עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי שאלה קניתי מחשב חדש ורציתי תוכנה שאני יכול ליראות איזה מעבד יש לי איזה זיכרונות כל מפרט ומפרט במחשב ליראות שבאמת מה שקניתי בתוך המחשב שבתוכה שיהיה אפשרות ליראות אם המעבד duall core בתודה מראש שלומי

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לבדיקת הזכרונות במחשב יש לי את התוכנה הזאת MEMTEST אני מחפש תוכנה יותר טובה מזאת השאלה האם קיימת תוכנה כזאת אשמח לתוכנה טובה יותר לבדיקת הזכרונות במחשב תודה אופיר

• 7 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by tovtov,

שלום, במחשב החדש שלי יש אופציה להתקין Norton Firewall, כאשר הוא מגיע עם לוח האם (FOXCONN NF4UK8AA) מסוג NFORCE4ULTRA , האם כדאי וצריך להתקין או לא כדאי? תודה

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  4. Started by digitalseeker,

אהלן , אני מחפש תוכנה שאני אראה אותה רצה כחלק משולחן העבודה , שאני יכול לשים שם TO DO LIST. ואם אפשר גם שהיא תסתנכרן עם הפלא זה יהיה עוד יותר טוב. היש כזה דבר ?

5. אממממ יש לי תוכנה שאני עושה איתה RIP לדיסקים מקוריים עכשיו הבעיה היא שבדיסקים ישראלים היא לא קולטת את העברית.. לדוגמה במקום דנה כתוב Dana וככה זה בכל ה ID3 שהיא קולטת.. יש דרך לסדר את זה? התוכנה היא Easy CD-DA Extractor 9 תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by robo11,

יש לי i mate jam שמתחבר למחשב שלי רק בפרופיל אורח ואני לא מצליח לסנכרן אותו מול המחשב שלי ניסית לעשות את כל מה שאני יודע וכלום הצילו ...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. שלום, אני מחפש דרייברים לכרטיס מסך של הנייד שלי.. פרטים: nVIDIA GeForce Go 7600 256mb Windows XP Home ויש לי נייד HP DV9076ea ניסיתי להוריד מהאתר של nvidia את הדרייבר לגירסאות 7 וזה לא הצליח להתקין.. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

כנ"ל תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by gshhar,

אפשר לתת לי בבקשה את כל סוגי הקודקים עלמנת שאוכל לצפות בכל הסרטים ב כ ל הפורמטים שיש?

10. יש לי וינדוס ויסטה ... זה עושה לי שאני נכנס לוח בקרה -> מרכז האבטחה, זה אומר לי שהוא לא מוצא שום אנטי וירוס על המחשב .. כאילו שאין לי שום תוכנת אנטי וירוס על המחשב .. אבל יש לי מותקנת את ה NOD32 וניסתי גם KASPERSKY וגם לא קולט אותו .. בבקשה תעזרו לי .

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by nnfyrbsnss,

לחבר שלי יש את המדפסת הנ"ל והוא ניסה כבר להתקין את של X1250 וX1290 ולא עזר מה עושים? עריכה: זה לVISTA וכבר מצאתי http://www.techspot.com/drivers/driver/file/information/9033/ תודה לכולם בכל מקרה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by Jack_g,

הכותרת אומרת הכל. תודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום, מעצבן אותי הטיקים האלה כששומעים כלוחצים על קישור באקספלורר. אני רוצה מצד אחד לשמוע שירים אבל אני שומע גם את הטיקים האלה בעת לחיצה על קישור. יש אפשרות לבטל את זה במאפיינים? אם כן, איך?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  14. Started by omri_ro,

נכנסתי לGMAIL שלי ושלחו לי קובץ(מסמך WORD) ולא הצלחתי להוריד אותו (גם בקליק ימני וSAVE KHNK AS וגם עם הFLASHGOT) לעומת זאת כשהוריתי לו לפתוח את הGMAIL בIETAB אז הצלחתי להוריד את הקובץ ללא שום בעיה יש למישהו פתרון יעיל יותר?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  15. Started by אביקו,

שלום לכולם : אני לא ממש יודע אם זה המקום להודעה הזאת אבל לא מצאתי שום מקום אחר.... ככה : לפני יומיים קניתי מחשב ולאחר שהתקנתי כל מיני דברים חיוניים הופיע לי משהו מוזר בדפדפן : מתחת לשורת הכתובת מופיע לי מעין Toolbar" שכולל לשוניות כאלו שכתוב עליהן : book, travel, html וכו'. מלבד זאת, במועדפים נוספו לי דברים שלא אני הוספתי וכוללים גם שטויות כמו שהזכרתי. אגב, שאני לוחץ על אחת מהלשוניות, זה מכניס אותי לאתר כחול כזה שכתוב עליו בגדול open search web. ניסיתי את כל הדברים הרגילים של אפשרויות סרגל הכלים והגדרות נוספות אבל אני מבין שזה לא זה. אמרו לי שהוכנסה לי מעין תוכנת ריגול. הבעיה היא שלא האנטי וירוס ולא ה Ad ware הורידו את זה. יש למישהו פתרון ??? בבקשה !!!

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  16. יש לי קובץ IMG שאני רוצה לחלץ את הקבצים שלו משהם אז אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה לי את העבודה

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  17. יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  18. Started by LL@SS,

בוקר טוב, אני מעוניין לשלב שני כוננים יחד בחזרה בעזרת התוכנה, יש כונן אחד מפורמט (ריק) ובשני יש מלא מלא מידע הכי חשוב לי, השאלה היא האם יש סיכון שאני אאבד את כל המידע או שזה פשוט ואפשרי, אז איך עושים את זה מבלי לפגוע במידע שקיים, ז"א אני רוצה שיהיה לי כונן גדול אבל עם כל המידע שהיה לי.. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  19. היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by bezadon,

לקראת הסוף של העמוד הזה יש תמונה שמסבירה איך להגדיר plug-ins בVLC: http://www.emule-project.net/home/perl/help.cgi?l=1&rm=show_topic&topic_id=138 הקטע הוא שכשאני נכנס לחלון "העדפות" בגירסה שלי של VLC שהיא 0.8.5 , ואני פשוט לא מוצא את קטגוריית ה "Modules" ולא את קטגוריית ה"access" כמו זאת שמוצגת בתמונה שם. אז איך עושים את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  21. Started by eli20,

הורדתי סרטים למחשב, ולאחר מכן הורדתי את tv tool החדש כדי לצפות בסרטים בטלויזיה, אך לאחר ההתקנה נכתבה הודעה שהתוכנה לא תומכת בכרטיס הגרפי שלי, מפני שהוא של ati. מישהו יודע אם יש תוכנה אחרת של צפייה שתומכת בati? תודה לעוזרים, אלי

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  22. Started by etay34,

שלום, יש לי את חבילת הcs3 של אדובי הבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוך למשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא" האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  23. Started by Holography,

חברה,אני צריך מדריך ממצא לNorton Internet Security... ופורטים של תוכנות (נגיד דף אינטרנט עם כל הפורטים של התוכנות,טוב נו ,רוב התוכנות) בעיקר אני צריך- MyIE2 ICQ כולל שליחה\קבלה של קבצים ושאלה אחרונה... איך אני חוסם תוכנה שלא תעלה (נגיד לחסום את Microsoft Word שלא תעלה בעת לחיצה עליה) -תודה NeoNe

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  24. נשבר לי מהמסנג'ר החדש 2011, והחלטתי לחזור לגירסה שהכי אהבתי(7.5), אחרי שהתקנתי זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה זה מכריח אותי לעדכן. משהו שמע על פתרון?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  25. http://img339.imageshack.us/img339/9963/photo0199pj3.jpg יש אפשרות לתקן את התמונה הזאתי? לנסות להוריד אכשהו ת'פס ושזה יראה נורמאלי? מי שיודע,בבקשה שינסה אני מתחננת כי אני ניסיתי-ללא הצלחה. תודה מראש,זה דיי דחוף לי.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.