תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
פתאום אחרי הפסקת חשמל שהייתה לי פה שאני לוחץ על לינק בכפתור אמצעי בעכבר (פותח לי את הלינק בTAB חדש), אז עכשיו הוא הוסיף גם קפיצה לתחילת העמוד שאני נמצא בו וזה דיי מעצבן. למישהו יש מושג למה זה קורה? עריכה: עכשיו שמתי לב שזה כל פעם שאני לוחץ על המקש האמצעי בעכבר מקפיץ אותי לתחילת העמוד.. פתרון?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום. התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS 7 32BIT ויש לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב זה שוכח לי את כל הסיסמאות, אם זה אתרים ופורומים באקספלורר, תוכנות (STEAM) וכו'. מישהו יכול לכוון אותי מה אני צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי סרט למחשב שאני מעלה את הסרט אני רואה אבל לא שומע כלום במחשבים אחרים הכל בסדר רואים ושומעים האם זה יכול להיות בעיה של מקודדים ???? ואם כן האם מישהו מכיר את חבילת המקודדים הכי טובה לויסטה כי ניסית י כמה ולא ממש התרשמתי תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מישהו יכול אולי להמליץ לי על אנטי פופאפ טוב שבאמת עובד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ShareAza והיא לאחרונה מורידה לי ממש מהר... ופעם זה לא היה ככה... אז נשאלת השאלה האם יש לה קובץ קרדיט?
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש נגן מדיה כלשהו שיש לו אופציה להציג את אותו קובץ וידאו פעמיים. המטרה שלי היא להציג על שני מסכים, בו זמנית, את אותו קובץ וידאו במסך מלא. זה לא פתרון לפתוח שני נגנים כי אז יש בעיה של סנכרון. ולעשות CLONE למסכים גם לא פתרון משום שאחד מהם רחב ואחד לא. אשמח לדעת אם מישהו מכיר תוכנה כזו. תודה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל... אני צריך תוכנה כזאת מכיוון שיש כמה משחקים שהתקנתי ועכשיו אי אפשר לעשות להם Uninstall , זה עושה הודעת שגיאה כזאת. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי שלוש תוכנות אבטחה: נורטון אנטי וירוס 2003 פירוול זון אלרם 4.2 SPY SWEEPER לאחרונה כשאני מקבל דואר, אחת התוכנות מוחקת לי את הקובץ המצורף בטענה שהוא חשוד (לא נגוע בוירוס) ההודעה שאני מקבל היא זו: OE הסיר את הגישה למסמכים המצורפים...... איזה תוכנה עושה את זה ? ואך עוצרים את זה ? למשיב,אודה.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הים קניתי MX518 בשעה טובה אחרי שהתקנתי את הדיסק שבא אים העכבר צריך לעשות ריסט למחשב ואז צצה לי בעיה כאשר אני פותח את התוכנה.. http://www.ROR.CO.IL/my.php?id=4127392209.bmp עשיתי התקנה כבר כמה פעמים אבל הבעיה אינה עוברת מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב לנובו נייד שלא מצליח לזהות רשתות אלחוטיות. ניסיתי עם התוכנה סנדרה למצוא איזה דרייבר חסר לי. יש לי כרטיס רשת intel pro wireless 3945bg network connection אני לא מצליח למצוא את הדרייבר המתאים לוינדוס קס פי. מודהלכם על עזסרה במצאית הדרייבר המתאים או בפתרון הבעיה בדרכים אחרות. תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי קבצים עם סיומת VCX ואין לי שמץ עפ איזה תוכנה אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום קניתי גיטרה של גיטר הירו למחשב עכשיו משום מה 2 משחקים שיש לי לא מזהים אותה בכלל למרות שבWIN היא מזוהה ועובדת עכשיו אני זוכר שפעם הייתה לי תוכנה שמאפשרות להגדיר לבקר משחק את הכפתורים כך שהם ידמו לחיצה על המקלדת(למשל אם אני עכשיו פורט זה יהיה כמו שאני ילחץ על החץ למעלה במקלדת) הבעיה שאני לא זוכר אך קוראים לתוכנה.... משהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תראו אני צריך שאני שם תמונה שהכל יהיה בצבע כחול את הכתב אני יודע איך.. אבל תמונה אין לי מושג איך בבקשה זה די חשוב לי איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לדעתי זה בגלל שFF קורס לפעמים אבל לא מופיעה לי שום הודעה קריסה... כל האקסטנסנס למיניהם שלי עובדים בסדר וזה בדוק (אתמול פרמטתי ואני עם אותם (אולי אפילו פחות) תוספים משהייתי אז) השאלה היא איך אני יכול להיות בטוח שFF לא קורס?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
באיזו תוכנת FIREWALL עדיף להשתמש.. ZoneAlarm או Norton Security? אני משתמש הרבה בeMule ושמעתי שzonealarm גורם להפרעות בתוכנה... השאילה השנייה היא לגביי משהו שנורא מציק לי, התקנתי בזמנו Norton SystemWorks וזה התקין את הProtectoer שלו על הסל מחזור הישן.. וכמובן כל הקבצים שאני מוחק הולכים עכשיו לתקייה החדשה שהתוכנה יצרה, Recycler\Nprotect, בכל אופן בשלב מסויים החלטתי להפטר מהתוכנה רק שמה, כל הקבצים שהיו בתיקיה נותרו שם כאילו כלום לא קרה.. וברגע שאני מנסה למחוק אותם "ידנית" אז הוא רושם לי File not found ושואל אותי אם לדלג להבא שכמובן כותב אותה תשובה וכן הלאה.. ניסיתי כבר הכל, התקנתי מחדש את התוכנה וניסיתי למחוק אותם דרכה, שיחקתי עם הרגיסטרי אבל שום דבר לא עוזר וזה סתם תו…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל פתאום המחשב לא שומר את התמונה שצירפתי ממזמן לאפשרות הזאת והתמונה אצלי כבר מעל שנה אבל לאחרונה היא כל הזמן נעלמת ומשאיר את המסך עם צבע אחד רגיל תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי לא ידוע מה עשיתי לא טוב אבל יש לי MEGA CODEC PAC (חבילה מעולה, לא?!) ועדיין שאני נכנס לאתרים כמו זה http://www.gametrailers.com/player/39252.html אני גם לא שומע כלום בסרטון מצד אחד, וגם לפעמים לא רואה אותו בכלל (מקבל הודעת no video ) כמו כן, יש סרטונים שכן שומע מישהו? ממש מעצבן!
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
נכון ליומיים האחרונים יש מיילים שאני מקבל בעברית גיבריש וכול שינוי קידוד לא עוזר המוזר הוא שזה רק ביומיים האחרונים ואפילו למיילים ששלחו כבר עברית בעבר שהתקבל כמו שצריך האם יש פתרון האם הבעיה ידוע ממתין להבהרה מיודעי דבר
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ולמה לפעמים אני מקבל פרסומות ביפנית :s05: אמרו לי שזה קשור ל windows-1255 אז שמתי את זה. יכול להיות שצריך לחכות או משהו,
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבצע עבורי את הפעולה המתוארת.. אשמח אם מישהו ימליץ לי על תוכנה שמסוגלת לעשות את זה, מרוב התוכנות בשוק אני לא יודע מהי התוכנה האופטימלית, ולא רוצה לקנות סתם תוכנה ולאחר מכן לגלות שהיא עושה רק "חצי" עבודה... תודה רבה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מחפש דרייבר של לוח אם במחשב הנייד הישן שלי לוח אם: ibm 26454eg ציפסט intel 82440bx
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-