עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nuctornal wisdom,

אני מחפש תוכנה עם מפות של אירופה שמאפשרת לחשב מרחקים וזמני נסיעה לתיכנון טיול יש חיה כזאת?

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  2. יש לי שני עכברים מחוברים למחשב ושניהם תומכים באותו חץ שבמסך ,רציתי לשאול האם יש אפשרות או האם קיימת איזה תוכנה שתוסיף לי חץ נוסף על המסך, זאת אמרת שלכל עכבר יהיה חץ בנפרד משלו.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by ralf7253,

אני מחפש תוכנה שממירה קבצי אודיו לכתב. לא משנה באיזה פורמט. לפעמים אני נאלץ לסכם הרצאות מהקלטה שלא הייתי נוכח בה והדבר לוקח לי פי 3 זמן מאשר לסכם הרצאה/מאמר שיש לי בכתב, וכן יש לי כמה לקויות למידה. אני מודע לעובדה שאני יכול פשוט לקחת סיכום ממישהי בכיתה אבל אני זוכר את זה יותר טוב אם אני מעבד את המידע בעצמי ולא רק מנסה לשנן אותו. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Vatos-Locos,

כמובן שפרינט סקרין לא יעזור במקרה הזה וישאיר לי רק מסך שחור... איזה תוכנה תוכל לעשות את זה ? עדיף תוכנה שניסיתם ואתם יודעים שבאמת עובדת.. תודה.

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  5. יש תוכנה שאם למשל אני סורק דף באנגלית אז התוכנה מתרגמת את זה לעברית?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  6. היי, יש כלי כזה שמאפשר לתרגם מילה במהירות? לראשונה נתקלתי במאמר באנגלית שיש בו הרבה מילים שאני לא מכיר בכלל, ואני מוצא את עצמי קוטע את הקריאה והולך למורפיקס. זה לא יעיל וזה גוזל לי מלא זמן (החלפת טאב, כתיבת המילה; כי זה PDF ואי אפשר לעשות העתק-הדבק). יש תוכנה כלשהי שיכולה להועיל? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. גם שילוב של כמה תוכנות יהיה מצויין תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by uzana2004,

שלום לכולם וחג פסח כשר ושמח!! רציתי לדעת האם יש תוכנה שיכולה לנגן שירים וברקע להפעיל כתוביות של השיר... ואם כן איפה אני מוצא אתר שמספק כתוביות לשירים(לא תרגום אלא את המילים המקוריות של השיר)....

• 16 תגובות
    • 7.6k צפיות
  9. או קיי חיפשתי המון ןהתקנתי המון (!!) תוכנות שעושות את הנעילה לתיקיות והאמת שרובם לא עושות את זה בצורה הכי טובה הן פשוט מסתירות את התיקיות, והיו כאלה שגם נועלות את התיקיות ועולה הודעת שגיאה שמנסים לפתוח את התיקייה (מה שאני רוצה), לא הצלחתי למצוא תוכנה שתעשה את זה (נעילה פשוטה שמעלה הודעת שגיאה ואולי שיהיה לה אפשרות להסתיר את התוכן הפנימי של התיקייה אבל לא קריטי) ולמשל אם אני ירצה לנעול תיקייה מסויימת בכל מקום במחשב אני לא יצטרך להיכנס לתוכנה עצמה אלא קליק ימני על התיקייה ולבחור באפשרות של התוכנה LOCK וכנ"ל לגבי פתיחה של תיקייה נעולה קליק ימני עלייה וUNLOCK הייתי משתמש פעם בתוכנה כזאת פשוט לא זוכר מה שמה... אם מישהו יודע או מכיר תוכנה שיודעת לעשות את זה...

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  10. הורדתי סרט בפורמט avi ועקב מגבלת מקום ב DOK אני צריך לפצל אותו לשניים. מחפש תוכנה מהירה שתעשה זאת - אפילו עם היא כרוכה בתשלום. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  11. Started by eladbu,

מחפש תוכנה מומלצת ל OC לכרטיסי ATI 4870 כי ATI TOOL 0.26 תוקע לי את המחשב עם ויסטה אחרי ההתקנה...

12. מעולם לא עשיתי גיבוי הגיע הזמן לעשות אשמח לכמה שיותר מידע ואפשרויות. תודה

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by Satlan,

אהלן, אני מחפש תוכנה שממירה בין פורמטי וידאו, ושיכולה 'לסבול' גם הטמעה של כתוביות. לא משנה אם היא חינמית או לא. אם יש לכם את התוכנה המועדפות עליכם, אשמח לשמוע ! תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מחפש תוכנה לניהול ולכידת מצלמות במעגל סגור. לא מחפש יותר מידי אפשרויות, לכידת וידאו\קול הקלטה בתזוזה תודה.

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  15. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  16. Started by horacio,

תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. Started by ex_,

תודה

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  18. שיהיו לה אופציות רבות וממשק נוח . לשימוש ביתי

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  19. Started by mic,

מחפש לינק לתוכנה טובה שממירה כל סוגי הפורמטים.

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by GetRich,

שלום! אני מחפש תוכנה שמזהה צלילים שהוקלטו מראש ואז מבצעת פעולה מסויימת. למשל הקלטתי צליל של משהו ואז זה ילחץ על המקש הימני חשוב שזה יהיה צלילים שאני מקליט ולא מילים באנגלית. תודה!

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  21. Started by raiongroup,

אהלן חברים, שמעתי על הפורום באמת דברים רק טובים והחלטתי סוף סוף להירשם. חברים אני מחפש תוכנה לעסק שלי. יש לי מוקד טלמרקטינג ובתוכו 20 מחשבים. הייתי רוצה להציג לעובדים את הנתונים שלהם בזמן אמת ולחבר את כל המסכים שלהם אל תוך מסך אחד האם הדבר אפשרי? האם ניתן לראות את כל המסכים של המחשבים במסך אחד מפוצל שכזה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. אני לא זוכר את שמה אני רק זוכר שבשם שלה היה מספר היא הייתה מסדרת את האיקונים על שולחן עבודה כמו בתיקיות כשבוחרים מצב תצוגה "רשימה" (אגב, יש דרך לשנות את השפה לאנגלית בלי להתקין מחדש וינדוס?) היא איפשרה לסגור חלונות בלחיצה ימנית על הפס למעלה (איפה שה X והריבוע וכל אלה^^) ולשנות את השקיפות שלו עם הגלגלת ואני חושב גם שהיה אפשר לעבור בין תוכנות עם הגלגלת כמו בALT-TAB מישהו יכול לתת לי שם? תודה איל.

23. Started by mDs,

יש לי אתר שאני לוחץ על העכבר על מספר 1 ואז על הבאה ושוב ושוב. רציתי לשאול אם משהו מכיר תוכנה שנותנת לי את האפשרות שאני יגדיר לחצן במקלדת שלי שכל פעם שאני לוחץ עליו זה נגיד ילחץ לי על מקום במסך. ויחסוך ממני את השימוש בעכבר.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה שהיא כמו דפדפן ואני יזין אתר אינטרנט חברתי מסויים שמכוון לעמוד LIVE FEED ששם תכנים חדשים מתעדכנים כל כמה שניות בודדות כרגע אני רואה את האתר בצורה רגילה הייתי רוצה לראות את האתר בצורה של מידע ו DIRECT LINKS לקבצי תמונות וכו שמפיעים באותו LIVE FEED ואם ניתן גם לשמור ישירות לינקים ספציפיים לתקייה והכל במקום לעשות את הדבר ידנית איזה תוכנות קיימות באזור הזה

• 1 תגובה
    • 761 צפיות
  25. היי לכולם יש ברשותי 2 כרטיסי קול במחשב ואני מחפש תוכנה שתוכל לקחת את הצליל שמתקבל מהמיקרופון בכרטיס קול 1 ולהשמיע אותו בכרטיס קול 2 (בצורה ישירה!, דחייה של שנייה או 2 לא יפריעו) הסיבה היא בעיית הרעשים הסטטים בכניסת המיקרופון בלוח ABIT IS7 שיש לי. תודה! כריס

• 9 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.