עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tigerex,

?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  2. האם יש תוכנה שמוחקת זכרונות של תוכנה אחרת שנמחקה? תודה לעוזרים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  3. ניסיתי עם סיסטם מקניק ו ACEUTILITIES ובאקפלורר הרגיל אין כלום אבל בנט קפטור יש , אפילו נכנסתי לתיקייה עצמה של ה TEMP וה TEMPORORY FOLDER ומחקתי שם הכל , וזה עדיין שם , איך אני מוחק?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by tal_levi1000,

אני רוצה לפרמט את המחשב ואין לי כח להעתיק את כל המועדפים שלי ואחר כך להכניס אותם אחד אחד יש איזה דרך להעתיק אותם לקובץ? (חוץ מלהעתיק את הכתובות של כולם אחד אחד - כמובן) תודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by approx,

אני חתימה עם השם WerewolF בידיוק (אותיות קטנות\גדולות) ועם צבע כחול משהו ועם התמונה הזואת http://www.hoothollow.com/February%202006/Animals%20of%20Montana%20images/Gray(Timber)%20Wolf-071040%20RAW.jpg אבל שהשם לא יסתיר את הזאב ושהגודל היה 300X150 תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by masterfit,

שלום לכולם, רכשתי את ההופעה החיה האחרונה של ליאונרד כהן בלונדון (מומלץ ביותר, איך לא!) חבל לי להרוס את הדיסק בדיוידי שבאוטו ולכן ניסיתי לצרוב אותו באמצעות DVD SHRINK. אלא שבניגוד לכל ה- DVD האחרים שלי, הקובץ המתקבל בתוכנה לאחר כיווץ הוא למעלמה מ- 5G. בעיה... ניתן למחוק את פסקול הסטריאו והנפח קטן לפחות מ- 4.5G, אבל אני מעוניין בו. האם יש דרך לכווץ עוד יותר עם התוכנה הזו, או שאולי קיימת תוכנה אחרת להעתקה וצריבה, שיודעת להקטין את נפח הדיסק? תודה.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  8. שלום, לחבר שלי יש בעיה שביקש את עזרתי, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם. יש לו 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר לאינטרנט. אתמול אחד משני המחשבים לא העלה אף אתר אינטרנט עם האינטרנט אקספלורר, אבל ה-icq מתחבר בלי בעיה, אבל ה-skype לא מצליח להחבר. במחשב השני הכל בסדר. ניסינו לחבר את הכבל של המחשב שלא עובד למחשב שעבד והוא המשיך לעבוד. ניסינו לעדכן דרייבר של הכרטיס רשת, ללא הצלחה. בנוסף ניסיתי לעשות ping לאתר (ניסיתי למשל ל-walla) והוא רשם שהצליח להתחבר. ניסיתי גם לסגור את ה-firewall והאנטי וירוס - לא עזר. עדכון: ה-firefox עובד ואין שום בעיה. מצד שני האנטי וירוס (zone alarm security suite) לא מתעדכן. מדובר במחשב עם Windows XP ואינטרנט אקספלורר 6. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש,…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by EyalNem,

בעת הפעלת סירטוני ווידאו הם מוצגים בגוון אדום (קורה בנגן WMP) ובנגנים אחרים הם לא מוצגים לא בכלל, רק שומעים מוזיקה. זה קורה בכל פורמט שאני מפעיל. הורדתי Codec וזה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי, אייל.

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by dyn,

שלום, כבר הרבה זמן אני מחפש דרייבר לכרטיס ATI Radeon Xpress 200 ואני לא מוצא. אני לא בטוח אם זה הגרסה של ה onboard או שלא. תודה רבה לכל מי שיוכל להביא לי קישורים לדרייבר

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by xtract1,

עשיתי חיפוש קטן בפורום וראיתי באמת איך בודקים איזה גרסא יש לי התחל,הפעלה,dxdiag) יש לי גירסא 9C..זו הגרסא החדשה ביותר? והשאלה הכי חשובה..ראיתי שיש דיירקטX כזה גם למוזיקה וגם לוידאו..מזה בדיוק..מזה עושה בכלל למה זה חשוב?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. Started by POD,

שלום לכם, יש אתרים בהם ניתן לראות את הסרט או הסרטון רק דרך הדפדפן. השאלה שלי היא, האם יש איזושהי תוכנה שמסוגלת איכשהו לעלות על הלינק לסירטון ולתת אופציה להוריד אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by אוקיי,

שלום, אני מנסה להפוך סרט בפורמט DIVX לפורמט MPG. זה המיר לי את הכל בצורה יפה ואיכותית ותופס 2 ג'יגה כרגע שזה בסדר מבחינתי כי המטרה היא לנגן את זה על מחשב חלש יותר שלא מסוגל לקרוא DIVX. משום מה הוא המיר לי את זה ללא סאונד מישהו מוכן לומר לי מה הבעיה? האם אני צריך להוציא את הסאונד באופן נפרד מה DIVX? ואם כן, איזה תוכנה עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  14. יש לי קובץ IMG שאני רוצה לחלץ את הקבצים שלו משהם אז אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה לי את העבודה

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by eranam,

שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by Jinjis Han,

תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  17. קישור http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3625068,00.html http://download.zonealarm.com/bin/free/sum/index.html?c=W100001

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. ^^ הוא כל הזמן קורס לי כשאני נכנס ל YNET עם "פתח בטאב חדש" מי יודע מה אפשר לעשות ניסיתי לרדד בגרסה של הדפדפן וגם לעלות אבל ללא שינוי :s05:

19. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

20. קפץ לי החלון הזה מהאנטי-ווירוס. מה זה אומר? http://img44.exs.cx/img44/465/5724.jpg

21. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עד לפני 3-4 חודשים הייתי על רזולציה 1024*768.. ואיכות צבע 32 ובזמן האחרון כל פעם שאני עושה ריסטרט זה חוזר לי ל16 מה שגורם לאייקונים להתבלבל להיות מכוערים ולהתהפך אחד עם השני... למשל אייקו של ווינאמפ פתאום מראה אייקון של אקספלורר או משהו... ואז אני מחזיר ל32 הכל מסתדר ... ריסטרט וחוזר ל16...!@# למההההההה? ובדקתי לא מצאתי שום תוכנה שמפריעה או שהתקנתי לאחרונה ויש סיכוי שהיא הפריעה,SPYWARE ADAAWARE,אממ כל דבר פשוט שכל אחד היה חושב בדקתי... GEFORCE 3 TI 128... (פעם זה היה נשאר על 32----) מישהו יודע למה זה יכול להיות או איפה אני יכול לשנות לו ברירת מחדל אולי משהו ברג'סטרי..? תודה..

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  22. Started by itamardabush,

הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Xstyle,

שלום אני משתמש בתוכנה לאימלים Microsoft Office Outlook 2003 ואני רוצה לשמור את כל האימלים הכול הכול גם את ה לוח שנה בקיצור ממש את כול התוכנה כדי לעביר למחשב אחר..... או לפרמט למשל..... איך אני עושה את זה מישהו יכול לעזור לי אני ניסתי את האפשרות של היבוא והיצוא אבל לא ניראה לי שזה עובד. אולי מישהו יכול להסביר לי שזה יעבוד..... תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  24. זאת בעיה דיי רצינית שאני מקווה שמישהו כאן יודע. יש לי מספר ICQ שיום בהיר אחד החליט שהססמא שלי לא נכונה. כל פעם שאני מנסה להיכנס אליו אני מקבל שגיאת ססמא למרות שאני בטוח שהססמא שלי נכונה. ניסיתי בכל זאת להפעיל את התוכנה שמראה את הססמאות של מספרי האי סי קיו שנמצאים במחשב והפלא ופלא במחשבים אחרים היא עובדת ואצלי היא לא מצליחה להראות את הססמא. באתר של ICQ2GO גם איאפשר להכנס עם הססמא שזה אומר שזה שונה אצלם בשרת ולא בעיה אצלי במחשב. אין לי כתובת דואר במספר אי סי קיו הזה ככה שאני לא יכול להשתמש בשחזור הססמא באתר שלהם. השאלה שלי האם אני יכול לפחות לגלות את מספרי הICQ של האנשים שברשימה שלי מהקבצים של התוכנה שנמצאים במחשב שלי? אני יודע שרשימת אנשי הקשר נשמרת בשרתים של הICQ אבל ההסט…

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  25. פתאום הוא הודיע לי שהוא התקין ב"הצלחה" עידכון, ואז הוא חזר למצב חדש יש לי הרבה דברים שאני לא מצליח להחזיר למצב ששמתי קודם, אשמח מאוד לעזרה * דבר ראשון, הקובץ user.js נעלם לגמרי, גם הספריה שהוא היה בה (profile) * כך פעם הוא נפתח בחלון לא מלא ולא זוכר את המצב הזה אם אני משנה * ה mouse gestures לא עובד ולא נותן לי להכניס ג'סטורס, הרישמה שלו בכלל ריקה כל השאר איכשהו הסתדרתי, אבל זה מה זה מרגיז,

דיונים חדשים בפורומים