עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רן.ט,

מישהו יכול לתת לי שם של תוכנה לעריכת שירים שאני יכול בעזרתה לחתוך שירים ולהקליט??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mc_elad,

אני רוצה לשנות(להקטין) גודל(לא מדובר על 4KB ל - 2KB) אלה על 648X849 ל - 455X677 (זו דוג') ולשמור על התמונה בלי לחתוך אותה .. אם אפשר תוכנה פשוטה ...(כי פוטושופ..חפר לי והתייאשתי..)

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by matizami,

אני מחפש תוכנה קטנה וחינמית שתאפשר לי לשנות הגודל של התמונה (מבחינת כמה שהיא "שוקלת") ולהתאימה לרזולוציה 600X600. ניסיתי עם office picture manager אבל התוכנה סירבה להתאים את התמונה לרזולוציה המתאימה.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  4. Started by tiptipon,

מחפש תוכנה לעריכת תמונות שניתן לשתול תמונות בתוך עצמים אחרים ולעצב אותם...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by arik_bulldog,

אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות, משהו בסגנון פוטושופ, רק יותר פשוט ונוח. אם יש בעברית אז עוד יותר טב. מישהו יכול להמליץ?

6. Started by LIOR42,

מחפש תוכנה מיקצועית לעריכת תמונות

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  7. רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  8. Started by daniel0089,

שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת תמונות פשוטה.(לא רוצה פוטושופ) יש לי שאלה.. האם קיימת תוכנה שיכולה לעשות משהו עם תמונות מטושטשות? פשוט יש לי כמה תמונות במחשב שמי שצילם אותם צילם עם ISO נמוך והתמונה יצאה מטושטשת... מישהו מכיר תוכנה שיודעת איכשהו לתקן את הטישטוש? אם כן אני מחפש תוכנה עם האופציה הזאת שתעשה את זה כמה שיותר טוב ושיהיו לה עוד אופציות חמודות.. תודה.

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by verynoti,

איזה תוכנה טובה יש לעריכת תרגומים? יש את זאת subtitleworkshop אבל משום מה היא נתקעת אצלי

• 9 תגובות
    • 656 צפיות
  10. אני מחפש תוכנת מוזיקה שמאפשרת לך לערוך שיר....למשל לשלוט בווליום של הכלים שמנגנים כמו להשתיק תגיטרה\בס\תופים וכו' למשל אם יש אפשרות להקלטה זה גם בונוס כי מה שמגיע עם הווינדוס מאפשר הקלטה של דקה בלבד אם אלה שתי תוכנות נפרדות אז גם בסדר... אם רק אחת מהן קיימת אז אין ברירה אבל אם יש את שתיהן זה עדיף תודה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  11. שלום כולם, אני רוצה לגבות תקליטור די וי די שברשותי. איזה תוכנה אתם ממליצים ויכולים לתת קישור עבור תוכנה שתעשה ריפ לסרט עם AC3 באיכות גבוהה ועם כל התפריטים של הסרט ? אם אי אפשר לעשות את הריפ עם התפריטים אשמח אם תגידו לי על תוכנה שתעשה ריפ בלי התפריטים. בתודה מראש High

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  12. עם איזו תוכנה אני יכול לעשות את האפקט הזה של ה3D? כמו בתמונה הזאת תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by verynoti,

אני מחפש תוכנה שאני אוכל לעשות איתה סירטון מתוך משחק בזמן שאני משחק ואחר כך לערוך אותו ראיתי שהרבה מדברים על SNAGIT האם היא מומלצת או שיש תוכנה אחרת או בכלל שאני צריך כמה תוכנות? אני פשוט רוצה לעשות כמה סירטונים ולחבר אותם עם מוזיקה ואפקטים אם אפשר?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by tavor21,

שלום האם אתם יכולים להביא לי תוכנה להפיכת WAVE שנלקח מסרט לAC3 שיהיה בו סראונד למערכת קולנוע ביתי כרגע אני משתמש בתוכנה VEGAS והיא מצויינת אך התוצר הגמור אינו טוב כי הדיבור משתלב בכל הרמקולים ולא אך ורק בסנטר כמו שצריך להיות.

16. משיהו יכול להמליץ על תוכנה שאפשר לעות בה RIP ל-stream של וידאו ברשת?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by TimoTy,

טוב אני מחפש משהו לא מסובך כמו Ejay במיוחד לטראנסים תודה מראש

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by SteelCat,

פעם הייתה תוכנה ממש חמודה לדוס שהסבירה באופן מצויין איך לעשות עשרות דגמים של מטוסי נייר שכולם עפים. אם מישהו מכיר תוכנה דומה אני אשמח אם תיידעו אותי!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי אוסף גדול של תמונות שאני צריך שיהיו כמצגת על גבי CD שאוכל להכניס לכל מחשב! ומצגת אוטומטית תעלה, מהי התוכנה המומלצת ביותר לעניין? תודה מראש, יוני.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. שלום , כדי שהיה יותר ברור מצדי הינה סרטון לדוגמא : http://www.youtube.com/watch?v=WhmCtWlEnZ4 המילים נצבעות ברגע שמתנגנות , אני מעוניין לתוכנה שעושה את זה וגם התאמת זמן מדויק שהיה מסונכרן בין המילים לשיר זה כל האפקט. תודה רבה לכם .

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מחפש תוכנה מקצועית לעשיית תפריטים לסרטי דיוידי, ישל י צורב אני רק צריך לעשות תפריטים התוכנה של נרו פשוטה מידי בשבילי. בבקשה ותודה מראש לכל עוזר!

• 3 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by erjerjerj,

יש לי פאלם Vx ישן (שחור-לבן) ואני מחפש תוכנה חינמית לקריאת קבצי excel שמתאימה לו, מישהו מכיר תוכנה כזו? תודה מראש, ערן

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  23. אהלן, אני מדבר על פורמט כמו שצריך לא הפורמט של PARTITION MAGIC שנגמר תוך דקה . תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. Started by zvkel,

אני מחפש תוכנה שתפצל אלבומים שלמים שנמצאים בקובץ mp3 אחד על פי קובץ cue שהגיע עם הקובץ mp3 מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  25. אני יודע שזה לא בריא להארדיסק אבל אין לי ממש ברירה.... אם זה חוקי אז קישור יהיה ממש אחלה אם זה לא אז רק שם יספיק... תודה מראש אור.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.