תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את התוכנה spy sweeper וסרקתי את התיקיה שלה עם spybot ובא status של הקובץ- OLEGUIDS.TLB ה-spybot כותב spypry זה טעות של spybot? או שבאמת יש ב spy sweeper תוכנת ריגול או משהו דומה???? אני צריך עזרה תחוף!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
האם תוכנה Asureus פועלת על קובץ קרדיט? האם ככל שאני מוריד יותר קבצים הקבצים הבאים ירדו יותר מהר? איך המבחינה הזאת התוכנה פועלת?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי כמה פרקים מסידרה ואני רוצה לצרוב מספר פרקים לDVD אחד. ברצוני שלאחר הצריבה אני אוכל לדפדף בין הפרקים בDVD רגיל ( תומך בהרבה פורמטים ) הערה : אני די חדש בתחום הזה אבל מבין במחשבים אז בבקשה אם אתם יכולים אנא הדריכו אותו תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
https://addons.mozilla.org/messages/307259.html במקום להוציא גרסא חדשה, אפשר להשתמש בעדכון שם (או לעשות את השינוי לבד), גרסאות עתידיות יכילו פתרון יותר טוב כנגד ה BUG
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
1. בזמן ההתקנה של Maxthon בחרתי בשפה האנגלית, ואכן הממשק השתנה לאנגלית. אבל, כש-Maxthon עלה הוא היה בעברית, ואני לא מוצא איפה אני יכול לשנות אותו לאנגלית. איך אני משנה את שפת הממשק של Maxthon לאנגלית? 2. איך אפשר להציג ב-Status Bar את כתובת ה-IP שלי ברשת (אני מתכוון לכתובת הפנימית ברשת, לא לכתובת החיצונית), כמו בגירסה 1? 3. איך אפשר להציג ב-Status Bar את מספר הטאבים הפתוחים כמו בגירסה אחת? 4. האם יש תוסף שמציג ב-Status Bar אייקון קטן עם מזג האוויר כמו ב-Firefox (מצאתי רק תוסף עם שלושה אייקונים בשורת התפריטים)?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס טלוויזיה לפני כמה זמן.... אבל תוכנת WINFASTPVR לא מסכימה להקליט קול אלא רק תמונה. האם יש תוכנה שתאפשר לי להקליט תוכניות ביעילות?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
ז"א תוכנה שתוכל לחתוך קטעים מהשיר.. תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
זקוק לתוכנה אשר סורקת מדף רגיל או מספר, עם אפשרות לעריכה במחשב ולהכנסה לעבודה עם Word שמעתי על תוכנה בשם CTR משהו כזה התואילו בטובכם לעזור לי בבקשה? אני נואש בתודה מראש אנשים!!
-
- 9 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אוקיי, הפלאפון לא יכול להגדיר MP3 כצלצולי מתקשר... אני צריך את תוכנה שמקודדת אותם לACC או MP4 בכדי שאוכל להגדיר אותם כצלצולים וכמו כן שיהיו בתוכנה אופציות לגזור את השיר ולערוך אותו כדי לקחת רק את הקטע האהוב בשיר בנוסף רצוי שתקודד את השירים באיכות טובה ! תודה רבה רבה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הכנסתי את הדיסק. נפתח לי ה-autorun. יש שם מספר אפשרויות, כמו בדיקת driver validation, הרצת עדכון לvirus defenitions וסיור בדיסק, אבל אף אחת מהאפשרויות היא לא התקנת התכנה. חיפשתי בדיסק ולא מצאתי שום קובץ הפעלה. מה זה אמור להיות מוחבא? יש למישהו מושג?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני עושה גרף מערום של עמודים ואני רוצה לשים מעל לכל עמוד את הערך הסה"כ שלו וליד כל חלק את האחוז שלו מהסך הכל האם מישהו מכיר דרך לעשות את זה שהיא לא עבודה שחורה של לערוך כל תיבה ותיבה בגרף מצורפת דוגמה עם התוויות שהוא כן מוכן לעשות כמו שאמרתי אני מעוניין להחליך את המספרים שרשומים ליד כל חלק באחוזים מהכולל התמונה אומנם באקסל 2003 אבל אם קיימת אפשרות לעשות את זה ב2007 או בבטא של 2010 זה יעזור לי גם תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה באי מיול שכשאני מחפש משהו, אפילו אם זה דבר שאמור כביכול להיות מאוד פופולרי, הוא בקושי מוצא לי דברים... נראה לי שיש לי קצת בלאגן בכל מה שקשור לסרברים שם אני לא כל כך מבין בservers ובkad אז אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה אני מאוד אשמח תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שדרוגים כלשהם באופק ? *אל תדברו על כמה שפיירפוקס הדפדפן הכי טוב
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה שתטפל בויסטה? (ניקוי,טיפול ברג'יסטרי,המהרת במערכת וכד'....) טיפול כללי כזה. (64bit sp1) תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני רוצה שהפיירוול יאפשר את האימיול, יש יש לי LOW-ID. שאני מבטל את הפיירוול, אז אין בעיה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי חבר'ה, קניתי כרטיס מסך GTX 260 והתקנתי את הדרייבר שמגיע איתו(ZOTAC) הדרייבר עוד כראוי אז יש לי מעין בעיה של סימני שאלה כאלה במקום הצגת אותיות. חשוב לציין שבחלק מהמקומות יש אותיות אך בחלק אין. זה בערך ככה:??????? וזה רושם שיש אי תאימות. מה הכוונה? איך אפשר לסדר? נ.ב: מה עושה האנטי אלייסינג שאני מפעיל דרך הדרייבר? האם הוא משפיעה על התצוגה בשולחן עבודה? האם הוא במקום אופצית השינוי במשחק? תודה מראש וחג שמח
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד שכאשר אני פותח את האאוטלוק 2010 שלי השפת כתיבה משתנה לעברית ואין שום דרך לשנות אתה לאנגלית עד שיוצאים מהאאוטלוק ואז כאילו כלום לא קרה מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לעשות שלט לצימר שלי מישהו יכול לעזור השלט בעיקרון אמור להיות מפח בצבע לבן עליו להיות איזהשהוא תמונה של ביקתת עץ עם עצים (מצוירת) וליד מה שבעתיד אני מתכנן לעצב בתור לוגו צריך להיות פרח סחלב( גבעול עם כמה עלים ירוק) והעלי כותרת יהיו בצבע סגול ועליו או לידו מתעופף איזה פרפר גדול ומרשים ואם אפשר את הכיתוב "סוויטה בכפר" שיהיה בתמונה בכתב יד או כתב מעוצב יפה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנת פיירוול שאני יוכל לשים בה חוק/אקסס ליסט שבה אני יוכל לאפשר גישה למחשב שלי בפורט מסויים רק לכתובות IP ספציפיות... מישהו מכיר ? ד"א אני צריך שהיא לא תיהיה כבדה מידי. את bit defender המחשב שלי לא סוחב... תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר ב EMULE והוא אומר לי שיש לי LOWID ושאני אבדוק את ה NETWORK CONFIG שלי! הוא לא מתחבר לי לשום שרת!!! מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני מריץ XP בוירטואלציה ואני רוצה גם לצרוב שם משהו יש אפשרות כזו ? ואם כן אם אפשר להדריך אותי איך לעשות זאת כי לא מצאתי משהו.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
העתקתי ממקור מסוים טקסט..עם Copy ואז עשיתי בוורדPaste הבעיה היא שהכל יצא הפוך,לדוגמא ככה: סעולש ךלגייבה בטוח שיש בוורד איזושהי דרך להחזיר את זה למצב הרגיל,מישהו יודע איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי כרטיס קול קצת ישן הדגם שלו הוא: creative es1371, אני לא מצליח למצוא לו דריבר כל אתר מבקש ממני להרשם בשביל לשלם כסף. מישהו יודע איפה אני יכול להוריד את הדריבר הזה? אם יש לכם לינק להורדה ישירה אשמח מאוד... בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם! 1.כאשר אני פותח סרט בתוכנה הנ"ל מופיעות לי כתוביות קטנות שקשה לראותן בצפיה מהמיטה למסך. 2.ומשהו נוסף, הסרט מוצג לי בwide screen (עם שני פסים,ז"א לא במסך מלא 100%). בקיצור השאלה שלי היא האם יש דרך לשנות את ההגדרות האלה? ואם יש רז מה הן ? אם אפשר הסבר די מדויק! תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היה לי במחשב 256MB וקיבלתי הודעה " זיכרון וירטואלי נמוך " וגם ראיתי ב EVEREST שהזיכרון הפיזי ממש נמוך בערב 20 MB פנוי אז מה עשיתי ? הוספתי הוספתי סטיק 256 MB סה"כ 512MB ואותו דבר הזיכרון התחיל מ 300 MB פנוי ואחרי שעה ירד ל 20 MB למרות שהוספתי עוד סטיק אז חשבתי על פיתרון מקורי לעלות ב 4 גיגה את הזיכרון הוירטואלי כדי לפנות את הזיכרון הפיזי או להקל עליו זה עזר ממש קצת זה תחליף עלוב לזיכרון פיזי ההודעה של זיכרון " וירטואלי נמוך " נעלמה אבל הפיתרון עלוב השאלה למה המערכת הפעלה משתמשת ב 512 MB כמו ב 256 MB הוספתי סטיק והגדלתי את הזיכרון פי 2 וזה נראה כאילו לא הוספתי כלום .
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-