עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by etay34,

שלום, יש לי את חבילת הcs3 של אדובי הבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוך למשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא" האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  2. Started by SHAY951,

אני מחפש תכנה של שיתוף, שחברים שלי יוכלו להוריד ישירות מהמחשב שלי (ואני משלהם) במהירות גבוהה-נורמלית. תוכנות עם ססמה מגנה כדי להוריד, הכנסת אייפי , או כל דבר אחד שיוודא שרק החברים שלי מורידים ממני ולא אף אחד אחר. אשמח מאוד להצעות לתכנה (אם יש דבר כזה...).

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  3. היי, אני לא יודע אם זה בגלל ווינדוס 7 או בגלל IE8 אבל לאחר התקנת WIN7 אני לא מצליח להוריד קבצים ברשת. לפני כן עבדתי עם ויסטה ו-IE7 והכל תקתק. עכשיו אחרי חמש דקות של המתנה להורדת הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה כמצורף בתמונה. וזה קורה בכל אתר שאני רוצה להוריד. מה זה לעזאזל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. התוכנה מדווחת לי מידי פעם על התקפה מהרשת וחוסמת לי את הגלישה לכמה זמן . מציינת שזה התקפה של Ddos לא הצלחתי למצוא את ההגדרה לנטרל את החסימה הממושכת , משהוא יכול לעזור מצורפת תמונה .... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. שלום אני מנסה לראות קובץ *.MOV עם הQUICK TIME וחלק מהסרטים הוא מזהה וחלק אני רק יכול לשמוע, למה ?!? אני משתמש עם הגירסא האחרונה (נראה לי שזה 7) מאוד אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. נשבר לי מהמסנג'ר החדש 2011, והחלטתי לחזור לגירסה שהכי אהבתי(7.5), אחרי שהתקנתי זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה זה מכריח אותי לעדכן. משהו שמע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by Or1994,

יש לי בעיה מוזרה בFF. היום גלשתי באינטרנט ופתאום באמצע הגלישה התחילו להיפתח לי מיליון לשוניות והדפדפן נתקע לגמרי. סגרתי אותו דרך ctrl-alt-del ואז כשניסיתי להפעיל אותו מחדש הוא עלה אבל ישר בהתחלה הוא נתקע. עשיתי ריסט וגם זה לא עזר ואני לא רוצה להתקין אותו מחדש בגלל כל התוספות שיש לי שם וכל הסיסמאות והסימניות. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה?

8. הנה הוא אני רוצה לשים אותו כתמונת תצוגה... תעשו איתו מה שבא לכם! זה מה שאני עשיתי :-X Neo Inspired קצת עלוב, אני יודע, כולה מברשת, כלי בחירה ודלי :-X יאללה תראו מה אתם יודעים!

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Shortboarder,

הלכתי השארתי את המחשב דולק..האי סי קיו עבד...חזרתי הכל טוב ויפה...אי סי קיו לא מצליח להיתחבר (צבע צהוב...) ניסיתי ריסט..לא עזר. עשיתי Reconfigure לאי סי קיו...לא עזר...זה לא ששיניתי משהו..פתאום לא עובד. מה עושים???? למישהו גם יש את זה??

10. המחשב הוא מחשב חדש שעוד לא נקנה אפילו מחר אני קונה אותו ככה שאני רוצה לדעת ישר מה לעשות לפני שאצור בלאגן.. ההרד דיסק הוא של 250GB, כעיקרון במחשב הנוכחי שלי יש לי בלאגן עצום.. זו שאלה קצת טיפשית, אבל באמת שאני לא יודע, איך נהוג לסדר את המחשב? כלומר, ההרד דיסק הוא הרד דיסק אחד (מקסימום אם תגידו שזה קריטי אקנה אחד של 160 ואחד של 80), נהוג לחלק את ההרד דיסק לכמה מחיצות? מה מתקינים לרוב בכל מחיצה? בנוסף, איך יודעים באיזה מחיצה נמצא My Documents? : : היכן נהוג להתקין תוכנות/משחקים? אשמח להבהרה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  11. ראו תמונה: [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  12. שלום! רציתי לדעת אם יש תוכנה שיכולה להקטין את גודל השיר על מנת שיתפוס פחות מקום בפלאפון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  13. Started by עינב,

יש לי שאלה .. האם צריך להסיר את נורטון אנטי וירוס 2003 לפני שמתקינים את נורטון אני וירוס 2005 .. או שה2005 עולה על ה 2003 ואין צורך בהסרה של ה 2003 ..

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  14. Started by esJ,

רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by the kooks,

שלום. יש לי סרט במחשב ששוקל בסביבות 650MB "סימה וקנין מכשפה" למי שמכיר, ואני לא מצליח לראות כולם הפעלתי אותו עם המדיה פליר של הWINDOWS כרגיל והוא לא מראה לי את הסרט אך יש קול רגיל אני שומע את מה שאומרים, כל שאר הסרטים במחשב שלי והקליפים עובדים מה אני יכול לעשות בכדי לראות את הסרט הזה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  16. אם אני מעלה איזה סירטון ב gamespot או משהו דומה הוא משנה את גודל ה FF כולו

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=376065&sid=127 מה אתם אומרים? בושה... סתכלו על התגובות וגם על הלינקים בכתבה. מה דעתי? אני אישית חשבתי שהגירסה שמיועדת לעסקים מאוד בטוחה... כנראה שטעיתי...

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by sofix4,

אפשר להתקין את התוכנה הזאת על XP, או שזאת מערכת הפעלה בפני עצמה? אם אני מתקין אותה על XP, אני אוכל לחזור מתי שאני רוצה לעבוד עם המחשב ולחילופין - לראות טלוויזיה?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by djhenrya,

אני מחפש המלצות (+לינקים) לחבילות של קודקים. אני צריך שיהיו חבילות כמה-שיותר-מקיפות, וללא SPYWARE . פעם היה את The Codecs של תיאורטיקה סופט, אבל הוא עושה טיפה בושות. תודה

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  20. Started by *NightMare,

אם אני עושה Print Screen עושה לזה הדבק בצייר ופשוט שומר התמונה יוצאת גדולה מדי אני לא יכול להעלות אותה לפרום... באיזה פורמט הכי טוב לשמור אותה? או מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  21. Started by SweeT_EviL,

יש לי איזה קובץ MDF והדרך היחידה שלי לפתוח אותו זה אם היה לי את הקובץ MDS שלו ואין לי אז רציתי לדעת איך יוצרים לקובץ MDF קובץ MDS?

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  22. Started by ביז'ו המוס,

שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה שמשגעת אותי לגמרי, אני עוד שניה ישבור משהו! יש לי ICQ 5 ויש למטה, מתחת לכל האנשים מין פרסומת כזאת ל012 FUN משהו כזה.. שכל פעם שמעבירים עליו את העכבר הוא עושה רעש של מטוס קרב כזה. יש איזה שהיא דרך להוריד את זה? אני פשוט לא יכול עם הדבר המעצבן הזה!

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  23. Started by ozdaya,

שלום, יש לי מערכת הפעלה WINDOWS7 ובנוסף את התוכנה windows live movie maker (התקנתי את windows live essentials). בשימוש הראשון הורדתי קטעי וידאו מהמצלמה שלי (מגיע בפורמט MOV) וערכתי סרטון קצר באמצעות ה MOVIE MAKER. היום- לא יודע למה ומה השתנה אבל התוכנה לא קוראת את הפורמט MOV ואני לא יכול לערוך סרטונים! ניסיתי להוריד חבילת מקודדים מחדש וגם את הwindows live eddentials מחדש וזה לא עזר. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? אני יודע שאפשר להמיר את הקובץ לפורמט אחר אבל הMOVIE MAKER אמור לזהות גם את ה-MOV כפי שהיה לי בהתחלה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

מנסים לשלוח לי קבצים, אולם מקבלים את השגיאה: 425 Cannot open data connection (10060). ABOR 226 ABOR command successful. Transfer Failed! אני משתמש בBULLET PROOF FTP לפתיחת שרת. למישהו יש מושג מה הבעיה? זה קרה אתמול בערב, עבד היום ושוב פעם קורה עכשיו.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  25. Started by Ignorance,

טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD. אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold) ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפת…

• 4 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים