תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי סיפריה של מעל 1300 קבצים קטנים אני משתמש בערך ב 200 קבצים 1 אני זקוק לתוכנה שאתן לה רשימת קבצים [ עם שמות שונים אבל עם אותה סיומת ] התוכנה תאתר לי את הקבצים שברשימה ואז אני אמחק את המיותרים 2 דבר שני שאני צריך זה לעשות השוואה בין 2 ספריות ולראות אם יש קובץ שמופיע פעמים
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
-
שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הוא אפילו לא מזוהה - מה שאומר שזה לא בעיית קודאק ?! מה צריך כדי לנגן אותו ?
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה זנחתי את האנטיוירוס ANTIVIR לטובת EZ ETRUST עכשיו מכיוון שANTIVIR שינו את התוכנה שלהם כליל אני ניסיתי להתקין אותה מחדש... אך... המחשב מסרב לעלות כמו שצריך ונתקע,ואגב לא מחקתי את האנטיוירוס EZ הקודם מה כדאי לעשות? ואיך מבטלים את הצורך בסיסמת כניסה בWINXP?
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://mygoldstar.ios.st/Front/Tools/homepage.asp כנסו לאתר הזה בהתחלה יש לוגו מאוד יפה אתם יכולים להגיד לי דרך איזה תוכנה עשו את הלוגו?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
בעיה בDAP לא רוצה להוריד... אם זה מוריד זה רק קובת קטן של איזה 2 KB מה עושים? זה עושה לי בחלון הורדה צבע אדום(לא בחלון הראשי אלא רק בחלון של ההורדה עצמה) שבדרך כלל זה עושה אור ירוק... מה עושים? זה ממש מעצבן וזה עם כל ההורדות ככה. תודה מראש. .swg
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בתוכנה DAP. איך עושים כשקובץ אחד יסיים, הבא יתחיל אחריו ולא כולם ביחד? איך אני עושה שכאשר אני שם רשימת קבצים להורדה בתוכנה, התוכנה לא תוריד את כולם ביחד, אלא תוריד אחד וכשאר היא תסיים, רק אז היא תתחיל להוריד את הבא אחריו? נגיד ששמתי רשימה של 10 קבצים אז זה מתחיל להוריד את הראשון, מסיים ורק אז עובר לשני אותו דבר עם השלישי וכן הלאה... תודה מראש! .swg
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
לא משנה מה אני כותב בחיפוש, אני מקבל את ההודעה הזאת: אם אני מקיש את הקוד זה מאפשר לי לחפש.... (אבל צריך את זה כל פעם מחדש) אין לי ספייוור וזה גם לא קשור כי כל פעם אני מחפש משהו אחר וזו אותה הודעה שכביכול זאת מילת חיפוש של ספייוור..... PLZ HELP עריכה: לא משנה, עשיתי RESTART וזה הסתדר משום מה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
שלום צילמתי היום תמונות במצלמה שלי , S400... ולהפתעתי גיליתי רק מאוחר יותר, שההגדרות השתנו לפני שצילמתי את התמונות, וכל התמונות יצאו צהובות (לא שמתי לב תוך כדי צילום כי היה שמש תוך כדי ) השאלה שלי זה איך אני יכול לקחת את התמונה ולערוך אותה בפוטושופ ככה שזה יהיה כמו תמונה רגילה? ולא תמונה צהובה =/ תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הייי כולם קודם כול אני מדגיש ---- העבודה לא שלי!!!! ------ שלא תטעו הלוואי הייתי יודע לצייר ככה אבל אני לא עשיתי אותה ואני מביא אותה רק כדי שתיראו היא נעשתה ע"י 2 קנדים שקוראים להם Jean Sebastien Duberger And Ray Toh והיא כאמור רק בפוטושופ
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים האם יש איזשהם מקשי קיצור ל Photoshop CS2 שמזיזים את התמונה בזמן העריכה? למשל אני עורך תמונה: משתמש בהרבה כלים ועושה את זה בהגדלה... כדי להזיז את התמונה למקום אחר אני צריך להשתמש בעכבר... האם אפשר להשתמש במקלדת לצורך הזה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם איפשר ליבא קיבצי PSD לפלאש אם כן איך? ואם לא איך ניתן לשמור על איכות של תמונות של נעשות בפלאש נגיד בתוכנת הפוטושופ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה (עם עדיפות מוחלטת לחינמית) שמסוגלת ליצור/לערוך קבצי CHM. אם מישהו מכיר/שמע על תוכנה כזאת, אשמח שישתף. חיפשתי בגוגל קצת, אבל לא ממש מצאתי דברים רציניים מידי, ורובם בתשלום. אז אולי כישורי החיפוש שלי נשחקו עם השנים, ואשמח אם מישהו יעזור לי עם החיפוש. כמובן שעדיף שיהיה לכם נסיון עם התוכנה, אבל לא חייב .
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
-
-
-
האם יצאה גרסא מלאה של אנטיוירוס קספרסקי 2006 ? (לא "אבטחת אינטרנט" אלא "אנטי וירוס" )
-
- 11 תגובות
- 842 צפיות
-
-
-
שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי שאלה, (יותר נכון כמה) אני עיצבתי לוגו ופתחתי מסמך חדש בגודל 300X600 ורזולוציה 300 והתחלתי לעצב דרך אגב 8 ביט לא יודע אם זה ממש משנה בכל מקרה הלוגו יצא איכותי בהדפסות של מפעלים וכו..? כלומר לא מפסוקל מובן וברור וכו.. יהיה איפשר להגדיל אותו והוא ישמור על איכות? דרך אגב לא היה ניתן לשמור אותו כ JPEG אז שמרתי כPNG זה אומר משהו?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משום מה זה מופיע אצלי כאילו זה לא תקין או לא מותקן וכל הזמן בהפעלה של המחשב הוא מבקש ממני להתקין את זה זה דבר חשוב? ואם כן איך אני מתקין או מעדכן אותו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך אני יוצר Menu (תפריט) לסרט די וי די שערכתי? אני יושב על זה כבר כמה שעות ולא מצליח להבין זה משגע אותי. הממשק של התכנה מאד נוח חוץ מהדבר הזה, אני מוסיף את התפריט בתחילת הסרט אבל לא מצליח להגדיר בו את ההתחלה של כל chapter לפי הפריים או הקטע שאני רוצה... :-\ אני מתחנן פה לעזרה - בבקשה שמישהו יגאל אותי... תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה
-
- 5 תגובות
- 531 צפיות
-