תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לא מצאתי כותרת יותר טובה מזו יש לי סרטים במחשב (ישנים מאוד) ששומעים בהם רק בצד ימין \ צד שמאל רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להשמיע לי את סאונד של צד ימין של הסרט גם לצד שמאל (במקרה שרק ימין עובד) וכנ"ל לגבי פעולה הפוכה. יש חיה כזו?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן. אתחיל בזה שלא ידעתי ממש איפה אני ממקם את הטופיק הזה, אם יש צורך בהזזתו - בהצלחה ומצטער על הטרחה.. חח שבוע שעבר הייתי במצב שרציתי לכבות את המחשב שלי אך הוא היה ללא מסך מחובר (המסך של המחשב שלי ושל ההורים שלי משותף והוא היה אצלהם). כאשר ניסיתי ללחוץ לחיצה מהירה וקיוויתי שיתכבה לאחר כמה שניות בכיבוי מסודר לא קרה כלום. גם כאשר לחצתי לחיצה ממושכת לא קרה דבר. איך מגדירים את הדבר הזה? דרך הווינדוס? דרך הביוס? אפשר בכלל להגדיר את זה? חח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם ומעבד והאימול נמחק לי מהמחשב. יש אפשרות לעשות שיחזור של ההורדות והקובץ קליינט ???
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אז ככה, משום מה הסרטונים שהוצגו במדיה פלייר הפסיקו לעבוד לי.. הסרטונים של YNET או WALLA לדוגמא... זה פשוט כותב buffering או טוען, ואז פתאום נפסק, ואם אני לוחץ PLAY זה חוזר חלילה.. למישהו יש רעיון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אתם משתמשים בגירסא האחרונה? ואם כן, מחקתם לגמרי את ה NET LIMITER או שהצלחתם לסגור אותו איכשהו? כי הגירסא האחרונה של סבבה דיסי לא מוכן לפעול עם NET LIMITER, וגם שאני סוגר אותו ידנית הדיסי עדיין מודיע שהנטלימיטר פתוח.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי UPS של EverPower והתוכנה שבאה על הדיסקט לא עובדת.. הדיסקט דפוק. תוכלו בבקשה לתת לי את השם של התוכנה על מנת שאני אוכל לישון בשקט בחורף? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
באיזה תוכנה אתם ממליצים לי להשתמש?פעם אחרונה שניסיתיתסבבה היא לא עברה לי ת20 קילבייט.. מוזר באתר הם מראים מהירות הורדה של200 הביטורנט אחלה מוריד מהר(משתמש בTL)אבל אי אפשר להוריד משם הרבה קבצים(בפאבליק המהירות איטית).. איזו תוכנה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש לי את האימיול של xvooM 2.1 ( שלפי דעתי אחד המהירים שאני מכיר ) הבעיה באימיול הזה היא כאשר מבצעים בו חיפוש בעברית לא תמיד אני רואה את התוצאות בעברית ולפעמיים אני מקבל אותן בגיבריש. העברית במחשב מותקנת כמו שצריך, נסיתי גם לשחק עם האופציות של : server ו- Global בחיפוש אך זה לא עזר. אודה לעזרה ממי שמכיר או נתקל בבעיה.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום כל פעם שאני מפעיל את המחשב אני מקבל הודעה כזאת: error loading. c:\progra~1\newdot~1\newdot~1.dll מה אני יכול לעשות כדי לפתור את הבעיה? תודה לעוזרים..
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
למה עשו את זה? אני לא מבין התקנתי מסנ'גר 7... ואוטמט הוא עובד לי כל פעם שאני עושה ריסט גם אחי שאני יוצא ממנו תאמינו או לא וגם עם אני מעיף אותו מה ms config הוא חוזר
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום. האם יש אפשרות להאץ את מהירות הביטספיריט? http://img213.imageshack.us/img213/4773/bitspirit9dh.jpg תראו בתמונה זה לא מנצל את כל המקורות שלו. בבקשה תעזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
מחקתי תיקייה בערך בגודל של מאה מגה(די חשובה) התקנתי את הNorton GoBack והתוכנה לא מוצאת לי האם התוכנה מוצאת רק דברים שנמחקים אחרי שהיא מותקנת? או שאולי אני לא משתמש בה נכון?? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן , יש לי WINAMP גרסא 2.80 ( הישן והטוב ) אבל בכל פעם שאני נכנס לשמוע איזה שיר הוא מציע לי לעדכן לWINAMP 5.4 , ואני לא רוצה לעדכן! איך אני גורם לו להפסיק להציע לי שידרוגים למיניהם ? תודה
-
- 7 תגובות
- 628 צפיות
-
-
ערב טוב, הנני שדרן באחת מתחנות הרדיו המצליחות ברחבי האינרנט, יותר נכון שדרן מתחיל. היום קיבלתי את תפקיד ה"שדרן", שמחתי נורא עקב מתן התפקיד, אך כמו שנאמר "גודל הציפיה כגודל האכזבה" עליתי לשידור עם כמות מאזינים די גדולה של כ-80 מאזינים. אך קיבלתי הערות מהמאזינים אל נפילות ותקיעות בזמן השידור, הבעיה רק אצלי, אצל כל השדרנים האחרים זה עובד מצוין, חשבתי אולי משהו במחשב. יש לי רשת בבית עם נתב, אני גולש במהירות 750kbps אשר נחצית לשניים מכיוון שיש לי שני מחשבים, אז יוצא שאני גולש ב 375kbps האם זו הסיבה שבגללה יש תקיעות ? אני מבקש תגובה בונה אם אפשר, תודה !
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לאחר פירמוט של מחשב די חדש והתקנת MUI ודריברים יש כמה בעיות . . . ה-MUI אמור להפוך את הכל לעברית, משום מה הדבר היחיד שהוא עשה זה להעביר את כל הסמלים ואת ה"התחל" לימין (אבל עדיין כתוב Start), שהמחשב עולה רשום Wellcome ולא "ברוך הבא" והוא בעצם כמעט ולא שינה עוד שום דבר חוץ מכמה דברים בלוח הבקרה, שגם שם השמות הם עדיין באנגלית והתפריטים גם באנגלית אבל יש רק כמה דברים שהוא שינה להם את השם לעברית. אבל אני יכול לכתוב בעברית. מה הבעיה? זאת לא פעם ראשונה שאני מתקין MUI וזה תמיד עובד, למה עכשיו לא ? מה שכן, ה-MUI זה דיסק צרוב שצרבתי לפני כמה ימים וזאת הפעם הראשונה שהשתמשתי בדיסק הזה. אולי ה-MUI דפוק ? בעיה נוספת . . . אין קול. התקנתי את כל הדריברים שצריך, בדקתי במנהל ההתקנים ורשום …
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
התקנתי ie7 וea downloader וכשאני פותח אותתם הם נשארים פתוחים פחות מדקה ואז נסגרים לבד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מקאפי איתר לי את הטרויאני הנ"ל, מודיע לי שאותר ונמחק, אבל בכ"ז, כל שניה, אחרי שאני מאשר, קופץ חלון חדש עם קובץ EXE אחר שנגוע. הבעיות: 1. הקישור לאתר של מקאפי לא מציע פתרון (או שלא מצאתי את הREMOVAL) 2. הPATH שהוא טוען שהקובץ נמצא שם הוא: C:\system volume information אבל אני לא מצליח להגיע לPATH הזה. איך אני מוריד אותו, ואיך אני מגיע לPATH הנ"ל???
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. תוכנה טובה ללימוד הקלדה עיוורת 2. תוכנה שעושה את הדסקטופ כמו ווינדוס וויסטה (ראיתי המון תוכנות כאלו כמו סטייל אאקספי או בליינד 5 לא הצלחתי להפעיל סקין של הויסטה) אם אפשר אלטרנטיבות אחרות... תודה.
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
הוא לא מציג לי תטמפרטורה של הכרטיס מסך למה ? ... http://rotter.name/User_files/nor/4627bed8378a9ba1.jpg תודה .
-
- 11 תגובות
- 628 צפיות
-
-
מכירים את זה שכשאתם כותבים משהו, מסמנים אותו, וכותבים משהו אחר, אז המשהו הראשון נעלם ומופיע המשהו החדש במקום? אז אצלי בוורד זה נעלם- פתאום (ולא זכור לי שעשיתי שינוי מיוחד בהגדרות בזמן האחרון...) אם אני מסמן את המשהו הראשון וכותב משהו חדש, אז הסמן קופץ אוטומטית לתחילת המשהו המסומן ולא מוחק את המשהו הראשון! איך אני מחזיר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה לדעת איזה תוכנה יכולה לקרוא מילים בעברית בקול אני יודע שיש את זה באנגלית לקריאת mail
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-