזה תוכנה שתעזור לי (חינמית?) או לא חינמית, מצדי לרכוש תוכנה. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ישי לי בעיה עם ה- Remote Administration בתוכנת NetLimiter 2.0.9.1 אני לא מצליח להתחבר אל המחשב השני . אני מקבל הודעת: "Access Denied" . בשני המחשבים מותקנת התוכנה. (מערכת הפעלה Windows XP ). וידאתי את כתובת ה- IP של המחשב השני ואת הסיסמה, הגדרתי את ה firewall בהתאם וגם ניסיתי לסגור אותו לחלוטין. שום דבר לא עוזר. מישהו מכיר את התוכנה ונתקל בבעיה הזו ? מה עושים??
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב בעל מערכת הפעלה XP ולאחרונה הIE הפסיק להגיב לשינוי שפה כול המחשב עובר בסדר בין עברית לאנגלית ורק שם זה מסרב חשבתי שאולי הבעיה נובעת מהגדרה שנהרסה אז עברתי לIE8 אבל זה עדין ממשיך אשמח אם משהוא נתקל בזה ויכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי חייבת עזרה דחוף! יצרתי אנימצית עיגול מסויימת באפטר אפקט : ראשית לחצתי על SHIFT ועל צורת האליפסה ולא ניהיה לי עיגול שווה אלא נישאר לי אליפסה . שנית, שיניתי ידנית את הצורה לעיגול וביצוא הקובץ למדיה האוביקט נראה שוב אליפסה אשמח לעזרה?! תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן. אני צריך תוכנה שמקליטה סאונד שיוצא מהמחשב ואחרי זה לשמור את ההקלטות בתור קבצי MP3 . יש לימשהו תוכנה טובה להמלצה..? תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום קניתי גיטרה של גיטר הירו למחשב עכשיו משום מה 2 משחקים שיש לי לא מזהים אותה בכלל למרות שבWIN היא מזוהה ועובדת עכשיו אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה שמאפשרות להגדיר לבקר משחק את הכפתורים כך שהם ידמו לחיצה על המקלדת(למשל אם אני עכשיו פורט זה יהיה כמו שאני ילחץ על החץ למעלה במקלדת) הבעיה שאני לא זוכר אך קוראים לתוכנה.... משהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
כאמור לפי הכותרת מערכת ההפעלה במחיצה אחת וה-FF מותקן באחרת. בכל זאת שאני נכנס ל-Aplicatyion Data יש לי כמעט 100M של זיכרון מטמון של ה-FF...למה זה שם? בישביל זה התקנתי הרי ב-D ולא ב-C... איך אני יכול להעביר את זה?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום לכוללם למישהו יש תוכנה שמתרגמת משפטים ארוכים אני צריך תוכנה טובה ופשוטה ולא שאני צריך להיות מחובר לאינטרנט בישביל זה.. תוכנה שמתקינים במחשב ומשהו טוב ואם אין תוכנה של המחשב אז שיהיה עם אינטרנט תודה לעוזר
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש למישהו אולי מושג למה WINDOWS TASK MANAGER לא מראה לי איזה תוכנה משתמשת לי בעוצמת מעבד. התוכנה מראה שהשימוש במעבד עומד על 70% (מצב היפוטטי) ואז לאחר שאני נכנס לא PROCESSES הוא מראה לי אחוזים בודדים ולא את התוכנה שלוקחת את מירב עוצמת העיבוד. מישהו נתל בתופע או יודע מה זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-