תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! התקנתי את firefox 2.0.0.4 בעברית אך משום מה אני לא יכול לכתוב בעברית מערכת ההפעלה היא XP באנגלית אך לעומת זאת ב IE אין לי שום בעיה ???
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק נואשות לעזרתכם פתחתי ATACHMENT של מסמך WORD חשוב ולאחר שעבדתי עליו שמרתי אותו ככורח ההרגל בעזרת ctl. s מה שגרם לקובץ להישמר בספריית ה Temporary files. אם אני לא טועה לאחר מכן פתחתי שוב את הגרסא הישנה של הקובץ מהATACHMENT ואני מניח שמה שקרה זה שאוטמטית המחשב שמר את הגרסא הישנה במקום החדשה, ולכן כשגיליתי ששמרתי בטעות את הקובץ ב-TEMPORARY במקום תחת שם אחר נפתחה לי הגרסא הישנה, האם קיימת אפשרות כלשהי לחזור או לשחזר לקובץ ששמרתי אני בראשונה. אני מודה לכם מאוד אור :'(
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
קודם כל, יש לי XP. כל פעם שאני מנסה להפעיל תוכנה זה רושם לי את זה: This file does not have a program associated with it for performing this action. Create associaion in the Folder Option control panel מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי איסיקיו 6 והוא עושה לי מלאא בעיות אני מתחבר לאיסיקיו ואני רואה שאף אחד לא מחובר, אז אחרי כמה דקות רק כולם מתחברים במכה או שכל פעם בקבוצות של 5 בערך ואם אני שולח הודעה למישהו תמיד זה אומר שההודעה לא התקבלה ויש בעיה וצריך לפנות לאתר איסיקיו לפעמים ההודעה נשלחת ולפעמים לא... כאלה בעיות בדיוק גם עם איסיקיו 5.1 יש לי בדקתי גם אותו תעזרו בבקשה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התקנתי את המקודד הזה והכל היה בסדר. עכשיו אני רוצה להסיר אותו אבל אין בתוכנה שלו אופציה של הסרה, לא מהתפריט ולא מהסיפריה בה הוא נמצא. גם מלוח הבקרה> הסר.הוסף תוכנות אין אופציה כזאת. השאלה היא כיצד אני מסיר אותו בצורה ידנית, ומה שחשוב שלא יהיו התנגשויות עם המקודד הבא שאני אתקין, אני רוצה הסרה כמה שיותר יסודית. תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי מישהו שאני מכיר שבא אליו אחד שמבין מאוד בתחום המחשבים וסידר לו את תוכנת האימיול שלו כך שמהתחלה עד סוף ההורדה הוא מוריד על מהירות מקסימלית 150 KB/S והוא אפילו לא משתף שום דבר אם ידוע לכם על גרסה כזאת או שיש לכם אחת כזאת אנא הביאו לי לינק או שלחו לי בפרטי. בתודה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כאשר את מתקין ווינדוס חדש כל קובץ של שיר או וידאו יקבל סמל של מדיה פלייר ... כאשר את מתקין WINAMP (לדוגמא) אז כל פורמט שהוא תומך בהפעלתו - סמל הקובץ ישתנה חסמל התוכנה . אתם יודעים על מה אני מדבר - ככהכ זה עם הווינאמפ . היום חזרתי הביתה וכנראה אח שלי שיק עם המחשב . אני מפעיל שיר הוא פועל בתוכנת הווינאמפ אך הסמל שלו של המדיה פלייר זה חרא ככה ולא יפה . אך משנים חזרה ?! התקנתי מחדש לא עזר . התקנה על התקנה לא עזרה -> התקנה לאחר הסרה גם לא עוזרת . (ווינאמפ 2.9)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לאחר פירמוט מחשב בעל לוח אם של Gigabyte רציתי להתקין את הדריברים. הכנסתי את הדיסק המצורף עם הלוח אם והתקנתי את כולם. ראיתי שהתוכנה שהייתה מותקנת לי פעם קודמת (של הקול)הייתה מותקנת, ורשןם שהדריבר מותקן אבל עדיין - אין קול (התוכנה הדובר היא Realtek ובדקתי וגם ה-High Definition מותקן). אבל עדיין, אין קול. מחקתי את כל מה שקשור לקול מ"הוספה והסרה" ונכנסתי ל"מנהל ההתקנים" ובקטגוריה של הקול היה איזה 2 דברים (לא זוכר בדיוק איזה) שהיה עליהם סימן קריאה ושניסיתי להתקין אותם מהדיסק הוא התחיל להעביר קבצים ואז הייתה תקלה והיה רשום "קוד 10". אח שלי החכם ( ) הסיר את 2 הדברים האלה ממנהל ההתקנים ועכשיו בכלל לא רואה אותם (הם נמחקו סופית). ועדיין - אין קול. ניסיתי להוריד ולהתקין דריבר …
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית מאחד אני מצליח להכנס לאתר ומחשב אחד מעלה את האתר אבל אומר שיש שגיאה בדף ואי אפשר ללחוץ על שום קישור המחשב עם הבעיה גם לא מפעיל את המשחקים בוואלה.. יכול שחסר לי משהו שצריך להתקין? יואב
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מקווה שכאן המקום. האיקונים ICO הפסיקו להיראות כאייקונים, במקום לראות תמונות -רואים סמלים אחידים לכל האייקונים. אני מבין שהבעיה היא חוסר שיוך של קבצי ICO לאיזו שהיא תוכנה שתציג אותם, ואין לי מושג לאיזו תוכנה אני יכול לשייך אותם.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שיגע אותי הדבר הזה, פשוט שיגע אותי, מה לא עשיתי, מה לא ניסיתי ?! שום דבר לא עזר להוריד את הדבר הזה - (רעיונות יתקבלו בברכה) http://www.pbase.com/image/25792653
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני משחק במשחק, פתאום מופיעה ההודעה הזאת ואי אפשר להמשיך מה לעשות? צריך להוריד משהו? איך מתקנים את זה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
כשהתוכנה מופעלת על real time protection אז אני לא יכול להיכנס לאתרים איך עושים שאני יוכל עדיין להיות בreal time protection ועדיין לגלוש באתרים
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לפורום הזה אבל אני ישאל בכל מקרה =] אז ככה אנ י רוצה להדביק כתוביות על סרט כלשהו...אבל הקטע שאני לא רוצה להדביק את זה על התמונה של הסרט עצמו זה לא מדביק לי את זה למטה כזה כמו שרואים סרט בטלויזיה זה מדביק לי את זה למעלה כזה וזה מפריע לראות סרט ככה.... ואני לא רוצה להשתמש בשיטה של ה VIRTUAL DUB כי זה עושה לי ככה את הכתוביות...יש שיטה אחרת אולי ? בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
היי קניתי היום כרטיס טלויזיה של לידטק [TV2000XP RM]שהגיע עם תוכנת הצפיה שלהם, Winfast PVR. כשאני לוחץ בשלט על כפתור ההקלטה התוכנה קורסת ואני לא יודע למה או איך לסדר את זה. חיפשתי ולא מצאתי תשובות. למישהו יש נסיון עם התוכנה? מישהו יודע איך פותרים את הבעיה? וחוץ מזה, עם הכרטיס הגיע שלט ששולט בתוכנה: - יש על השלט כפתורי Play, Pause, FF, Stop וכו'... כשאני לוחץ עליהם אין השפעה על התוכנה. איך אני מסדר שיעבדו? - עם איזו תוכנה אני יכול לתכנת אותו שישלוט על עוד תוכנות? תודה מראש גיא
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן בא לי להחליף חתימה.... אני רוצה על בסיס של התמונה של GTX... יש הצעות לשיפור? גם ה AVATAR וגם החתימה כל הצעה תתקבל האם אפשר ב http://imageshack.us/ שהתמונה לא תיהיה קישור?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
העתקתי ממקור מסוים טקסט..עם Copy ואז עשיתי בוורדPaste הבעיה היא שהכל יצא הפוך,לדוגמא ככה: סעולש ךלגייבה בטוח שיש בוורד איזושהי דרך להחזיר את זה למצב הרגיל,מישהו יודע איך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני מדבר על תוכנה ,שנגיד אני עושה פורמט אז בעזרת הגיבוי הזה אני מעלה הכול בחזרה את כול התוכנות??
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש תוכנה לניטור חום של המארז ושל הרכיבים?כדי לוודא שהכל תקין
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
זה אומר סרט שאני רואה אותו בזה הרגע אז באותו רגע אני גם מקליט אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול , אפשר לינק לתוכנה שתיצור לי התקנה בסיסית של קובץ אחד בלבד מכמה קבצים, ואם אפשר שתהיה פשוטה ואת אתר הבית שלה. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-