תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
זה אומר סרט שאני רואה אותו בזה הרגע אז באותו רגע אני גם מקליט אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי כל כמה שניות חלונות קופצים אפילו שאני לא באינטרנט ניסיתי אנטי וירוס אנטי ספייוור הכל חוסם פופ אפים אבל זה עדיין מופיע וזה מאוד מאוד מציק מה ניתן לעשות?
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כמו שמורידים עונות שלמות של סדרות וזה מגיע מכווץ אחד אחד האם יש תוכנה שפותחת אותם בלחיצת כפתור אחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מישהו יודע משהו לגבי windows sp3 ? אמרו לי משהו חדש שווה להתקנה?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בטעות כיביתי דרך STRART כפתור כתום של כיבוי... זה אומר שזה הרדמה מסוג ג' של ויסטה. עכשיו המסך לא נדלק לי. בעבר שזה קרה לי ומצאתי פיתרון, עבר הרבה זמן מאז ושחכתי לצערי. מה צריך לעשות? אודה על תשובה בהקדם האפשרי!
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיה עם הדפדפן MOZILLA FIREFOX עד עכשיו הייה לי MAXTHON 2 אי פעלה בלי בעיות בכלל רק איטית ביותר הFRIFOX פועל מהיר ביותררררררררררר אבל יש בעיות פה ושם בכול מיני אתרים שחבוים לי האתר לא מסודר טוב איך אפשר לפתור את זה ?? ועם לא אין איזה דפדפן נורמלי בלי כול הבעיות האלו אבל מהירררר
-
- 8 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום התקנתי מחשב חדש : מפרט : 6600Q , לוח P5KR ASUS , כרטיס מסך 8800 512 זכרון 2G . לאחר התקנה הפעלתי את המחשב ללא מסך והכל עובד בפנים (ליכאורה) . מה השלב הבא איך אני מתחיל האם עם הדיסק של אסוס . ואח"כ מערכת הפעלה ויסטה . לפי מה שראתי בחוברת של הלוח יש תוכנה כזו האם היא תופעל ישר, אני מבין שהיום כבר לא משתמשים בפלופי ככה שאין לי פלופי . אני ישמח לקבל כיוון . תודה
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, לפני המון זמן קראתי איפשהו, שישנה תוכנה שמקום האיקסים בסיסמאות היא מציגה את המספרים. כלומר: שאתה מתחבר לפורום, תוכנה, אימייל וכד' אז אתה מכניס username וסיסמא, שמוצגת באיקסים או נקודות. אז התוכנה ההיא מציגה את המספרים של הסיסמא עצמה במקום את האיקסים\כוכביות\נקודות. חיפשתי ולא מצאתי אבל אני בטוח במאה אחוז שהיא קיימת, אני זוכר שהיה אותה למישוה אבל זה היה עוד ב- windows 98. בבקשה תעזרו לי זה מאוד חשוב לי אני לא סתם צריך את זה. תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הורדתי את הפוטו שופ 7 והמחשב לא מזהה את הקובץ ההתקנה , הוא לא יודע איך לפתוח אותו , מה אני יכו לעשות.. ??? ??? ??? :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שוב שלום לכולם לפני שבוע שבועיים קניתי מחשב פנטיום 4 2.6 ג'יגההרץ 256 זכרון וירטואלי ושמונים ג'יגה המחשב הזה יושב בתחנת שידור מקומית [רדיו] והמטרה של המחשב זה לנגן את כל השירים שיש על המחשב באופן רנדומלי על המחשב רץ ווינדוס 98 חוקי לחלוטין וכל התחנה חוקית וכשרה למהדרין משום מה הוינאמפ לא מצליח לעבוד רצוף והוא כל הזמן נתקע מסיבה זו או אחרת מישהו יכול להמליץ לי על טיפים לייעול התוכנה ? להמליץ לי על תוכנה חוקית חופשית שאפשר להוריד שתנגן שירים באופן רנדומלי? תודה רבה לכם..
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ AVI DIVX בגודל 1.3GB ואני רוצה לחלק אותו לשניים לשם צריבה (כאשר עדיין יוכלו לצפות בכל חלק בנפרד) איך ? וע"י איזו תוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מי מהם יהיה האנטי וירוס הבא שלכם? תודה, לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שיגע אותי הדבר הזה, פשוט שיגע אותי, מה לא עשיתי, מה לא ניסיתי ?! שום דבר לא עזר להוריד את הדבר הזה - (רעיונות יתקבלו בברכה) http://www.pbase.com/image/25792653
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאיתה אני יכול להקליט בוידיאו איזה קטע מהמחשב למשל אני רוצה להקליט קטע ממשחק(ששחקן רץ כזה ויורה..\או מכונית שנוסעת) ואחרי זה לערוך את זה עם מוזיקה שלי וכול זה אז אני צריך 2 תוכנות: 1)תוכנה שאיתה אני מקליט 2)תוכנה שאיתה אני יערוך
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנה אשר אפשר לשלוח דרכה SMS לחברות לסלולר חינם למשל ישנה התוכנה ICQ שאפשר דרכה . אבל האם משהוא מכיר תוכנה אחרת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום קבלתי סרט ב2 חלקים בפורמט VCD ב2 חלקים - 4 קבצים שניים של CUE ושניים של BIN חלק אחד גדול מ800מגה ואני חושב שאני לא אוכל לצרוב אותו כדי לראות איך אני צופה בסרט בלי לצרוב אותו?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קבלו תוכנה! VoIP. מבית Free World Dialup התוכנה מאפשרת להתקשר דרך המחשב, לבזק בארץ לחו"ל ולכל מקום, מהמחשב!!!!!!! והכל בחינם! הנה גירסת הבטא של התוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pC_944_050120.exe
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אחותי כנראה בטעות התקינה FlashPlayer דרך הבועה הקופצת הזאת של 'Missing codec' או משהו כזה בפיירפוקס עכשיו למרות שפיירפוקס מוגדר לחסום פרסומות רוב הפרסומות עולות, הפלאשפלאייר הזה לא נמצא ב Add\Remove ואני לא מוצא אותו גם בProgram Files מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אנשים. לצערי הצליח איזשהו EXPLORER HIJACKER בשם Open Search Web לשתול את עצמו ב IE. החלאה התקין סרגל כלים לא רצוי ומקפיץ לי מודעות ללא הפסקה. חיפשתי בגוגל שיטה להסירו ללא הצלחה. יש לציין כי הרצתי כל תוכנה ייעודית שמוכרת לי כגון Microsoft AntiSpyware, cwshredder.exe, Trend Micro Anti-Spyware, AdAware, SpyBot ועוד - אך אף אחת מהן לא הצליח להסירו (יש לציין שתוכנות הורצו גם במצב בטוח). אני אישית התייאשתי, מקווה שמישהו אי שם נתקל בזה ואולי שמע על פיתרון יעיל. נ.ב. - לרב אני משתמש במוזילה, אבל לעיתים יש אתרים שלא עולים במוזילה ולכן עדיין יש לי צורך ב IE. אני מצרף תמונות מסך של המזיק ופירוט של ה HijackThis. הנה פירוט של ה HijackThis : [align=left]Logfile of HijackT…
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה אני לא מצליח לשמוע שום מוזיקה באינטרנט, זה אומר סרטונים כאלה ששולחים במייל וגם צלצולים מאתר פלאפון וכאלה. חשוב לציין שכל קובץ מוזיקה אחר במחשב אני שומע ובאינטרנט לא. מה הבעיה? תודה מראש הדפדפן זה IE6
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי שתי מחיצות על הארדיסק: C-ראשית, עם 30ג'יגה. ו-D משנית, עם 50ג'יגה. ואני רוצה להעביר 30 ג'יגה מ-D ל-C. איך אני עושה את זה עם התוכנה PARTITION MAGIC? ואגב. ב-D אין כלום מלבד תיקיית המסמכים. אז זה בסדר אם אני יפרמט את D? כי כשאני בא למחוק את תיקיית המסמכים הוא רושם לי שאין אפשרות כי היא חיונית לפעילות תקינה של מערכת ההפעלה...
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום, הורדתי לאחרונה קובץ RAR, הקלקתי עליו ונפתח הווינזיפ (זה לא אמור להיפתח עם הWINRAR?...) אז הוא פותח חלון כזה : http://img148.imageshack.us/my.php?image=problem4iw.png אני בוחר את הספריה ועושה ADD TO ARCHIVE וזה מקפיץ לי הודעה כזאת : error : no files were found that match your criteria - nothing to do (XXX) כאשר XXX זה שם הקובץ. מה לעשות כדי לפתוח אותו?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אפל שיחררה תוכנה שמאפשרת להתקין WINDOWS על מק מבוסס אינטל . כולנו ידענו שהיום הזה יגיע מתישהו - אבל כל כך קרוב ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236663,00.html#n http://www.apple.com/macosx/bootcamp/
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-