עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני רוצה לשנות זמני עריכה, יצירה ושינוי קובץ וורד. תודה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  2. Started by SteelCat,

ובכן, לא ממש שינוי קול.. ראיתי פעם בטלויזיה איך בעזרת תוכנת מחשב אפשר לעלות ולהוריד טונים של קול אנושי מוקלט. זה טריק כזה של חברות הקלטה שמשתמשים בו על זמרים שלא ממש יודעים לשיר. בקיצור, אני צריך תוכנה שאיתה אוכל "לתקן" זיופים בשירים. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  3. אני צריך תוכנה שמאפשרת לי לשנות את הקול במיקרופון בתוכנות כמו SKYPE וכו'.... תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. ההורים שלי כל הזמן משנים את הרזולוציה כדי שהם יוכלו לקרוא במחשב וזה משגע אותי כל פעם להחזיר את זה ידנית, ולפעמים כשאני נכנס ליוזר שלי עם רזולוציה נמוכה זה דופק לגמרי את האיקונים שלי ואני צריך לסדר אותם מחדש.. מה שאני מחפש זו תוכנה שתשנה לי את הרזולוציה ל 1280x1024 כל פעם שאני נכנס ליוזר שלי (לפני שהאיקונים שלי יתפזרו ואני אצטרך לסדר אותם מחדש). בנוסף אני מחפש קיצורי דרך לכיבוי המחשב, log off ו switch user (גם לויסטה וגם ל XP). תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  5. יש לי יותר מ 1000 תמונות בעלות רזולוציה גבוהה אשר מסווגות לתיקיות לפי תאריכים. אני רוצה להקטין לכל התמונות את הרזולוציה על מנת להקטין את הגודל שלהם. איזה תוכנה מתאמינה לעשות את העבודה בצורה שהתמונות ישארו עדין מסווגות בתיקיות שלהם? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  6. עד היום כשאני רוצה לשנות רזולוציה, אני עובר אחת אחת אבל זה די מפרך. מישהו יודע על תוכנה כלשהי שעושה את זה במהירות, ביעילות ובאיכות טובה? וגם אם אתם מכירים תוכנה שיכולה לשלב לוגו על כמות תמונות, יכול להיות שיש תוכנות שעושות את שתי הפעולות וזה יכול להיות הכי טוב

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. שלום, אם מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לשנות רזולוציה של תמונות , וגם אם מישהו מכיר אתר של רקעים לנוטבוקים (10.1 אינץ'). תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מחפש תוכנה טובה שמאפשרת לי לתקן תמונות, לבחור רזולוציה, ומשקל מקסימלי לתמונה (משהו כזה) ולבסוף התוכנה תעבד בבת אחת את כל התמונות שיש במיקום שבחרתי ( Batch ) ותיצור תיקייה חדשה ובה התוצר. פתחתי אשכול דומה אבל הוא עסק בוידאו וזו הסיבה שפתחתי אשכול חדש. תודה מראש על העזרה. ובבקשה לא להגיד לי "PhotoShop" כי אני לא מתכוון להתקין תוכנה גדולה בשביל מטרה כזאת כשיש המון תוכנות קטנות שעושות את העבודה בצורה לא רעה בכלל. השאלה איזה תוכנה, אני רוצה המלצה.

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  9. אז ככה זה המסך: http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=242&PHPSESSID=ef8c7f70133cdbe2d99f4fea2cb84400 אני רוצה תוכנה שאני יכל לשנות את הרזולוציה כשאני עובר למצב TV ויחזיר אוטומתית את הרזולוציה חזרה למצב הקודם כאשר אני חוזר למצב הקודם (אם יש דבר כזה)

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  10. שלום, לאחרונה מכרתי את האייפוד שלי והעתקתי את כל השירים למחשב, תודות ל-Apple כל האוסף מבולגן וכל השמות מופיעים בג'יבריש... אני מחפש תוכנה (למרות שאני בספק אם קיימת כזו) שתרוץ על כל האוסף ותשנה את התגיות לשמות השירים. במילים אחרות אני מחפש תוכנה שתשלח דגימה מכל שיר באוסף לאחד האתרים האלו ברשת שמזהים שירים, ותשנה את שמו של הקובץ או את תג הID3v שלו. תודה מראש לעוזרים, אלון.

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  11. Started by (G),

אני מחפש תוכנה שבאמצעותה ניתן לשנות את שם המחשב. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם! אני מחפש תוכנה בעזרתה אני אוכל לשנות שמות של מספר קבצים בעלי מכנה משותף מסויים. לדוגמא, קיימים לי 4 קבצים בספריה אחת: asdf123.txt aadf123.txt asdhjgs123.txt nbnwe123.txt אני רוצה לשנות את שמות כל הקבצים כך שהמכנה המשותף (123) לא יופיע בהם, ושמות הקבצים החדשים יהיו: asdf.txt aadf.txt asdhjgs.txt nbnwe.txt האם משהו מכיר תוכנה כזו? תודה רבה ולילה טוב, מושיקו

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני רוצה לשנות באופן מהיר לפי תבנית שהתוכנה לוקחת מהטאג כמו למשל: Artist - title ושתהיה אפשרות לעשות את זה מהר מהתפריט הימני, גם רצוי מאוד שהתוכנה תהיה חינמית (פריוור). עד עכשיו לכל צרכי ארגון ה-MP3 שלי השתמשתי בתוכנה Mp3 Tag Studio המצויינת אבל היא אינה עובדת בויסטה מישהו מכיר משהו טוב שעובד בויסטה? תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  14. Started by zabal12,

אני מחפש תוכנה שתשפר את המהירות של כתיבה והעתקה של DOK שמתחברים דרך יציאת USB . ? מכירים משהו ?

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  15. הפעלתי את תוכנת spacesniffer < ומצאתי שיש לי 7.5G שלמים של שטח מבוזבז unknown space מחפש תוכנה חינמית וטובה שיכולה לשחזר את השטח הזה תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  16. Started by MS-D,

שלום ! אני מחפש תוכנות לשירטוט שיהיו דיי בסיסיות ולא מסובכות (ככל שאפשר) אני צריך את זה בשביל שירטוט משולש תלת-מידמדי .. אשמח לקבל מענה. תודה מראש , יעקב !

• 3 תגובות
    • 798 צפיות
  17. שלום לכולם. יש לי פוטושופ, אך הוא לא ממש מתאים בשביל ציור של גראפים או תרשימים, לדעתי הוא מסורבל מידי ולא מספיק מדויק לשם כך. לכן אני מחפש תוכנה שתעזור לי לשרטט גראפים ו\או תרשימים מכל מיני סוגים. לדוגמה תרשים מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/he/9/9a/Simple_pendulum.jpg או גרף מסוג כזה: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Wave-he.png (אלו סתם גראפים\תרשימים אקראיים שמצאתי בwikipedia) מישהו מכיר תוכנה מסוג זה ? נ.ב - אני מצטער אם פתחתי את התראד במקום הלא נכון, פורום תוכנה ניראה לי קצת יותר מתאים מאשר פורום גרפיקה. תודה, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ranyr,

...

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  19. שלום אני מחפש תוכנה לשיתוף הדברים שרשמתי בכותרת... עד היום אני משתמש במשרד בתוכנת public share folder אם מישהו מכיר... אבל היא מעצבנת ועושה יותר בעיות מאשר מועילה במשהו... לגבי exchange אל תציעו לי כי הבוס שלי נגד זה...... אשמח לתוכנת שעושות את העבודה אם מישהו מכיר... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by IlanF,

הכוונה שמי שאני אתן לו אישור (או משהו כזה) יוכל לראות את כל מה שהולך על הדסקטופ שלי. התוכנה צריכה לעבוד עם ווינדוס וMAC OSX. תודה..

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by M7a,

טוב האמת שאני לא ודע אם זה קשור לפורום הזה... מקסימום מנהלים תעבירו... רק תגידו לי לאן אתם מעבירם! תודה! קניתי מצלמת אינטרנט... עכשיו אני רוצה לשתף וידאו ז"א אני מחפש תוכנה שאני מפעיל את המצלמה בבית שלי.. ואז אני יכול להתחבר אליה מכל מחשב אחר דרך האינטרנט (חשוב שיהיה עם קוד) .. תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by jackhammer,

שלום לכולם. יש לי מחשב שמחבר למסך ולטלוויזיה (המסך בDVI והטלוויזיה בVGA). אני רוצה להקרין על הטלוויזיה כל מיני דברים (מצגות, סרטונים מסוימים וכל מיני מידע לאנשים). המחשב צריך להישאר בשימוש הרגיל שלו אבל אני לא רוצה שיראו את זה בטלוויזיה. יש תוכנה שמאפשרת הצגה על מסך חיצוני רק חלון ספציפי? חשוב לציין שאני לא רוצה לעבוד עם מצב של extended desktop. אני רוצה שהתצוגה "כאילו" תשוכפל לטלוויזיה אבל רק מה שנמצא באותו חלון ספציפי. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by kobbyc,

שלום, לפני שבועיים בערך אמרתי פה שאני מחפש תוכנה לשכפול ההרדיסק. יש לי 2 מחשבים חדשים מאותו סוג, התקנתי הכל על מחשב אחד ואני רוצה לשפוך הכל למחשב השני, אני מחפש תוכנה שתיצור לי מן IMAGE + BOOT כדי שאני אוכל להריץ במחשב השני. המליצו לי פה על ACRONIC אבל איך אני יכול לעשות את זה שם?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.