תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להגביל את רוחב הפס אצל משתמשים ברשת.. יש תוכנה כזו?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי סרטון אך אני יכול לשפר את האיכות שלו? בינתיים כל תוכנה שמצאתי שיפרה את הרזולוציה אבל האיכות ירדה מישהו יודע מה אפשר לעשות? מכיר תוכנה טובה אולי?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ביומים האחרונים יש לי בעיה חמורה במחשב. אין לי מושג ממה היא נובעת אשמח לעזרתכם. מדובר במערכת הפעלה WinXP SP3. CPU Usage נע בין 40-55% כאשר מה שעובד זה רק FIREFOX עם ס' טאבים פתוחים. זכרון בסביבות ה-593MB. מעבד: Intel Core E6550 @ 2.33GB זכרון: 4GB אך רשום 3.50GB שם. אגב המחשב נתקע בעיקר עם FIREFOX. אתמול עדכנתי לגרסא החדשה 3.5 ומאז צצו הבעיות. מה יכולה להיות הבעיה? מה עלי לעשות? בדקתי שהמאוררים עובדים במחשב וגם על המעבד.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם.. הורדתי כמה סרטים למחשב.. אבל כשאני מנסה לצפות בהם אז רואים כאלה ריבועים ירוקים על גבי הסרט או שזה נתקע מידי פעם.. וניסיתי את זה על כמה וכמה סרטים... האם זה בעיה של מקודדים?? או דברים אחרים?? מי יכול לעזור??
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? :s05:
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
כל שניה קופץ לי חלון ושואל אותי אם אני רוצה להתקין את האופציה הזו
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי רוגלות במחשב ניסתי למחוק אותם עם ADAWERE והם לא נמחקים הנה תמונה: כל פעם שאני מריץ את ADAWERE הוא מוצא לי את אותם קבצים ולא מוחק אותם ניסיתי לעדכן את התוכנה ניסיתי להשתמש ב-SPYBOT ניסיתי את hijackthis אפילו ניסיתי למחוק את הקובץ ידני ב- SAFE MODE וכלום לא עוזר בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב הם עוד הפעם חוזרים. והנה הלוג שלי ב-hijackthis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 08:52:17, on 15/01/2006 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\csrss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDO…
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי שאלה .. האם צריך להסיר את נורטון אנטי וירוס 2003 לפני שמתקינים את נורטון אני וירוס 2005 .. או שה2005 עולה על ה 2003 ואין צורך בהסרה של ה 2003 ..
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חשוב לי שתהיה פשוטה כי אני לא צריך יותר מדי אפשרויות. חייב להיות בימינו משהו חינמי או קוד פתוח. אודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה פשוטה להפעלה , תוכנה טובה, (כמו שאמרתי בכותרת עדיף חינמית), לקידוד קבצי rmvb ל avi . (אלו קבצי מדייה) ובבקשה לא את התוכנה winavi כי היא לא תמיד מתאימה כמו שצריך את הסינכרון בין הקול לתמונה לאחר הקידוד.
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על איזשהיא תוכנה ליצירת התקנה? יצרתי תוכנה ואני צריך עכשיו ליצור קובץ התקנה שיתקין לי כמה קבצים לתיקיות שונות + יכתוב ערך מסויים ברגיסטרי עריכה.. מצאתי אחת טובה..Smart Install Maker עריכה 2.. משהו היא לא עובד כל כך... חוזר לבקשה...
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, מישום מה אני לא מצליח לשלוח קבצים, לא לפתוח מצלמה. ההודעה שאני מקבל זה: שהמשתמש דחה את בקשתך, אבל ,כמובן, שהמשתמש בצד השני לא דחה! זה רושם את ההודע ומבטל את השליחה באופן אוטומטי גם לגבי המצלמה. מותקן אצלי Kaspersky Internet Security 6.0 אולי זה בגלל זה? אולי יש שם איזה הגדרה שצריך להוריד או להוסיף? עזרתכם בבקשה....
-
- 10 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעייה מוזרה, אני מפעיל את Word 2003 במחשב הנייד שלי ואני עושה MAXIMIZE למסך החלון גדל אך לא מכסה את כל המסך. לעומת זאת שאני עושה MAXIMIZE ב-EXCEL או ב-OUTLOOK החלון מכסה את כל המסך. המחשב הניייד שלי הוא בעל מסך רחב. מישהו יודע איך מסדרים את זה? מצ"ב תמונה של גודל החלון ב-MAXIMIZE ב-WORD [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה כל פעם שאני מחבר תפלא שלי שהוא מסוג W910I סוני אריקסון אז הוא רושם לי שהתקן לא זוהה מה לעשות ?? נ.ב פעם זה עבד עכשיו התחיל הסיפור הזה לפני כמה חודשים התוכנה לא עובדת ופעם לא היה לי תוכנה היתי ניכנס דרך המחשב שלי
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם... הביטורנט שלי לא מתחבר לסידים (seeds) רק לאנשים אחרים(peers) וזה מאט את ההורדות.... יש לי ווינדוס אקס פי עם SP2 אבל ביטלתי שם את הפיירוול הפיירוול היחיד שמופעל הוא של הנתב b-focus 312 עשיתי בו קידום פורטים אבל זה עדיין לא עובד טוב... מישהו יכול לעזור...?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מחקתי את כל הקבצים שהייתי צריך לעשות להם seeding, ואני רוצה לאפס את הרטיו בתוכנה. זה אפשרי? (אל תדאגו זה טורנטים חופשיים, אני לא מרמה) תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אתר גלריות חדש נפתח ! לא סתם עוד אתר גלריות, אלה אתר גלריות המציג את הגלריה בצורה היפה ביותר עם שימוש בנגן הפלאש. האתר כולו חינם וחופשי לכולם. אז כנסו, הירשמו ופיתחו גלריה ! למה אתם מחכים ! לכניסה לחץ כאן: גלריות גלריה לדוגמא עוד על מה אנו מציעים, באתר. קצת פירסומי, מקווה שלא ספאם או משהו, העיקר שתהנו ~! וד"א אני מעצב האתר שלכם, Casio!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
תודה, כבר עזרו לי... חשבתי שיש לי בעיה עם ירידת השורה, אבל הבעיה היחידה היא שלא ידעתי שיש הבדל בתפקוד של שני מקשי ה Enter שבמקלדת: ה Enter הגדול והראשי - משמש לירידת שורה בטקסט ה Enter הימני שלצד מקשי הספרות - משמש למעבר לתיבת הטקסט הבאה עופר
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לקוד את הצלV ל DVDHD ואז לצרוב אותו כדי שאוכל לראות אותו בDVD באיכות של HD תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA מבלי לפרמט, אז חשבתי אם אני יכול לקחת את כונן C שהוא 100GB ולחלק אותו לשתים כך שבחלק אחד ישאר ה XP והחלק החדש יהיה ריק ובוא אני אוכל להתקין את VISTA ? אפשר לעשות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
Hi everybody?(נראה אם זה מצלצל מוכר למישהו ) יש לי שאלה. לאחרונה הורדתי ממקום מסוים 2 קבצי BIN ואיתם כמובן את הCUE המתאימים,עכשיו כאשר אני מנסה לפתוח אותם בDAEMON TOOLS אני מקבל הודעה של "Unable to mount image:Cue sheet:line 1 -file not accesible". עד כמה שדוע לי הCUE הזה הוא חלק של הBIN הזה,אז אני מניח שאולי התפקשש אצלו איזה משהו בכתובת,איפה אני יכול לערוך את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-