עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תודה רבה רבה רבה לעוזרים אבירם

2. ok אז בהתחלה היה לי את האזרוס שהיה לו את באג ה 100% שכל הזמן הוא לא היה מצליח לסיים את ההורדות אחרי זה המליצו לי לעבור ל BitComet אבל עדיין יש את הבעיה השנייה שאחרי שזה סיים להוריד הקובץ יוצא פגום , נאמר לי שזה בגלל שיש מלא אנשים ששולחים פאקים פגומים בכוונה וזה מה שדופק את זה עכשיו מה הטעם בלהוריד על 200k אם בסוף ההורדה יוצאת פגומה ? באימיול זה היה מוריד לאט אבל כשזה היה יורד היתי יודע שזה יעבוד לפחות מישהו מכיר ביטונרנט בלי בעיות ? כאלו לפחות...

3. Started by Nokturnal_Mortum,

מחפש תוכנה טובה לבניית תמונות פנורמה

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  4. Started by moris,

שלום! יש תוכנה שאוכל ללכוד חומר המצוי בקלטת טייפ לפורמט mp3 ? תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  5. אני מצב אולניין רגיל, לא רואה חברים מחוברים. חברים שלי כן מחוברים רגיל אבל לא רואים אותי מסנגר LIVE גירסה אחרון ,WIN 7 BIT 64 אני עשיתי להסיר תוכנה והתקנה מחדש אותו דבר בעיה. הודעה שירות (תמונה) מה בעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  6. אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)

• 1 תגובה
    • 888 צפיות
  7. אני מעתיקה מאתרים מסויימים חומר לword או לאקסל והעברית מועתקת הפוך, ניסיתי להפוך עם easyheb ולא הצלחתי. אולי למישהו יש ידע על תוכנה להיפוף טקסט בעיברית חזרה. אני זקוקה לכך בדחיפות. תודה

8. Started by ZacNaboot,

φ

9. Started by B@LENO,

שלום לכולם לא מזמן התקנתי חבילת מקודדים שחכתי מאיזה אתר ורוב הסרטים עבדו טוב אבל שהפעלתי היום סרט XVID נראה לי אז הקול בא לפניי התמונה ועשיתי מחיקה דרך ההוספה הסרה של ווינדוס וגם מחקתי מהרישום של ווינדוס את כל מה שקשור לDIVX (האם גרמתי נזק?)ואחר כך התקנתי DIVX 6 ואת המקודד של AC3 וXVID והסרט עדיין עשה לי בעיות אחר כך מחקתי את כל המקודדים להפתעתי הסרט עבד מצויין איך זה יכול להיות? ויש לי עוד בעיה הסרטים במשחקים ממש עובדים לאט לעומת זאת המחשק עובד מצויין גם במשחקים ישנים יש קירטועים השאלה שלי האם יש תוכנה שמנקה את כל הקבצים של המקודדים ואם לא איך עושים את זה? ואיזה חבילת מקודדים אני צריך להתקין? והאם מקודדים משפיעים על איכות התמונה במשחקים או שזה קשור רק לכרטיס מסך? תודה רב…

• 1 תגובה
    • 453 צפיות
  10. Started by asafbar,

שלום אני צריך עזרה בכתיבת מאקרו באקסל למחיקת שורה שמכילה ערך מסוים השורה עצמה חוזרת מספר פעמים באותו מסמך. אם מישהו יודע להדריך אותו לעשות את זה אני אשמח אסף

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  11. Started by mute,

קראתי ב ynet שיצא ZA7 מישהו התנסה בו? האם הוא עדין כבד ומכביד על המערכת כמו ZA6 ? האם עדין יש איתו בעיות ב MS Live ? שווה לעבור ? ( מבחינת Firewall בלבד)

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. אני מחפש תוכנה שחותכת סרטי AVI שתהיה פשוטה כמוAVICHOP (ז"א להגדיר קובץ כניסה וקבצי יציאה ואת הגודל הרצוי) ותפעל על WIN2K

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Nosh,

אחרי שבוע מאז שדיווחתי על FireFox 3 BETA 2 RC1, יצא הגרסה הסופית של FireFox 3 BETA 2. הגרסה החדש זמינה ביותר מ25 שפות בינהם אנגלית ועברית. להורדה: http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-beta.html

14. היי אני מחפש תוכנה שתוכל לתרגם מקוריאנית לאנגלית תודה

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by f-4,

אנשים אני זקוק לעזרה אם מישהו יכול להמליץ על שם של תוכנה טובה להמרת קובצי צליל מקובץ mp3 ל פורמט cda (דיסק רגיל ) דחוף. בתודה f-4

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. אני מעוניין להפעיל עליו את התוכנות הבאות: cue base photo shop רציתי לדעת אם הקיו בייס יעבוד עליו בצורה טובה או שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני בשביל לעבוד עם התוכנה באופן שוטף. אני גם מעוניין לבצע הקלטות של גיטרה, קלידים וכ'ד והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס קול אני צריך בשביל לבצע את ההקלטה באופן סביר +. כמובן שאני צריך שיהיה בכרטיס כניסות ויציאות דיגיטאליות ואנלוגיות. אני די בטוח שתוכנת הפוטו שופ תעבוד ממש טוב ללא שום דאגה מהסיבה שאני לא מתכוון להשתקע בתוכנה הזו אלה רק עריכה כללית ופשוטה. מה דעתכם? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  17. מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  18. אני משתמש במחשב נייד, ולעיתים קרובות חורי האוורור נסתמים (שמיכה/רגל/וכו'). בתודה, --Vega.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  19. Started by michalright,

הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  20. Started by kobi_sion,

אני מחפש תוכנה שתדע לפתוח קבצי WINRA מרובים אחד אחרי השנייה ותוכל בסופו של תהליך למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה לדוגמא: אני מוריד מספר סרטים כ"א לספריה שונה - התוכנה אמורה להכנס כל פעם לספריה אחרת - ע"י סימון מראש לפתוח את הקבצים ואם היא מצליחה למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה . אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה בילד אין אל אני לא מכיר תוכנה/ מנהל קבצים שיודע לעשות את זה

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  21. משהו פעם אמר לי שאפשר לעשות גיבוי לכונן מערכת ההפעלה על דיסק של DVD ככה שאם קרסה המערכת ואני צריך לעשות התקנה מחדש, אני מכניס את הדיסק הזה מתקין אותו, וכל מערכת ההתקנה עם כל התוכנות שהתקנתי יהיו מותקנות על המחשב כאילו לא קרה כלום מעולם, האם זה אפשרי ?? ואם כן איך ניתן לעשות זאת??

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  22. שלום לכולם איך בדיוק עושים בהגדרות של אאוטלוק 2007 כדי שמי ששולח לי אימייל שיקבל חזרה אוטומטית??? לבינתיים עשיתי RULE לכל הסוגים ואני מנסה טסטים שאני שולח מתיבות דואר אחרות. אני מקבל תקין אבל זה ששלח לי לא מקבל חזרה שאני מחוץ למשרד ואת המייל שניסחתי. אם מישהו יודע על עוד הגדרות כדי שזה יעבוד אני אשמח לעזרה דחופה כי אני טס מחר תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  23. Started by sagim194,

אבד לי דיסק ההתקנה של המדפסת hp laserjet 1018 איך בכל זאת אני יכל להתקין אותה??

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום לכולם יש לי בעיה שהFIREFOX לא טוען לי תמונות בגלל הKASPERSKY הוא טוען חלק מהתמונות והשאר לא ... ביטלתי לו תFIREWALL השארתי רק תMAIL + WEB ANTIVIRUS למה זה עושה את זה ? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  25. פעם כשהשתמשתי ב ICQ 2003 וכאלה אז היו כל מיני תוספים לICQ שאיפשרו להוסיף אנשים ללא אישורם, לראות איי פי וכאלה. איפה אני מוצא את זה? פשוט אני רוצה להוכיח לאח שלי שזה אפשרי, פעם בבית הספר הייתי אשף בזה, עכשיו בצבא נשחקתי קצת. אז חברה... עזרה?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.