עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Guarding angel,

היי פתאום הICQ הפסיק לפעול,ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר ניסיתי ICQ 6 ולא עזר גם כן כשאני מכניס את הסיסמא הוא כאילו מתחבר אבל יוצא לDESKTOP האם לעוד אנשים זה קרה?

2. Started by icebreak,

http://pack.google.com/ מכיל גם את הגרסאות הכי חדשות של כל התוכנות של GOOGLE שזה בין היתר, EARTH, PICASA, DESKTOP וגם דברים יפים כמו TRILLIAN, FIREFOX, ADOBE7 וגם חצי שנה חינם של NORTON ANTIVIRUS 2005 (היו חייבים להרוס?)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  3. Started by EliranC,

אהלן אני מעוניין לעשות שלט לצימר שלי מישהו יכול לעזור השלט בעיקרון אמור להיות מפח בצבע לבן עליו להיות איזהשהוא תמונה של ביקתת עץ עם עצים (מצוירת) וליד מה שבעתיד אני מתכנן לעצב בתור לוגו צריך להיות פרח סחלב( גבעול עם כמה עלים ירוק) והעלי כותרת יהיו בצבע סגול ועליו או לידו מתעופף איזה פרפר גדול ומרשים ואם אפשר את הכיתוב "סוויטה בכפר" שיהיה בתמונה בכתב יד או כתב מעוצב יפה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Started by tsuriel,

כדי לשלוח למצב הדפסה בלי לפגוע באיכות הצבע

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  5. אז ככה לפעמים האנטי וירוס שלי מתחיל להציף אותי בהודעות שהוא חסם אי פי וחסם וירוסים ודברים כאלו אני כמעט בטוח שזה כל הסיפור של התולעת! השאלה שלי היא: אם כל עוד האנטי וירוס פועל! אין סיכוי שהיא תיכנס? כאילו אם אני באינטרנט והאנטי וירוס פועל אני לא צריך לחשוש? מצטער על השאלה הכל כך מפגרת.

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by MDK,

ראה תמונה: ניסיתי לעדכן בWINDOWS UPDATE אבל אי אפשר : יש לציין שבWINAMP הקבצים עובדים (מוזיקה וסרטים) ושבMEDIA PLAYER CLASSIC גם לא עובדים פתאום הקבצים :-X [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  7. בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

8. שלום לכולם! 1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך. 2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%). בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה? ואם יש רז מה הן ? אם אפשר הסבר די מדויק! תודה רבה מראש!

9. Started by LRa,

בוקר טוב, למישהו יש מושג איך אני מגדיר באווטלוק כתיבה מימין לשמאל כברירת מחדל? תודה

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  10. שלום אבא שלי הוריד דברים על המחשב ועכשיו הוא מלא טרויינים וזבל וAD WARES וכל הזמן יש לי פופ אפס עשיתי ניקויי עם AD WARE CLEANER ועדיין יש לי פופ אפס וכל מיני חרא אני צריך תוכנה חינמית מומלצת למשימה

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  11. Started by geebor,

שלום, לפני כמה שבועות המליצו לי פורום על tirminal. בימים האחרונים המחשב שלי מוכה סוסים טרויאנים, שלאחר ניקוי שלם של המחשב חוזרים עם התחברות לאינטרנט. האם יש מצב שטירמינל זה כולרע שהשאירה פריצה לחארות למיניהם? (אגב, הסרתי אותה עוד לפני התקפות הטרויאנים)

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. למה הסקייפ שולח ומקבל קבצים במהירות 0.5 קילובייט??

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by Xilver,

הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  14. אשמח עם יוסבר ההליך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  15. Started by pilotkevin,

אני לא יודע כבר איזו גרסה עדיף. יש כאלה שאומרים שהחדשה מעמיסה על הזכרון, שהישנה פחות טובה, או שהגלישה באחת מהירה יותר מבשניה. מה אתם חושבים? אנא נמקו את בחירתכם והוסיפו מידע שיהיה מעניין לקרוא. תודה pk

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. מחפש תוכנה למיזוג כוננים ולא partition magic

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  17. מה ההבדל בין שתי הסוגים ה- Premium וה- ULTRA יש הבדל גדול במשקל התוכנה אני מדבר כאן על גרסה 7 החדשה ?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  18. Started by אביקו,

שלום לכולם : אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר.... ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן : מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'. מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי. אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web. ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה. יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by אוקיי,

שלום, אני מנסה להפוך סרט בפורמט DIVX לפורמט MPG. זה המיר לי את הכל בצורה יפה ואיכותית ותופס 2 ג'יגה כרגע שזה בסדר מבחינתי כי המטרה היא לנגן את זה על מחשב חלש יותר שלא מסוגל לקרוא DIVX. משום מה הוא המיר לי את זה ללא סאונד מישהו מוכן לומר לי מה הבעיה? האם אני צריך להוציא את הסאונד באופן נפרד מה DIVX? ואם כן, איזה תוכנה עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  20. יש לי חשבון ביהוו ואם אני פותח אותו בIE העברית מופיע בסדר אבל בפייר פוקס יש לי ג'יבריש.....? HELP? ,תודה מראש איתן

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  21. בכותרת. תודה מכל הלב לעוזרים!! ושבת שלום לכולם

22. שלום אני מחפש תוכנה שתפעיל לי סירטונים או סרטים מהקובץ WINRAR לפני שזה מסיים (ננגיד יש 5 חלקים והורדתי רק 2 אז אני רוצה לראות את מה שזה סיים להוריד בנתיים- הכוונה כמו Crystal Player ) יש בכלל דבר כזה? אם כן משהו יכול להביא לי בבקשה? תודה.

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  23. קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  24. Started by nod32,

Sygate Personal Firewall Pro גירסה 5.5.2637 - אני צריך לבטל את התוכנה בשביל שהאינטרנט היפעל מה עושים?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות

דיונים חדשים בפורומים