עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Oranili,

הורדתי את גירסת ה64BIT של FIREFOX והוא כותב לי file is corrupot למה זה ? תודה

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  2. אם אפשר, רק דברים שניסיתם בעצמכם לא סתם ניחושים או שמועות, מה שבוודאות בדקתם וכל הפונקציות עובדות פרפקט כמו ב XP. תודה! (:

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. היי עם אזו תוכנת ריפ טובה כדאי לעבוד? ואחרי זה = עם איזו תוכנה אפשר ליצרוב את זה בהתאמה לDVD קונבנציונאלי (4.7G ) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  4. יו, מישהו יכול להדריך אותי איך אני יכול להגדיר ל-TB להוריד מהשרת רק מיילים שהגיעו ביום האחרון למשל, גם אם יש על השרת מיילים ישנים יותר שלא קראתי?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  5. לחבר יש אנטיוירוס 2005 קנוי של נורטון על חלונות 98 ומכיוון שנורטון 2006 לא עובד על 98 הוא רוצה לעשות Renewal של הגרסה הנוכחית ברשת. הבעיה היא שנדרש Subscription Key שזה 11 תווים עם 2 אותיות בהתחלה. משום מה אין לו אותו ולא מצליחים לאתר אותו בשום מקום בתוכנית עצמה או באיזה אימייל שאולי נשלח פעם. איך ניתן, אם בכלל, לדעת מהו אותו מפתח? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  6. בתמונה המצ"ב צולם ארור שכל פעם כשאני מפעיל את hwzone עולה לי.... יש לי אקספלורר 6.... plz help!!!

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  7. Started by uzi.j,

איפה אפשר להוריד אנטי ווירוס טוב לווינדוס xp?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by Goose,

אני עובד עם ZA כבר הרבה זמן ושמתי-לב שכשהיא עובדת במקביל עם ה Emule היא טוחנת ים זיכרון. יש קובץ שהיא מריצה שנקרא vsmon.exe הוא מתחיל ב 5MB ווככל שהזמן עובר הוא רק גודל !!!! לאחר 12 שעות הוא הגיע לי ל 60 MB !!!!!! מישהו יכול לעזור לי ....

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  9. Started by פריאור,

:לפני כמה זמן רבתי עם המסנג'ר והחלטתי למחוק אותו מהמחשב, :-\ כרגע החלטתי להשלים איתו, אבל ניסיתי להוריד אותו מאתרים שונים והוא פשוט לא יורד(פעלתי עפ"י מה שרשום שם), אפילו חלון ההורדה לא נפתח, מה לעשות? בתודה.. אני.. עכשיו איפה לחתום?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  11. אוקיי אז פעם אחת ואחרונה לפורום כבר הבנתם את השאלה בכותרת- אז מה התשובה?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  12. Started by Intelee1,

איני יודע מה גורם לבעיה הזאת אבל כשאני רוצה לפתוח קבצים ששמורים לי על הכונן הוא מודיע שישנה שגיעה והתוכנה תסגר!!! ו-UNABLE TOOPEN THIS FILE/FORMAT תעזרו לי בבבקשה , הקבצים האלו חשובים לי נורא!!!! מראש תודה!!!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. מה שבכותרת, תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  14. היי אני צריך להכין תמונה שהטקסט "INSTALL" יהיה רשום עליה. התמונה אז כפי שאתם רואים הטקסט בתמונה הוא כאילו מתוייר בעיפרון אז איך עושים את זה, האם יש לך פונט מיוחד? איך קוראים לפונט הזה? ואין אני יוצר את הטקסט בצבע שחור ולבן? תודה מראש Install

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by BONO,

תמיד שאני מנסה להדביק כתוביות לסרט 4 דקות לפני סיום פחות או יותר זה נתקע רושם תקלה אני לוחץ OK ואז זה רושם שגיאה כלשהי וסוגר תתוכנה מה הבעיה ? יש לי מערכת הפעלה חלונות 98

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by michael_brosh,

אני מנסה להתחבר ב EMULE והוא אומר לי שיש לי LOWID ושאני אבדוק את ה NETWORK CONFIG שלי! הוא לא מתחבר לי לשום שרת!!! מה אני צריך לעשות??? תודה מראש לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  17. שלום, האם תוכלו להמליץ לי על התוכנה הטובה ביותר, לפי דעתכם האישית כמובן , אשר תהפוך לי מוסיקה מדיסק רגיל אשר נרכש בחנות לתצורת MP3 ובאיכות הגבוהה ביותר, כמו כן, תוכנה אשר יהיה באפשרותי לרכוש דרך הינטרנט. אין למחיר פונקציה של משחק, חשובה לי האיכות הגבוהה שתפיק התוכנה. מאוד אודה!

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. Started by Jack_g,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

• 5 תגובות
    • 630 צפיות
  19. Started by Crash5,

לעיתים קרובות מאוד, כאשר אני מנסה לצרוב דיסק אודיו, גם מהדיסק הקשיח וגם בשכפול דיסק, הצריבה נעצרת באמצע ומופיעה הודעת שגיאה שבה רשום Track Following Error. אותה הבעיה מתרחשת גם כאשר אני מנסה למחוק דיסק רב-פעמי. כרגע אני משתמש בנרו גיסרא 6 אך הבעיה הייתה קיימת גם עם גירסא 5. מישהו נתקל פעם בבעיה כזו ויודע כיצד ניתן לפתור אותה? תודה מראש :ylsuper:

20. Started by Acrios,

kazza , shareaza, ובכלל כל תוכנות השיתוף לא מצליחות להתחבר אצלי..כמו כן עוד כמה דברים... לתגובות גולשים באתר ynet אני לא מצליח להתחבר, לא רואה את המבזקים, לא מצליח להיכנס לקישורים מסויימים, בטוח יש מכנה משוף אחד הגורם לכל התקלות האלה. אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מקרב לב תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by dan105,

אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  22. Started by sasith2,

שלום אתמול עשיתי פירמוט למחשב של אח שלי ויש לו כרטיס רשת אלחוטי וה windows לא מזהה אותו רשום לו בלוח התקנים ethernet controller וליד זה יס שמן שאלה ואני לא יודע מה השם של הכרטיס רשת האלחוטי שלו איך אני בודק קת מה הוא כדי להוריד לו את ה driver

23. יש לי מספר קבצי AVI-XVID שהייתי רוצה ליצור להם WEB-BASE PLAYER, הרוחב פס הביתי שלי מספיק מכוון שאני לא חושב שיהיה יותר מצופה אחד בו זמנית. חשוב שזה יתמוך בקבצים האלה ולא ידרוש קידוד מחדש, לא קריטי אם זאת תוכנה חינמית או בתשלום, כל עוד התוכנה בתשלום היא פופולרית מספיק. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  24. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי טבלה אך בגלל שאני רוצה שכל הטבלה תהייה סימטרית מבחינת גובה הכתיבה יוצא משום מה שחלק מהטבלה הוא כן סימטרי וחלק לא... (השניים האחרונים). איך לגרום לזה להיות סימטרי? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  25. Started by someone,

הבעיה היא כזאת: שאני פותח קבצים בעברית זה פותח אותם כמו שצריך, אבל לאחר שאני שומר אותם לרשימת השמעה ויוצא מהתוכנה, ברגע שאני פותח את הרשימה הם מופיעים בתור סימני שאלה, והבעיה היא שגם בשם קובץ שלהם הם מופיעים בתור סימני שאלה ולכן התוכנה פשוט לא מנגנת אותם.. הקטע זה שאני פותח את אותם קבצים אחד אחד שוב אין את הבעיה הזאת, וקבצים באנגלית באותה הרשימה הוא מנגן כמו שצריך. מישהו יכול לעזור ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 630 צפיות

דיונים חדשים בפורומים