עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by xTz,

אהלן התוכנה שאני מחפש מופיעה בתמונה הזאת : http://img151.imageshack.us/my.php?image=43603157xb7.jpg זה שולחן העבודה של אחד מחברי הפורום [היה לי משעמם אז עברתי על נעוצים מפורום כללי P:] התוכנה מופיעה בתור סרגל כלים כזה למעלה, אם אני לא טועה כל פעם שבאים ללחוץ על אחד האיקונים הוא זז בצורת אנימציה שכזאת מישהו יודע מה שם התוכנה? תודה

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה כזאת שבעזרתה אפשר לנעול קבצים ו/או תיקיות בעזרת סיסמא, תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  3. עד היום נהגתי לעבוד עם SyncToy של Microsoft. תוכנה חינמית פשוטה. הממשק מאוד התאים לי. רק דבר אחד מפריע לי שם - התוכנה "שותלת" בתיקיות היעד קבצים, שככל הנראה עוזרים לנהל את הסנכרון. במילים אחרות, הקבצים מכילים מידע הקשור בסנכרון. מה הבעיה שלי עם זה? שאם תיקיה מסוימת תימחק (ולא משנה מאיזו סיבה), המידע על הסנכרון יאבד, ולכן אצטרך ליצור "מנהל" סנכרון חדש לאותה תיקיה. ראוי לציין שמדובר במספר רב של תיקיות, ולכן מדובר במספר רב של קבצי סנכרון. בקיצור עבודה קשה אם רוצים לבנות הכל מחדש. אני צריך תוכנת סנכרון שמסוגלת לשמור את המידע בקבצים, כך שמיקומם יהיה ידוע מראש ובתיקיה אחת, וכך שיהיה ניתן לגבות אותם (ולכן לשחזר את המידע על הסנכרון). האם יש תוכנה חינמית כזאת? אשמח לשמוע.

4. היי אני צריך תוכנה שאומרת את המילים שאני מכתיב לה,אשמח אם זו תיהיה תוכנה ולא האפונקצייה שיש בווינדוס אם אין משהוא כזה,אז אשמח לדעת איך אני עושה זאת בעמצאות הוינדוס תודה

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by nahum8,

אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור Accaprls ו instrumentals לשם יצירת רמיקס. האקפלה שאני צריך אני לא מוצא אותה... בקיצור אם ישנה תוכנה כזאת אנא תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. Started by yoko,

שלום חברים אני מחפש תוכנה שתראה לי כל דבר שבוצע על ידי המחשב כגון אתרים שגלשו דברים שכתבו בגלישה היסטוריה גלישה בקיצור שיופיע כל דבר אשר נעשה בגלישה כולל כתיבה בתודה ענקית לעוזרים והמגיבים וחג שמח

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by kobibo,

האם ישנה תוכנה ( טובה ) שיודעת לבצע מה שתוכנת ה Partion Magic יודעת לעשות,כגון: המרה ל NTFS ול FAT32 ,חילוק מחיצות ,איחוד מחיצות וכו' ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. חייב עזרה הדיסק קשיח שלי דיי נדפק אבל עדין יש לי גישה אליו הוא "תקין" הבעיה יש עליו מידע שאני חייב להציל מה התוכנה הכי רצינית שיש להצלת מידע מדיסקים קשיחים? אני יודע שיש תוכנות שגם יכולות להיכנס עמוק עמוק גם למידע שנמחק לפני הרבה זמן. מה הכי מומלץ? אפשר גם תוכנות בתשלום.

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  9. מישהו מכיר??

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. אממ אני חושב שהבהרתי את עצמי... תודה ואני צריך את זה דחוף!!!! תודההההההההההההההההההההה.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  11. למישהו יש שם של תוכנה טובה ומקצועית לעריכות מוזיקה, שאני יוכל דרכה להעביר מקלטת אודיו למחשב ולנקות רעשים (hiss-redaction) וכמבון כל השאר לקצץ ולערוך... תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  12. Started by parker8,

אם מישהו מכיר או יודע, אשמח להמלצה... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by bugosdckh,

שלום , אני מחפש תוכנה המשלבת בין מצגת PPT לבין סרט כך שכאשר אני עובר לשקף מסוים הסרט הסבר יקפוץ בהתאם. השאיפה שאני יראה חצי מסך סרט והחצי השני מצגת תודה.

14. Started by shanibh,

טוב אז יש לי כמה דרישות מהתוכנה, אני לא בטוח שבאמת קיימת כזו אבל אם שמעתם על משהו דומה אשמח אם תעזרו לי הדרישות: 1. גרפים יכולים להווצר גם עם נתונים מספריים, כמו באקסל, או לחלופין עם פונצקיה. 2. אפשרות של הדגשת נקודה ספציפית על הגרף 3. אפשרות של חיבור נקודה ספציפית עם קווים מקווקוים לציר ה-X וה-Y 4. אפשרות כתיבה ליד כל גרף כדי לדעת מה הוא מסמן 5. אפשרות לכתיבת ערך ליד הצירים לפי הנקודה, או לכתוב מספרים רציפים בקיצור תוכנה מתוחכמת של גרפים שאפשר לשרטט גרפים מתוחכמים ולשלוט בהן כפי שאני רוצה...מכירים משהו כזה??

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by shabo,

אני יודע שיצאה לפני הרבה זמן תוכנה מתחרה ל office חינמית ברשת.. הבעיה שאין לי מושג איך קוראים לה ואיפה מוצאים אותה.. אם מישהו יתן לי לינק אני אודה לו מאוד. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by JHONLEV,

מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לכתוב דברים מתמטיים כגון - שונה , שורש, שברים , ועוד..

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שיהיו בה המון אפטים ושתיהיה ידידותית.

18. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שמתמחה בחסימת פורנוגרפיה ושאר תכנים לא הולמים. או כל דרף שהיא לחסום, אולי אפשר בלי תוכנה וזה קיים כאפשרות במערכת ההפעלה ? או אם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחסום תכנים לא הולמים.... אני מעדיף תוענה ייעודית מאשר אנטי ווירוס שיש לו אופציה לעשות את זה ... אתם מוזמנים לרשום את כל התוכנות שמסוגלות לבצע את העבודה, תמיד טוב לבדוק יותר מאחת :-) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by AtR,

מישהו מכיר תוכנה כזו? אשמח לשמוע. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  20. השאלה ברורה בכותרת תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  21. יש לי מאגר לא מבוטל של וידיאו על המחשב ואני מחפש תוכנה טובה לנהל את זה, משהו כמו מדיה סנטר, רק לא משהו מפלצתי שמשתלט על כל המסך וטוחן משאבים, משהו קל. משהו שיראה לי בצורה יפה את הסדרות שיש, עונות... הפרקים יוצגו כתמונה, ולחיצה עליה תתחיל את הוידיאו. משהו בערך כמו הממשק של אייטונס, רק שיתמוך מן הסתם בAVI

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. אם יש כמה משתמשים במחשב יש איזשהי תוכנה שתוכל לנעול תיקיות מסויימות עם סיסמא ? (ככה יהיה לכל אחד את המידע האישי שלו בטוח)

23. משהו שיאפשר גישה למחשב הPC שלי מרחוק. מדריך/תוכנה. תודה.

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  24. Started by free fraek,

אני מתכנת מתחיל ודרושה לי תוכנה נוחה וקלה לתכנות C++. איזו תוכנה לדעתכם היא הכי נוחה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.