תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לשלוח כמות גדולה של קבצים במיל בלי זיפ אני משתמש ביאהו והבעיה היא שאני לא יכול לצרף את כולם במכה אחת אלא אחד אחד (קובץ לחכות שהוא יעלה ורק אז עוד קובץ) יש איזה תוכנה שעובדת עם יאהו או איזה מיל סרבר שבו זה יותר פשוט???
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://img145.imageshack.us/my.php?image=13wy3.jpg מה צריך לעשות???
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD. אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold) ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפת…
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אני זוכר שהיה דבר כזה אם אתה לא נמצא ליד המחשב אז אתה יכול להפנות הודעות שמגיעות לאסייקיו לפלאפון שלך מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש בתוכנה הזאת אפשרות לתת לה לקבוע את הגודל הרצוי של קובץ ה-MFT .. האם כדי לתת לתוכנה הזאת לעשות כרצונה או להשאיר את האחרויות של הקובץ הזה לווינדואס עצמו.?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני מנסה כעת להשתמש בתוכנות המומלצות מהסטיקי, מה לאחר שכבר ניסתי מגוון של תוכנות שלא הצליחו כלכך לעזור לי בהמרת קבצי WMV לכל פורמט אחר בניסיון לשמור על משקל הקובץ ועל איכותו, בנסיון היחיד הטוב שהיה לי המרתי קובץ של 9 מגה מ- WMV ל- AVI ונוצר לי קובץ אמנם תקין אבל ששוקל 236MB כל משחק שניסיתי לעשות ברמת ההגדרות הקידוד היוצא פגע לי בסנכון הקול עם התמונה שאלה נוספת שמתבקשת כאן היא לגבי המלצה לתוכנה שתתמוך במערכת ההפעלה של 64 ביט ותנצל בצורה יותר טובה את המעבד ?? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני בטוח שיש אפשרות לעשות את זה דרך תוכנות נפוצות, רק שאני מנסה כבר שעה ולא מצליח. הרעיון הוא שיהיה קישור לכל איש קשר על הדסקטופ ובלחיצה עליו ייפתח חלון שמאפשר לכתוב לו דואר ולשלוח בלחיצת כפתור. כל זה בנסיון לשפט את המחשב לסבא שלי, שגם כך מסתבך עם כל הכפתורים האלה בכל מקום תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז כמו שכתוב בכותרת, אני משתמש בפיירפוקס פורטבל, והפלאגין של WMP לא עובד לי. כלומר הוא מותקן על המחשב אבל לא עובד. יש פתרון? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הוספתי תיקייה בשם "Steven Wilson - Insurgentes" לתוכנה, בתוך התיקיה יש שתי תיקיות Disc 1&Disc 2 (Bonus cd). איך אני עושה שבתוכנה יופיעו שתי התיקיות ולא הכל בייחד?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
החלון של המסנג'ר מופיע רק כחלונית בשורת המשימותלמרות שהוא מופעל . רק אם משהו שולח לי הודעה נפתח חלון הדו שיח בשולחן עבודה אבל אחרת כלום. ניסיתי לעשות restore ו maximize מחלון האפשרויות של התוכנה וזה לא עזר. עשיתי הסרה של התוכנה והתקנה מחדש ועדיין אותה תופעה זה לא קורה בתוכנות אחרות כמו למשל netmeeting . התופעה התחילה לפני שבוע בערך. יש למשהו מושג איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לאי.מייל בסגנון Outlook , אני רוצה שיהיו כמה דברים שלפי מה שאני יודע אין ב-outlook, בעיקרון אני מחפש תוכנה מגניבה בסגנון incredimail , אני רוצה כשאני נכנס לאי.מייל ויש אי.מייל חדש אני אוכל להגדיר צליל שזה יעשה (אין ב-incredimail ), שתבדוק אוטומטית אי.מייל כל כמה זמן, שתוכל לסנן ספאם . משהו נוח. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
בשל טעות טיפשית ומצערת נמחקו לי התוכנות: word 2002, outlook2002 and power point המחשב שייך לאחי היקר לי מכל והוא נהרג 3 שבועות לפני שהוא קנה אותו. מאז לא מצאנו את הדיסקים לקנות זה כל כך יקר, יש איזושהי דרך שאני יכולה להוריד את התוכנות האלה? please זה יעזור לי מאוד !!! אני לא יכולה בלי. תודה רבה, טלי.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
א. מה זאת התוכנה הזו? לא זוכר שבכלל התקנתי... ב. רוצה להסיר את התוכנה. אבל איך? יש לי XP NVIDIA GeForce FX 5500 (256 MB
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם אני חדש פה ואני מקווה שאני רושם בפורום הנכון אז ככה.. יש לי בעיה מוזרה באינטרנט אקספלורר שיש אתרים מסויימים שאני לא יכול להתחבר אליהם עם האפשרות "זכור אותי" נגיד שאני נכנס לפייסבוק אני רושם את האי מייל ואת הסיסמא ואם אני מסמן למטה את "זכור אותי" ולוחץ "התחבר" הוא מחזיר אותי לאותו עמוד בלי שום הודעה על שגיאה בסיסמא או שם משתמש... כאילו נכנסתי שוב. אבל ברגע שאני מסיר את הסימן של "זכור אותי" ומתחבר הוא נכנס לי למשתמש שלי ועוד אתר לדוגמא ששם זה יותר מסובך הוא tvnetil ששם חייב להתחבר בשיביל לראות סיקורים ולהוריד תוכניות ואין שם את אפשרות בחירה אם "זכור אותי".. הוא זוכר אוטומטית ובגלל זה אני לא יכול בכלל להתחבר לשם אני מקווה שהייתי מובן והצלחתם להבין את ה…
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
מה היא עושה בעצם??? שולחת פקסים ללא פקס? יש לה אולי מדריך?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי החל מאתמול בעיה בהפעלת המסנג'ר על הלפטופ. ניסיתי להתקין ולהסיר את התוכנה במגוון דרכים ועדיין לא מצאתי ישועה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? הודעת שגיאה מצורפת.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי בעיה אם התוכנה שמתי שאני רוצה לפתוח את הסרט spiderman 2 אז זה רושם לי file "I:\Spiderman.2.AC3.5.1.XViD.CD2.TS-CARTEL.[Www.WarezFAW.Com].avi" can not open, or unsupported. למה זה רושם לי את זה ואיך אני יכול לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כל דבר אפשרי... בלי לנגן דיוידי המחשב לא שווה כלום. מדובר רק בסרטי דיוידי ובווינדוס ויסטה אולטימייט 32 ביט. מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services has encountered a problem and needs to close לפני כמה ימים פרמטתי את המחשב, ופתאום מופיע לי התקלה הזאתי ואני תצריך לבחור send/don't send ואחרי כמה דקות שאני באינטרנט המחשב עושה ריסט פתאום. והווינדוס הוא sp3 יש פתרונות?? אני דיי נואש
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP את הדגם אני לא יודע אולי זה אחד מאלה 5302H P/N 5183-9960 s/n B N00308153 REV: 2.7 B
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש דחוף תוכנה שמאפשרת לצפות במה שמחובר ליציאת ה video in בכרטיס מסך שלי זאת שאני יכול לראות בחלון קטן או להגדיל לחלון גדול וכ"ד. בכרטיס הקודם שלי את ati multimedia center ועכשיו בכרטיס החדש שלי אין לי תוכנה כזאת והישנה של הכרטיס הקודם לא עובדת לי עם הכרטיס החדש (redeaon 9200vivo 128mb ddr). אודה לעזרתם בנידון.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-