תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.png למי שלא מבין מה רשום: Microsoft Office Word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להפעיל את היישום. מה זאת הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
-
חבר'ה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כל דבר אפשרי... בלי לנגן דיוידי המחשב לא שווה כלום. מדובר רק בסרטי דיוידי ובווינדוס ויסטה אולטימייט 32 ביט. מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלי. כרטיס המסך הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT האם זה הדרייבר שאני צריך?- http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 כמו כן, חשוב לי לדעת, האם בכל עדכון של דרייבר, חייבים להסיר את הגרסה הקיימת, או שהגרסה החדשה פשוט "מתלבשת" על הגרסה הקודמת, ולכן אין צורך להסירה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
הכנסתי את הדיסק. נפתח לי ה-autorun. יש שם מספר אפשרויות, כמו בדיקת driver validation, הרצת עדכון לvirus defenitions וסיור בדיסק, אבל אף אחת מהאפשרויות היא לא התקנת התכנה. חיפשתי בדיסק ולא מצאתי שום קובץ הפעלה. מה זה אמור להיות מוחבא? יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
החיפוש באתר הזה לא מניב תוצאות אלא טוען את הדף מחדש, באקספלורר זה עובד, תודה
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמו שמורידים עונות שלמות של סדרות וזה מגיע מכווץ אחד אחד האם יש תוכנה שפותחת אותם בלחיצת כפתור אחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באי מיול שכשאני מחפש משהו, אפילו אם זה דבר שאמור כביכול להיות מאוד פופולרי, הוא בקושי מוצא לי דברים... נראה לי שיש לי קצת בלאגן בכל מה שקשור לסרברים שם אני לא כל כך מבין בservers ובkad אז אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בלי להרשם וכול השטויות האלו,רק רוצה תוכנה פשוטה עם ממשק נוח,שתראה לי את הנתונים של כ.מסך שלי,ובעיקר את הטמפרטורה שלו. אשמח לקבל תגובות.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
יש לי עבודה של כ 320 עמודים, ועם כמעט כל שינוי קטן, כל הטקסט זז וכותרות יורדות עמוד וכו. אני עברתי על כל העבודה כבר עשרות פעמים כדי לתקן הכל וכל הזמן הטקסט זז. מה ניתן לעשות כדי למנוע זאת? אפשר "לנעול" עמודים?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום! הורדתי סרט מתוכנת bittorrent, וקבילתי שלושה סוגי קבצים: vob. ifo. bup. כאשר כל אחד מקבצי ה-vob שוקל כג'יגה, והשאר מאוד קטנים... למישהו יש מושג איך פותחים קבצים אלו על מנת שאפשר יהיה לראות את הסרט? אני בטוח שיש פה כמה שיודעים.... תודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי רשת קטנה של מחשב שולחני ועוד אחד נייד שמחוברים לראוטר שמחובר למודם בכבלים איך אני מגדיר במירק כדי שאני אוכל להתחבר? אני מבין שזה קשור לפרוקסי אבל כל מה שניסיתי לא עוזר לא יודע אם זה משנה אבל אני בארה"ב והראוטר מחובר אלחוטית לנייד
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כמה שחיפשתי, לא מצאתי את הכפתור שיחזיר אותו להגדרות המקוריות (Default). מישהו יכול להנחות אותי איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
היי אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה איכשהו כי ראיתי את זה הכי מתאים לכאן אבל פתאום נהיו לי פונטים גדולים באקפלורר ...לא בכל אתר ..אלא בגוגל...בכל האתרים הקידוד הוא על Hebrew (windows) ורק בגוגל הקידוד נהיה על UTF-8 משהו כזה...ואם אני משנה את זה לקידוד Hebrew (windows) אז אני רואה ג'יבריש .... הפונטים גדולים מידי ולא נוח לעבוד עם גוגל ככה...למישהו יש פתרום לזה ?? תודה רבה...יום טוב
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
קניתי מעבד כפול ליבה ולא נראה שיש שיפור רב בזמן פתחית קבצי RAR בWINRAR אני יודע ש WINRAR לא תומך בריבוי מעבדים השאלה שלי אם יש תכונה דומה לWINRAR שגם עובדת אם 2 מעבדים? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
....................
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום רב, לפני כמה שבועות פיירפוקס התחיל לעשות בעיות היה מתחבר לאתרים מסויימים מאוד לאט (בעוד שכרום מתחבר כרגיל) ולפני כשבוע העניין הרע מאוד, לא מתחבר לאתרים בכלל, מאוד איטי. אז גיביתי את כל המידע ופשוט מחקתי את פיירפוקס עם revo uninstaller כולל כל המידע האישי, והתקנתי גירסה חדשה ונקייה ולא יבאתי שום דבר בינתיים, אבל הבעיות ממשיכות, יש אתרים שהוא פשוט לא מתחבר, לא אתרים מסויימים אלא כל פעם זה יכול להיות אתר אחר (בעוד שבכרום כולם עובדים כרגיל). windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי יש את אופיס אנטרפיירז 2007 באנגלית מותקן במחשב וברשותי חבילת התוספות בעברית ולאחר שאני מתקין את חבילת התוספות כשאני נכנס לאופיס אני עדיין רואה אנגלית אייך מסדרים את זה שהאופיס יעבור לעברית? תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כשאני מדפים מסמך אחרי כל העתק ב"וורד" Microsoft Office Word 2007 יוצא דף נוסף עם פרטי הקובץ שם הקובץ:.... ספריה... C: \ תבנית.... וכו' איך אפשר לבטל את הודעות הנ"ל תודה.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אני לא יודע כבר איזו גרסה עדיף. יש כאלה שאומרים שהחדשה מעמיסה על הזכרון, שהישנה פחות טובה, או שהגלישה באחת מהירה יותר מבשניה. מה אתם חושבים? אנא נמקו את בחירתכם והוסיפו מידע שיהיה מעניין לקרוא. תודה pk
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-