עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kobi_sion,

יש לי קובץ בעברית בשני הפורמטים אני מחפש תוכנה שתאפשר לערוך (לשנות את גודל התצוגה - להדפיס בעמוד מלא) שידפיס את העברית ויצמיד את המסמך ימינה (קובץ בעברית) ניסיתי לבדוק 2 תוספים לכרום אבל הם לא נותנים להדפיס, לא נותנים לערוך ומצמידים שמאלה למשהו יש רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. Started by tal5870,

שלום לכולם! אני מחפש תוכנה פשוטה למחשב שדרכה אוכל לקבוע תורים/פגישות,וחיפוש אנשי קשר לפי מקצועות,ימים וכו' ובמקביל שתהיה אופציה לשלוח SMS לאנשי קשר על ביטול/זימון תורים. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, אני לא מצליח לראות סרטונים ביוטיוב או ב YNET. המחשב עושה רושם שהוא טוען, אבל בפועל אני לא רואה סרטים. לעיתים יש בעיות בתמונות ברשת (למשל ב STEAM חלק מהמסך שאמור להציג משחק כלשהוא מג'וברש בצבעים שונים). מה עושים ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  4. שלום, אני צריך תוכנה שתוריד לי מאתרי אינטרנט סרטונים שמנוגנים ע"י jwplayer, אין באפשרותי לעבוד עם המחשב בשום דפדפן מלבד אינטרנט אקספלורר. יש הצעות לתוכנה שתעשה את העבודה? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  5. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 100%, colspan: 2][/TD] [/TR] [TR] [TD=colspan: 2]אני כבר שנים צופה בתכנים באותו אופן- קבצי HD (סרטים/סדרות) באמצעות הBSPLAYER. בתוכנה ישנה אפשרות של חיפוש כתוביות אוטומטי, קופצות האפשרויות שנמצאו ברשת, אני מסמן את הרצויה וממשיך לראות כרגיל. אה-מה-מה, לאחרונה ורק בBS, השידור החל לקפוץ ולקרטע מרגע הוספת הכתוביות (בין אם אלו שנמצאו על ידו ובין אם כאלו שהורדו מהרשת עצמאית). היסרתי את התוכנה והתקנתי שוב, וכלום. למען הסר ספק, בXBMC אין בעיה, למשל. *אולי חשוב (למרות שאני לא רואה קשר)- הבעיה החלה מעט אחרי שהחלפתי TV ליותר גדולה ו1080 מ720, אך הקבצים שאני מוריד הם עדיין 720. ולא, לא שניתי שום דבר אחר מבחינת חומרה/תוכנה/הגדרות (חוץ מגדילת הטלוויז…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Animor,

אהלן, יש לי office 2007 שרכשתי לפני כמה שנים. חסרה לי מאוד האפשרות של חיפוש חכם במסמכי וורד, שראיתי שקיימת ב-word 2010. אני מתכוון לאפשרות חיפוש שמראה בו"ז את כל המקומות במסמך בהם מופיע הביטוי אותו מחפשים. - האם יש דרך להכניס ל-word 2007 את אפשרות החיפוש הזו? - אם לא, מהי האפשרות הכי זולה לשדרג מ-word 2007 לגרסה מתקדמת יותר, עבור סטודנט? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by תושב העיר,

malwarebytes.org האם זו תוכנה ממולצת ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. היי קניתי עכשיו את המחשב הנייד lenovo y510p.(ווינדוס 8.1) הוא מגיע עם כונן טרה. משום מה הם התקינו לי את הווינדוס בכונן אחד וחלק מהדרייברים בכונן אחר.(מצורף צילום מסך). צריך לציין ששניהם הם מחיצות שונות באותו הארד דיסק. כונן c: הווינדוס וכל שאר המידע(שפיצלתי אותו כבר לשני כוננים שונים: חומר כללי לאחד ווינדוס והתקנות לשני) כונן d: כונן ששוקל 25 gb שנקרא lenovo ומותקנים בו דרייברים וכל מיני תוכנות של לנובו. בין הדרייברים המותקנים: כוננים כללי : http://prntscr.com/2r6lh3 בכונן די: http://prntscr.com/2r6lm4 http://prntscr.com/2r6lp7 זה נורא מבוזבז ועושה בלאגן אשמח לדעת אם יש פתרון חוץ מלפרמט את הכונן הנוסף או לפרמט את המחשב. תודה לעוזרים. ידידיה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  9. Started by orio2,

שלום, מקווה שזה הפורום המתאים החלטתי לעזוב את ג'ימייל ולחפש מייל חינמי שלא מחטט במידע. כרגע, zohomail ניראה לי הכי סביר, למרות שהוא די מיושן, יש לו את רוב המוצרים שיש לגוגל (יומן, דוקס וכו') ואיחסון של 5 ג'גה. הבעייה העיקרית היא עם האנשי קשר, אם אני מייבא אותם מג'ימייל אז הוא לא מיבא הכל, ואם אני מעלה קובץ, אז את השמות בעברית הוא הופך לג'בריש. יש למישהו פיתרון? או, לחילופין, הצעה לחלופות אחרות למייל וליומן? תודה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  11. באתר הבא http://israelsurfclub.co.il/tabid/118/default.aspx יש מצלמות רשת של חוף הדולפינריום והמערבי. אני מעוניין להקליט את השידור ולשמור אותו מקומית על ההרדיסק. איך אני עושה את זה ? ניסיתי כל מיני תוספות לכרום, אף אחת לא זיהתה את השידור. ברור שאפשר להקליט בעזרת לוכד מסך, אבל זו אופציה אחרונה. מישהו יכול לעזור ?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  12. אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. יש לי המון קבצי avi של סדרות מסוימות , וכול מה שאני מבקש האם מישהו יוכל להדריך אותי איך אוכל לקצץ את הפתיחים (intro) של אותם קבצים . כך שאוכל לדלג על הפתיח (ועל הקרדיט בסיום) וישר לצפות בסדרה וכמו כן לחסוך במקום . ניסיתי לערוך בVD אבל לא ממש הצלחתי, אני מחפש סריפט שאוכל להפעיל על מספר קבצים גדול . אשמח גם להצעות בשימוש בתוכנה אחרת . תודה.

• 1 תגובה
    • 2.9k צפיות
  15. הדיוידי יודע לקורא קבצים בסיסיים כמו AVI DIVX MP4 , יש אופציה בתוכנות צריבה ישירות לצרוב קובץ MKV לדיוידי ככה שמכשיר הדיוידי הבסיסי ידע לנגן את הסרט או שבכל מקרה צריך קודם לעשות המרה של הקובץ מ MKV לדומא ל AVI ורק אחרי זה לצרוב את הקובץ ה AVI לדיוידי ? דבר נוסף אם אכן צריך לעשות את כל תהליך ההמרה ונוצר לי קובץ AVI אז הצריבה יכולה להיות בסיסית פשוט לזרוק כ DATA את קובץ ה AVI לדיסק הדיוידי וזה יתנגן או שחייב גם לצרוב כ "DVD-VIDEO" ?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  16. אהלן, אני לא יודע מאיפה הוא הגיע, מעולם לא הורדתי אותו, ואני מניח שהוא בא עם משהוא אחר שהתקנתי. בכל מקרה, כל פעם שאני נכנס לפדפן-מנוע החיפוש בשורת הכתובות היא "Speedbit" במקום "Google". שיניתי את מנוע החיפוש לגוגל ואחרי סגירה של הדפדפן (Chrome) מנוע החיפוש "Speedbit" חוזר לתפוס את מקומו של גוגל. מחקתי את ה"Speedbit" הזה, ואחרי סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן-הוא שוב חזר. לא יודע מה לעשות, אני כבר שוקל לפרמט את המחשב... כמו כן, הרצתי סריקת אנטי-וירוס על המחשב, מחקתי כל תוכנה שאני לא רוצה מהמחשב שלי-וזה לא עזר. אשמח מאוד אם תעזרו לי. תודה מראש, אליסף

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. יש לי מספר חשבונות Gmail ואני נעזר ב-Gmail checker כדי לעבור בין כולם. מלפני כמה ימים התוסף לא מצליח להתחבר לאף חשבון. (במחשב אחר עובד בסדר) ניסיתי תוספים אחרים, עדכנתי את הדפדפן, הסרתי והתקנתי מחדש את התוספים אבל כלום לא עזר. אשמח לשמוע אם יש למישהו מושג ! תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. -למה הוא מתעקש לתגרם אוטומטית כל דף-אי אפשר לבטל את זה,about:config לא עושה כלום.ושהוא לא מצליח(בדר"כ) הוא הופך את כיוון הדף מה שהופך את הכתב לבילתי קריא לחלוטין.ולמה אי אפשר להפוך את הכיוון ב'תצוגה'? חיבור אוטומטי לאתרים כבר לא עובד. ומזה לעזאזל "Secure conncection failed, The OCSP response is not yet valid"

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אהלן. אני מחפש תכנה שיודעת לעשות snapshots בכל רגע נתון ושאפשר יהיה להחזיר מערכת לנקודה שאותה שמרתי. בדומה לתכנה של radix. תודה! (עדיפות לתכנה חינמית אבל אני גם מוכן לשלם אם זה במחיר של תכנה ביתית)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  20. Started by NAND,

מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  21. ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. יש אפשרות להסתיר/למחוק פונטים מהפוטושופ? ולמחוק מהווינדוס זה בעיה כי יש גופנים מוגנים ,אז אין איזה אופציה? מה אתם עושים איך אתם מסתדרים עם ריבוי הפונטים?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  23. שלום יש לי באקסל בתוך תא מספר מספרים מחוברים ב + . אני רוצה לסכום אותם בתא אחר. למשל בדוגמא המצורפת, אני צריך שסכום את התא הכחול [A1] יוצג בתא האדום [C1] בצורה אוטומטית. אני לא יכול להפריד את הערכים שבתוך התא הכחול (אקסל יודע לעשות את זה אבל הפתרון הזה לא מתאים לי) אשמח לפתרונות, אפילו יצירתיים כמו שימוש בקוד VB. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Polk-2,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם תוכנת התרגום BABYLON 10. קניתי רשיון לפני בערך שנה, ובמחשב הישן שלי היא עבדה מצוין על WINDOWS 7. במחשב החדש, גם עם WINDOWS 7, היא פשוט לא עובדת, היא נתקעת לחלוטין, ככה שצריך לעשות RESET. ניסיתי הכל אבל שום דבר לא עובד. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  25. חיפשתי ומצאתי רק לוינדוס ויסטה ומטה.. האשלה אם בכלל קיים לוינדוס 7? נ"ב socket LGA775

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.