תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ברשותי מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה הום פרמיום ואני גולש בדפדפן 8 יש לי בעייה בצפייה באתרים שמשדרים באמצעות מדייה פלייר למשל באתר הנ"ל http://www.meirtv.co.il/site/content_id.asp?id=12731 עד לפני שבוע ראיתי את הוידאו הכל עבד תקין משום מה ראיתי מסך לבן במקום הוידאו ואיקס אדום בחלק העליון של המסך הלבן ביצעתי את הפעולות הבאות ניטרלתי אנטי וירוס שברשותי (קספרסקי) איפסתי את הדפדפן ירדתי לאקספלורר 7 בוצע תיקון wmp.dll הסרתי את נגן הפלאש ועידכנתי לעדכני ביותר בוצע שחזור מערכת ננכסתי לאתר הבא http://support.castup.net/wizard/Diagnostic.aspx מראה שהכל תקין כרגע במקום וידאו ובמקום החלון הלבן נתבקשתי ע"י הדפדפן להתקין add-on של מדייה פלייר וכרגע אני רואה מל…
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי אני צריך פונקציה שתקח את המספר הכי גדול מהעמודה אבל אני צריך שזה יהיה בדירוג דוגמא: 5, 8, 9, 300, 20 אז שיהיה 300 20 9 כמו הMAX אבל בדירוג איך אני עושה את זה? תודה מראש עידן
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
במידה והתקנתי את התוכנה וכמובן שברקע יש גם catylist מה קורה לגבי הפרופילים ושאר ההגדרות הרי יש סתירות בין 2 התוכנות איך אני יודע בוודאות מי מהן לוקחת את השליטה על הכרטיס מסך???
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי לכולם..אז ככה שמתי את המחשב לתיקון והטכנאי החזיר לי אותו עם בעיה קטנה שהיא הנטקס לא עובד. במקומו כשאני כותבת אתר בעברית הוא מפנה אותי לעמוד של יאהו ששם מציעים לי אתרים בהתאם למה שחיפשתי.חשוב לי לציין שאין שום קשר לסרגל הכלים של יאהו כי הוא לא מופיע לי בכלל על המחשב. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את נטקס,אבל כלום לא עבד. צירפתי כאן תמונה לדוגמא של חיפוש שעשיתי ואיך זה מראה לי את הדף של יאהו http://yfrog.com/n332379146p תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי בערך 200 קבצי AVI שאני רוצה לחבר לקובץ אחד. ניסיתי מספר תוכנות: Boilsoft Video Joiner- לא טוב, מתקבל קובץ שכולל רק את קובץ ה AVI הראשון Easy Video Joiner- גם לא, מוציא קובץ שכולל את כל ה AVI אבל אין אודיו. VIRTUALDUB- לא בא בחשבון, צריך להוסיף כל קובץ שרוצים לאחד באופן ידני ואי אפשר לבחור את כולם. אני לא מתכוון להוסיף 200 קבצים אחד אחרי השני.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! אני רוצה לערוך סרט בתוכנת movie maker . אני מנסה לייבא את קובץ הווידאו, אך מקבל את ההודעה הבאה : E:\TV\guardianship\chapter 1.avi could not be imported. The required codec was not downloaded automatically because the Download codecs automatically check box is not selected in the Options dialog box. איזה קודקים נדרש להוריד, ואיפה צריך לסמן ? בתודה מראש, זיו !
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
שמתי לב שתמיד כשאני גולש ויש טאב פתוח של MAKO אז הדפדפן נתקע לאחר כמה שניות ודורש הפעלה מחדש זה קורה בשני מחשבים שונים באחד מותקנת ויסטה ובאחד WIN7 בשניהם אני גולש עם FF מעודכן למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני רוצה להתקין ווינדוס XP והוא לא מזהה את הדיסק קשיח כי הוא SATA לכן אני צריך את הדרייבר של הSATA של הלוח. יש לי לוח ASUS P4S800D-X ודיסק קשיח SAMSUNG SP0812C SCSI Disk Device אשמח אם תמצאו לי את הדרייבר המתאים, כי אני לא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ביום בהיר וצח אחד החליט וירוס שתלטני במיוחד לחדור למחשב שלי בחדר. מה שקורה בעצם זה שבכל תיקייה במחשב שנכנסים אליה יש קובץ EXE עם שם התיקייה שהאנטיוירוס מזהה כסוס טרויאני. אחרי מחיקה של הקובץ וכניסה מחדש לתייקיה הקובץ חוזר וככה זה בכל התיקיות של המחשב. מה שעוד יותר מעצבן זה שהמחשב בסלון שמחובר אל המחשב של החדר ברשת גם נדבק בזה וככה גם הנגן שלי (cowon q5w) . המחשב שלי שבחדר התחיל להיתקע ולקרוס עד שלא נותרה לי ברירה לפרמט את כונן הוינדוס מה שנראה שפתר את הבעיה במחשב. במחשב בסלון נראה כי הוירוס לא לא מפריע לתפקודו אבל בכל זאת האנטיוירוס קופץ כל הזמן וזה מטריד ואני מפחד שיהיו בעיות. יש למישהו מושג מה זה הוירוס הזה ואיך אני מעלים אותו מבלי לפרמט כי זה סיפור להחזיר את כל מה שהי…
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
נניח שיש לי רשימה של אימיילים וחלקם משובשים. האם יש תוכנה שיודעת לסמן לי איזה כתובות לא יעבדו?
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
כלומר ליצור סרט ממה שהמצלמה מקלטיה כמו שעושה מצלמת ווידאו או כל הסרטונים שרצים ביו טיוב
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
-
אהלן חבר'ה, משום מה אני לא מצליח להתקין את הדרייבר ל audio device on high definition audio bus . התקנתי את הדרייבר של הסאונד למחשב , אבל משום מה זה מראה לי שלא התקנתי את זה , ובתוך ה- device manger הוא מופיע על צהוב.. המחשב הוא מחדש חדש של lenovo 7298 , חדש מהארגז.. תודה לעוזרים !
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
שלום, התקנתי מחשב חדש עם לוח אם אינטל DG41CN. ההתקנה כללה דרייברים ומ"ה XP. המחשב מחובר לנקודת רשת קווית תקינה (עם מחשב ישן). במחשב החדש לא ניתן להתחבר לרשת ויש אייקון של "כבל רשת מנותק". הכרטיס רשת הוא On board. האם ניתן לדעת אם הבעיה היא במחשב החדש או בהתקנת הדרייבר לכרטיס רשת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש בעיה שכאשר רוצים לפתוח קישור מופיעה הודעת שגיאה בדף והחלון לא נפתח מה אפשר לעשות ? ככלל האם יש דרך לעבוד עם ie7 ב win 7 ולא ב ie8 ?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אאוטלוק?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שאני אוכל לסנכרן בין 2 תקיות בצורה כזאת שלא יהיו לי קבצים כפולים .. הרעיון הוא שבשתי התקיות יש אותם קבצים (מוזיקה) ואני מוסיף כל הזמן עוד ועוד קבצים לאחת התיקיות .. האם יש תוכנה שיכולה לסנכרן בין שתי התיקיות ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה את הוינדוז 7 64 ביט אבל גם אחרי שהתקנתי דרייבר של כרטיס קול של רילטק מהאתר של הלוח אם עדיין אינני שומע כלום.מישהו מכיר את הבעיה או יודע איך לטפל בה?
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת כבר הרבה מאוד זמן שהתחילה לי שהתקנתי windows 7. אני מכניס דיסק ואז כל המחשב נתקע. אני כבר לא יודע מה לעשות. חיפשתי תשובה לכך בגוגל אך לא מצאתי כלום. חשוב לציין כי המחשב מזהה את הדיסק. (ניקיתי את העינית כבר) היצרנית של הכונן היא lg
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם! כל פעם שאני מפעיל את הגוגל כרום דף הבית הופך ל-http://www.datecity.co.il/?site=mc3 - שזה אתר הכרויות לא קשור למציאות. בהגדרות דף הבית מופיע לי גוגל! ועדיין זה האתר הראשון שעולה כשאני מפעיל את הגוגל כרום! ניסיתי למחוק קוקיס ולאפס את כל ההגדרות (למחוק היסטוריה והכל...) אפילו התקנתי את הכרום מחדש, סרקתי את המחשב לוירוסים דרך AVG ו- ADVANSE SYSTEM CARE. כלום לא עוזר!!!! מה עושים?! אף פעם לא נכנסתי לאתר הזה...ראיתי את זה כבאנר אבל לא יותר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את NOD32 ויש לי בעיה שהתוכנה מוחקת לי קובץ חשוב כל הזמן. כל פעם שאני רוצה לפתוח את התוכנה אז אני צריך לעשות כיבוי לאנטיוירוס ואז אני יכול להפעיל את התוכנה בלי שה NOD32 ימחוק לי את הקובץ. איך אני יכול להגדיר ל NOD32 שלא ימחוק את הקובץ הזה גם אם זה ווירוס ?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מיד עם שחרור הגרסה הרשמית של של כרום 6, החלו בגוגל לפתח את הגירסה הבאה: כרום 7. אמש שוחררה להורדה גירסת בטא לכרום 7, להורדה: http://www.filehippo.com/download_google_chrome/ המתחרים מצמצמים את פערי המהירות ? גוגל פותחת אותם שוב ! אחרי ש-FF4 ו-IE9 הצליחו לעמוד כשווים בקרב המהירות מול גרסת כרום6 , גוגל פותחת חזית מהירות חדשה : ההאצה הגרפית. עפ"י מבחנים שנועדו לבדוק את מהירות הדפדפנים ברינדור תקן המולטימדיה החדש HTML5, משיגה גירסת הבטא של כרום 7 ציון של 231 נק' מ-300 אפשריות. לשם השוואה: FF4 מגיע לציון של 199, פיירפוקס 3.6.9 מגיע ל-139, IE9 מגיע ל-85 נקודות, ו-IE8 ל-27 נקודות תמימות. מוזילה מעתיקה את מיקום הטאבים ? גוגל מעבירה את הטאבים לצד ! לאחר הביקורת הרבה שספ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
נמאס מה-NERO שמתנפחת ללא פרופורציה כל גרסא חדשה. מחפש אלטרנטיבה ל-Win 7 64bit. אם יש חינמית שלא נחותה מאחרות - מה טוב.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-