תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה לעריכת וידאו שיש בה תבניות עריכה מוכנות שצריך רק להכניס את התמונות והשיר מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום אני עובד אם התוכנה avid media composer וחסרה לי תוכנה נלוות שאמורה להיות מותקנת עם התוכנה שהשם שלה הוא Sornzon Squeeze עכשיו השאלה שלי מאיפה ניתן להשיג את התוכנה הזאת (לא בגירסת נסיון ) בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
כנראה התקנתי איזשהי תוכנה לא ידועה ואיתה הגיעה כל מיני שטויות של facemoods. חיפשתי בגוגל והצלחתי להבין איך מסירים באופן רשמי את התוכנה שלהם ואת הטולבר אך זה עדיין נשאר במחשב. הורדתי ספייבוט בשביל להוציא את כל המיילוור אך הוא לא מצא כלום וגם rootanalyzer בשביל למצוא אותם במחשב- כמובן שהוא לא מצא. הורדתי hijackthis והוא באמת מצא אך אין לי מושג איך להשתמש בו כדי למחוק ביעילות את כל הקבצים שקשורים לfacemoods מהמחשב. גם הsearch bar בפיירפוקס הפך לשל facemoods במקום של גוגל. איך אני מסיר את כל הקבצים שלהם מהמחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אתמול בלילה הורדתי כמה קבצים שחשבתי כקראקים, ביניהם הראשון שהתברר כסוס טרויאני-> opk.exe , ce673e.exe ועוד שהתבררו כזדוניות. את הראשון AVG הסיר, ואת השני ושלישי הסרתי ידנית(ראיתי אותם פועלים במנהל משימות, והמיקום שלהם הוביל אותי לTEMP). אבל עדיין יש לי בעיה שכאשר אני נכנס לאתר בגוגל, הוא מוביל אותי לדף לבן עם הכתובת www.co.il , ואז לפרסומת. יש אפשרות לראות את כל הקבצים שהורדתי למחשב אתמול בלילה ולמחוק אותם? או לחילופין, תוכנה שתסרוק טוב את המחשב ותמצא אותם? ניסיתי ADWARE AVG ועוד 3 תוכנות נגד מאלוור. תודה! בעיה נוספת שנגזרת בכל העסק זה שWINDOWS SECURITY CENTER לא נדלק. (אני יכול להדליק אותו, אך הוא נכבה לאחר 5 שניות- עדיין יש מאלוור שפועל לי על המחשב)
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
משהו יודע מהי השגיאה הזאת ואיך אפשר להתפטר ממנה. (אינה מאפשרת לבצע גיבוי לדיסקט למרות שהדיסקט והכונן תקינים). תודה.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
VIA Tech 3038 PCI to USB Universal Host Controller תודה.
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
מחשב נייד מסוג DELL VOSTRO 1014 ה-WIFI הפסיק לעבוד ולא נמצא במנהל ההתקנים ולא בחיבורי רשת (ב-BIOS הוא מופעל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה. שאלתי את זה כבר בפורום מחשבים ניידים (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=504723.0) אבל הבנתי שזה לא הפורום המתאים.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
איך אני הופך את המחשב שלי להראות כך? http://img13.imageshack.us/img13/47/picture1bgo.png
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
אחרי שהכרטיס 9800GT שלי נהרס לחלוטין כתוצאה מהדרייברים גרסה 275 החדשים של NVIDIA, הידועים ביכולתם המדהימה להרוס טוטאלית כרטיסים מסדרות 8000/9000, קיבלתי עם האחריות כרטיס GTS 250 חדש, ורציתי לדעת מה הדרייברים הכי מומלצים להתקין כרגע? אני יודע שמלבד היכולות ההרסניות של גרסאות 275, היו לו גם ביצועים מזעזעים.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני משתמשת חדשה ב- one note ורציתי לברר אם אני עובדת על החוברת כחוברת משותפת עם אנשים אשר לא כל כך בקיאים בOne note ואני רוצה ליצור מעיין עמוד ראשי עם הפנייות, אשר בו יופיע קישור לכל נושא שאני מעוניינת שהאדם השני - יענה לו בו על שאלה- או ייתן את התייחסותו... בקיצור אני רוצה ליצור מעיין תוכן עניינים שיציג כל פעם רק את המשימות הפתוחות... האם אפשרי? המון תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום רב, אני מנסה לעזור לשכנה שלי, היא בודקת דוא"ל באמצעות תוכנת Outlook Express 6 על גבי מערכת הפעלה WIN-XP. לפני מספר ימים תוכנת האוטלוק הפסיקה להוריד הודעות מייל, (אך מאפשרת את שליחתם). התוכנה מזהה 170 הודעות שתרם הורדו למחשב אך לא מוכנה להורידם. ואני מקבל את הודעת השגיע בקובץ המצורף. דיברתי עם ספקית האינטרנט והם בדקו וראו כי הבעיה אינה בהגדרות החשבון או בהתקשרות בין המחשב לבין השרתים. והגדירו את הבעיה בתוכנה עצמה, והפנו אותי לדבר עם מיקרוסופט. לפני שאני מבצע פעולה זו אשמח להעזר בכם. מה ניתן לעשות על מנת שהתוכנה תמשיך להוריד הודעות מהשרת. תודה רבה עמיר [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מכין PACKAGE להתקנה של Java גירסה 6 עדכון 26, ואני לא מצליח להבין מה ה-Syntax שאני צריך להכניס בשביל לבצע התקנה אוטומטית. חיפשתי בגוגל מצאתי כמה דברים שייכים לגירסאות ישנות יותר אבל זה כנראה לא עובד בגירסה הנוכחית. אודה לכם אם תשטפו אותי בפתרון לבעיה. תודה, צחי.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע עם זה המקום, אבל רציתי לשאול אם מישהו יש לו רעיון או יודע לפתור תקלה מסוימת בOFFICE 2010 יש לי משתמשים בעבודה שלפעמים מקבלים מייל שגורם לקריסה של הOUTLOOK מייל ממשתמש מסוים, בדרך כלל שהם מקבלים מיילים מהשתמש הזה זה בסדר אבל לפעמיים זה קורה, שאני מעביר את המייל לתיקייה אחרת בOUTLOOK או מוחק את המייל זה פותר את הבעיה, השאלה שלי היא האם יש פתרון אחר? תודה לכול העונים.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש פלאשיסט (כותב בas3) לאיזו עבודה קטנה. מי שמעוניין שייצור איתי קשר בפרטי בברכה, נועם עריכה: לא בדקתי בחוקי הפורום אם הודעה זו מקובלת. במידה ולא, אני מתנצל...
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני בא אני נכנס לראות סרטון אני הכול עולה יופי חוץ מהסרטון נותן כזה מסך שחור(איפה שהסרטון אמור לעלות) ולא מפעיל אותו... יש לי גם פיירפוקס גם אקספלורר וגם גוגל צרום שום דבר מה אתם אומרים הבעיה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות טבלה מסויימת, הכי טוב להסביר את זה עם דוגמא: למשל בלינק הבא: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_population יש לי אפשרות לראות את הטבלה ע"פ כל קטגוריה שאני בוחר: מספר, שם, גודל וכדומה... יש לי WORD 2007 (בעברית), אני מניח שאפשר לעשות את זה שם, אני רק לא מתמצא בזה. אם אפשר לשמור את זה גם כקובץ HTML זה יהיה נחמד. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך לבדוק מחשב יחסית ישן (בן 6) כי אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך ולא בטוח אם הוא AGP או PCI-Express, אפשר לראות את זה בלוח הבקרה או בביוס? אם יש תכנה שאומרת את זה (כזאת שמפרטת על כל רכיבי המחשב) אשמח להזכר בשם שלה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן קניתי משחק חדש והתקנתי אותו הוא לא פועל בגלל ש - Games For Windows - Live לא מאפשר לרוץ על מערכת ההפעלה ללא hotxfix מסוים והוא מפנה אותי לעמוד הבא: http://www.gamesforwindows.com/en-US/Support/Games-for-Windows-Marketplace-Client-Download-Help/ חיפשתי בגוגל ובמיקרוסופט הורדה ל WindowsXP-KB938759-x86-HEB.exe ולא מצאתי שום דבר יש רק WindowsXP-KB938759-x86-ENU.exe שאותו איאפשר להתקין בגלל שמערכת ההפעלה שלי היא בעברית מקורית לכן אני לא יכול להפעיל את המשחק :-( יש איזה פתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
לפי כמה ימים שמתי לב שהמסך של FireFox (בכל האתרים) זז (נע) ימינה ולכן חלק ממנו מוסתר ואינו קריא. מצופת תמונת מסך של FF. מישהו יודע איך להחזיר את המסך חזרה כך שיהיה ממורכז ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, שלחתי פקס באמצעות המדפסת\סורק\פקס המחובר למחשב. כיצד אני מקבל אישור שהפקס נשלח ? הכוונה היא לאישור מודפס ולא כזה המופיע על לוח הבקרה. אם אני סורק את ההודעה, מציב ב "וורד" ומדפיס לפקס, יש אישור מודפס ? היכן ? תודה
-
- 1 תגובה
- 850 צפיות
-
-
היי,ניסיתי להפעיל שיר בפורמט wma,נתקלתי בשגיאה כזוהתמונה למטה). כשאני מקיש על עזרה ,נפתח לי דף (http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=120764&mpver=12.0.7601.17514&id=C00D11D6&contextid=230&originalid=C00D278F) שמוביל מיד ל:http://windows.microsoft.com/en-US/windows7/IDFallback חיפשתי בגוגל והיה מדריך שהורה למחוק את ה-K-Lite_Codec_Pack ולהתקינו מחדש. עשיתי,לא עזר. wmp מנגן flac wmv איך אני מסדר זאת? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום לכולם. פירמטתי את המחשב לאחר שהוא הפסיק לתפקד, ולאחר התקנה מחודשת של ווינדוס XP אני לא מצליח להגדיר ולמצוא את ממשק שדרכו הייתי מתחבר לרשתות WI-FI בעבר (הכוונה, הוא פשוט לא קיים). לא התקנתי דרייברים (המחשב הוא מחשב נייד של DELL מסוג - Latitude D630), אבל אני לא יודע אם זה קשור. פתחתי בעבר נושא, אני מקווה שעכשיו ניסחתי את עצמי בצורה מעט יותר ברורה. במידה וחסרים פרטים אני אשמח אם תכתבו לי, ואני אשתדל לענות. בתודה רבה מראש! אורי.
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מצטער אם זה לא הפורום המתאים, אם זה לא בבקשה מנהלים להעביר חח תודה :) מצאתי USB ברחוב וחשבתי שזה סתם DOK או משהו אז ניסיתי בבית וזה לא זה, זה נראה ככה: רציתי לשאול מה זה עושה חח מצאתי את זה באנגלית אבל לא כל כך הבנתי..
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה שייך לפורום הזה-אז אם צריך להעביר... מישהו יודע אם אפשר להגדיר שהשורה הראשונה בעמוד תופיע תמיד (אני מתכוון שגם כשאני יגלול ויירד לשורות תחתונות יותר בעמוד השורה הראשונה עדיין תופיע כמו סוג של כותרת..) תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-