תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור אנטי וירוס וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגרסה המקצועית שעולה 500$ לבין הגירסה החינמית?
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. מקווה שזה הפורום הנכון לשאלותיי. התקנתי את ה- Bitbomet במחשבי. יש לי מספר שאלות על הורדה דרך ביטרונט: 1. האם בהורדה מסוג זה יש גם תור, בדומה ל- Emule? 2. באופן מפתיע, מרגע ההתקנה, אני מועף לעיתים מהרשת. זה לא קרה לי עם ה- Emule. האם התוכנה גורמת לזה? האם צריך לשנות את ההגדרות? 3. המחשב לי עובד מאד לאט ברמות שאני לא מצליח לשחק במשחקים כאשר ה- Bitcomet עובדת ברקע. האם ככה זה עובד או שיש מקום לשנות אי אילו הגדרות? 4. האם ניתן להגדיר מראש לאיזה שרת להתחבר (בדומה לאימיול)? ואם כן אז איך עושים זאת? 5. מה המשמעות של Score? 6. מהם האתרים המומלצים? 7. האם ניתן לחפש קבצים דרך התוכנה או רק דרך אתרים עם קישורים? ואם כן אז מה מומלץ 8. האם יש הבדל אם במהירות ההורדה בין אם אני בו…
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הנה הוא אני רוצה לשים אותו כתמונת תצוגה... תעשו איתו מה שבא לכם! זה מה שאני עשיתי :-X Neo Inspired קצת עלוב, אני יודע, כולה מברשת, כלי בחירה ודלי :-X יאללה תראו מה אתם יודעים!
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה ארשום את שם הזמר בערבית והתוכנה תמצא לי שירים של אותו זמר (משהו בסיגנון אימיול או קאזה). משום מה שני התוכנות הנ"ל לא מכירות בחיפוש בשפה הערבית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מאמין שקיימת כזאת אבל אין לי ניסיון עם אחת... אם יש לכם המצלמה אשמח לתוכנה שקוראת EXIF מתוך קבצים
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי אני גולש כבר המון זמן עם פיירפוקס ולאחרונה יש לי בעיות בפיירפוקס. לדוגמא שאני נכנס לאתר שיש בו סרטון נגיד youtube פשוט אין את הסרטון. או שנגיד שאני לוחץ סתם דוגמא בפורום לוחץ על פורום מקינשוט זה פשוט לא נכנס זו בעייה ממש מעצבנת ודרך אגב, יש לי IE Tab ושאני עובר ל-IE זה עובד.. בבקשה עזרה..
-
- 7 תגובות
- 676 צפיות
-
-
לדוגמה יש לי סרטון אך אני יכול לשפר את האיכות שלו? בינתיים כל תוכנה שמצאתי שיפרה את הרזולוציה אבל האיכות ירדה מישהו יודע מה אפשר לעשות? מכיר תוכנה טובה אולי?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
עם איזה תוכנה אתם ממליצים להשתמש בכדי להפוך את כל קבצי התמונות ל JPEG ?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
באימיול הישן היה אופציה במקש ימני בעכבר ואפשרות לזרוק מקורות עם תור מלא , אין חלקים וכו' באימיול החדש זה לא מופיע , או שזה אחרת מישהו יודע ? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה כשאני גולש וניכנס לקישורים מגוגל ובמקום להגיע לקישור אז ניפתח לי הרצוי לכחצי שניה ואז משום מה מועבר ישירות לאיזה אחד מי 3 אתרים שמפרסמים סקס בין היתר יש לי אנטי וירוס AVG ובנוסף Lavasoft Ad-Aware SE Professional מה לעשות ? זה מאוד דחוף לי כי אני צריך עכשיו לאסוף חומר לסמינר... תודה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת הצריבה נרו במחשבים אחרים אני יודע שיש אופציה של make DVD video file אתה פשוט זורק לו קבצי AVI והוא צורב לך DVD לצפייה ואפילו מחשב לבד את התצורה המקסימלית ביחס למקום. במחשב שלי מותקנים צורב CD (ישן אבל אין לי לב לזרוק) וצורב DVD. את שניהם המחשב מזהה.כל האופציות של ה-CD עובדות. ומשום מה האופציה הזו לא מופיעה לי בנרו בכלל. אני חייב לומר שאני חושד שה-DVD לא טוב או לא מותקן טוב כי לא השתמשתי בו כמעט. אבל זה רק חשד. חוץ מזה נשאלת השאלה אם יש לכם תוכנה יותר טובה שממירה (בקלות) AVI שייצרתי בפריימיר או QT REFERENCE שייצרתי ב-AVID.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת O&O Defrag - ששמעתי שהיא תוכנת איחוי דיסק מצויינת, אבל יש לי בעיה קטנה. לתוכנה יש כמה סוגי איחוי - ולמרות שקראתי את ההגדרות של כל אחת מהן - אני לא כל כך יודע מה הכי ממולץ. אז למי שמכיר את התוכנה, הייתי שמח אם הוא היה אומר לי באיזה שיטה הכי טוב להשתמש. יש לי שני דיסקים: אחד של 10 ג' שהוא מלא כמעט לגמרי (יש 300 מגה פנויים) ועוד אחד של 30 שמחולק ל-3 כשבפרטישן אחד יש את מערכת ההפעלה והתוכנות המותקנות ובשניים האחרים יש בעיקר קבצי מדיה גדולים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התחלתי פרויקט ראשון שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157590.new#new ואני צריך שמישהו יסרטט לי כמה דברים בתלת מימד.. אם מישהו יכול ומוכן לעזור לי אז שיצור איתי קשר בבקשה בבקשה.. :-X תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. יש לי סרט במחשב ששוקל בסביבות 650MB "סימה וקנין מכשפה" למי שמכיר, ואני לא מצליח לראות כולם הפעלתי אותו עם המדיה פליר של הWINDOWS כרגיל והוא לא מראה לי את הסרט אך יש קול רגיל אני שומע את מה שאומרים, כל שאר הסרטים במחשב שלי והקליפים עובדים מה אני יכול לעשות בכדי לראות את הסרט הזה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
היי יש לי את מילון ספיר והוא מיועד ל 95 או 98 כיצד אני יכול להריץ אותו על 'ןמ XP? יש אמולטורים? בתודה יהודה
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
hideip לא עובדת במתכונת בדיקה בישראל למה ? ותחליף איפה ? התקנתי את התוכנה ונכתב לא פעיל בישראל לצורך התרשמות למה ? מה עושים ? http://www.hide-ip-soft.com/
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ על איזשהיא תוכנה ליצירת התקנה? יצרתי תוכנה ואני צריך עכשיו ליצור קובץ התקנה שיתקין לי כמה קבצים לתיקיות שונות + יכתוב ערך מסויים ברגיסטרי עריכה.. מצאתי אחת טובה..Smart Install Maker עריכה 2.. משהו היא לא עובד כל כך... חוזר לבקשה...
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כשאני מקודד עם TMPGEnc והוא ממוזער, אז הוא עובד כמו צב. כשאני שם את TMPGEnc בתור החלון הבולט ועוזב את המחשב, אז הוא רץ בטיל. אבל אם אני נניח, אמזער ואעזוב את המחשב הוא עדיין ירוץ לאט. ז"א שהוא חייב להיות חלון עליון כדי לעבוד מהר, ואני לא יכול לעבוד ככה על המחשב וזה תוקע אותי. למישהו יש עצה\ פיתרון? תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
קובץ (TS (HDTV לא מוכן להתנגן. יש איזה קודק שאפשר להשתמש בו כדי לאפשר לקובץ הזה להתנגן? אשמח לתשובה+פיתרון. .swg
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם. אחרי הרבה זמן שלא עשיתי ללפטופ שלי ריסטרט עשיתי לו היום אבל אז נהייתה בעיה. הוא כותב לי שקובץ Royal.sys מקולקל. עשיתי start in last known configuration לא עבד. ניסיתי סייפ מוד, לא הלך. הכנסתי את הדיסק של ויסטה, ואי אפשר לתקן את הקובץ הזה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי משהו כמו המקרה שלי.. היה לי גם לינוקס במחצית הדיסק אבל מסתבר שגם הוא התקלקל ואין לי מושג בלינוקס כל כך כדי לתקן הוא רוצה שאני אעשה FSCK או משהו כזה. אני אשמח אם מישהו יציע לי פתרון. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי חברה לשעבר של אחי השתמשה פעם באיסי על המחשב שלי ולא סימנה את עצמה כאורחת איך אני מוחק אותה מהמניו של החלפת משתמשים. ואת ההיסטוריה וכו'. דרך אגב הסיסמה שלה לא מוכנסת אוטומטית כך שאני לא יכול להיכנס לה למשתמש ומשם למחוק אותה אם כך צריך.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
חברים אבדה לי הסיסמא למספר האיסיקיו שלי ואני ממש צריך אותו@#!$%! מישהו יכול לתת לי עצות\תוכנות בשביל איך להחזיר ? וכבר ניסיתי את האתר ואני יודע רק תשובה אחת תשנייה שכחתי@! חברים עזרה בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-