עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הייתה לי תוכנה כזאת פעם שנקראה MULTICQ (משהו כזה... ) אבל כנראה שזה לא השם המדוייק כי אני לא מוצא אותה אחרי שחיפשתי די הרבה... מישהו מכיר תוכנה כזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. שלום, אני מחפש דרייברים לכרטיס מסך של הנייד שלי.. פרטים: nVIDIA GeForce Go 7600 256mb Windows XP Home ויש לי נייד HP DV9076ea ניסיתי להוריד מהאתר של nvidia את הדרייבר לגירסאות 7 וזה לא הצליח להתקין.. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  3. שלום התקנתי את Macfee ואחרי ההתקנה יש לי אפשרות להתקין פיראול ועוד אז לאנטיוירוס זה לתמיד אבל לפיראול ולתוכנות האחרות אם אני מתקין זה רק ל30 יום אך אני עושה שזה היה לתמיד? הגירסא של ה-Macfee היא 8.0 Professional

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  4. שלום. החלפתי גרסא של אלכוהול ובגרסה הקודמת יכותי לעשות MOUNT מ"המחשב שלי" ישירות בלחיצת קליק ימני על הכונן הוירטואלי. האופציה הזו נעלמה איך אני מחזיר אותה ?? (עכשיו אני צריך להכנס לאלכוהול ולעשות MOUNT משם ) תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום מישהו יודע על תוכנה שאפשר לסרוק תוכנית של בית ולהעביר אותה לתוכנה שתהיה בעלת קנה מידה ? ניסיתי לעשות זאת עם 3D Home Architect אבל זה לא הצליח מישהו מקיר במקרה תוכנה אחרת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איך אני מגיע להיסטוריה באקספלורר כי לא מצאתי דרך להגיע להיסטוריה של הדפדפן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  7. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום ,אתמול קניתי כרטיס מסך של ATI ,ורציתי לשאול העם יש דרוור בעברית.? תודה.LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. הסרתי את השדריברים של הכרטיס מסך מפני שרציתי להתקין גירסה יותר ישנה, ועכשיו לאחר שהסרתי את הדריברים אני לא מצליח להתקין אתהדריברים החדשים. בפועל אני מצליח להתקין אבל אין כל סימן שהם הותקנו: הקצב ריענון ירד, מישחקים לא פועלים הוינדואס לא מזהה את הכרטיס וכו' כשאני מעלה את הוינדואס רשום שחסר קובץ mvnctray.dll, העתקתי אותו לאן שצריך ועדיין הכרטיס לא מזוהה. מישהו יודע איך אני יכול להתקין את הדריברים החזרה? הכרטיס מסך שלי הוא Gforce 4 Ti, וביטלתי את השיחזור מערכת אז זה לא יעזור :-\. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by liordavid,

המליצו לי על התוכנה הזאת יותר מאשר קאזה... בתוכנה הזאת יש שירים שאני לא מוצא... האם זה בגלל שאין LIME WIRE PRO ? ואם כן - איך אני משיג את ה- PRO ?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. Started by Ourfaza,

ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

Team fortress 2: hl2.exe-Application error The exception privileged instruction. (0xc0000096) occured in the application at location 0x00010102. click on OK to ternimate the program

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. אך אני יכל למחוק את עצמי מהרשימה שלה ...אתם לא מבינים פשוט ...אני חייב ..לעשות בדרך כל שהיא , שהיא לא תצליח לקורא את האויי שלי גם עם היא תנסה.

• 10 תגובות
    • 675 צפיות
  13. יש לי קובץ IMG שאני רוצה לחלץ את הקבצים שלו משהם אז אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה לי את העבודה

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  14. יש לי מחשב נייד hp4310s probook win7 64 bit 1 מנסה להסיר פוטושופ כל ממשק ההסרה מופיע בג'יבריש 2 מנסה להתקין תוכנה של A+ PAAS4SURE מקבל הודעת שגיאה eroor when opening a regestry key, the key dosent exist. key: hkey_local_nashine\software\javasoft\java runtime environment system eroor massage:??????? ???????????????????????. התקנתי ,הסרתי והתקנתי שוב על מנת להיות בטוח אני חושב שזה קשור איכשהו ל java 64bib תודה על כל עזרה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. מישהו בפורום יכול לתת קצת מידע על התוכנה הזאת ואיך לעזאזל מקנפגים אותה חיפשתי באינטרנט לא מצאתי כלום תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by benor,

שלום יש לי WIN2000 SP3 והתקנתי את ICQ2002 ושאני מדבר עם אנשים מופיעה לי ההודעה הבאה: אוליי יש לכם רעיון איך לפתור את זה? אתמול זה עבד מצויין רק היום זה התחיל.. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש זה לא עזר!..

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by eli20,

הורדתי סרטים למחשב, ולאחר מכן הורדתי את tv tool החדש כדי לצפות בסרטים בטלויזיה, אך לאחר ההתקנה נכתבה הודעה שהתוכנה לא תומכת בכרטיס הגרפי שלי, מפני שהוא של ati. מישהו יודע אם יש תוכנה אחרת של צפייה שתומכת בati? תודה לעוזרים, אלי

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by alfus73,

שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…

19. אפשר עם sony vegas ? אם כן איזה גירסה ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  20. Started by shabo,

אני יודע שיצאה לפני הרבה זמן תוכנה מתחרה ל office חינמית ברשת.. הבעיה שאין לי מושג איך קוראים לה ואיפה מוצאים אותה.. אם מישהו יתן לי לינק אני אודה לו מאוד. שבת שלום

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by SHAY951,

אני מחפש תכנה של שיתוף, שחברים שלי יוכלו להוריד ישירות מהמחשב שלי (ואני משלהם) במהירות גבוהה-נורמלית. תוכנות עם ססמה מגנה כדי להוריד, הכנסת אייפי , או כל דבר אחד שיוודא שרק החברים שלי מורידים ממני ולא אף אחד אחר. אשמח מאוד להצעות לתכנה (אם יש דבר כזה...).

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  22. זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  23. בוקר (?) טוב! במחשב שלי יש XFX GeForce 6500 על PCI-e והוא מחובר ב-DVI למסך. שמתי לב שהדרייברים של כרטיס המסך ישנים לאללה (2005) אז הורדתי את המעודכנים מהאתר של nVidia והתקנתי - אחרי ההתקנה, הכל עובד טוב מלבד העניין הקטן של התצוגה - אחרי מסך ה-loading של חלונות (XP) המסך נכנס למצב "Power saving". יענו - אין לו ריינג' יותר. הפתרון היחידי שמצאתי בינתיים היה לעלות את חלונות במצב בטוח ולעשות Roll Back, או פשוט להעלות את חלונות ב-last good configuration. מטריף לי את השכל, העניין הזה. מראש, אני עובד ב-60Hz ולא יותר... אין לי מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לגרום לדרייברים החדשים לעבוד כמו שצריך. אשמח לכל עזרה. כבר הייתם תותחים בעבר אז חזרתי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  24. משום מה יש לי משהו בסימן שאלה שם ואני לא מבין למה הכל מותקן אצלי ויש לי את הדרייבר של הכרטיס קול [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  25. בזמן האחרון שמתי לב לכך שכל פעם שאני נכנס לפורום של מירנדה, פיירפוקס רושם לי שהחיבור הופסק. בדיקה רחבה יותר, גילתה שלא רק הפורום שם לא עובד: גם כשנכנסים ללשוניות Support ו-Addons, הוא לא נכנס ורושם לי שהחיבור הופסק. מה יכולה להיות הבעייה? זה כבר כמה ימים ככה שזה לא עובד לי.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים