עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שהכותרת אומרת.. רק שה DVD לא יודע לקרוא SVCD ואת כל הצרובים הרגילים אז אם אפשר משהו בפורמט של DVD.. תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  2. יש תוכנה לכרטיסי ATI שמאפשרת קביעת הגדרות שונות למשחקים שונים, כך שבמשחק A יהיה AFX8 וAAX2, בעוד במשחק אחר יהיה AFX16 וAAX4? אמרו לי שATI TOOL עושה את העבודה, אבל לא מצאתי אפשרות כזאת שם.

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  3. Started by DeeKay,

יש לי מסך LCD שכמו רוב מסכי ה-LCD, תומך בקצב רענון של 75Hz אך יפעל תמיד ב-60Hz ללא קשר למה שנקבע. הבעיה היא שכשאני אני מפעיל Vsync (יVertical Synchronization), זה מגביל את קצב הפריימים ל-75 במקום 60 וכך כל תמונה חמישית נזרקת ונוצר Delay/מן לאג, בין לחיצה במקלדת והתגובה במשחקים. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לקבוע את הקצב בו מוגבלים הפריימים ע"י ה-Vsync. ניסיתי לקבוע הגבלות ב-Riva Tuner בתפריט ה-Low-level refresh rate settings אך אין לזה השפעה על ה-Vsync (כך הסתבר).

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  4. מה שבכותרת ^. בעבר השתמשתי ב MEGAEPG אבל מאז שעברתי לווינדוס 7 הזנחתי את הנושא. אז מה חדש בתחום? במה אתם משתמשים?

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  5. Started by Cyron,

יש לי המון מוזיקה על המחשב והכל מתחיל להתבלגן לי שם... אני מחפש תוכנה שתוכל לעזור לי לקטלג אותם בעזרת מאגר נתונים אינטרנטי (משהו כמו CDDB), קיים דבר כזה ? תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  6. Started by at,

יש לכם המלצות לתוכנות שאפשר לנהל איתם את הקבצים ותוכנות שעל כמויות הדיסקים שמחזיקים? {בבקשה תציינו היתרונות חסרונות!} אגב מחפש גם תוכנה זהה לקבצי MP3 כרגע יש לי את רשימה הבאה (אתם מכירים משהו מפה ? יש ניסיון בשימוש? פרטו) Whereisit 3.65 CD.Bank.Cataloguer.v2.3.2 Advanced.Disk.Catalog.v1.49 Advanced Mp3 Catalog Pro v3.16 תודה על המצלות, טל הערה: הן צריכות לתמוך גם בגופנים של עברית

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  7. מכיוון שיש לי הרבה סרטים... אני מחפש תוכנה שתקטלג אותם... הכוונה שתתן מידע, תמונה על כל אחד אבל לא שאני אתחיל למלאות אותו על כל סרט אלא שהתוכנה תעשה זאת לבד ואני אקליד רק את שם הסרט... הכי טוב אם היה את האופציה הזאת במדיה סנטר שבויסטה, אם היא קיימת אשמח אם תגידו לי איך מפעילים אותה... תודה לעוזרים מראש

8. בדרייברים של nVIDIA היה כלי עזר שאיפשר לשמור על חלון אחד או יותר לצוף תמיד למעלה. לאחר מעבר ל REDEON אני מחפש תחליף פשוט וראוי.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  9. Started by tech55,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שבכל פעם שאני יבצע ריסטרט למחשב, המחשב חוזר למצב הראשוני אותו אקבע לו מלכתחילה. משהו בסגנון EWF של WINDOWS.

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  10. Started by mishiago,

דוד שלי צילם את יום ההולדת של בתו במצלמת אינטרנט וכעבור שעתיים, עם תום המסיבה, הוא שם לב שהסרט תופס לו כ - 12 ג'יגה. האם יש תוכנה שאיתה יהיה ניתן לקבץ את הסרט למימדים ריאלים כמו 600 מגה עד ג'יגה? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

היי, אני מחפש תוכנה שיכולה לקודד סרטים לHD DVIX, בעיקר MPEG2 אבל גם WMV. תודה רבה!!!.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. שלום, ניסיתי מספר תוכנות כאלו, חלק טובות וחלק פחות, ובכולן יש פגם. אחת חינמית אבל משנה את שם האמן והאלבום לשמה של התוכנה (מתסכל מאוד), אחת ששמה כולל את המילה FREE מבקשת אחרי כמה קידודים לקנות אותה... הייתי אחת שהשתמשתי בה פעם, ב- XP, ושמה Acoustica MP3 to WAV Converter, תוכנה ממש מעולה, התקנתי אותה והכל אבל בתפריט קליק ימני על קובץ MP3/WAV אין שום איזכור לתוכנה, בניגוד למה שהיה ב- XP (אגב, אם מישהו מכיר גירסא לויסטה של התוכנה הזו, אשמח מאוד לקבל אותה). בקיצור, אני רוצה תוכנה, חינמית או לא חינמית זה לא יהווה בעיה עבורי (אם לא חינמית שתהיה מוכרת ברשת, אם אתם מבינים...), שתוכל להמיר במיוחד קבצי MP3 TO MP3 עם שינוי BITRATE בצורה קלה ופשוטה, ועם RENAME מלא של הקובץ כולל אמן, א…

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by Croopy,

אממ אז ככה אנימ מחפש תוכנה תוכנה שתיקח כל סוג של סרט על המחשב שלי ותקודד אותו ל MPEG4

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  14. Started by Chymes,

אני מבקש שתתנו לי קישור לתוכנה הכי פשוטה ובסיסית שיש. מומלץ בעברית. היא מיועדת לנגד.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by omrij,

חינמית אם אפשר וחשוב שתהיה פשוטה לתפעול תודה

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  16. מחפש תוכנה לקידוד סרט MKV 720P X264 לפורמט שיכנס בדיסק של 700 מ''ג ושאני יוכל להכניס בפנים תרגום. [br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 17:52:42 מישהו?

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  17. Started by drbrain,

שלום יש לי סרטים שהורדתי ממצלמת הוידאו שלי אני מעונין בתוכנות ומידע בסיסי לקידוד סרטים הכוונה ל-DVIX או VVID כמה BITRATE וכו ניסיתי כבר את VIDEO CONVERT MASTER ואת WINAVI 9 אני מקבל מסרט של 13 GB משהוא בין 4-5 GB ואני מעוניין להקטין אותו עוד יותר משהוא עד 1.3 GB בתודה שרון

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  18. היי, יש לי סרט AVI, נגיד בקידוד XVID, לא הכי משנה. אני צריך תוכנה לקידוד מחדש בשביל להוריד את גודל התמונה. אני מחפש תוכנה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר, משמע פגיעה כמה שיותר קטנה באיכות, קלה לתפעול ומהירה. יש המלצות? נ.ב, ניסיתי להשתמש ב-WINAVI אבל כל שינוי במימדים גרם לקו לבן קבוע באמצע הסרט - למרות ששמרתי על יחס גובה-רוחב זהה לקובץ המקורי!! תודה רבה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, אני כבר המון זמן מחפש תוכנה לקיטלוג השירים שיש לי במחשב, כאשר בתוכנה דרושים לי האפשרויות הבאות: הגדרה של מספר תיקיות במחשב בהם נמצאים קבצי המוסיקה שלי, לדוגמא: D:\Mp3_Burned D:\Downloads\Mp3 E:\Downloads\Mp3 E:\Stuff\Mp3 ו-Refresh של הרשימה. כלומר שמדי פעם אני אוכל לעשות שהתוכנה תבדוק בתיקיות מה השתנה, אילו קבצים נוספו, אילו נמחקו וכד' ותעדכן את הרשימה. והאופציה החשובה ביותר - חיפוש, שאני אוכל לחפש במהירות שיר בתוך האוסף שלי. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  20. Started by fim,

משהו מכיר תוכנה שאיתה ניתן לעשות data base לתכולה של הסידי רומים (תוכנות שירים וכו') כך שניתן לשמור בקובץ להדפסה ולשמירה

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  21. Started by Crash5,

מחפש תוכנה נוחה לשימוש שתומכת בעברית עדיף שההמלצות יהיו מתוך ניסיון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  22. Started by darkman,

יש לי קובץ WAV של 100 דקות איך אני מוציא קטעים "נבחרים" מאותו קובץ בבקשה רק תוכנות קלות אין לי כוח להתחיל ללמוד תוכנה בגלל קובץ אחד

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. למשל אני יגדיר שאני רוצה כשאני אלחץ על מיספר 8 למשל אז הווינדוס ינעל את המסך. או שאני יגדיר שמספר 7 כשאני אלחץ עליו אז תיפתח תוכנה מסויימת. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אני מתכוון שעם לדוגמא יש לי מסמך מוקלד בדף רגיל ואני סורק אותו, האם יש תוכנה שתקרא את הטקס ותהפוך אותו לקובץ של WORD או TXT או כול דבר שניתן לערוך את המילים ולשמור אותם?

• 4 תגובות
    • 737 צפיות
  25. Started by er0101,

מכיון שקרייטיב לא התאימו את התוכנת "בידור" שלהם לויסטה אני צריך תוכנה חלופית. אני יודע שקיימות כמה תוכנות שניתן לקבוע בהם אופציות לשלט, אבל לא זוכר את השמות. כרגע אני מעוניין שהתוכנה תשלוט במדיה סנטר של ויסטה ע"י השלט של קרייטיב.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.