עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by eranmor,

שלום כולם. אני צריך שתעזרו לי במציאת תוכנה כלשהי לשחזור נתונים מ HD של בן דוד שלי שעבר פורמט. רצוי מאוד שהתוכנה תהיה פשוטה כי הוא לא ממש מבין בתוכנות האלה ואני לא יכול להסביר לו כמו שצריך (גם אני לא הכי מבין בזה) אם אתם יכולים אז תתנו לי שם של תוכנה כלשהי שמאפשרת שחזור (חובה שלא תהיה לה הגבלה של נפח השחזור ורצוי שהיא לא תהיה בתשלום או שיהיה אפשר להוריד גרסא זמנית שלה) או להפנות אותי לתראד כלשהו שיש בו קישורים לתוכנות כאלה. תודה מראש

2. תקשיבו רגע אתם ישר נועלים?! תתחשבו אנשים! אני לא אמרתי ואני לא בא לשקר שאני סתם רוצה תוכנת פריצה ולא רק..אני פשוט נתתי אופציות כי אין לי אפשרות אחרת יודעים מה נשאל אותכם שאלה כזאת שכחתי ת'סיסמא שלי של האייסי קיו מה עושים? בבקשה ממכם תעזרו לי אני לא סתם איזה אחד שמשעמם לו בחיים ויחפש לפרוץ קראתי ת'חוקים והכל ואני יודע שאסור לפרסם תוכנות שקשורות לפריצה ואפילו לתת לינקים אבל לפחות תנו קצה חוט משו..או שכמו שרשמתי בכותרת תוכנת שיחזור סיסמאות

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

אני מחפש תוכנה שתהיה פופולרית וטובה שתוכל לשחזר לי מידע שנמצא באחד מהדיסקים הקשיחים אצלי... עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי מישהו עם בעיה כמו שלי http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=57389.20 אז כמו שהבחור בלינק שהבאתי כותב, הוא אומר שהוא הצליח לשחזר עם EASY RECOVARY 6.03 אבל הבעיה היא שלא מצאתי תוכנה כזאת... מישהו מכיר תוכנה פופולרית שעושה ת העבודה כמו שצריך?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! מישהו אולי מכיר תוכנה חינמית לשחזור קבצי NTFS תודה מראש

• 3 תגובות
    • 891 צפיות
  5. Started by meni99,

פירמטתי את המחשב אני חייב תוכנה לשחזר את הקבצים הקודמים

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  6. פירמטתי את המחיצה שבא היו כל המסמכים. את המערכת הקודמת לא פירמטתי, ז''א שתיקיית הWINDWOS הקודמת השארתי, והתקנתי את המערכת בתיקייה אחרת. אני רוצה לשחזר את המידע שהיה לי במסמכים שלי, ולגבות אותם ואז לפרמט פירמוט חדש חדש שממש ימחוק את כל המידע במחיצה. ובנוסף נמחקה לי מחיצה, וכל החומר שהיה בפנים, והיא נהייתה נקייה מחומר. אני רוצה לשחזר משם גם את המידע. איזה תוכנות יודעת לעשות את זה, כאשר יש לכם ניסיון איתן. תודה GETDATABACK for ntfs לא שיחזרה לי כלום, סימנתי לה איזה מחיצה אני רוצה שתשחזר, מחיצה SYSTEM (שד''א כל המחיצות שדיברתי עליהן נמצאות באותו כונן) והוא פשוט מצא לי את החומר שיש כרגע ולא של קודם.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  7. ...

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  8. שלום. יש לי קובץ וידיאו שהיה במלא קבצי RAR (אתם מכירים את הפרנציפ..) קיצר חלצתי את הקובץ וידיאו והוא לא עובד, אבל מחקתי את קבצי הRAR. יש אפשרות לשחזר אותם מבלי לסכן את הHD? (אלו פשוט 250 ג'יגה של החיים שלי) תודה

• 3 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by T-Flash,

אהלן. מחקתי רק לפני כמה דקות קובץ קטן (ליד ה 50 קילו...) ולא יכול למצוא אותו... יש איזו תוכנה שמשחזרת את הקבצים שנמחקו?

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  10. יש לי קובץ חשוב על איזה תקליטור שצרבתי פעם. כשאני מנסה לפתוח אותו (או אפילו לעשות PROPERTIES עליו) האקספלורר נתקע, אותו דבר עם כל תוכנה אחרת (התוכנה נתקעת) וכשאני מנסה להעתיק מהCMD זה אומר לי (אחרי המון זמן) שאין מערכת קבצים שזוהתה :-\. כשאני סתם נכנס לדיסק רואים את הקובץ. אני מחפש תוכנה או דרך לשחזר את הקובץ, תודה מראש

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  11. שלום שוב. יש לי מצב נתון בו 10 מחשבים עובדים ב-workgroup משותף. המחשב הראשון הוא ה-administrator היחידי. אני מחפש תוכנה שנועלת את כל המחשבים וניתן לשלוט עליה מהמחשב של המנהל ובתוכנה ניתן להזין כמות זמן מסויימת (שעה\חצי שעה) והיא משחררת את המחשב לאותו פרק זמן וכשהוא נגמר - היא נועלת אותו. חשוב שהתוכנה תעבוד מרחוק ולא יהיה צורך להגיד למחשב לוקלית. אם מישהו שמע או מכיר תוכנה כזאת - אשמח אם יגיד לי עליה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by er0101,

מכירים תוכנה שלא מצריכה client/media player במחשב הצופה? אחת שיכולה לשדר מכרטיס TV.

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  13. Started by _יוסי_,

שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by amirn,

אני רוצה להשאיר את המצלמה פתוחה שאני לא בבית, ולהתחבר אליה דרך האינטרנט עדיף תוכנה חופשית אם יש תודה

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. חשוב שיהיה אפשר לעבוד דרך ראוטר

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  16. שלום. כל מי שאני מכיר משתמש ב SKYPE. אבל אני מחפש תוכנה יותר איכותית שאני יכול לבחור את האיכות של הווידאו בשיחה. או לפחות שאני יכול לעשות שיחה באיכות יותר גבוהה מ SKYPE

• 6 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by ofer_mat,

שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. תמונות של הילדים שלו ועוד כל מניי עבודות הוא מחק בטעות את ה partition דרך ווינדוס

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  19. שלום. באמצע שהדיסק און קי העביר קבצים מהמחשב אליו אז נתקע המחשב ושהוצאתי את הדיסק און קי היה רשום אבדו כל הנתונים , עכשיו שאני מכניס את הדיסק און קי למחשב ולוחץ על כניסה לדיסק און קי זה רושם לי הודעה הבא: פרמט את הדיסק און קי כן / לא . זה פשוט לא נכנס אבדו כל הנתונים עכשיו זה מה שמראה לי תמונה אודות דיסק און קי ומערכת קבצים :raw אני חשבתי שיש רק את המערכות האלה : fat32 ntfc לא מצאתי תוכנה שיודעת לעשות raw אם אני צודק. תמונה: אם לא רואים את התמונה לינק :http://img295.imageshack.us/img295/8161/rawsystemzb0.png תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 9k צפיות
  20. שלום לכולם. אממ לפני יומיים פירמטתי את המחשב ומחקתי את הHD כלומר את כל הכוננים שהיו לי פירמטתי והתקנתי מחדש WINDOWS. עכשיו אני צריך תוכנה גם freeware וגם shareware מקובלת לשחזר מידע או לפחות כמה שאפשר. הכי חשוב!! הHD עבר פירמוט!

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  21. מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  22. שלום חברה, נמחקו לי כ100 תמונות חשובות מהכרטיס זיכרון MicroSD ורציתי לדעת האם יש תוכנות שיכולה לשחזר לי את התמונות המחוקות? ניסיתי את "Art Plus Digital Photo Recovery" אבל הוא פשוט "שיחזר" לי את התמונות שהיו כבר בזיכרון ושום דבר מהתמונות שנמחקו לי. אני אשמח להמלצות, תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. כמו שכתוב בכותרת

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. אני מעוניין לחבר כמה מבני משפחתי (כארבעה) למצלמות אינטרנט פשוטות בכדי לקיים שיחות ועידה בינינו. האם מישהו מכיר תוכנה פשוטה שיכולה להקרין בו זמנית וידיאו מכמה מצלמות, וכך לנהל שיחת וידיאו עם כמה אנשים?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  25. צהריים טובים, אני מחפש תוכנה פשוטה למיקסוס בין שירים..תודה לעוזרים אם אפשר בלינקים

• 1 תגובה
    • 3.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.