עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני משתמש כרגע בתוכנות Ad-Aware SE Professional ( לא אהבתי את הגרסה החדשה של התוכנה, וגם יש לה בעיות ) ו - Spyware Doctor . אני מחפש תוכנה עם הגנה בזמן אמת שאותה אני יתקין במקום Spyware Doctor שלוקחת לי משאבים רבים מדיי ומאיטה את המחשב.( יש לי מחשב טוב ) שמעתי על סופר אנטי ספייוור, מה אתם אומרים עליה ? המלצות יתקבלו בברכה. ביי

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by CherryMan,

אני לא ידעתי לאיזה קטגוריה זה משתייך, אבל אני משער שזה קשור לאחד מהחלקים שהפורום הזה עוסק לכן להחלטתי להשים את הדיון הזה פה. במחשב שלי התחיל לעבוד בצורה מאוד איטית, במיוחד במשחקים כבדים או הכי פשוטים, אותו דבר. פשוטים אני מתכוון כמו Soldat למי שמכיר. זה כמו להפעיל ווינאמפ, ועוד 10 תוכנות פועלות ביחד, ולהפעיל משחק כבד, ככה זה נראה שאני משחק במשחק כלשהו. פירמטתי את המחשב אתמול, ועדיין הבעיה לא נפתרה, בגלל זה אני משער שזאת הבעיה בחומרה של המחשב, אבל אין לי מושג מהי. (עשיתי בדיקת וירוסים, ואין לי וירוסים) יש לי פנטיום 4 1.7 gForce 4 440mx 62mb 256X2 אחד DDR ואחד SDRAM אבל אני יחליף את הSDRAM לDDR

• 10 תגובות
    • 916 צפיות
  3. שלום, אני זקוק לדרייבר של לוח אם p5s800 של ASUS. לא ביוס אלא הדרייבר של הלוח אם. חיפשתי באתרים שבסטיקי ולא מצאתי, חיפשתי גם בגוגל ולא מצאתי, בבקשה אני חייב את הדרייבר הזה בבקשה תמצאו לי קישור. נ.ב הגעתי לאתר אחד: http://drivers.softpedia.com/progDownload/Asus-PSVM-Download-14346.html אבל אני לא מצליח להוריד משם, כל הזמן ההורדה נתקעת, אם מישהו מצליח להוריד בבקשה שיעלה לי את זה לשרת אחר או לאתר אפילו. זה ממש דחוף לי. תודה רבה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by stlior,

ניסיתי לאחות את הכונן שלי עם שני תוכנות של ווינדוס ותוכנה בשם dikeeper בשתיהם האיחוי נתקע באמצע מה הבעיה? הנה פרטים של הכונן Field Value ATA Device Properties Active UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Buffer 7965 KB (Dual Ported, Read Ahead) ECC Bytes 52 LBA Sectors 241254720 Max. PIO Transfer Mode PIO 4 Max. UDMA Transfer Mode UDMA 5 (ATA-100) Model ID IC35L120AVV207-1 Multiple Sectors 16 Parameters 239340 cylinders, 16 heads, 63 sectors per track, 512 bytes per sector Revision V24OA66A Serial Number VNVD01G4DDXYYX Unformatted Capacity 117800 MB ATA Device Features 48-bit LBA Supported Advanced Power Management Supported Automatic Acoustic Management Supported Device …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  5. שלום. בעת הפעלת תוכנה קופצת הודעת שגיאה: ניסיתי להוריד קובץ fpspr30.ocx מהאינטרנט ולמקם אותו באותה תיקיה ממנה אני מפעיל את התוכנה. בנוסף, פיזרתי העתקים ב c:\windows\system32 c:\windows\sysWOW64 הפעלתי את שורת הפקודה כאדמין וניסיתי לרשום את הקובץ הנ"ל. יצויין שניסיתי לעשות זאת מתוך שורת הפקודה משתי המיקומים הנ"ל. השתמשתי בפקודות: regsvr32 fpspr30.ocx regsvr32 /u fpspr30.ocx regsvr32 /i fpspr30.ocx אחרי כל פקודה קיבלתי שגיאה: תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by blue wings,

שלום לכולם בקשר לתוכנה Driver Genius, יש מישהו שמכיר\משתמש? שאלתי היא האם התוכנה לאחר פירמוט מזהה לבד את הדרייברים הנחוצים ומתקינה אותם? תודה.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  7. אני משתמש בחשבון ה-MSN שלי כדי להתכתב במסנג'ר, וכן בתוכנת Miranda IM. האם המעבר של מיקרוסופט ממסנג'ר לסקייפ, ימחק לי את חשבון ה-MSN שברשותי, וישבית לי את המירנדה (כך שכל אנשי הקשר שלי יעלמו מהתוכנה, ולא אוכל להתחבר דרכה לחשבון החדש שבסקייפ [משום שפרוטוקול התקשרות של סקייפ מוצפן וחסוי]), כך שאצטרך להוריד/להשתמש בתוכנת ריגול בשם סקייפ כדי להמשיך לתקשר עם כל אנשי הקשר שלי מהמסנג'ר? ??? ???

• 0 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by BlackShadow,

תוסף שמתלבש על האימיול והופך אותו לפשוט יותר, לאלה מכם שמצאו אותו מסובך. פשוט תנסו: www.easymule.com

9. Started by IlanF,

ואני חושב שאני יודע מה הסיבה.. פתחתי את הסיידבר של הגניוס ומאז אייטיונס נתקע כשמפעילים אותו. יש אולי דרך לסגור אותו משורת הפקודה או משהו?

• 2 תגובות
    • 962 צפיות
  10. התקנתי Windows 7. התקנתי את הגרסה האחרונה של CCCP ואני משתמש ב-Media Player Classic לצפיה בסרטים. כשאני מגדיל את הסרט על כל המסך הסרט מאוד מפוקסל, כאילו אין החלקה של התמונה (זה לא קרה לי בעבר, ב-VISTA). כשאני צופה ב-Windows Media Player הכל בסדר. מישהו יודע מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 838 צפיות
  11. איך אני מגדיל בה את הגול של הכתוביות? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  12. Started by at,

שוקל לעבור לתוכנת דואר של THUNDERBIRD (בעיקר בגלל שיש גירסת portable) האם יש גם שם קובץ שמכיל את הודעות (כמו ה PST של ה OUTLOOK)? האם יש תוכנת המרה של קובץ PST לזה של ה THUNDERBIRD (כולל הפרדת הספריות)? ובמקרה שאתחרט, יש גם תוכנה שממירה הפוך מה THUNDERBIRD ל PST? לסיום אני משער שבעברית יש תמיכה נכון? תודה לעונים, טל

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  13. יש לי לוח אם של אסוס P4P800SE ומשולב איתו גם קול אז שאני שומע מוזיקה או רואה סרטים או כל דבר דרכו זה עושה לי לפעמיים גיצים כאלה כל כמה דקות אז לפני יומיים הלכתי לחברה של אסוס והחלפתי את זה בחדש ושוב זה עושה לי ככה מה אני יעשה . יש לי 7 מאווררים וספק כוח של 400W מישהו יודע איך זה ניגרם הדבר הזה ואיך איפשר לסדר את זה אם אתם צריכים לדעת עוד פרטים אז אני יתן עוד תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, יש לי WIN7 ו OUTLOOK2007. ב- CONTACTS הגדרתי 3 קבוצות שונות של אנשי קשר והן מופיעות כולן בפינה השמאלית העליונה. אבל, כשאני שולח מייל חדש ולוחץ על כפתור "אל.."/TO כדי לאתר את הנמען, אינני רואה את הקבוצות שיצרתי אלא רק את קבוצת ברירת המחדל. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה וחג חנוכה שמח!

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  15. שמרתי את הקבצים של אאוטלוק והם מלאים הודעות הסיומות שלהם זה: .idx .mbx .nch השאלה שלי היא איך אני מחזיר אותם חזרה לאאוטלוק כדי שההודעות יחזרו. התקנתי מחדש את אאוטלוק אבל אני לא מוצא את היעד אליו צריך להחזיר את הקבצים.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  16. Started by nim901,

שיהיה חזק, אמין, קל, וקל להגדיר ושלא יחסום כל מני תוכנות ושטויות, תודה

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by mishiago,

דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. http://www.logitech.com/index.cfm/480/3396&cl=roeu,en שימו לב מה כתוב למטה. This Camera will not work with Windows Vista מה זה השטיות האלה..?? יש למישהו רעיון איך להפעיל אותה בויסטה?

• 26 תגובות
    • 3k צפיות
  19. מדובר על חלונות מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Ac-Boy,

איך אני עושה שהאיקספלורר שלי יאשר Java Script???

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  21. Started by IG,

נגמר לי המנוי לקספרסקי, ועד שאני אקנה את החדש אני צריך משהו שיגן לי על המחשב (הזונות בKAV סוגרים את הברז לגמרי כשהמנוי נגמר ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by urilotan,

http://www.wizcg.com/images/room.mov מה אתם חושבים?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by avivlyaviv,

יש לי איזה אנימציה בפלאש כולל הנפשות מוכנות אני רוצה לשנות איזה MOVIE CLIP שכבר יש לו הנפשה לשים בו תמונה אחרת.(הוא בנוי מתמונה אני רוצה להחליף אותה...) עכשיו מה שעשיתי זה בחרתי את הMOVIE CLIP עצמו איפה שהוא מוגדר כSHAPE ובFILL COLOR בחרתי לו את הרקע עם התמונה החדשה. הוא מכניס את התמונה אבל הוא מכניס אותה כאילו שלוש פעמים: חצי למעלה,תמונה,ועוד וחצי למטה. איך אני מסדר אתזה שפשוט כל התמונה תיהיה על פעם אחת? **אם לא הבנתם אז תגידי אני יסים תמונ/סירטון אני ממש זקוק לעזרה שלכם....

• 0 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.