תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי סרט וידיוא TS הייתי רוצה לצפות בו , המדייה פלייר רק מראה לי את הסרט אבל את הקול לא שומעים .. האם יש תוכנה טובה לצפייה של TS או להמיר את הסרט לקובץ רגיל \ תודה רבה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם אפשרות TV-IN , אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל לראות את הדברים שאני יחבר בין אם זה יהיה מצלמה או כבלים... יש לכם הצעה לתוכנה ? והאם אני צריך לעשות עוד משהו חוץ מחיבור הטלויזיה/מצלמה לכרטיס מסך כדי לראות את זה - הכרטיס מסך שברשותי הוא: HIS 1950X PRO VIVO/TV-O
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
פורום יקר... נתקלתי בבעיה מעצבנת, כאשר אני צופה דרך הטלוויזיה במחשב כמעט ולא ניתן לראות את הכתב ולכן כאשר אני בא לבחור סרט מתוך רשימה שלמה אני לא מצליח לדעת באיזה סרט אני בוחר האם מישהו מכיר תוכנה שתאפשר לי לראות את השמות של הסרטים בצורה ברורה בטלוויזיה? משהו כמו מערכת מדיה סנטר אבל שלא תהיה מערכת הפעלה שלמה יואב
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
היתה לי כזאת תוכנה בעבר ,אבל המחשב עבר פירמוט ...אז מן הסתם. חג שמח אנשים!
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה. קניתי לא מזמן מצלמה חדשה (12MP) וכל תמונה שאני מצלם שוקלת כ4 מגה. עכשיו בתוכנת צפיית תמונות של ווינדוס, וגם בזאת של פיקאסה, כל תמונה שאני רוצה לראות אני צריך לחכות כמה שניות על שהיא "תטען". יש תוכנה שטוענת מראש את התמונות הבאות כל הזמן וככה אני לא צריך לחכות בכלל? או משהו בסגנון שאני לא צריך לחכות כל כך הרבה לכל תמונה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש איזשהו VIEWER ידידותי אבל שיהיה חינמי FREEWARE אני חייב את זה לעבודה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש תוכנה שאני אתקין במחשב בעבודה ,ואוכל לצפות בבית במתרחש. עדיף שייהיה דרך דף אינטרנט אבל כל דבר אחר יהייה גם טוב . תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה להצגה של קבצים בפורמט XVID ניסיתי DIVX הכי חדש הMMC 7 של ATI WINAMO מדיה פלייר 9 ועוד כל מיני תוכנות אחרות.. ותוכנה שתומכת בצריבת XVID כVCD הנרו הכי מעודכנת לא צורבת את הפורמט הזה תודה
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שיהיה כמה ערוצי ספורט טובים מארה"ב כמו NBA TV, ABC ועוד.... כדי שאוכל לראות NBA. יש תוכנה טובה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אוהב את MV2player אני משתמש בה כרגע, אבל אני מחפש תוכנה שיודעת למתוח את הסרט על כל המסך כמו שב VLC אתה יכול לקבוע (16:10)ASPECT RATIO, ב MV2 אני צריך את הקטע של האפשריות סינכרון כתוביות שיש שמה עם ctrl + אחד החיצים, ניתן בקלות לסנכרן תרגומים. תודה
-
- 5 תגובות
- 878 צפיות
-
-
יש עוד תוכנה חוץ מMedia Center שאפשר לצפות איתה בשידוריי טלויזיה דרך ממיר שמחובר לכרטיס טלויזיה?רצוי חינמית...
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
בבקשה אל תגידו לי להריץ חיפוש כי ניסיתי ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
שלום, אני כבר כמה שנים משתמש בNERO 6 כי ממה שהבנתי גרסאות 7 ו8 ממש התנפחו.. הורדתי גרסאת LITE של NERO 8, אבל כשניסיתי ליצור דיסק אודיו, דבר ראשון הוא לא הסכים לקרוא קבצים שנמצאים בתיקיות שכתובות בעברית, ואחרי שהחלפתי לתיקיות באנגלית, הוא אמר שחסר לו פלאגין להפוך MP3 לאודיו...דבר שנראה לי די מוזר.. אז בכל אופן, מה התוכנה לצריבה הכי טובה שקיימת היום, ששומרת על באפר גבוה, תומכת בעברית (וכמובן MP3), ולא מפוצצת את המחשב? תודה!
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
כן, לכבוד הצורב החדש שלי אני צריך תוכנה חדשה אז, אני מחפש תוכנה שצורבת CD רגיל & DVD ואת כל התוכנות שאני צריך (ז"א אם אני רוצה לעשות העתקה מדיסק DVD לדיסק DVD אז הבנתי שצריך תוכנה מיוחדת) ועדיף את התוכנה לצריבה שהיא תיהיה מבית NERO
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש תוכנה לצריבת DVD יש לי nero אבל אני מחפש משהוא אחר
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לצריבת MP3 שתתמוך בעברית (פחות חשוב) שיהיה אפשר לסדר את השירים בתיקיות ושיהיה אפשר לסדר את השירים.. בנירו שיש לי אי אפשר לסדר את השירים לפי הסדר שאני רוצה אם אתם יודעים איך אפשר זה מאוד יעזור.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
המכשיר שלי לא תומך ב-JPG אבל אני יודע שיש תוכנות שממירות את התמונות לפורמט אחר. מכירים משהו טוב?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום! אני צריך תוכנה שמחברת קובץ כתוביות עם קובץ של סרט והכל נצרב ביחד! אם תוכלו לתת לי שם מדויק זה יהיה מצוין! תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אהלן כטולם! שמעו יש לי נרו 6.6.0.16 אבל אני לא יכול לצרוב איתו דיסק של שירים על דיסק של דיוידי - אני יגיד לכם מה הבעיה שלי יש כמה דיסקים שנאי אוהב אבל הם קצרים - הם נגמרים תוך חצי שעה אז רציתי לאחד את כולם לדיסק מוזיקה אחד של דיוידי, אבל הנרו לא נותן לי- הוא נותן לי לצרוב דיסקים של מוזיקה של דיוידי רק מפורמטים ספציפיים של מוזיקה כגון MP3 וכו' ולא שירים מדיסקים שבאים בפורמט CDA* עכשיו בקשר להמרה נאי לא בטוח כי אני חושב שהמערכת שלי לא קוראת MP3 יכול להיות?? צריך עזרה!! זה חשוב!= תודה =)
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם.. יש לי במחשב כמה תוכניות שהקלטתי מהטלויזיה בעזרת כרטיס TV ועכשיו אני רוצה להעביר אותם לדיסק DVD שאחי בחול יוכל לראות אותם בטלויזיה שלו עם הנגן DVD הרגיל שיש לו בסלון. כל סרט בממוצע שוקל כ 350MB ויש לי משהו כמו 12 סרטים איך אני דוחף אותם לדיסק DVD ככל שאפשר מבלי לפגוע באיכות (או לפחות שהאיכות תהיה סבירה). יש תוכנה כזו? יצא לכם פעם לעשות את זה? תודה לעונים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שבה אני יוכל לצרוב פלאפונים (של חברת פלאפון) אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה!
-
- 1 תגובה
- 856 צפיות
-
-
עד עכשיו השתמשתי בPRASSI בשביל זה, אבל הוא לא מזהה את הצורב החדש שלי (NEC 3500), וNERO לא תומך בסוג הזה. גם CDRWIN 3.9G לא מזהה את הכונן. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי תמונות שאני רוצה לצרוב על דיסק,ולכלול בתוך הצריבה מוסיקת רקע,איזו תוכנת צריבה\עריכה אני צריך בשביל זה? תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להתמודד עם כמות נכבדת של תמונות (כ-2000) רצוי שתהיה פשוטה להפעלה, שיהיה ניתן ליצור תפריט ושיהיה אפשר להוסיף גם מוסיקת רקע אני מעוניין באפשרות של כמה אלבומים שונים על אותו דיסק ולא באלבום אחד מישהו מכיר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-