תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
זה קצת בעיה קטנה ולא חשובה אבל זה ממש מציק לי. קניתי מחשב חדש Pentium 4 2.66. לוח של ASUS P4P800. בא לי עם הלוח דיסק עם התוכנות והכל. אבל לא יודע למה ואני לא מצליח להתקין את ה- Intel® Application Accelerator. זה כותב שלא זה לא תומך ב Chipset. אבל תנו לי להבין אם זה בא עם הדיסק של הלוח מה קשור לא תומך? ניסי להתקין גם את ה RAID EDITON וגם בלי RAID. למישהו יש תשובה למיסתורין? תודה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה כדי להוסיף תרגום לסרט DVD-R ולכן אני צריך לדעת איך לחלץ דרך התוכנה עותק אורגינלי של הדיסק ואיך לחלץ DEMUXE ... תודה..
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יו, מישהו יכול להדריך אותי איך אני יכול להגדיר ל-TB להוריד מהשרת רק מיילים שהגיעו ביום האחרון למשל, גם אם יש על השרת מיילים ישנים יותר שלא קראתי?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
במהלך נסיוני להתמקצע קצת במהלך השירות הצבאי חשבתי על לנסות ולגשת לבחינות בMSCE של מייקרוסופט. היות ומבחינת המפקד שלי קורסים זו אפילו לא מילה, ואני אפילו לא מדברים על כאלה מטעם הצבא, אני מניח שאנסה ללמוד את החומר בעצמי. בעיה קטנה: אין לי חוות שרתים בבית. אנסה ליצור אחת על המחשב שלי עם virtual machine, אך הבחירה היא עצומה והידע שלי בנושא הזה בקנטים. ניסיתי לחקור קצת באינטרנט ולרגע אפילו חשבתי שהבנתי משהו אבל אז זה ברח לי. האם VMWARE WORKSTATION יתאים למשימה פחות מVMWARE SERVER, והאם VIRTUALBOX בכלל שווה את ההורדה? ואם אני כבר מנג'ס לקצת ידע, האם מישהו יודע על מדריכים שמסתובבים ברשת אשר יוכלו לעזור לי קצת בקינפוג של התוכנה, במידה ואמצע אחת מתאימה? בתודה מראש, ג'ין.
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שתדע לשלוט במהירות (עד כדי כיבוי) של מאווררי המארז המוזנים מלוח האם. מדובר בלוח אסוס מסידרת ה-P5 ולתוכנת ה-AI שמגיעה איתו יש שליטה מאוד מינימלית. תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
התרגלתי להשתמש ב ad-aware ועכשיו עברתי למחשב אחר והרודתי לשם את זה וזו כנראה כרסה חדשה יות רוהיא קצתך אל ברורה לי לא ברור לי אם זה כן מוצא קבצים מסוכנים, ואם כן איך להסיר אותם.. מישהו יכול להמליץ לי למשהו טוב ופשוט לשימוש? תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איך אני עושה שלא ישמר לי כול דבר שאני מחפש באינטרנט למשל אני מקליד מילה באות א' אז כול מה שחיפשתי אי פעם עולה לי כול הזמן וזה מעצבן.. ודבר שני שלא יודע אם זה אותו דבר אבל בכול זאת: יש לי את אותה בעיה אם אני למשל רושם נושא כאן בפורום אז כול נושא שכתבתי פה מופייע לי ברשימה כזאת למטה בכותרת...מאוד מעצבן. תודה למי שעוזר, כבר מאז שהגיע המחשב אני לא מצליח לסדר את זה.
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי!
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אין לי BOOT דרך דיסק ואין לי צורב ואין לי BOOT דרך דיסקט ואין לי כונן תקליטורים אבל אני צריך להפעיל את המחשב.
-
- 8 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
-
אני רוצה לגבות את תקיות ה-OUTLOOK שלי ואני לא רוצה לעשות זאת דרך הפונקציות הקיימות בתוך ה-OUTLOOK עצמו. אני יודע שב-OE יש תקיה מסויימת שבה נשמרות כל תקיות הדואר. האם ה-OUTLOOK שומר את התקיות שלו באותה השיטה ? אם כן - היכן הן ממוקמות ? ואם לא, אזי בכ"ז היכן ממוקמות התקיות הללו של ה-OUTLOOK?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך ישן יחסית והחברה שלו היא 3DLABS.הדגם המדוייק הוא WILDCAT 800 והוא כרטיס לעבודה. כרגע הוא עובד תחת שרת 2003 או XP כי זו אותה מערכת בבסיס.מבחינת דרייבר אין הרבה הבדל.באתר של החברה הוא מופיע בלגסי (מוצרים ישנים) היום כבר אין דרייברים חדשים ואין תמיכה למערכות חדשות ואם אני רוצה לעבור לויסטה או חלונות 7 אני בבעיה.מה אפשר לעשות?? אין לי תלונות על XP או על 2003 אבל יש דרך לשנות את הדרייברים הקיימים שיתאימו למערכות חדשות יותר?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
1. בזמן ההתקנה של Maxthon בחרתי בשפה האנגלית, ואכן הממשק השתנה לאנגלית. אבל, כש-Maxthon עלה הוא היה בעברית, ואני לא מוצא איפה אני יכול לשנות אותו לאנגלית. איך אני משנה את שפת הממשק של Maxthon לאנגלית? 2. איך אפשר להציג ב-Status Bar את כתובת ה-IP שלי ברשת (אני מתכוון לכתובת הפנימית ברשת, לא לכתובת החיצונית), כמו בגירסה 1? 3. איך אפשר להציג ב-Status Bar את מספר הטאבים הפתוחים כמו בגירסה אחת? 4. האם יש תוסף שמציג ב-Status Bar אייקון קטן עם מזג האוויר כמו ב-Firefox (מצאתי רק תוסף עם שלושה אייקונים בשורת התפריטים)?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
תודה מראש אני מסתבך עם האתרים באנגלית
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
http://i3.photobucket.com/albums/y83/gamer_446/1-2.png למי שלא מבין מה רשום: Microsoft Office Word לא הותקן עבור המשתמש הנוכחי. נא הפעל את תוכנית ההתקנה כדי להפעיל את היישום. מה זאת הבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לא יודע למה בזמן האחרון לא נפתחים לי קישורים וחלנות למשל: זון אלרם רוצה להתעדכן אז אני עושה אפדייט ואז אמור להיפתח חלון קישור לאתר..הוא לא ניפתח בווינאמפ שאני עושה get mor skim שוב לא ניפתח כלום... בטפוז למשל למי שמכיר בצאט אם לוחצים על השם ש למישהו עם הכפתור הימני או השמאלי לא זור אז אמור להיפתח הדף שאישי שלו.. קיצר זה לא קורה מה הבעיה..?
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
המחשב מקצה לאי סי קיו עד 50 אחוז אבל אם הוא עובר אותו הוא ניתקע בעצם כי הוא לא יכול לעבור אותו וניסיתי לשחק עם העדיפויות וכאלה אבל זה עדיין נישאר תקוע הייתי צריך ליסגור את האי סי קיו כדי שהוא ימשיך לעבוד אז אני חייב שמישהו יעזור לי זה מעצבן ככה
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חבר'ה אני לא יודע מה לעשות ניסיתי כל דבר אפשרי... בלי לנגן דיוידי המחשב לא שווה כלום. מדובר רק בסרטי דיוידי ובווינדוס ויסטה אולטימייט 32 ביט. מישהו נתקל?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לעדכן את הדרייברים שלי. כרטיס המסך הוא: Sapphire ATI Radeon 2600XT האם זה הדרייבר שאני צריך?- http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx?p=vista32/common-vista32 כמו כן, חשוב לי לדעת, האם בכל עדכון של דרייבר, חייבים להסיר את הגרסה הקיימת, או שהגרסה החדשה פשוט "מתלבשת" על הגרסה הקודמת, ולכן אין צורך להסירה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מהי הדרך הטובה ביותר להפצת קובץ באימיול מלבד להגדיר אותו על מצב שיחרור? יש איזו שהיא דרך לקדם אנשים שרוצים להוריד קובץ מסוים בתור?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכם, הורדתי את האנטיוירוס, גירסה 2.5, מהאתר של ESET. הבעיה היא שהסיסמה וה-USERNAME, איתם הורדתי את התוכנה, לא עובדים על השרת ממנו אני צריך להוריד את העידכון . איך זה יכול להיות? הרי הורדתי אותו באופן חוקי... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
כשמישהו במצב AWAY או NA או משהו כזה יש IDLE TIME אני רוצה לדעת מה בדיוק הוא מסמל -הזמן שעבר מאז שהמשתמש שינה את המצב למצב הנוכחי? -הזמן שעבר מאז שהוא עשה פעולה אחרונה באייסיקיו ? -הזמן מאז שהוא שלח את ההודעה האחרונה ?
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
היה לי כבר VB במחשב שלי ועשיתי לו Uninstall, הUninstall עשה בעיות אז נאלצתי למחוק ידנית את התוכנה.. עכשיו כאשר אני מנסה להתקין מחדש את הVB אני מקבל הודעה ( ראה תמונה למטה) שאומרת לי שכבר קיימת אצלי במחשב גרסה של VB ולכן יש מצב שאחת מהגרסאות או שניהן לא יפעלו. אז המצב הוא עכשיו ששניהם לא פועלות ונתקעתי בלי VB ויש לי פרויקט שלם להגיש עוד שבועיים אני יודע שצריך למחוק משהו מהרגיסטר רק שאני לא יודע מה איפה ואיך. אז למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה הזאת ? ופרמוט זה לא פתרון בשבילי כי זה לא אפשרי :\ תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-