תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
על מנת להמנע ממיליון דיסקים של תוכנות.. אשמח לתוכנה שכוללת את כל הישומים השימושיים או תוכנה שמאפשרת לי להתקין אילו ישומים שאני רוצה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לכווץ מרזולוציה זהה של מספר תמונות.. לרזולוציה קטנה יותר.. לכל התמונות לדוג' יש לי כ500 תמונות ברזולוציה של 2816X2112 ואני רוצה להקטין את כולם לרזולוציה של 704X528 כלומר להקטין את על התמונות פי 4 בתודה מראש דור,
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט DVD ואני רוצה להוסיף לו כתוביות האם אני צריך להוריד כתוביות כטקסט כמו במדיה פלייאר? יש בנוסף תוכנה בשם VOBSUB האם היא יכולה לעזור לי בנושא זה נ.ב אני רוצה ליצרוב את הסרט ושהכתוביות לא יותמעו בו אלה שאוכל לבחור אותן כמו בכל סרט DVD
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם אתחיל ואומר שהשתמשתי ב-חיפוש והוא לה הניב תוצאות טובות.כמו כן מצאתי מדריך באתר ישראלי אחר,אך הוא היה מסובך. אני מחפש תוכנה או שתיים מקסימום שיודעות קודם כל להצמיד כתוביות (.SUB) ל-DIVX וגם להמיר אותו ל-DVD. אשמח לתגובות(ולינקים...). יום טוב נועם
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז... ככה: יצא לי לעצב לוגו חדש בפוטושופ ומסתבר שחברה מסויימת ממש התלהבה ממנו והיום הוא עובר אישורים אחרונים. השאלה שלי איפה נכנס פה זכויות היוצר? אה כן ואני עובד בחברה הזאת. מה בדיוק הנוהל?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.
-
- 4 תגובות
- 656 צפיות
-
-
עשיתי צילום מסך ...זה APPS שנכנסים דרך פייסבוק ....ב IE עובד יופי , כמו כן עבד גם בגרסאות מוקדמות של FIREFOX ... נכנסתי להגדרות ניסיתי לשנות להוסיף ל FILTERING ....וכו' כלום לא עזר מישהו ? תודה
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מריץ XP בוירטואלציה ואני רוצה גם לצרוב שם משהו יש אפשרות כזו ? ואם כן אם אפשר להדריך אותי איך לעשות זאת כי לא מצאתי משהו.
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני זוכר שהיה לי לפני שנים תוכנה בשם text reader שבאה עם כרטיס קול... אני מחפש תוכנה שיכול לקרוא טקסט - חיפשתי מצאתי מליון אתרים שכל אחד בטח מתפאר תוכנה שלו .. אז אני רוצה להיעזר בניסיון ובהמלצות שלכם. *עדיפות אבל לא חובה לכאלו שלא מצריכות להעתיק אותו לתוכנה הנפרדת אלא קוראות אותו ישר מתוכנת word או תוכנה אחרת של מעבד תמיליים (אתרים .. וכד'). וגם אם התוכנה יכולה להאיר את טקסט הספציפי שנקרא אז עוד יותר טוב (בטח קיים רק בתוכנות שבאות עם הזנת טקסט בנפרד) ** רק ווטו אחד אני מכריז - לכל מי שיגיד talk it אז לא... כי מסורבל מיידי להעביר טקסט ארוך, הקריאה לא ברורה ואני בטוח יש תוכנות חכמות יותר אחרי כל כך הרבה בקשות אז זה הזמן להגיד תודה מראש לכל מי שיעזור, wme-c1
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כשאני לוחץ על מצלמת אינטרנט, מופיעה לי ההודעה הבאה (בתוך חלון השיחה): "??לא ניתן להתחיל בשיחה מאחר שהמצלמה שלך נמצאת כעת בשימוש, או שאינה מחוברת. ודא שהמצלמה זמינה ונסה שוב" הנה רשימת התהליכים שלי:
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור קובץ לא דחוס תוך כדי לכידה של קלטת וידאו. כרגע יש לי באופציות של וירטואלדאב את HUFFYUV V2.1.1, מה שנותן לי קובץ של 100 מ"ב על כל דקת וידאו. נראה לי עדיין שאיכות קובץ ה-AVI שהקודק הזה נותן נופלת מאיכותה של קלטת הוידאו והייתי רוצה כמובן קובץ איכותי ככל הניתן כדי שאוכל להמיר בהמשך ל-SVCD בצורה האיכותית האפשרית. אז שאלתי, האם קיים קודק מלבד HUFFYUV שמאפשר קידוד לא דחוס באיכות מעולה? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום! אני רוצה להכיר לכם תוכנה שבחנתי במשך חודש שלם ואני רוצה לשתף אותה איתכם. שם התוכנה היא EasyCleaner והיא תוכנה שלפי דעתי היא הכי טובה לניקוי רגיסטרי (ויש לה עוד 11 כלים לתחזוקת המחשב) ובאופן כללי לתחזוקת מחשב נכונה. התוכנה מציגה ביצועים מרשימים ומנקה רגיסטרי מדהים!. יש לה עוד מספר כלים שימושיים. מומלץ בחום. להורדה: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5341
-
- 6 תגובות
- 656 צפיות
-
-
לפני כמה זמן הורדתי תכנה קטנה שמריצה 3d demo במצב מפוצל על המסך ב FPS שונים. אם אני זוכר נכון התוכנה הריצה דמו של טבעת מסתובבת על רקע של הרים כאשר המסך חצוי לשתיים וניתן לבחור בכל צד את ה FPS הרצוי. ניסיתי למצוא את הדמו בגוגל ולא הצלחתי. אם מישהו יודע את שם התוכנה או מכיר תוכנה דומה אשמח לקבל שמות או לינקים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למצוא תוכנה שמייצאת ומייבאת רשימת איגנור של ICQ מחשבון אחד לשני . אם מישהו מכיר כזו, אודה לו אם יצרף קישור שלה בעמוד זה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עוזר יש לי מסנג'ר לייב ווינדוס אקס פי פעם רואים שחור פעם נעלמת תיקייה מהמסך חרפן לגמרי
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
מישהו יודע לאן נעלם האינטרנט רדיו בוינאמפ ... ??? 10X
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אפשר להסיר את הEXPLORER ב"הוספה\הסרה של רכיבי WINDOWS" אם אני משתמש בפיירפוקס? זה לא יפגע בתפקוד של הדפדפן או משהו..? יש לציין שאני משתמש בIE TAB תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
ההורים אהבים שלי נוסעים למדינה רחוקה. בבית שלהם יש מדייה סנטר מבוסס VISTA והוא מחובר למלצלמה USB פשוטה. אני מעוניין לעשות מערכת הבטחה בבית שתאפשר לצלם אם משהו זז בבית וגם תישלח לי תמונה\התארה ל אימייל 1)האם יש משהו כזה ? 2) האם אפשר לחבר יותר ממצלמת USB 1 למערכת ? תודה GSM.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני משתמש קבוע של פיירפוקס, היום, אני מפעיל את הפיירפוקס, עולה לי משום מה החלון של הפרופיילס, יש לי שם רק את הדיפולט, מכיוון שלא הייתי צריך אחד אחר, אני מנסה להפעיל אותו והוא אומר שהוא בשימוש, מה עושים? :\
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום,שמעתי על תוכנות שמסוגלות לכווץ קבצים במחשב.. בקשר לתמונות, אני יודע על כמה אפשרויות לכווץ אבל אני לא יודע מהי האפשרות המועדפת.. יש עריכה בMicrosoft Pictures Manager, שמירה נוספת של התמונה ושינוי הפורמט לJPG או PNG מהי הדרך המועדפת?? בקשר למוזיקה, שמעתי על כמה תוכנות נחמדות שעושות עבודות לכיווץ.. אבל אני צריך גם משהו שנקרא "MP3 Encoder"..אני אשמח לקבל עזרה תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לאנטי וירוס חזק, משהו יעיל שלא יכביד לי על המחשב. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ לי על אנטי פופאפ טוב שבאמת עובד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-