עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by weissby,

אני שם סרט DVD מקורי, קנוי.. ואף נגן לא יכול להריץ לי את זה, ככה זה גם עם DVD אחר. מישהו יכול לתת לי לי פה איזה מקודד מתאים לזה? כי פשוט יש כל מיני דברים היום ואני מבולבל ולאדע מה להוריד.. תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  2. Started by Godmoney,

אני מנסה לערוך קבצי וידאו בתוכנת Vegas ושמתי לב למשהו מוזר. הוא לא נותן לי לערוך קבצי AVI. למה זה?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  3. שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  4. מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  5. Started by Jack_g,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  6. Started by eladm230,

יש לי לפטופ של lenove וכשאני מנסה לראות קבצים מסויימים של וידאו שצרבתי על dvd אני רואה כתמים ירוקים ממש על כל המסך. העתקתי את הקבצים להארד-דיסק ועדיין אותה בעיה! אבל כשניסיתי לצפות ב dvd על מחשב אחר הכל היה תקין. עידכנתי את ה media player ל-11 ועדיין אני רואה כתמים ירוקים... אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור לי תודה!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  7. Started by gator_play12,

ניסיתי התקנה מחדש וזה לא עוזר יש לי מסנג'ר לייב ווינדוס אקס פי פעם רואים שחור פעם נעלמת תיקייה מהמסך חרפן לגמרי

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  8. Started by Ourfaza,

ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  9. אני מחפש ITunes 64 Bit ולא מוצא חיפשתי גם באתר של אפל ומצאתי רק נפט.יש מצב לעזרה

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  10. Started by scot,

בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  11. אני מקבל את ההודעה הבאה: יש לציין שכבר אין לי על המחשב DEAMON TOOLS כי הסרתי אותה ושהמשחק הוא מקורי. אני עם ויסטה 64. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by Alfies,

יש לי צורב DVD וכל פעם שאני מנסה לצרוב איזה דיסק מופיעה לי הודעה: One of the files to be added is larger then 2GB. I you add this file, the disc will only be readable under windows 98, 2000, xp. (the udf file system will be used) וכשאני רואה את זה בDVD הוא חוסם לי את הקובץ אחרי כמה זמן צפיה. מה אני עושה בשביל לבטל את החסימה הזאת?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  13. כשאני מקבל איייל אז הוא שם לי איזה אייקון קטן בפינה ליד השעון וגם עושה איזה POPUPBALLON. הבעייה: יש לי רשימת תפוצה של חברים שיש חוק שמעביר אותם ישר לתקייה מיוחדת. עבור אימיילים שאני מקבל מהם אין לי את ה notification שיש לשאר המיילים. איך עושים שגם לרשימת תפוצה הזו שחל עליה "כלל" יהיה לי notification ?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by dingo,

יש לי WORD 2003 ולוקח לו לעלות בערך דקה וכל שאר תוכנות האופיס עולות תוך שנייה ניסיתי להתקין עוד הפעם את האופיס אבל זה לא עזר אשמח לאפשרויות

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  15. Started by zerokool,

שלום! וורד xp תקוע במצב בטוח. מחקתי את הנורמל וכלום לא עוזר. מנסה להימנע מהתקנה מחדש מחפש פתרון

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. Started by orenbroder,

שלום, אולי זה ישמע טיפשי אבל אני גולש בשועל 3.0 ויש לי בעיה: אם אני נמצא באמצע או בסוף דף כל שהוא ולוחץ על קישור ואז רוצה לחזור אחורה לדף המקורי, הוא לא חוזר לי לאותו מקום אלה תמיד לראש הדף המקורי. מה אני אמור לעשות בכדי שכשאני חוזר אחורה בדפדפן הוא יחזור לי לאותו מיקום? תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  17. למישהו קרה שתוכנת בבילון האחרונה גורמת למעבד לקפוץ ולהשאר על 100 אחוז ? למישהו יש פתרון ? תודה.

18. שלום רב יש לי בעיה כשאני גולש וניכנס לקישורים מגוגל ובמקום להגיע לקישור אז ניפתח לי הרצוי לכחצי שניה ואז משום מה מועבר ישירות לאיזה אחד מי 3 אתרים שמפרסמים סקס בין היתר יש לי אנטי וירוס AVG ובנוסף Lavasoft Ad-Aware SE Professional מה לעשות ? זה מאוד דחוף לי כי אני צריך עכשיו לאסוף חומר לסמינר... תודה

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by malcolmx9,

עד עכשיו הייתי משתמש ב-VLC/BSPLAER/WMC ודומיה. אבל הבעיה איתם, שמדי פעם אני כבר לא יכול לשנות את הבהירות של הסרטים, והם נראים ממש כהים ואני לא מצליח לראות בהם כלום! התקנה מחדש לא עוזרת, נראה שזה תמיד הולך לבד. נמאס לי מזה, אז אני מחפש תוכנה לצפייה בסרטים, שתומכת בפורמים ידועים. יש המלצות? כמובן שאפשר לשנות בה את בהירות הסרט K-LITE MEGA PACK מותקנת אגב.

• 8 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by Imtheman,

אני מחפש תוכנה שיכולה לתרגם מסמכים מאנגלית לעברית עדיף שתיהיה חינמית

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. התקנתי את הWINAMP פרו והוא מעצבן אותי כי את כול הסרטים והסדרות הוא פותח לי ממנו ולא משנה כמה פעמים אני מגדיר לו בררת מחדל שונה. משהו יודע איפה בהגדרות משני את זה? תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% והטמפ' עולה, זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? 2) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. מישהו יודע מה זה emproxy.exe ? ומה אפשר לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  23. Started by veredaniel,

מישהו מכיר firewall צד 3 לvista 64bit?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. אני נוסע עיוד מעט לארה"ב והייתה לי פעם תוכנה כזאת אבל מחקתי אותה כנראה ואני מחפש שוב ואני לא מוצא מישהו יכול לעזור לי אם הור מכיר?

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  25. לא מזמן התחלתי להשתמש בnero 7 ,אבל לא הצלחתי ליצור סרטון של יותר מ-176X128. עד עכשיו זה לא היווה בעיה אבל עכשיו שיהיה לי את הפלאפון N73 והמסך שלו גדול יותר מהפלאפון הקודם וזה יציק לראות סדרות ברזולוציה כזאת נמוכה. אז אני מחפש תוכנה שתוכל ליצור mp4 ברזולוציה של 320X240 שיתאים לפלאפון. תודה.

דיונים חדשים בפורומים