תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
או שאני מפספס את זה או שזה לא קיים !!! אני לא מוצא את ההורדות באתר של XFX... חיברתי מעבד E8400 והלוח לא מזהה אותו טוב... אני רוצה לעדכן ביוס ולא מוצא שם כלום... אם מישהו יכול לעזור לי למצוא זה יהיה נחמד לגמרי
-
- 2 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
1. לאחרונה נראה לי שנדפק לי משהו בפרופיל של פיירפוקס, חלק פעמים שאני מעלה את הדפדפן אני מקבל דפדפן ריק, בלי המועדפים ובלי כלום והוא גם לא מגיב, אני סוגר אותו ומפעיל שוב ואז הוא עובד בסדר, אני מניח שזה בפרופיל אבל לא בא לי לאבד את כל הקוקיז והסיסמאות וכו, אם יש למישהו עצה לתיקון הפרופיל או משהו אני ישמח לשמוע. הנה תמונה של הבעיה: 2. יש לי הרבה פעמים לאחרונה בעיות להתחבר לפורום מהפיירפוקס, אולי בגלל שאני מתחבר מעוד מחשב בלי לעשות יציאה מהפורום? הנה מה שאני מקבל שאני מנסה להתחבר: (באקספלורר זה כן מתחבר) 3. עוד בעיה מעצבנת זה שהרבה פעמים אני לוחץ על לינק או כפתור של מועדף וזה פשוט לא מגיב לי, לפעמים יוצא לי ללחוץ איזה פעמיים-שלוש עד שזה נכנס.. כל הבעיות קרו אחרי העדכון ה…
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
1. אני מעוניין להכניס BookMark לקובץ PDF מסויים יש לי תוכנה שעושה זאת אבל היא אינה תומכת בהוספת סימניות בעברית - pdfedit995 היא מראה במקום עברית סימני שאלה.. מישהו מכיר תוכנה שעושה את העבודה? 2. יש לי חבר שכרגע נמצא באמריקה ובמחשב שלו [מערכת: Windows Media Center] לא מותקן עברית כשפת כתיבה. אין לי אפשרות לשלוח לו דיסק של Windows Media Center או שהוא ימצא איפה שהוא באינטרנט את הדיסק.. ככה שאני מנסה למצוא את החבילה להתקנת השפה העברית במחשב - רק שהוא יוכל לכתוב בעברית לא שהתצוגה תיהיה בעברית, אני די זקוק לזה במהירות האפשרית! השאלה הראשונה יותר דחופה.. זה לעבודה שאני צריך להגיש תודה!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נתקלתי כרגע בשיטוטי באינטרנט בחבילת התוכנות: Winternals Administrators Pak v4.0 Enterprise Edition אני מכיר חלק מהתוכנות בחבילה זו ואני חייב לומר שתוכנות אלה/גרסאות קודמות שלהם בהחלט עזרו לי בשיקום מערכות נפולות שלי ושל אחרים. מומלץ ביותר:
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אני מעונין ליצור משחקים פשוטים בסגנון פאקמן וכו איזה אתרים או ספרים אתם ממליצים (יש לי ידע בסיסי ב FLASH)
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
איך אני מוריד אותו? נראה התקנתי תוכנה או משהו כזה ושאני מוריד את הסרגל הזה בפעם אחרת שאני פותח את האינטרנט הוא מופיע שוב... איך אני מוריד את זה?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה. כל היום גלשתי חופשי, פתאום אני יכול להכנס רק לאתר הזה, ולא לאף אתר אחר. גם רק מהאתר הזה אני מקבל פינגים, מכל השאר לא. אני מצליח להתחבר לאימיול... מדובר במודם אלקטל פרו, שני מחשבים עם WIN XP, בשניהם אותה הבעיה. ההגדרות של המודם טובות, וכן של ה TCP\IP. מישהו יכול לעזור לי? תודה ושבת שלום!
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
ZONE ALARM pro has blocked what appears to be VPN traffic ואחרי זה יש לי כתובת איי פי. מה זה בדיוק?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אם קניתי עותק ואני רוצה להתקין אותו על מחשב נוסף זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 911 צפיות
-
-
צילמתי משהו בWEBCAM שלי ובאמצע המחשב נכבה... עכשיו זה שמר קובץ ששוקל 140 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו.. ניסיתי הרבה תוכנות כמו divfix וכל אלה.. אבל הם לא קוראות את זה.. כתוב לי תמיד שזה לא קובץ AVI... איך אני יכול לתקן את זה?... או לפחות לחלץ חלק מהמידע שבקובץ?... כי הקובץ הזה חשוב לי...
-
- 9 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בכמה שירים שיש לי על המחשב פתאום בתחילת או באמצע השיר מתחילים להישמע רעשים מעצבנים כאלה לאורך כל שאר השיר יש איזו תוכנה שיכולה לתקן את הפגם הזה בקבצים?
-
- 4 תגובות
- 804 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לצרוב קובץ של 4GB על DVD בצורה של DVD-ROM רגיל הוא לא נותן לי לצרוב את זה על ISO אלה רק על UDF רציתי לדעת מה ההבדל ואם אני צורב את זה בUDF אז הקובץ יהיה בסדר בדיוק כמו שאני צורב על ISO דבר שני מה ההבדל בין UDF ל ISO\UDF ועל מה עדיף לצרוב את הקובץ של ה4GB תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה הזאת כבר הייתה לי והיא חזרה לי שוב כשאני פותח תיקייה עם קבצי וידו המחשב נתקע אני עושה סיים משימה ואז הכל נסגר והווינדוס חוזר כרגיל בלי חלונות פעם שעברה הבעיה הייתה בגלל שהקודק של האקס ויד היה ישן אולי אתם יודעים למה זה קורה עכשיו??? זה ממממממממממש מעצבן תודה.
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חברה מה קורה? תמליצו בבקשה על אנטי וירוס טוב שאפשר להוריד מאינטרנט ועושה עבודה טובה ? חשבתי על AVG Anti-virus 7.289
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוסף פלאש האותיות נראות קצת משונות תמונה: בMAKO עוד דוגמא רק בFF זה קורה , בIE זה לא קורה זה קורה בעוד מקומות עם פלאש ניסיתי לסגור את הדפדפן ולפתוח לעשות ריסט למחשב , למחוק את הפלאש ולהתקין שוב לא עזר מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. האם אי מחיקת היסטוריה בכרום לאורך זמן (חצי שנה) יכולה להשפיע לרעה על הביצועים של הדפדפן? אני חושב כך מכיוון שכאשר אני מקליד כתובת של אתר מסוים בשורת הכתובת, זה משלים לי את הכתובת לפי אתרים שביקרתי בהם בעבר, גם אם האתר הזה לא בסימניות שלי, זאת אומרת שזה כנראה מתבסס על ההיסטוריה. וככל שיש יותר היסטוריה, זה לא יכול להשפיע על המנגנון הזה והגלישה בכללי? תודה.
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
-
שלום אני לא יכול להתקין מסנגר אז השתמשתי ב- http://webmessenger.msn.com/ אך זה לא עובד יותר האם יש עוד אופציות? תודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
תמונה אחת שווה 1000 מילים אחרי שאני מתקין זה עובד יופי אחרי ריסט אחד זה מה שקורה נסיתי לשנות פונטים וזה לא ממש עוזר
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
במסנגר החדש יש פרסומת בחלק התחתון של החלון של התוכנה עצמה לא חלונות השיחה האם ישנה דרך להסיר את הפרסומת הזו תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני יוצר בסרט שאני עורך כתוביות (כמו שיש בסרטים שאנשים מדברים ומה שהם אומרים כתוב למטה) וגם איך סוגרים קובץ פרויקט כקובץ וידאו בתוכנה ? בתודה מראש רזיאל
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-