תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש דרך להפריד קובץ פלאש מהתמונות נראות במצגת. האם יש תוכנה כזו או שאולי אפשר לבצע זאת ידנית? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום רב! יש לי פרויקט בPremiere שאני רוצה לשמור כסרט. עכשיו שמרתי כמה פעמים, ובכל פעם שאני שומר, הסרט לא יוצא טוב ומופיעים בו כל מיני בעיות כמו: פיקסלים מהצד, תמונות שיוצאות מהתבנית,ותמונות חתוכות. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך אני צריך לכוון את ההגדרות של השמירה, ככה שהסרט יצא בדיוק כמו הפרויקט. אני לא יודע אם זה משנה, אבל הסרט אמור להיות מוצג בעזרת מקרן. תודה מראש. מצורפות תמונות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
זה אומר סרט שאני רואה אותו בזה הרגע אז באותו רגע אני גם מקליט אותו תודה
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני כבר נואש, איך מעלים את הקובץ CCAPP לרשימה של הSTARTUP ב- msconfig? משום מה הוא לא נמצא לי שם.... אני מאוד מאוד אשמח אם תעזרו לי.....
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כככה הורדתי תוכנה אם סיומת של gif וחשבתי שצריך לשנות את הסיומת של הקובץ לexe אז כך עשיתי וזה לא עבד ומאז אני לא יכול למחוק את הקובץ הוא תקוע לי איפה שהוא בזיכרון ואין כול מה שניסיתי לא הצלחתי בבקשה HELP
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מקווה שזה קשור לפה... שאני גולש באתר כל הזמן מופיע לי ההודעה הזאת: היא מופיעה הרבה פעמים אז אני מתעלם ממנה. לאחר זמן מסויים מופיע דוח שגיעות. גם אותו אני מזיז הצידה. ואחרי זה מסויים האתר פשוט נתקע ואז אני יוצא. שיש את ההודעה. אם אני לוחץ על מקש מסויים הוא סוגר לי את האקפלורר של האתר הזה בלבד! זה הקטע. שאתרים אחרים הוא לא סוגר. והוא מופיע רק שאני נמצא באתר הזה... מה אפשר לעשות? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ויסטה עם המדיה סנטר, אם אני רוצה להשתמש במדיה סנטר כמו ממיר יס מקס (שיאפשר הקלטה של תוכניות מלוח השידורים של יס) כל מה שאני צריך זה כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר רגיל של יס? או שצריך עוד משהו?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמעו עד עכשיו יש לי GEFORCE 4 ואני לא מבין בדרייברים של ATI מה הדרייבר הכי טוב וחדש שלהם שיתאים לכרטיס מסך X800 GTO2 וגם אני לא מבין מה ההבדל בין קטליסט ויש כל מיני סוגים CCC וגם ALL IN WONDER משהו כזה בקיצור תביאו לי דרייבר מצוין של ATI שיתאים לכרטיס מסך שציינתי... ודרך אגב מה זאת התוכנה ATItool0.24 מה היא עוזרת או יותר נכון למה היא משמשת?
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האמת היא שנראה לי שזה קורה בעיקר בסרטי HD, אבל אני לא בטוח בזה. לדוגמא אם רשום דונטלו צב נינג'ה מדליק אחושילינג אין אין עליו כפרות הוא לפעמים יציג רק ב נינג'ה מדליק אחושילינג אין א סתם ככה חותך משפטים בצדדים... יש משהו לעשות? תודה (:
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
ברצוני להשתמש באפשרות MAKE DVD כמו שמצויין בתמונה אבל אין את האפשרות הזאת במחשב שלי יש לי NeroVision Express 3.1.0.16 ו Nero-6.6.0.16 זאת הגירסה האחרונה. מה הבעיה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בתמונה המצ"ב צולם ארור שכל פעם כשאני מפעיל את hwzone עולה לי.... יש לי אקספלורר 6.... plz help!!!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
www.macromedia.com מוביל לאתר של adobe :s05: ידוע מה יקרה עם התוכנות של מקרומדיה? ימשיכו פיתוח ל freehand וכו'?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שמתי בכל מקום על הכי חזק וזה וסרט מסוים עדיין נשמע חלש. דברים אחרים הם סבבה, אני יודע שהבעיה היא בסרט אך אני רוצה להגביר את העוצמה שלו. איזה תוכנה יכולה לעשות את זה לקובץ AVI? תודה!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם XP SP3 בבית, המחשב עבר פירמוט. לאחר הפירמוט צצה בעיה, כאשר מנסים לפתוח שיר הוא פועל, לעומת זאת שפותחים ווידאיו המחשב עושה לעצמו ריסטרט. לא משנה באיזה תוכנה פותחים, ניסיתי להתקין מספר שונה של קודקים, עידכנתי את כל הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש נפתרה הבעיה: חבילת הקודקים K-lite codec pack 4.95 פתרה את הבעיה [כל שאר הגרסאות גם גרמו לבעיה כולל החדשות יותר].
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אפשר עם sony vegas ? אם כן איזה גירסה ?
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
חברה,אני צריך מדריך ממצא לNorton Internet Security... ופורטים של תוכנות (נגיד דף אינטרנט עם כל הפורטים של התוכנות,טוב נו ,רוב התוכנות) בעיקר אני צריך- MyIE2 ICQ כולל שליחה\קבלה של קבצים ושאלה אחרונה... איך אני חוסם תוכנה שלא תעלה (נגיד לחסום את Microsoft Word שלא תעלה בעת לחיצה עליה) -תודה NeoNe
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
מה אתם אומרים? :s05:
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום יש בבעלותי Geforce 6800NU 128MB 256BIT של PNY לפני כמה ימים יצאו הדרייברים החדשים של NVIDIA [גירסא 77.72] מכיוון והרבה זמן לא עידכנתי דרייברים,החלטתי להוריד ולהתקין לאחר ההתקנה,הכל נראה בסדר גמור ב3DMARK05 קיבלתי תוצאה גבוה בכמעט 200 נקודות מהבדיקה האחרונה ובמשחק GTA:SA חלה עליה ניכרת בFPS הממוצע אבל אז התחלתי לשים לב לבעיות... תחילה-כל קובץ מסוג MPEG או WMV רץ בצורה מחורבשת-כל פעם שאני מריץ סרטון בפורמט כזה,המחשב מציג אותי ב6 צבעים [וזה נראה זוועתי]..זה קורה גם בסרטונים של משחקים ותוכנות. גרוע מזה-המשחק RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHERS BAY לא נתמך ע"י הדרייבר הזה [המשחק חושב שהכרטיס מסך לא תומך בOPEN GL 1.3] ובמשחקים כמו DOOM3 אני מקבל מעין תמונה לא חלקה [הFPS גבוה,אבל …
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע הקלטה עם התוכנה היא מכניסה לי להקלטה כל פרק זמן מסויים ( דקה וחמש שניות) רעש. נסיתי להוריד גירסה אחרת של התוכנה אבל הבעייה נשארה. האם מישהו מכיר את הבעייה הזו? וכיצד פותרים אותה?[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 18:07:13 הכוונה היתה כמובן לתוכנת Total Recorder
-
- 3 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אוקי אז ככה התחלתי פרויקט ראשון שלי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=157590.new#new ואני צריך שמישהו יסרטט לי כמה דברים בתלת מימד.. אם מישהו יכול ומוכן לעזור לי אז שיצור איתי קשר בבקשה בבקשה.. :-X תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
הורדתי תכנה ettercap-NG-0.7.3.tar.gz ואני רוצה לדעת כיצד מתקינים!
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
לאחר שהתקנתי את הדפדפן FireFox בהמלצת אנשים רבים ניסיתי להפעיל את הסרטים באתר של "ארץ נהדרת" www.nehederet.tv והסרטים לא עולים. שמתי לב שלאחר הנסיון להפעיל את הסרטים נכתבות הודעות שגיאה ב"מסוף JavaScritpt".. ניסיתי להתקין כל מיני גרסאות Java של Sun אבל זה עדיין לא מריץ את הסרטים. תוכלו לעזור לי? תודה, עמית
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
: זה כותב: No valid servers to connect in serverlist found מה עושים???
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
1.התקנתי לפני 4 חודשים nod32 גרסא 2.7 . 2. לאחרונה יצאה גרסא 3.0.642 3. האם ניתן להתקין את הגרסא החדשה על ה nod32 גרסא 2.7 ? או שהתקנת גרסא חדשה מחייבת הסרת גרסא 2.7 וקניית רשיון מחדש ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-