תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חבר שלי משתמש בגרסת אימיול 5.3 של ליונטוורק. לפני הפרמוט העתקתי את תיקיית הTemp ואחריו החזרתי אותה למקומה אחרי ההתקנה. כשאני מפעיל את האימיול בשורת סטטוס רשומים שמות הקבצים, הבעיה היא שמסך הפתיחה נשאר קבוע והאימיול נתקע (כתוב לא מגיב במנהל המשימות). למישהו יש איזשהו פתרון? אולי התקנה של אימיול אחר באה בחשבון? כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן :]
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנת ניטור ללוח DFI של טמפרטורה ומתחים בסגנון MBM. רצוי שהתוכנה (אבל לא חייב) תשב ב TASKBAR כמו MBM. הצעות בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
תשימעו יש לי בעיה באימיול יש לי כל הזמן lowid..! לפי מה שהבנתי פה הבעיה היא כנראה שאני צריך לפתוח פורטים בfirewall.. אני משתמש ב-norton internet security (norton persinal firewall 2003) מישהו יכול להסביר לי איך אני פותח את הפורטים בתוכנה הזאת..!?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
בפורמט MPEG 2 התמונה לא נפתחת על כל המסך (יש שוליים שחורים מלעלמה ולמטה ) ההגדרות שם הם HIGHT 768 WIDHT 576 4:3 מה צריך לשנות כדי שהתמונה תפתח על כל המסך ?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
היה לי אותו לפני כמה שבועות מחקתי אותו אבל מאז ה-svchost.exe לוקח מלא זיכרון http://img156.imageshack.us/img156/8471/svchostwe8.jpg זה בטח שאריות ה-BLASTER לא ? כיצד ניתן למחוק אותם ?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
היא כמו EMULE ? עובדת עם אותם קבצים? למה תמיד הייתה לי בעיה להתקין אותה הוא דרש כל הזמן !JAVA אחרי הסברים יהיה נחמד לקבל לינק לתוכנה ול JAVA והסבר איך להפעיל נכון! תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
תוריד תוכנה בתשלום ותעשה מה שכולם עושים....... ואני לא מדבר על לשלם............... ;D
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי, זו הודעה שידידה שלי כתבה {-----------------------------------------------------------------------------------------------------} אני כבר ממש מיואשת! מאז שהתקנתי את המסנג'ר 7.5 החדש אני לא מצליחה להתחבר למסנג'ר וזה כותב לי ככה: " מצטערים, לא הייתה לנו אפשרות להכניס אותך אל msn messenger כעת. נא נסה שוב מאוחר יותר. msn messenger ביצע מספר ניסיונות כושלים להכניס אותך. ייתכן שחומת האש שלך חוסמת בפני messenger את האפשרות להתחבר לשירות. נא בדוק את הגדרות חומת האש שלך. לקבלת מידע נוסף עיין בהוראות המשווק. " מה זה חומת אש ביכלל? איך אני בודקת את זה?!?!? ואיך אני ניכנסת כמו פעם למסנג'ר??? תעזרו לייייייי!!!!! {-------------------------------------------------------…
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
מותקן לי Windows XP... כל תוכנה עולה ממש במהירות... רק ל Windows Live Messenger לוקח משהו כמו 20 שניות להיפתח... מדובר בגירסה 8.1 מה יכול לגרום לזה?
-
- 1 תגובה
- 587 צפיות
-
-
שלום, אני בבית עובד עם 2 מחשבים. מחשב אחד (המחשב ממנו אני כותב את ההודעה) שמתחבר ישירות לראוטר בכבל רשת ומחשב מרוחק בבית שמתחבר במתאם אלחוטי. המחשב שמתחבר בכבל רשת גולש נקי באינטרנט ומתחבר בלי שום בעיה ל MSN, בעוד שהמחשב שמחובר אלחוטית גולש באופן חלק באינטרנט אבל לא מצליח להתחבר ל MSN.. אחרי ניסיונות ממושכים של המתנה להתחברות.... יכול להיות שצריך לפתוח פורטים מסויימים ל MSN במחשב שמחובר אלחוטית? הרי אין צורך לפתוח פורטים למסנג'ר אלא רק לאפשר אותו בחומת אש של המחשב, דבר שמוגדר בשני המחשבים. איך אני פותר את הבעיה? ניסיתי בפותר הבעיות של ה MSN והכל תקין.. מה עוד אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
ראיתי באתר הזה http://www.tistaper.com/ כל מיני עיצובים ואני חושב שאנשים בHWZONE יכולים לעשות דברים יותר טובים או מצחיקים - אז קחו תתמונה הזות או תמונות אחרות - וניראה איך אתם בתור ספרים וירטואלים
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם האנטיוירוס NOD32. כשאני מנסה להפעיל אותו אני מקבל את השגיאה שבתמונה: אמרו לי להיכנס לServices ולבדוק שnod32 kernel service אוטומאטי ופעיל. בדקתי והוא לא היה, אז הפעלתי אותו ושיניתי לאוטומאטי. והאנטיוירוס עלה. הבעייה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז זה שוב משתנה לא לא פעיל. מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי קסטה שאני רוצה להקליט ולצרוב לדיסק אבל אני לא מכיר שום תוכנה שנותנת להקליט הרבה זמן ולבחור איכות ופורמט מישהו מכיר? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
המחשב שלי (מפרט בצד) בזמן האחרון נתקע, זה יכול להיות אפילו בגילגול דף אינטרנט או אפילו בכתיבה בתיבת טקסט. פירמוט היה לפני כמה חודשים, איחוי לפני חודשיים בערך... הטאסק מנג'ר נראה סביר... (אפילו בהעלעת התמונות המחשב נתקע!...) תמונות: מה לעשות?? :s05:
-
- 1 תגובה
- 960 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי את הנגן MP3//MP4 של מדגם HM-1082 של חברת טופ טכנולוגיות והדיסק להתקנת הדרייבר אינו עובד משום מה. היכן אוכל להוריד דרייבר לנגן זה? תודה א.א.
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שמעתי מחברים שהמליצו בחום על התוכנה מהי בדיוק והאם היא יותרטובה מקאזאא אימיול ואזורוס
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
בבקשה המלצה על חבילת אבטחה טובה שכוללת אני וירוס פירול ועוד בבקשה זה דחוף
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום. אז לא מזמן קניתי את המשחק 24 ל- PS2, וכמו עם כל משחק שאני עושה איתו, אז עם אותו הגיע הזמן לגבות (זה המשחק הראשון שאני נתקבל בו שהוא יותר מ- DVD5). אני צריך לעשות את זה כי זו הדרך הכי טובה להפעילו על ה- Crystal Chip שלי. הגודל שלו בתור ISO על ההארדיסק הוא 5.8 ג'יגה. DVDShrink לא תעזור כאן. יש איזו תוכנה שכן? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה פשוטה וקלה להפעלה בשביל לערוך סרט וידאו(מצגת) מתמונות של טיול שעשיתי מישהו מכיר תוכנה טובה??....תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי כשאני מנסה לקודד סרט אני מקבל הודעת טעות, מישהו יודע מה הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם...סיימתי להתקין עכשיו את ה-XP על המחשב שלי. איך אני בדיוק עושה GHOST רק למחיצה שבה התקנתי את מערכת ההפעלה (כונן C)? ניסיתי להשתמש ב-GHOST של דוס ע"י יציאה לדוס עם דיסקט איתחול אבל משום מה התוכנה עולה בלי הסמן של העכבר ואין לי שליטה עליה...??? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
יש לי קטע וידיאו HD עם חוסר התאמה בין הסאונד לוידיאו (כרטיס זיכרון לא מתאים) מישהו מכיר תוכנה שתוכל לתקן את זה?
-
- 1 תגובה
- 860 צפיות
-