תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי בעיה באי מיול שכשאני מחפש משהו, אפילו אם זה דבר שאמור כביכול להיות מאוד פופולרי, הוא בקושי מוצא לי דברים... נראה לי שיש לי קצת בלאגן בכל מה שקשור לסרברים שם אני לא כל כך מבין בservers ובkad אז אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
הי לכולם לאחרונה התחילו להיות לי מדי פעם בלו סקרינים, שאחריהם או שהמחשב עושה ריסטרט... בבלו סקרין מופיעה הודעה כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALאין לי מושג מה זה אומר. בנוסף מופיע מדי פעם הודעת שגיאה בווינדוס, ואני לא יודע מה היא אומרת, אז צירפתי אותה כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לעשות.... הבעיה האחרונה שאתמול התחילה - המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ואז כל הסמלים נעלמים וגם הסרגל כלים למטה(כולל ה-start). למזלי מופיע המסנג'ר, דרכו אני יכול להיכנס לאינטרנט ואז אני כותב בשורת כתובת desktop, ומשם אני יכול להגיע לזה. מה אני עושה לשם פיתרון קבע אני לא יודע אם השגיאות קשורות, מה אתם אומרים איך לפתור אותם?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה משהו בסיגנון emulator או כל כלי אחר שניתן להריץ תוכנות של PDA
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה CPU-Z כמה מתח המעבד מקבל עכשיו, והתוכנה אינה מראה... מישהו יודע למה ? הינה התמונה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך. 2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%). בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה? ואם יש רז מה הן ? אם אפשר הסבר די מדויק! תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, במחשב החדש שלי יש אופציה להתקין Norton Firewall, כאשר הוא מגיע עם לוח האם (FOXCONN NF4UK8AA) מסוג NFORCE4ULTRA , האם כדאי וצריך להתקין או לא כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היה לי במחשב 256MB וקיבלתי הודעה " זיכרון וירטואלי נמוך " וגם ראיתי ב EVEREST שהזיכרון הפיזי ממש נמוך בערב 20 MB פנוי אז מה עשיתי ? הוספתי הוספתי סטיק 256 MB סה"כ 512MB ואותו דבר הזיכרון התחיל מ 300 MB פנוי ואחרי שעה ירד ל 20 MB למרות שהוספתי עוד סטיק אז חשבתי על פיתרון מקורי לעלות ב 4 גיגה את הזיכרון הוירטואלי כדי לפנות את הזיכרון הפיזי או להקל עליו זה עזר ממש קצת זה תחליף עלוב לזיכרון פיזי ההודעה של זיכרון " וירטואלי נמוך " נעלמה אבל הפיתרון עלוב השאלה למה המערכת הפעלה משתמשת ב 512 MB כמו ב 256 MB הוספתי סטיק והגדלתי את הזיכרון פי 2 וזה נראה כאילו לא הוספתי כלום .
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
האם יש דרך שכל המיילים שמגיעים לי לWINDOWS MAIL יועברו ל GMAIL שלי?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
למה הסקייפ שולח ומקבל קבצים במהירות 0.5 קילובייט??
-
שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
כשאני מדפים מסמך אחרי כל העתק ב"וורד" Microsoft Office Word 2007 יוצא דף נוסף עם פרטי הקובץ שם הקובץ:.... ספריה... C: \ תבנית.... וכו' איך אפשר לבטל את הודעות הנ"ל תודה.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
התקנתי Vista Ultimate 64 על מחשב עם כרטיס HD4850 ויש לי בעיה רצינית. התקנתי מספר משחקים ובכל אחד כשאני מתחיל לשחק אחרי מספר דקות אני חוטף מסך כחול והוא צועק לי על הקובץ שבכותרת. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לא יודע אם פירסמתי במקום הנכון אבל בבקשה לא למחוק. הבעיה שלי היא שבחלק מהWindows רואים ג'יבריש. ובדוס , אין לי תמיכה בעברית, בעבר יכולתי לרשום , עד שקרה משהו. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה? גם בקאזה.. פעם הייתי רואה הכל בעברית ועכשיו הכל ג'יבריש
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים. לאחרונה רכשתי לראשונה כונן די וי די והיום ניסיתי להציג סרט, שזז במהירות איטית להחריד. הכונן הוא של טושיבה, המחשב xp2500+ והכרטיס מסך Radeon9500 ניסיתי להציג אותו גם במדיה פלייר וגם בנגן שמקבלים עם הרדאון, אותם תוצאות.. יש איזו דרך להוריד מעט מהאיכות או משהו בסיגנון, בשביל שהמהירות תהיה נורמאלית ?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להפוך סרט בפורמט DIVX לפורמט MPG. זה המיר לי את הכל בצורה יפה ואיכותית ותופס 2 ג'יגה כרגע שזה בסדר מבחינתי כי המטרה היא לנגן את זה על מחשב חלש יותר שלא מסוגל לקרוא DIVX. משום מה הוא המיר לי את זה ללא סאונד מישהו מוכן לומר לי מה הבעיה? האם אני צריך להוציא את הסאונד באופן נפרד מה DIVX? ואם כן, איזה תוכנה עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בכרסת הניסיון של ulead VideoStudio והבעיה היא שאחרי קצת יותר מ5:45 דקות של סרט, הסרט נעצר ולמרות שיש עוד פריימים "הקו האדום" מפסיק!! למה??? איך עושים שאפשר יהיה להמשיך?!?!?! אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי - לא היה לי קל.. חייב לסיים את הסרט בדחיפות אז תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תרגום שמסונכרן לגרסת XVID / DIVX לא יעבוד עם גרסת ה DVDR?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
Sygate Personal Firewall Pro גירסה 5.5.2637 - אני צריך לבטל את התוכנה בשביל שהאינטרנט היפעל מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-