תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, נניח שיש לי קובץ וידאו באורך של 3 שעות ואני רוצה לחלק אותו ל20 קטעים של 9 דקות כל אחד, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם לפני שנים אולי ראיתי משהו אבל אני לא יודע אם לא במקום בבקשה להעביר כאן נראה לי הכי מתאים התוכנה שאני מחפש פשוט צריכה לחלק את הוידאו ל2 במקום שאני יבחר אם אפשר גם מדריכון קטן איך לעשות את זה לחבר תודה
-
- 10 תגובות
- 946 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה ואיחוד ופיצול קליפים סרטונים סרטים וכו' ותוכנה אם יש כזאת מקצועים שאני יוכל לאחד ולפצל סרטים שהם נגיד AC3 וכו' אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי כמה שמות
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לתוכנת פיצול שתעבוד על Win 7 64Bit. המטרה היא לקחת כונן בעל 220G, לפצל אותו ל-2 כוננים. כונן 1- בעל 30G לוינדוס עצמו כונן 2- בעל שאר הזיכרון לצורך מידע אישי [מוסיקה, סרטים וכו']. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי תוכנה לפיצול כוננים אבל זה לא מתאים ל וינדוס 7 64 ביט יש איזה תוכנה שכן מתאימה ועושה את העבודה טוב ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
אהלן. קניתי מחשב נייד ויש בו ויסטה 64 ביט ואני רוצה להתקין בו XP. אם אני מוחק את הויסטה האחריות מתבטלת לי. אני רוצה לפצל את הכוננים ובכונן אחד יהיה ויסטה וכונן אחד יהיה XP והמחשב יעלה דרך ה XP. איזו תוכנה יש שעובדת ב ויסטה 64 ביט? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שאפשר לטעון לתוכה את ה CUE של קובץ אודיו מסויים ואז לחלק את הקובץ לפי שירים? תוכנה בסגנון MUSICCUTTER פשוט התוכנה הנוכחית עושה לי לפעמים בעיות
-
- 0 תגובות
- 453 צפיות
-
-
יש לי 2 מסכים אני מעוניין לחבר את שתי המסכים למחשב אחד ביציאות השונות של הכרטיס מסך O.B יש תוכנה שיכולה לחלק את המחשב כאילו הם שני מחשבים בנפרד ולהוסיף 2 מקלדות ו-2 עכברים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג שמגיע עם תוכנה בשם MULTISCREEN, התוכנה הזו גורמת למסך להתפצל לכמה קוביות שבכל קוביה אני יכול לשים תוכנה אחת שתתפרס אוטומטית על הקוביה הספציפית, זה גורם לשולחן העבודה להיות הרבה יותר נוח, עוד אפשרות היא החיפוש מידע בין כל הקוביות כמו מילה אחת ב4 קבצי וורד במקביל. תוכנה זאת עובדה אך ורק על מסכי סמסונג, כאשר אני מנסה להתקינה על מחשב עם מסך אחר היא נותנת לי שגיאה שהמסך אינו תואם. אני מחפש תוכנה חיצונית, חינמית או לא שתאפשר לי לפצל את המסך כמו בסמסונג. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 13.5k צפיות
-
-
יש לי נגיד דיסק שלם בגודל 130 מגה, מישהו יודע על תוכנה מסוימת שאפשר לפצל אותה לשירים? תודה רבה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
מצאתי תוכניות שמאפשרות לפצל קובץ MP3 ארוך לכמה רצועות לפי זמנים שאני קובע במהלך הנגינה אבל לא מצאתי תוכנית שעושה חלוקה אוטומטית לפי הפסקות השקט שבין שיר לשיר, דבר שהיה מאד מקל. יש אחת שעושה זאת לקובץ WAV אבל לא ל-MP3. מישהו מכיר משהו מתאים? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קובץ txt ששוקל 14 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו עם שום תוכנה בגלל שהוא שוקל הרבה ואז התוכנות נתקעות.. אני מחפש תוכנה שתפצל לי את הקובץ לכמה קבצי txt קטנים...
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי אלבום שלם בקובץ mp3 אחד, אני מחפש תוכנה לפיצול הקובץ להרבה קבצים קטנים (לכל שיר קובץ משלו) מישהו מכיר תוכנה טובה? (ופשוטה)
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה (אם יש כזאת) שתראה לי מה/איזה תוכנות לוקח לי רוחב פס וכמה רוחב פס או במילים אחרות מה מכל התוכנות שפועלות אצלי ברקע מאיט לי הכי הרבה את האינט'
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שלוקחת קובץ של שיר ומורידה מימנו את המילים, כך שלמעשה נשארה לי רק המנגינה
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היה לי פעם ואין לי מושג איפה היא. אני רוצה לפתוח 2 אי סי קיו ביחד באי סי קיו 5 ! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפתוח קובץ RAR ,סגור בסיסמה ששכחתי משהו מכיר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכול חברי הפורום רציתי לדעת אם משהוא מכיר תוכנה חינמית שתוכל לא לפתוח כתובית אחרי שפתחתי את הכתובית באנגלית רציתי להעתיק הכל ל WORD וללא הצלחה הוא רק מעתיק שורה אחת יש תוכנה שאפשר לסמן את כל השורות ויתן להעביר למסמך של WORD תודה לעוזרים אתם גדולים אין כמו הפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני עובד עם מסך רחב 32 אינץ' ויש משחקים שלא נפתחים לי ברזולוציה המתאימה למסך שלי 1366X768... האם יש תוכנה שיכולה לכפות על המשחק להפתח ברזולוציה שאני בוחר? אני מכיר את הטריק של לנסות להוסיף לשורת הפקודה: =resy= -resx- אבל זה לא ממש עובד.... תודה!
-
- 2 תגובות
- 905 צפיות
-
-
יש לי קובץ סרט גדול בלו ריי בסיומת ISO מעוניין לפתוח אותו אבל לא ניתן עם תוכנת DAEMONTool יש תוכנה טובה יותר ?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אלה קבצים לסרטים למשל.... צריך לפתוי אותם באיזשהיא צורה, יש את nero שפותח תקבצים רק על דיסק ריק,אבל אם הם גדולים מידי, אי אפשר.... אז השאלה שלי, אם אתם מכירים תוכנה שתפתח את הקבצים ישירות לכונן הקשיח.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי קבצים שהסיומת שלהם היא PIC. אשמח לקבל את המלצותיכם לתוכנה שיודעת לפתוח את הקבצים הללו. עדיפות כמובן לתוכנה חינמית. תודה.
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי קבצים עם סיומת VCX ואין לי שמץ עפ איזה תוכנה אני פותח אותם?
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
תודה מראש! ואם תוכלו לתת לי קישור זה יהיה מצוין.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-