עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AmitT,

האם מישהו יודע מה יכול להיות הגורם לבעיה? ניסיתי את המשתנה temp וגם את הפרופיל. כנראה הבעיה לא מהם.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  2. Started by m.l,

מישהו שמע עליה? הבנתי שזה תורם את המחשב שלך לעזור למדע לגילוי תרופות למחלת הסרטן וכאלה....מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה בדיוק? כלומר איך זה עובד? והכי חשוב לי...כמה זה משפיע על המחשב? כלומר זה עובד חלק מהיום? רק בלילה? בקיצור אם מישהו יוכל לתת לי הסבר על זה אני יודה לו כי אין לי בעיה לעזור...יש לי מחשב חזק בלי עין הרע ולא יזיק לו לעשות דברים מועילים בזמן שהוא סתם נח

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי קובץ ראר אשר הורדתי(אל דאגה - חוקי לגמרי) אשר בא בצורה של הרבה רארים קטנים בעלי סיומות .01, .02 וכו'. הקובץ נמצא בתוך כונן NTFS אשר יש בתוכו 11 ג'יגה פנויים(כונן C השני הוא FAT32) אך כאשר אני מנסה לחלץ את הראר מתוך הרארים הקטנים יש לי שגיאה: אין מספיק מקום בדיסק הקשיח קבצים מעל 4 ג'יגה נפתחים רק בכונן NTFS אבל הבעיה היא שגם יש לי מקום בדיסק הקשיח(כאמור 11 לעומת 8 ) וגם הכונן בו אני מנסה לחלץ הוא כונן NTFS יש סיכוי שגם הכונן השני צריך להיות NTFS בשביל שזה יעבוד? יש למישהו פתרון לבעיה? תודה מראש, זז'י בזז'י.

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by RayZ,

בבקשה,למי שיודע איך להעלות משחקים ישנים ב DOSBox שיסביר! אני (ועוד כמה שמחפשים את זה) כבר נואשים.

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. Started by halo,

כל ההורדות נעלמו מאיפה שרואים את כל ההורדות אבל יש את אותן הורדות ב תיקקית ה TEMP רק פתאום הם נעלמו מה אימיול מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by ^alon^,

יש לי חומרה שלא הותקנה בהצלחה..... פירמטתי את המחשב.... וזה לא מזהה לי את הכרטיס קול... ועוד איזה משהו...... במנהל התקנים כתוב:seriel bus controller-(קוד 28) והכרטיס קול... c-media ac97 audio device -עם סימן קריאה צהוב לידו.... ובהגדרות כתבו שזה לא עובד....-קוד 10 מישהו בבקשה יכול לעזור לי...? תודה אלון

7. Started by ביז'ו המוס,

שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב ועוד לא התקנתי אנטי ווירוס. היום אני התקנתי AVG והוא מצא לי שני סוסים טרוינים וווירוס 1. לפניי הסריקה עשיתי את הUPDATE של התוכנה ואז הוא מצא לי אותם. עכשיו הוא רק מראה לי אותם בתוכנה (AVG TRAIL 7.0 אני חושב) אבל הוא לא משמיד אותם והם נשארים לי על המחשב. מה אני צריך לעשות כדי להעיף אותם מהמחשב שלי?! איך אני עושה ככה שהAVG ימחוק אותם?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. שלום אני מחפש תוכנה שאני אוכל בעזרתה להעביר מידע רציף בין שני מחשבים, או בקיצור שיר שפועל במחשב הראשון יועבר דרך בלוטוט למחשב השני ויתנגן בו. אם אין דבר כזה אז תוכנה שתאפשר לי לשלוט במחשב המרחוק באמצעות המחשב הנייד דרך הבלוטו יש דבר כזה?!????

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by gt6,

מישהו יכול לשים לי פה קישור להורדת nod32 גרסה 2.5 עם קראק בבקשה או לתת לי אתר להוריד בו בבקשה ממכם.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  10. התקנתי לאחרונה את הדפדפן החדש של גוגל בעיקרון אני די מרוצה.... (הרבה יותר מהיר ויעיל מIE7) רק יש בעיה אחת מאוד מעצבנת: כשאני מנסה לראות וידאו CastUp, אני חייב להיות ב FULL SCREEN אם אני לא אהיה ב FULLSCREEN אז אני אשמע סאונד אבל לא אראה שום תמונה

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by gal,

צירפתי לפה בנצ'מרקים של 3 דיסקים הקשיחים שלי רציתי שתגידו לי האם הם תקינים.פשוט בזמן האחרון יש לי הרגשה שהם נהיו כבדים וזמני גישה קצת נהיו יותר איטיים.יש מצב שאולי זה גם קשור לויסטה שלי שנהיית כבדה.בכל מקרה תגידו מה דעתכם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. Started by FatherBoard,

לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by warezon,

אני מנסה להכין דיסק xp דרך תוכנת nlite ואני נתקל בבעיה בהוספת תוכנת כי אחרי הוספת קבצי ההתקנה הוכנה בעצם מנסה להתקין את התוכנות וזה יותר לי בעיה כי כבר הן מותקנות ליעל המחשב.....בבקשה שמישהו יעזור אני צריך פיתרון בהקדם...

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  14. אורח Si-Nom

איבדתי את הסיסמא של האיסי ואני לא יכול להיכנס לאתר של ICQ,לפה: http://cf.icq.com/cf/icq5/lost_password.html מי שיכול שיעשה RECOVER בבקשה! האימייל:Nickless09@gmail.com איסי:155302208 תודה.

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  15. ברגע שאני רואה סירטון ב YNET / MAKOהכל בסדר אך כאשר אני מגדיל את הסירטון על כל המסך הכל הופך לשחור באתרים אחרים אין בעיה הכרטיס מסך הוא onboard

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  16. את התמונות אני דוחס עם תוכנה של POWERTOYS אבל הסרטים יוצאים גדולים מאוד. עם איזו תוכנה כדאי לדחוס? יש לי CASIO S600. פורמט MPEG 4 סיומת AVI. תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. Started by OmriF,

שלום לכם. התקנתי על מחשבי הנייד החדש נורטון גוסט גירסה 14 ואני ביצעתי בהצלחה גיבוי למחשב. זה פעולה קלי קלות. אך הפעולה שסיבכה אותי הייתה ליצור image וליצרוב אותו על DVD. בתוכנה, האופציה היחידה שמזכירה בשם את הפיצ'ר שאני מחפש זה: Create aVirtual Disk - האופצייה הנ"ל מייצרת קבצים המתואמים לצריבה (לפי התוכנה) על גבי פורמט Vhmd (או משהו כזה). עכשיו תהיתי לעצמי כיצד אני צורב את הקבצים הללו? והאם זה כמו שהיה פעם בנורטון 9 שהיינו מייצרים קובץ GHO וצורבים אותו לCD ואז בבוט פשוט הוא מוצא את הגוסט ישר? או שיש תהליך אחר? אשמח להסבר על התוכנה החדשה מבית נורטון, פשוט חיפשתי אחר תמיכה באתרם וגם אודות הבעיה שלי בגוגל והחיפוש לא ממש הניב פירות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  19. Started by elni,

בחלק מהסרטים אני שומע את הקול של הדיבור לא של הרקע ממש חלש!!! זה קרה לי עד כה בDEJA VU ובSHOOTER עכשיו יש לי את K-LITE MEGA CODEC PACK אז עזרה בקשה... :]

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  20. כרגע הם: CORE-700MHZ MEMORY-1200MHZ אני רוצה רק להגדיל את ההגבלה של ה- CORE איך עושים זאת?

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  21. פשוט חייב חייב חייב להמליץ בחום על norton ghost! פשוט לא להאמין שקוד כזה פשוט הוא כלי כל כך חזק וחושב! איך לא השתמשתי בו קודם?!?!?! עכשיו הוא הציל אותי,הייתי צריך לעשות ת'נוהל הרגיל של הrepair console ,מה שעשיתי,מה שהוביל לאיבוד משתמש קודם וקריזה רצינית. מה שעושים זה (מתקינים...)כשהמערכת במצב אידיאלי מגבים את כונן C,אויש שכחתי להגיד שמומלץ שתיהייה תיקייה אליה מותקנות כל התכנות(לא c...) כשקורה משהו(חלילה וחס)אם נשאר הווינדוס מה טוב,פשוט עושים restore דרכו,אם לא אפשר לפרמט(תיכף תבינו למה המלצתי למחיצה לתוכנות)מפרמטים מתקינים שוב את ghost(עדיף לC,בהנחה שלE כבר מותקן(ואי אפשר להפעיל התקנה קודמת כן...)),מריצים את הrestore והופה יש לכם מערכת קודמת מתפקדת במצב אידיאלי,המהדר…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by 111111,

השאלה בכותרת תודה.

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by Oranili,

...

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  24. אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה כזאת אז בבקשה עם תוכלו לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים