עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Verjil,

שלום רב. קבלתי מצלמת רשת כזאת למחשב לא מזמן מקרוב משחה שלי, בכל אופן היא לא מחברה מוכרת כל כך. שם החברה הוא: Quantum. יש למשהו מושג איפה אני יכול להשיג דרייברים למצלמה? *למנהל הפורום* בבקשה אל תנהל את ההודעה אם אסור לבקש דרייברים אני משתמש חדש ועוד לא התעקלמתי כל כך כאן. בתודה מראש. VerJil

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by Real_Me,

יש לי תוכנה בשם CUTOFF שמקצצת מסוף קובץ וכמובן יש SPLITTERS אבל אלה לא נוחים למטרה הזו כך שאני צריך תוכנה שמקצצת קטע בגודל כלשהו מתחילת קובץ כלשהו. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. כרגע הם: CORE-700MHZ MEMORY-1200MHZ אני רוצה רק להגדיל את ההגבלה של ה- CORE איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  5. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2881218,00.html

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  6. שלום, אני מתכוון לעבור בקרוב לווינדוס 7. הבנתי שיש וירטואליזציה מובנית במערכת ההפעלה הנ"ל. רציתי לדעת האם יש דרך להעביר אימג' שאני עושה מהמחשב שלי בתצורתו הנוכחית למכונה וירטואלית בווינדוס 7 על ידי, למשל acronis true image? תודה...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  8. שלום קניתי לוח של גיגהבייט ואיתו מגיע דיסק שעליו נמצאת התקנה ל נורטון אנטי וירוס. אחרי ההתקנה הוא כמובן מבקש סיריאל,רציתי לדעת האם יש את הסיריאל איפה שהוא וזו למעשה תוכנת מתנה עם הלוח או מדובר בגירסאת ניסיון ל 90 יום בלבד

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by netanelhugi,

אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?

10. http://img393.imageshack.us/img393/9542/kaspersky1oi.jpg האנטי וירוס חוסם את התולעת/וירוס/מה שזה לא יהיה כל הזמן (כמה פעמים ביום), מישהו יודע מה זה/למה זה? תודה.

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by omri_ro,

מישהו אולי יכול להסביר לי מה ההבדל בין ALBUM GAIN לבין CONSTANT GAIN קראתי בHELP וחיפשתי באינטרנט ולא ממש הבנתי את ההבדל תודה

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by Stingray,

יחס העלאה\הורדה.

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  13. איזו תוכנה חינמית מאפשרת לי להעתיק למחשב שלי סרטונים (לא יו-טיוב) שניתן לראות בYNET או אתרי החדשות השונים?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by waizman,

לאחר קריסות רבות שהופיעו לאחרונה נאלצתי להחליף את האייסיקיו שלי מגרסה 2001 לגרסה 2003... מיד זיהיתי מלא אופציות חדשות (אם כי לא תמיד טובות) שלא הצלחתי להתרגל אליהן ואני רוצה לשנות אותם... 1. למה איקס ממזער ולא סוגר? ואיך אני משנה את זה שיסגור עם איקס? 2. מה זה הסמיילים המכוערים האלה? איך אני חוזר לקודמים (היה פה פעם איזו הודעה עם לינק ל DLL עם התמונות אבל לא מצאתי אותה)? 3. למה כשמישהו מתחבר ואני לוחץ על הפרח הוא לא מראה לי תיבה עם הודעה מי זה כמו מקודם? תודה

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  15. ולא אני לא מעוניין להשתמש בנעילה שקיימת בלוח בקרה.. אני מחפש תוכנה טובה בשביל זה, אילו יש? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. Started by Rule The Pc,

שלום, מקווה שזה פורום המתאים. אני מנסה להמיר וידאו מMKV לAVI ולהוריד לו קצת את האיכות כדי שיכנס לדיסק אחד, הוידאו הוא עם כתוביות מובנות ואחרי ההמרה הכתוביות (בעברית) משתבשות ולא מופיעות כמו שצריך. אני משתמש בFORMAT FACTORY וניסיתי בהגדרות לשחק עם סוג הכתוביות (יש שתי אופציות לכתוביות בעברית) ובשני ההגדרות יש את אותה בעיה. למישהו יש פיתרון?

17. שלום, אני רוצה ששטח הכתיבה ב-Word יורחב כך שאני לא אצטרך לעבור מיד לדף השני אלא לכתוב על אותו דף. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  18. ??????

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by amitey,

ברשותי מספר סרטים XVID וסרטי HD . אני רוצה לצרוב אותם עם תרגום לילדים. מה עלי לעשות ? האם יש הבדל בצריבה בין שני סוגי הסרטים? תודה מראש לכל המגיבים

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by barnes,

על איזה תוכנה אתם ממליצים? אני מחפש תוכנה אמינה שלא תעשה בעיות, ועם זאת תוכל לתקן את כל הבעיות הקיימות ברג'יסטרי...

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  22. טוב ככה יש לי את האייסייקיו שלי ושחכתי את הסיסמא שלו עכשיו אני רוצה לדעת איך אני פורץ אליו.. ואז אני יכנס אליו ואז יכניס את האיימייל שלי ואוף זה ישלח לי את הסיסמא.. עם מישהו יכול בבקשה בבקשה לעזור לי בקשר לזה.. כיאילו איך לעשות את זה וכול זה יהיה כי שיגעון בארץ.. תודה אנשים אוהב אותכם

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  23. Started by Lirux,

כידוע לכם יש מודים שונים לאימיול לדוגמא: svika extrem emule ועוד... אני רוצה המלצה על המוד הכי טוב שאפשר למצוא... תודה

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  24. טוב אז הבעיה היא כזו היום האנטי וירוס פשוט התחיל לכתוב לי שיש תקלה בעדכון האנטי וירוס אני פשוט מקבל הודעת שגיעה ("your anti-virus database is damaged") אני ניסיתי להוריד מהאתר שלהם עדכון כללי ולהתקין ידנית וזה עובד אבל זה לפני 4 ימים העדכונים האחרונים שלהם פשוט רושם לי שיש את הבעיה הנ''ל וניסיתי גם להסיר את תוכנה במלואה ולהתקין מחדש וזה לא עזר... למישהו יש רעיונות... הגרסה שלי ביא פרסונל 5.0.277

25. Started by event,

אני יודע שבאופן עקרוני התוכנה הזאת משמשת גם כמעיין IM, וגם נותן לך לעשות שיחות באינטרנט בחינם. נגיד אני רוצה להשתמש בתוכנה הזאת להוציא שיחות לבזק\הוט\אורנג' זה אפשרי וזה יוצא זול יותר??

• 6 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים