עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 77lucky77,

אם מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק עושה התוכנה הזאת ? אשמח ..

2. Started by mazda,

יש לי כרטיס TV ואין לי תוכנה בשביל לראות את הטלויזיה במחשב.. איזה תוכנה הכי טובה בשביל זה..? תודה לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום, אי מתכנן לעבור בקרוב מאוד למחשב חדש ורוצה להעביר אליו את כל ההיסטוריה של ההודעות ואם אפשר גם יומן שיחות, כלומר שאני אוכל להמשיך מאותו מצב בדיוק מבחינת מה ששמור אצלי במחשב שקשור לסקייפ. לכן אני רוצה לשאול איך אני מעביר את זה למחשב החדש? ובנוסף איך אני מייצא מגבה את זה למקרה הצורך? (אם זה לא אותו דבר בעצם) יש לי skype 3.0.0.188

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by Pure-Gold,

http://www.seb4d.com/Tutorials/Photoshop/Mattepainting_castle/mattepainting_castle_english.htm תהנו.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by eranmor,

שלום כולם. אני צריך שתעזרו לי במציאת תוכנה כלשהי לשחזור נתונים מ HD של בן דוד שלי שעבר פורמט. רצוי מאוד שהתוכנה תהיה פשוטה כי הוא לא ממש מבין בתוכנות האלה ואני לא יכול להסביר לו כמו שצריך (גם אני לא הכי מבין בזה) אם אתם יכולים אז תתנו לי שם של תוכנה כלשהי שמאפשרת שחזור (חובה שלא תהיה לה הגבלה של נפח השחזור ורצוי שהיא לא תהיה בתשלום או שיהיה אפשר להוריד גרסא זמנית שלה) או להפנות אותי לתראד כלשהו שיש בו קישורים לתוכנות כאלה. תודה מראש

6. Started by Numi1989,

מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  7. חפש תוכנה להגבלת מהירות כמו netlimiter, netpeeker. האם יש עוד תוכנה? והאים יש אחת חינמית?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. אני רוצה שבכל פעם שאני מדליק את המחשב השפה תהיה על עברית ולא על אנגלית.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by netanelhugi,

אפשר דרייברים ללוח אם GA-8VM800PMD-775(של Giga-bayte) לווינדוס 7?

10. מהי התוכנה המהירה ביותר והנוחה מבחינת GUI לדחיסת שירים מדיסק ל MP3 :s05:

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by kobibo,

שלום לכולם יש דואר של יאהו וכאשר אני שולח דרכו אימל בעברית החוצה הנמענים אינם מקבלים את הדואר אך אינם רואים עברית אלא גיבריש . בדקתי את העברית במע' ההפעלה והיא מותקנת כמו שצריך ( win2000 pro ). כמו כן בדקתי את ההגדרות של העברית באקספלורר אך הכל נראה תקין . ( שחקתי עם הגדרות של ה- Encoding ) כלום ? אודה להצעות או הגדרות ? נ.ב. בדקתי ואין לי איזה תוכנת צד שלישי שמותקנת במחשב . תודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. Started by IG,

המדפסת המדוברת היא סידרת deskjet 830C. יש לי את הדרייברים שהגיעו עם המדפסת עצמה, אבל הם לא מתאימים לווינדוס XP... חיפשת משהו אחר ומצאתי דרייברים של HP, אבל הם מעפנים בטירוף... המדפסת עושה טובה שהיא מהבהבת עם הלד הדפסה... מישהו מכיר דרייברים נורמאליים לסידרה הזו?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  13. Started by ashbit_q,

יש לי מחשב נייד של lg דגם le50 המחשב עבר פירמוט עכשוי עקב הבעיה. הבעיה: המחשב בשני חיבורים לא מזה את היואסבי ובאחד מזהה לפרקים. שאלה: אולי יש צורך בדרייבים מיוחדים לפתור את הבעיה. הערה: יש לי winxp sp3 וזה לא פועל כאמור עבר פירמוט. אם זה לא שייך לא לנעול אלא להעביר אם אפשר (אולי זה שייך לבעיות חומרה).

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by shaiSA,

שלום רב, אני משתמש בתוכנת ההורדה הזו: 1.8.5 µTorrent. אך כשאני מוריד סרט HD, התוכנה רושמת לי שאין לי מקום ושיש גבול לכמות גודל שהתוכנה יכולה להוריד. לא רק זה שאני מנסה להעביר סרט HD מכונן נייד למחשב, קופצת לי הודעה שאין לי מקום. אודה לכם אם תכוונו אותי להגדרה המדוייקת בטורנט אשר מורידה את מגבלה זו. תודה מראש ושבת שלום,

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  15. שלום קניתי דיסק (מקורי) של משינה ואני רוצה להעביר לי את הקבצים מהדיסק למחשב (קבצי MP3) , האם מישהו מכיר ויכול להמליץ לי על תוכנה שתמיר את הקבצים מהדיסק לMP3? תודה מראש ניר

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  16. מחפש איזו גירסא של itunes מגיעה עם quicktime 7.1.0 ? חייב את הגירסא הזו של הquick time לעבודה שקטה עם אוויד בבקשה עזרה תודה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. ניסיתי על שלושה מחשבים שונים שהם מחוברים לספקים שונים ניסיתי לשנות את הטווח של הפורטים, ביטלתי את הפאייר ואלל! שום דבר לא עוזר! זה תמיד מוצא איזה פורט שהוא חסום! מישהו פה יודע למה? יש מישהו שמצליח להתחבר לשרת הזה בכלל?

18. Started by intel suck,

התקנתי את הגרסא החדשה של SANSA UPDATER ועכשיו זה לא עולה מופיעה הודעת שגיאה SANSA UPDATER CANNOT START SYSTEM EROR

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. שלום רב, אני רוצה ליצור IMAGE לכונן הSYSTEM של ה-VISTA BUSINESS 64BIT שלי. אינני רוצה ליצור את הגיבוי דרך מערכת ההפעלה שמותקנת עליה תוכנת גיבוי - אלה באמצעות BOOT CD שמעלה אפשרות ליצור IMAGE בצורה נוחה. צריך תוכנה טובה - לא מחייב חינמית או משהו.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  20. הי לכולם לאחרונה התחילו להיות לי מדי פעם בלו סקרינים, שאחריהם או שהמחשב עושה ריסטרט... בבלו סקרין מופיעה הודעה כזאת: DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUALאין לי מושג מה זה אומר. בנוסף מופיע מדי פעם הודעת שגיאה בווינדוס, ואני לא יודע מה היא אומרת, אז צירפתי אותה כדי שתסתכלו ותגידו לי מה לעשות.... הבעיה האחרונה שאתמול התחילה - המחשב עולה, הדסקטופ מופיע ואז כל הסמלים נעלמים וגם הסרגל כלים למטה(כולל ה-start). למזלי מופיע המסנג'ר, דרכו אני יכול להיכנס לאינטרנט ואז אני כותב בשורת כתובת desktop, ומשם אני יכול להגיע לזה. מה אני עושה לשם פיתרון קבע אני לא יודע אם השגיאות קשורות, מה אתם אומרים איך לפתור אותם?

21. שלום... אני התקנתי OUTLOOK EXPRESS 6 על המחשב שלי... ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה מאד זמן עד שהוא עולה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא בודק את תיבת הדואר ברגע שאני פותח את התוכנה אז ביטלתי את האפשרות הזו ועכשיו אני מפעיל את זה ידני, אבל זה לא עזר כי עדיין כשאני מעוניין להפעיל את התוכנה ואני מפעיל אותה לוקח לו יותר מידי זמן עד שהוא נפתח. אחרי זה חשבתי אולי שזה בגלל שיש עוד תוכנות פתוחות כמו ICQ MSN ועוד כמה קטנות כאלו, אז סגרתי הכל. וגם זה לא עזר. עם מישהו יכול לעזור לי אני מאד יודה לכם. תודה מראש Some THing,,,

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  22. מחפש כזאת. אהבתי תגרפיקה

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  23. שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד שכאשר אני פותח את האאוטלוק 2010 שלי השפת כתיבה משתנה לעברית ואין שום דרך לשנות אתה לאנגלית עד שיוצאים מהאאוטלוק ואז כאילו כלום לא קרה מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  24. Started by idg83,

אבא שלי מתחיל ללמוד את התוכנה 3D MAX אבל הוא צריך מחשב חדש הבעיה שהוא לא יודע אילו דרישות יש למחשב כרטיס מסך מעבד חמירים וכו' (מקינטוש לא נראה לי בא בחשבון כי אין לו נסיון עם המחשבים הללו) אם מישהוא יוכל לעזור לי אני ישמח מאוד וזה יעזור מאוד לאבא שלי תודה מראש איתי.

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by DeadByDawn,

העתקתי ממקור מסוים טקסט..עם Copy ואז עשיתי בוורדPaste הבעיה היא שהכל יצא הפוך,לדוגמא ככה: סעולש ךלגייבה בטוח שיש בוורד איזושהי דרך להחזיר את זה למצב הרגיל,מישהו יודע איך? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים