עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Lior4543,

היי, אני חיפשתי לאחרונה תוכנה שתוכל לתת לי פרטים אודות שימוש ברוחב פס שלי עבור כל תוכנה אשר פועלת על המחשב. לדוגמא, תוכנה שתוכל לנטר אחר סקייפ, ולומר לי כמה רוחב פס היא משתמשת. ניסתי את גוגל, אך לצערי לא מצאתי משהו שענה לדרישותיי, אשמח לעזרתכם! תודה..

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שתוודא כל הזמן שתוכנה אחרת עובדת ואם לא - שתטען אותה מחדש. יש חיה כזו?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by 3d7,

שלום! יש לי אינטרנט מוגבל לנפח של 20GB באורנג' למחשב הנייד (חיבור באמצעות טלפון שמשמש כמודם), ואני מחפש תוכנה קטנה שתשב בtraybar ותנטר את תעבורת האינטרנט שלי. התפקיד של התוכנה הוא להציג כמה MB שלחתי, כמה MB קיבלתי ובכמה MB השתמשתי סה"כ, וזאת כדי לא לעבור את המגבלה של ה20GB בחודש. זה יהיה נחמד אם התוכנה תדע לאפס את המונים שלה בסוף החודש שאני אגדיר לה (החשבונית שלי נסגרת ב6 לחודש בחצות), ותשמור היסטוריה של חודשים לאחור. זה גם יהיה נחמד אם היא גם תדע להציג לי הודעה במסך קופץ במידה ואני אגיע לכמות מסויימת של דאטה (נגיד 18GB), כדי שאני אדע שלא נשאר לי עוד הרבה, ותתריע שוב כשאני אגיע ל20GB ואולי אפילו תנתק לי את החיבור לאינטרנט באופן יזום כדי שאני לא אחרוג מהמכסה. אם התוכנה תדע…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הי! אני מחפש דרך שבה יהיה אפשר לנקד (רצוי בקלות) אותויות בעברית. ניסיתי את נקדן על Win Xp אבל כשאני מנסה להפעיל את זה הוא אומר לי "the plugis disconnected" או משהו כזה... תודה!

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. הקלטתי קובץ אודיו עכשיו יש לי כאלה הפרעות ברקע ולא שומעים הכי טוב ראיתי פעם איזו תוכנה שיכולה לנקות "רעשים" מישהוא מכיר תוכנה כזאת? תודה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  6. אם מישהו מכיר תוכנה טובה שעושה את זה שירשום אותה כאן.. תודה רבה =]

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  7. Started by barnes,

על איזה תוכנה אתם ממליצים? אני מחפש תוכנה אמינה שלא תעשה בעיות, ועם זאת תוכל לתקן את כל הבעיות הקיימות ברג'יסטרי...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by charm,

שלום חברים רציתי לדעת מהי התוכנה הכי מומלצת לניקוי קבצים כפולים זמניים ושאר הזבל שנאגר במחשב אני יודע שיש את system mechanic ובגדול היא טובה רק רציתי לדעת האם היא הכי טובה או שיש תוכנה יותר מומלצת ממנה בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. Started by BulTree,

האם ישנה תוכנה שמאפשרת לנתב וידאו (נניח ממדיה פלייר) לטלויזיה, אך מאפשרת להמשיך לעבוד על המחשב, כך ששאר התצוגה של הדסקטופ לא תוצג גם על מסך הטלויזיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by Ashand,

מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  11. כמו כן אם אפשרות שליטה במאוורר למחשב נייד

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  12. אחד בעבודה (אחד הראשי צוותים שלי) נכנס לפעמים למחשבים שלנ (לכל אחד יש סיסמא משלו אבל יש לו אותם),השאלה שלי היא האם יש איזה תוכנה או אפליקציה שאני מתקין ושם אני יכול לשים עוד איזה סיסמא או לנעול עוד איזה חלק במחשב ? יש רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  13. שלום לכם....... יש לי חומר חשוב בהארדיסק אני צריך תוכנה שתנעל לי אותו עם סיסמא שלכל מחשב שאני יבוא יופיע לי Enter the password ואז אני יוכל להיכנס לדיסק קשיח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by shugi,

אני מחפש תוכנה לנעילת המחשב. מרגע הפעלת הנעילה תהיה אפשרות לבטל את הנעילה רק ע"י סיסמא או כיבוי/אתחול המחשב. חפשתי בגוגל ולא מצאתי תוכנה שמוצאת חן בעיניי. אשמח אם תעזרו, תודה.

• 8 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by marking,

אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי... תודה

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  16. Started by Shadowman,

היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  17. אני מחפש תוכנה לנעילה של עמדת עבודה ב WIN98 וחשוב שהיא תהיה חינמית עקב בעיית חוקיות. חשוב שהתוכנה תעשלה באיתחול ותנעל את העמדה ישר כשהווינדוס עולה וכמובן שתהיה אפשרות לנעול את העמדה באופן ידני. תודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  18. Started by dids22,

יש לי ארד דיסק אחד במחשב והוא מחולק לשני כוננים אני מעונין שהגישה לאחד הכוננים תתיכן רק באמצעות הכנסת סיסמא אתם מכירים כזו תוכנה או משהו? תודה!!

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  19. שלום לכולם מחפש תוכנה לנעילת תוכנות/אפליקציות/תיקיות בווינדוס 8.1 כמו למשל את הדפדפן, אופיס, אנטי וירוס תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  20. Started by ליאור 20,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות בסיסמא. העדפה מאוד גדולה זה אם יש תוכנה שנועלת אוטומטי את התיקיה אם היא לא הייתה בשימוש זמן מסויים. אני לא צריך להסביר למה חיפושים לא העלו תוצאות, גם לא גוגל

21. Started by roeesnir,

לא כמו folder lock. אני צריך תוכנה שתנעל תיקיות מסויימות שאבחר, בלי להעביר אותן מקום. כשמישהו מנסה לפתוח תיקיה, יופיע איזה חלון של סיסמא. יש המלצות?

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  22. אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות כמו FOLDER GUARD(שעבדה יפה על XP) אני לא רוצה שתעלים לי ותצפין את התיקיות וכו... מתי שלוחצים על הספריה הנעולה כדי לפתוח אותה צריך להקיש סיסמה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  23. דחוף חברה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by MacGyver,

אני מחפש תוכנה שממש תסרוק את המסמך ואז אני יוכל לפתוח אותו בוורד וממש לערוך אותו כמו מסמך ממש קיים או שאני מדמיין? איתן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by DeadByDawn,

קניתי סורק,והתוכנה שמגיעה איתו די עלובה...יש למישהו הצעה לתוכנה טובה???? יש לי Photoshop CS וגם word 2003. עכשיו לא הבנתי איך אני מתפעל את הסורק מהתוכנות האלו אם זה אפשרי בכלל..... אם זה אפשרי,מישהו יכול להגיד לי איך אני עושה את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.