תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
ראה תמונה: ניסיתי לעדכן בWINDOWS UPDATE אבל אי אפשר : יש לציין שבWINAMP הקבצים עובדים (מוזיקה וסרטים) ושבMEDIA PLAYER CLASSIC גם לא עובדים פתאום הקבצים :-X [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
העתקתי ממקור מסוים טקסט..עם Copy ואז עשיתי בוורדPaste הבעיה היא שהכל יצא הפוך,לדוגמא ככה: סעולש ךלגייבה בטוח שיש בוורד איזושהי דרך להחזיר את זה למצב הרגיל,מישהו יודע איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מזה שנים אני נוכח בתופעה הבאה : לאחר שאני עוזב את המחשב דלוק לזמן ממושך (למעלה משעה), כשאני חוזר לעבודה, כל פעולה לוקחת משמעותית הרבה יותר זמן !!. כאיש חומרה, ברור לחלוטין שזה רק התכנה. אולי פרמטר כלשהו במער. הפעלה, אשר דואג לצריכת החשמל, וכתוצאה לוקח זמן רב להתאוששות ???.
-
- 7 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
בעיקר עם ICQ LITE אני לא יכול לכתוב בערבית לאנשים שמתמשים באיסיקיו לייט אני יודע ששאלו כבר על הבעיה הזאת פה בפורום ואז לא היה לה ממש פתרון, אבל נכון לעכשיו, כבר מצאו לזה איזה פתרון??)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש וראיתי שצריך להתקין DIRECT X,וקודק K-Lite Codec Pack Full,אז התקנתי את שתיהם,וזה עדיין נותן לי שגיאה. אגב התקנתי את זה: http://www.free-codecs.com/K_Lite_Codec_Pack_download.htm [את הFULL]. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. עכשיו נכנסתי לאתר של מוזילה ודרכו הורדתי את הגרסא החדשה של פיירפוקס, ה1.5. מהרגע שהתקנתי החלו הבעיות. מצורפת תמונה שתעזור לי לפרט את בעיותי. 1) תמיד, מהרגע שאני מפעיל את הפיירפוקס אני רואה את הדבר הזה בצד, כאשר אני שם עליו את העכבר הוא מגיב(נהיה כחול), אבל חוץ מזה כלום. 2) אם אני מנסה להיכנס לאפשרויות, לא עולה בפני בעצם שום חלון, חוץ מהכפתורים הללו. 3) אין לי פס גלילה בצד וזה די מעצבן. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
נכנסתי לGMAIL שלי ושלחו לי קובץ(מסמך WORD) ולא הצלחתי להוריד אותו (גם בקליק ימני וSAVE KHNK AS וגם עם הFLASHGOT) לעומת זאת כשהוריתי לו לפתוח את הGMAIL בIETAB אז הצלחתי להוריד את הקובץ ללא שום בעיה יש למישהו פתרון יעיל יותר?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! יש לי WIN98 ויש לי רק כונן אחד ( כונן C ) ואני רוצה לפצל את הארד דיסק ל 2 כוננים שיהיו לי c ו - d איזה תוכנה הכי טובה כדי לעשות את זה? אני מזכיר שאני צריך תוכנה שתומכת ב WIN98 תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
והם סתם חופרים עם העזרה הנדיבה שלהם ' תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לא יודע אם פירסמתי במקום הנכון אבל בבקשה לא למחוק. הבעיה שלי היא שבחלק מהWindows רואים ג'יבריש. ובדוס , אין לי תמיכה בעברית, בעבר יכולתי לרשום , עד שקרה משהו. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה? גם בקאזה.. פעם הייתי רואה הכל בעברית ועכשיו הכל ג'יבריש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
Team fortress 2: hl2.exe-Application error The exception privileged instruction. (0xc0000096) occured in the application at location 0x00010102. click on OK to ternimate the program
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה RECOVERY לקבצים ישנים מהHD יש מלא אבל הרוב מלאות בWORMים או ב TROJANים או בשאר פרסומות השאר לא עובדות אני מחפש משהו אמיתי ומקצועי ולא כמו התוכנות האלה שעולות 40 דולר מישהו מכיר? אני בעקרון צריך שם ומחיר +/- (החברה שבה אני עובד עובדת עם המקורות שלה אז הלינק או החנות לא ממש משנה)
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי דיסק קבצי מוזיקה בפורמט MPEG. כשאני מנסה לשמוע אותו במערכת הוא לא עובד... אני צריך להמיר אותו לפורמט שאפשר לשמוע בו, כגון MP3 ועדיף.., איזו תוכנה יכולה לעזור לי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
לא מצאתי דרייבר בכל האינטרנט, אין לי מושג מה הדגם, זה כנראה מה שנפוץ בארץ... אני צריך דרייבר בשביל להתקין אותה... זהו המצלמה: מקווה שמישהו יוכל להפריש לי את הדרייבר מהדיסק של המצלמה תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
האם יש לכם נסיון עם התוכנה? http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2111337,00.asp
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט DVD ואני רוצה לצרוב חלק ממנו לדיסק רגיל.... אני צריך תוכנה שתוכל לחלק לי את הסרט (באיזה קטע שאני אבחר) ואז אני אשמור את אותו קטע במחשב ואז אני אצרוב אותו לדיסק רגיל... למשהו יש הצעות? תודה רבה לכולם...
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, מישהו נתקל בבעיה הזו היומיים האחרונים? התוכנה לא מוכנה לעלות ואומרת כל הזמן כי ייתכן ויש תקלה..עושים את הדבר המטומטם של מסנג'ר שכולל בתוכו "תיקון" ועדיין לא עולה.. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה ShareAza והיא לאחרונה מורידה לי ממש מהר... ופעם זה לא היה ככה... אז נשאלת השאלה האם יש לה קובץ קרדיט?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום המתאים... עד לפני 3-4 חודשים הייתי על רזולציה 1024*768.. ואיכות צבע 32 ובזמן האחרון כל פעם שאני עושה ריסטרט זה חוזר לי ל16 מה שגורם לאייקונים להתבלבל להיות מכוערים ולהתהפך אחד עם השני... למשל אייקו של ווינאמפ פתאום מראה אייקון של אקספלורר או משהו... ואז אני מחזיר ל32 הכל מסתדר ... ריסטרט וחוזר ל16...!@# למההההההה? ובדקתי לא מצאתי שום תוכנה שמפריעה או שהתקנתי לאחרונה ויש סיכוי שהיא הפריעה,SPYWARE ADAAWARE,אממ כל דבר פשוט שכל אחד היה חושב בדקתי... GEFORCE 3 TI 128... (פעם זה היה נשאר על 32----) מישהו יודע למה זה יכול להיות או איפה אני יכול לשנות לו ברירת מחדל אולי משהו ברג'סטרי..? תודה..
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
משום מה יש לי משהו בסימן שאלה שם ואני לא מבין למה הכל מותקן אצלי ויש לי את הדרייבר של הכרטיס קול [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-