עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by RayZ,

מישהו כאן אולי מכיר תוכנה שמתאימה משחקים ותוכניות ישנות שלא תומכות במערכות ההפעלה האחרונות (XP,2000,ME וכו') למערכת ההפעלה? כלומר,יש לי XP ואני צריך שאיזה משחק שלא תומך ב XP יפעל עליו ע"י התוכנה. (שמעתי על תוכנות כאלו,אבל אף פעם לא מצאתי.) אודה למי שימצא לי.

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  2. יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. חוץ מSUBTITLE WORKSHOP ?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  4. היי לכולם. אני מחפש עצות לכיצד לשפר את הביצועים במערכת עם 256 RAM בלבד שמריצה XP. אשמח גם לשמוע על תוכנות tweakאו כאלה שגם מנקות זבל מהרגיסטרי וכו'. אודה גם אם מישהו יוכל להגיד לי מה המצב המיטבי של הPAGE FILE במקרה כזה. להגדיל... להקטין? כרגע הוא עומד על 672MB. תודה על העזרה!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  5. יש לי את תוכנת הצריבה נרו במחשבים אחרים אני יודע שיש אופציה של make DVD video file אתה פשוט זורק לו קבצי AVI והוא צורב לך DVD לצפייה ואפילו מחשב לבד את התצורה המקסימלית ביחס למקום. במחשב שלי מותקנים צורב CD (ישן אבל אין לי לב לזרוק) וצורב DVD. את שניהם המחשב מזהה.כל האופציות של ה-CD עובדות. ומשום מה האופציה הזו לא מופיעה לי בנרו בכלל. אני חייב לומר שאני חושד שה-DVD לא טוב או לא מותקן טוב כי לא השתמשתי בו כמעט. אבל זה רק חשד. חוץ מזה נשאלת השאלה אם יש לכם תוכנה יותר טובה שממירה (בקלות) AVI שייצרתי בפריימיר או QT REFERENCE שייצרתי ב-AVID.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  6. שלום, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לחבר למחשב שני מסכים שני מקלדות ושני עכברים ולפצל את המחשב כך ששני משתמשים יוכלו לעבוד עליו באופן בלתי תלוי אחד בשני? לדוגמא כל אחד יוכל לכתוב מסמך וורד אני יודע שהייתה קיימת בזמנו טכנולוגיה כזו ביוניקס שנקראה multiseat האם ישנה אפשרות כזו עבור חלונות או אפילו חלונות + מכונה וירטואלית? http://en.wikipedia.org/wiki/Multiseat תודה

7. שלום כאשר אני יוצר גיבוי בעזרת Norton Ghost ומשחזר מתישהו את הכונן אותו גיביתי: האם יכולות להישאר שאריות של קבצים מלפני השחזור? האם זה רק מחליף את הקבצים הקיימים על ההארד דיסק או שזה מוחק הכל ואז משחזר? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  8. ישנם הרבה מקרים שאני נתקל בתופעה שכאשר אני מנסה להפעיל סרטון וידאו מהאינטרנט התמונה מוצגת בצעבים מעוותים כמו צילום אינפרא אדום מוצגת התמונה או בוא נגיד צילום נגטיב !! מה עושים ! ?? האם הבעיה היא קודיקס או שיש משהו שקשור ל FFDSHOW

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. Started by TripMan,

איך אני יכול לגלות את סיסמת המסנג'ר שלי , בלי כל תהליך הקבלת סיסמה דרך האימייל והכל? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by devek,

אני מקליט דרכה איזשהו סרט אבל אז כשאני בא לראות אותו אז הוא כל שנייה נתקע ואני לא יכול להמשיך יותר לראות את הסרט! מישהו יודע למה? מה עושים עם זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  11. Started by Falcon007,

יש לי win xp pro עם דיסק של 80 שמחולק ל 20 ו60. ומחשב חזק. מה עדיף לעשות?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  12. מחפש תוכנה שמעתיקה שמות של שירים לקובץ טקסט. אשמח לתגובות. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  13. חברים אבדה לי הסיסמא למספר האיסיקיו שלי ואני ממש צריך אותו@#!$%! מישהו יכול לתת לי עצות\תוכנות בשביל איך להחזיר ? וכבר ניסיתי את האתר ואני יודע רק תשובה אחת תשנייה שכחתי@! חברים עזרה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by DUDEnamE,

כשאני כותב MYSQL בCMD זה מה שאני מקבל Access denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO אני מנסה להתקין על XP בכל מקום שאני רואה בגוגל רשום לאפס סיסמא לROOT כדי שזה יעבוד אבל פה הוא בכלל לא מנסה לי להתחבר אם ROOT כן חפשתי בגוגל אבל לא הצלחתי להבין אשמח לעזרה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  15. פעם אחרונה ששיחקתי בו היה על ה386 שלי. קוראים לו deathtrack, והעברתי מולו שעות כשהייתי בכיתה ד הוא רץ תחת דוס. יש דרך להריץ אותו במהירות נורמלית? כל מסלול נגמר לי תוך פחות משניה, פשוטו כמשמעו.

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  16. Started by BarVaZ,

אני הורדתי office 2007 ואחרי שאני כותב מה שאני רוצה אני מעביר את הקובץ למחשב אחר ומשם מדפיס... עכשיו במחשב האחר יש רק office 2003 והוא לא קורא את הקובץ של הoffice 2007 יש משהו שאפר לעשות כדי שיקרא אותו? =] תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. אני צריך תוכנה שמראה את הטמפרטורות של המחשב כגון----> המעבד,הלוח אם,מארז, זיכרונות,דיסק קשיח, וחולייייי............ תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  18. חבר שלי הלווה לי את הכרטיס טלוויזיה שלו ותמיד שאני "לוכד" וידאו נגיד מממיר / מצלמה אני לא יכול יותר מ 750X570 משהו כזה. אני "לוכד" דרך הMovie Maker, יש לי גם את ה Sony Vegas אבל היא לא קולטת שמחברים. יכול להיות שזה הגבלה של הכרטיס או של התוכנה? או בכלל ה Output של הוידאו? למרות שלא נראה לי, כי גם דרך המממיר וגם דרך המצלמה היה לי מקס' אותה רזולוציה. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  19. יענו שאני יכול לפצל ת2 מסכי עבודה שונים נגיד במסך מחשב לגלוש באינטרנט ובטלויזיה בTV-OUT לראות סרט תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  20. יש לי כמה סרטי AVI.. אני רוצה לצרוב אותם על דיסק DVD ולהוסיף לדיסק תפריט ניווט.. אפשר לעשות את זה? בשלי לשנות את גודל הסרטים.. יש לי את התכונה NEROVISION 4..

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by Aviv C,

איך אני פותח/מחבר/מפעיל את הקבצים האלה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by Xanadu,

שלום לכולכם, רציתי לשאול עם מישהו מכם מכיר תוכנת מנהל זיכרון טוב לחלונות XP ? האם מישהו מכיר את APPLICATION WARP והאם כדאי להתקין? תודה על העזרה...

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  23. Started by a-gold,

שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... רציתי לדעת אם אני עובד על VMWARE האם זה פוגע ב-HD ? האם מומלץ להשתמש ב-HD נפרד רק לצורך העבודה עם מכונות וירטואליות? תודה.

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  24. Started by DRDR,

רציתי לדעת האם יש תוכנה שגם לאנשים שיש את התוכנה שרואה מי מסתכל באווי לא יכלו לראות אם אני מסתכל? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 697 צפיות

דיונים חדשים בפורומים