תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי macbokair והתנתי עליו וינדוס 7 במקום המערכת של apple. יש לי 2 התקנים שלא מזוהים במנהל התקנים מעבד עזר ו built in isight בנוסף רציתי לדעת האם יש דרך להפוך את הטאצפאד לתפקוד נורמלי עם כפתור ימני ושמאלי?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם קיימת תוכנה שנותנת לי לשלוט על מחשבים המחוברים לרשת אחת(חדר ובו 16 מחשבים) ונותנת לי אפשרות לכבות מחשבים בבת אחת ממחשב מרכזי השולט על כולם או שניתן לפתוח בכל המחשבים תוכנה מסויימת שמותקנת בכולם... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
למה כשמשנים את אזור הזמן של המחשב, אז היומן עצמו גם משתנה? יש אפשרות לבטל את זה? או להזיז במכה את כל האירועים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ובעיקר את הדרייברים לסאונד. לפי מה שהצלחתי להבין אני מחפש את Realtek AC'97 Audio אבל כשאני מנסה להשתמש בו אני תמיד מקבל שגיאה במנהל ההתקנים שמשהו עדיין חסר (code 10).
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
היי, התחלתי בזמן האחרון ללמוד SKETCHUP והגעתי לשלב בפרוייקט שאני צריך להכניס רהיטים לשרטוט.. עכשיו אני מוריד מהגלריה רהיטים אבל הגודל שלהם לא מתאים לתכנון שלי.. איך אני מתאים אותם? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 883 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מכניס גופן שאני מוריד מהאינטרנט באיזה תיקיה לשים את הגופן כדי שהתוכנה תזהה את הגופן אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. אתחיל בזה שלא ידעתי ממש איפה אני ממקם את הטופיק הזה, אם יש צורך בהזזתו - בהצלחה ומצטער על הטרחה.. חח שבוע שעבר הייתי במצב שרציתי לכבות את המחשב שלי אך הוא היה ללא מסך מחובר (המסך של המחשב שלי ושל ההורים שלי משותף והוא היה אצלהם). כאשר ניסיתי ללחוץ לחיצה מהירה וקיוויתי שיתכבה לאחר כמה שניות בכיבוי מסודר לא קרה כלום. גם כאשר לחצתי לחיצה ממושכת לא קרה דבר. איך מגדירים את הדבר הזה? דרך הווינדוס? דרך הביוס? אפשר בכלל להגדיר את זה? חח. תודה!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האתר מריץ מספר בדיקות טקסטים, מהירות חיפוש, מהירות מנוע פנימי, ומהירות גרפיקה רגילה (תמונות), מונפשת (Flash) ותמיכה ב CANVAS גרפיקה על מנוע פנימי ללא PLUGINS חיצוניים גוף שלישי כגון FLASH. http://service.futuremark.com/peacekeeper/index.action
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזו בעיה בהתקנה של הAVG החינמי ונכנסתי לאתר שלהם והם אמרו להתקין C++ ממיקרוסופט. הוא מתקין ובאמצע הוא מבקש שאני יבחר מקור להתקנה.. כמו כשמוציאים דיסק של WIN באמצע! איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה "sopcast" למי שלא מכיר, תוכנה שבאמצעותה אפשר לראות שידורים של משחקי ספורט וכו'... בכל מקרה, כשאני מנסה לראות שידור זה רושם לי את השגיאה "cannot access sopcast service" השידור עובד מאה אחוז, ניסיתי עם הרבה שידורים ככה שזאת לא יכולה להיות הבעיה, בנוסף מחקתי והתקנתי מחדש וזה לא עזר. הבעיה היא דיי נפוצה וחיפשתי בפורומים אחרים בעולם אבל לא הצלחתי למצוא פתרון, מי שיעזור לי אני יודה לו
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הדרייבר מהאתר של Logitech לא עובד על windows 7, אבל זה עובד ב windows xp. מישהו יכול לעזור? תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שמתם לב IE9 בטא החדש יש חיסרון מאד מאד גדול זה בהורדות לא מראה מהירות הורדה למשל אם רוצים לבדוק מהירות הורדה\מהירות אינטרנט זה לא מראה מהירות הורדה ועוד רציתי לדעת אם זה משתמש בהאצה גרפית אוטומטית? יש לי כרטיס מסך עם דיירקטס 10 HD4870 בלי לשנות משהו בהגדרות כי לא נגעתי והאם יש מצב שזה מאט את מהירות טעינה של טכנים ב HD? למשל בצפייה ישירה שזה ניהיה איטי יותר
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
אני משתמש חדש בפוטושופ, ואני עכשיו לומד את התוכנה. אני משתמש במדריך DVD Photoshop 4 DVD Top Secret Tutorials. וניתקלתי בקושי למחוק חלק מהLAYER החדש. משהו יכול לומר לי מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני מאמין (ומאוד מקווה) שלא מדובר כאן בבעיית חומרה כי במערכות הפעלה אחרות הכל עובד בסדר. זה קורה כל פעם שאני עושה Restart, ולפעמים גם כשאני עושה Shutdown אבל בעיקר Restart ואני לא מבין אחרי מה זה התחיל, לא זכור לי ששיניתי משהו במחשב חוץ מעדכונים אוטומטיים. ומה זה CLASSPNP.SYS מה הוא רוצה ממני? מפרט המחשב מערכת: Win7 Pro 32 לוח: Asus P5K-E מעבד: Q6600 @ 2.4 כ.מסך Nvidia 9500GT כ.קול: RME 9632 PCI
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, אני עובד עם OULOOK 2007 בעברית. הוא מסונכרן עם המייל שלי בג'ימייל. חלק מהמיילים שמגיעים אלי, כתובים בג'יבריש. יש לציין כי לג'ימייל עצמו הם מגיעים כמו שצריך. הבנתי שצריך להגדיר באיזשהו מקום ב-OUTLOOK את הקידוד, אולם לא הצלחתי למצוא איפה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא כל כך יודע לאן זה קשור ולא ידעתי איפה לפתוח אתזה אבל חשבתי שפה זה המקום אם לא מתאים תעבירו בבקשה. אז ככה הבעיה היא ששומעים מאוד חלש בסרטי HD גם ב1080P וגם ב720P בסרטים רגילים קבצי AVI שומעים רגיל ביחס לעוצמה שנקבעה. מישהו יודע למה זה ככה ? אשמח לעזרה/יעוץ בנושא. הטלויזיה מחוברת בHDMI למחשב בהגדרות כרטיס קול, הקול יוצא ממערכת מיני סטריאו ולא מהטלויזיה.
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום יש לי סקייפ כבר הרבה זמן ורציתי לדעת האם אני יכול לשנות את השם של המנוי שלי בתוכנה? ואם כן איך עושים את זה. בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני עובד עם וינדוס 7 אולטימט 64 ביט. בדר"כ כלל ששיחקתי באטלפילד המשחק נתקע והיתי צריך לעשות ריסטרט למחשב, חיפשתי פתרון לבעיה והיה רשום לעדכן דרייברים לכרטיס מסך אני עדכנתי אותם ולפני שעשיתי ריסט גם הורדתי פאטצ' שמתקן את הבעיה של המקוריות בוינדוס 7 (שלא עבד -.-) עשיתי ריסט וראיתי שהוא מראה לי המסך של הלוח אם ואחריו מראה לי מסך שחור (כמו של CMD) עם עם הסימן הזה "_" מהבהב כאילו הוא מחכה שאני ארשום משהו אבל אני לא יכול לעשות כלום, למישהו יש פתרון? הערה: כל ההורדות היו ממקומות מוסמכים, הדרייבר לכרטיס מסך מהאתר של ATI והפאטצ' לוינדוס 7 היה ממנהל ראשי בפורום מסוים (שאסור לי להגיד) והיו עליו המון תגובות טובות.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רישיון מקורי ל-windows 2003 אבל אני לא מצליח למצוא עידכון(שעובד)ברוסית מישהו יודע על זה משהו? תודה רבה לכל העוזרים והמשך יום נעים.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה ללמוד איך להכין DVD MENU בתוכנות ADOBE. אשמח לעזרה, מדריך או כל הנחיה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב! יש לי WINDOWS 7, ולפני שבועיים התקנתי את הדפדפן המצויין של גוגל כרום. הוא עבד סבבה עד עכשיו, עד שיום בהיר אחד ללא כל שינוי במחשב כשהפעלתי את הדפדפן קיבלתי את ההודעה "אוי לא! GOOGLE CHROME קרס. להפעיל מחדש?" וגם כשאני לוחץ שיפתח מחדש הוא לא פותח.. חשבתי שזה סתם בעיה קטנה אז הסרתי את הדפדפן, הפעלתי מחדש את המחשב ואז התקנתי מחדש את הדפדפן.. אבל אותה הודעה! ע"פ המלצה של גוגל כיביתי את האנטי וירוס (Norton 360) כדי לבדוק האם הוא מתנגש - אך זה עדיין לא עובד. (גם הפקודה "הפעל כמנהל" לא מועילה) עשיתי סריקת וירוסים מלאה למחשב ולא שינה כלום. עשיתי גם סריקה במצב בטוח עם התוכנה SUPERAntiSpyware ולא עזר. עכשיו המצב הוא שהדפדפן בכלל לא עולה.. קודם הוא עלה ונתן את ההודעה, עכשיו …
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
לום, הייתי בקורס טכנאי PC ולא טרחו ללמד אותי הכל נתקלתי במצבים שעל המחשב לא היה דרייברים של USB במידה וקורה מצב כזה מה עליי לעשות מהיכן אני מוריד אותם ואיך אני מתקין אותם בנוסף נתקלתי במצבים שהיה בעיה ב REGISTRY ב WINDOWS האם יש כלי חינמי וחוקי לתיקון ה REGISTRY ? איך עושים את התיקון הזה ? אפילו הפצת לינוקס שמאפשרת את זה? הרי מעבדת מחשבים לא יכולה להריץ דיסק של WINDOWS XP לא מקורי ולעשות REPAIR מהם BAD SECTORS האם הם קשורים לחומרה והאם באמת ניתן לתקן אותם על ידי תוכנה? מהם MBR ? האם הם קשורים לחומרה ומהם בכלל תודה
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
הורדתי מספר הפצות כולם לא הצליחו לעשות את הפעולה המאוד פשוטה אני רוצה LIVECD שיאפשר לי לאפס סיסמאות של ווינדוס הורדתי trinity-rescue ניסיתי לאפס סיסמאות נראה לי שהוא לא מצליח לעשות MOUNT לא שאני יודע מה זה אבל לא נראה לי שהוא יודע בדיוק איפה WINDOWS XP ממוקם יש לציין שבמחשב זה יש לינוקס UBUNTU אם זה קשור ובכל מקרה אני לא רוצה לבצע את איפוס הסיסמא דרך ה UBUNTU אלה על ידי LIVECD בשביל פעמים אחרות השגיאה הבאה מתקבלת: backup file already exists not touching this file ניסיתי לעשות winpass restore לא שאני מבין מה זה אבל זה גם לא הצליח עזרה בבקשה!!
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם איך בדיוק עושים בהגדרות של אאוטלוק 2007 כדי שמי ששולח לי אימייל שיקבל חזרה אוטומטית??? לבינתיים עשיתי RULE לכל הסוגים ואני מנסה טסטים שאני שולח מתיבות דואר אחרות. אני מקבל תקין אבל זה ששלח לי לא מקבל חזרה שאני מחוץ למשרד ואת המייל שניסחתי. אם מישהו יודע על עוד הגדרות כדי שזה יעבוד אני אשמח לעזרה דחופה כי אני טס מחר תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-