תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש איזה תוכנה שמאפשרת שיחות וידאו ולא על חשבון הרוחב פס- אלא בתוך הרשת הביתית, יש לי שני מחשבים ברשת עם ראוטר... בראל.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד פלאג אינים לפוטושופ שעושים RENDERING לאש ?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום רב אני מנסה להמיר קובץ וידאו מפורמט WMV לפורמט FLV באמצעות תוכנת Sorenson Squeeze גירסה 4.5.304 אולם מתקבלת הודעת שגיאה כלהלן: unable to add the source file. the following file are not supported מה פשר הודעת שגיאה זו ? האם ישנו מדריך בשפה העברית להמרה? תודה מקרב לב אאאא
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום! רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה להקטין את גודל השיר על מנת שיתפוס פחות מקום בפלאפון תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אני רוצה חבילה שתכלול את כל מה שאני צריך על מנת לקודד AVI לדיוידי שלי ככה שזה לא משנה אם זה VCD או SVCD ראיתי המון מדריכים , אבל כל אחד מהם דורש איזה 6 תוכנות ואני לא יכול להשיג אותם , במיוחד לא בצורה חוקית, אומרים VOB SUB TMPEG SUB MIX SUB2SSA כל מיני כאלה שאין לי איך להשיג אותם כל אחד מהמקורות שלו ,אז יש אולי איזו חבילה אחת שכוללת הכל? אם אפשר אז גם מדריך יהיה נחמד.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום כולם! אני אשמח להמלצה לתוכנה שתוכל להגביל את קצב ההורדה/העלאה של תוכנות ספציפיות שמשתמשות בחיבור האינטרנט. אני משתמש במערכת הפעלה ויסטה 64 אולטימייט. לא חייבת להיות חינמית אבל צריכה להיות איכותית! תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. ברשותי 2 מחשבים ואני מעוניין לחבר אותם ברשת המחוברת באמצעות כבל מתאים בין כרטיסי רשת. התקנתי את הרשת והיא עבדה לי עד לפני זמן מה , אך נאלצתי להתחיל מחדש את התהליך מכוון שפירמטתי את המחשב. להלן הבעיה : חיברתי 2 מחשבים בעלי כרטיס רשת עם כבל רשת, והגדרתי את הרשת. במחשב אחד יש את סמל "כבל רשת מנותק" (ובנורית הבקרה של הכרטיס רשת- אור אדום) ובמחשב האחר יש את סמל קישוריות מוגבלת או חסרה (נורית בקרה ירוקה) כיצד ניתן לסדר זאת ?
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי את KASPERSKY anti-virus personal pro 5.0.14 ומתי שאני מדליק את המחשב מחדש קופץ לי ERROR מה אני עושה? ניסיתי להתקין מחדש לא עוזר כלום.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין WIN XP וחיברתי בטעות את הדיסק הקשיח הלא נכון. המחשב כמובן אתחל מהסידי רום והחל את תהליך ההתקנה, כשהגיעה ההתקנה לשלב בו אני נשאל האם למחוק את הפרטישן או ליצור חדשה שמתי לב לתקלה וביטלתי את ההתקנה. כעת, לאחר התקנה של WIN על הכונן הקשיח הנכון, אני מחבר את הכונן הנוסף והוא מראה לי אותו כבעל MBR בעייתי או פגום. חשוב לציין - הכונן הזה מחובר כSECONDARY MASTER בדרך כלל, ובעת הנסיון המוטעה להתקין עליו מ"ה הוא חובר כפרימרי מאסטר. מה אפשר לעשות, לא בא לי לאבד את כל המידע שהיה עליו, היו עליו המון תמונות שחשובות לי מאוד. האם יש דרך לתקן את הMBR שלו מבלי לפרמט? רון.
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מהדיסק ששכפלתי אליו אי אפשר לעלות את המערכת, רק מדיסק המקור. הדיסק תקין וכל הקבצים עברו יפה מה יכולה להיות הסיבה? רשום לי disk boot failure insert system disk bla bla bla תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה קצת בעיה קטנה ולא חשובה אבל זה ממש מציק לי. קניתי מחשב חדש Pentium 4 2.66. לוח של ASUS P4P800. בא לי עם הלוח דיסק עם התוכנות והכל. אבל לא יודע למה ואני לא מצליח להתקין את ה- Intel® Application Accelerator. זה כותב שלא זה לא תומך ב Chipset. אבל תנו לי להבין אם זה בא עם הדיסק של הלוח מה קשור לא תומך? ניסי להתקין גם את ה RAID EDITON וגם בלי RAID. למישהו יש תשובה למיסתורין? תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לא regsupreme כי נגמר לי ה- 30 יום.... לא משהו כבד כזה... רק משהו פשוט שאני מפעיל והוא מעיף הכל וזהו.!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הורדתי Office 2003 ומסתבר שזה office בכלל בשפה זרה כלשהי.. יש אפשרות לשנות את השפה? להוריד Patch או משהו בסגנון? או שאני חייב להוריד את הגרסה המלאה של אנגלית?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אפשר את השם של גרסאת האימיול של לינטורק ? אני מתכוון ל-www.lionetwork.net תודה רבה לעוזר. נ.ב אם למשהוא יש לינק לתוכנה,אז אפשר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
משהו מאוד מעצבן קורה לי במחשב אני נימצא באתר נגיד באתר הזה.. ואז אני נכנס לתקיה שלי שיש שמה כול מני אתרים אחרים ... אני לוחץ על אתר אחר הוא פותח לי אותו על הדף של האתר הזה וזה מעצבן אותי נוראא.. ואני לא רוצה שיפתח לי אותו על הדף של האתר הזה אני רוצה שיפתח דף חדש ובו את האתר שרציתי להיכנס אליו... ואת האתר הזה שלא יגע בו.. מה עושים כדי לשנות את זה ?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה דרך תוכנות נפוצות, רק שאני מנסה כבר שעה ולא מצליח. הרעיון הוא שיהיה קישור לכל איש קשר על הדסקטופ ובלחיצה עליו ייפתח חלון שמאפשר לכתוב לו דואר ולשלוח בלחיצת כפתור. כל זה בנסיון לשפט את המחשב לסבא שלי, שגם כך מסתבך עם כל הכפתורים האלה בכל מקום תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש אחר התוכנה הכי פשוטה שתעשה את העבודה. פשוט לחבר את הכתוביות לסרט! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
במחשב אחד אני מצליח להתחבר ובמחשב שני לא זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
התוכנה היא WINACE,הסרתי אותה מההוספה והסרה אבל נשארו לי כמה תקיות בניהם גם UNINSTEL אבל כשאני לוחץ עליה או מההוספה הסרה אז החלון הבא נפתח לי. איך אני מוחק את זה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי קבצי מידי, שמאוד עוזרים לי בדברים, אבל מה - זה נשמע כמו זבל! אז עשיתי חיפוש קטן באינטרנט ומצאתי את העובדה שאפשר להוריד - או סאונדפאקים לכרטיסי קול מסויימים (לי יש AC97 מובנה אם אני טועה, לא משהו מיוחד) או תוכנה שלוקחת את המידי והופכת אותו ל-wav עם סמפלים הרבה יותר טובים. וזה מה שאני מחפש. שמעתי על YAMAHA S-YXG (אם אני לא טועה) ועל ROLAND SOUNDCANVAS, אבל את שתיהן לא מצאתי (בעצם את הימאהה כן מצאתי אבל היא לא מתאימה לווינדוס XP) אז אם מישהו יודע על מה אני מדבר, ויודע מאיפה להוריד את התוכנות האלו או אחרות, וגם סמפלים טובים (לבאס [אפשר גם פרטלס], לאקוסטיות, לדיסטורשן מטאל, לתופים בעיקר, אבל אשמח לעוד דברים) אשמח שיודיע לי!
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך גורמים להאפקטים של התוכנה Fx Effects Video Canopus להופיע בפריימיר פרו 2?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
האם תוכנה Asureus פועלת על קובץ קרדיט? האם ככל שאני מוריד יותר קבצים הקבצים הבאים ירדו יותר מהר? איך המבחינה הזאת התוכנה פועלת?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-