תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אמש התקנתי 3DMARK05 הפעלתי וקיבלתי את ההודעה הבאה: הייתכן שהחומרה שלי לא מתאימה ל-3DMARK05 או שאני יכול בכל זאת לעבוד עם 3DMARK ? ואם אני צריך להשתמש ב-3DMARK03, אפשר קישור בבקשה ? תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
-
היי אני משתמש בתוכנה incredimail שיש למה מסנן דואר זבל (בעיקרון התחלתי להשתמש בה רק בגלל שכשיש דואר אז קופצת איזה אנימציה למסך) אבל הוא ממש לא יעיל לא מפסיק להגיע לי דואר זבל ובכמויות מסחריות וזה כבר משגע. יש מישהו שמכיר תוכנה נורמלית? או יודע איך להפסיק את התופעה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
1.אני ממש חדש ולא מבין בתוכנה ואני לא יודע אבל איכשהוא נעלם לי הסרגל כלים של צד ימין בדף - זה שנותן לפתוח layers והחלק שמעליו. [photoshop cs2] ..איך אני מחזיר אותו ? 2.אם יש לכם אתר אחד או שניים טוב וברור למדריכים בפוטושופ ,זה יהיה נחמד מאוד אם תביאו לינק. זהו תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי יש לי קובץ AVI DIVX בגודל 1.3GB ואני רוצה לחלק אותו לשניים לשם צריבה (כאשר עדיין יוכלו לצפות בכל חלק בנפרד) איך ? וע"י איזו תוכנה? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני לא מסוגל להתקין שום דבר על המחשב. כל התקנה שאני מתחיל מפסיקה מיד ומופיע הודעת ERROR. לדוגמה כשאני מפעיל את ההתקנה של WINAMP מופיע ההודעה: Error launching installer וכשאני מנסה להתקין את הדרייברים החדשים של nVidia מופיע ההודעה: The file name, directory name, or volume label syntax is incorrect. ה Norton AntiViros לא מצא כלום. המחשב הוא מחשב שפירמטתי לפני יומיים וכל מה שהתקנתי עליו עד עכשיו זה רק כל ההידכונים של ה WINDOWS וה Norton SystemWorks.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום איך אני יודע שדואר ששלחתי ב outlook נשלח? ניסיתי לשלוח לעצמי אבל לא קיבלתי כלום
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
not enough virtual memory to run the game your system total paging files most be at least 768 mb please consult the manual that come with your os מה שמוזר לפני שפירמטטי את המחשב המשחק עבד לי בלי שום בעיות עם מישהו יכול לעוזר לי למרות שאני חושב שזה לא כל כך קשור לפרום תודה
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://members.lycos.co.uk/yosizach12345/ScreenHunter_002.bmp
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ולא אני לא מעוניין להשתמש בנעילה שקיימת בלוח בקרה.. אני מחפש תוכנה טובה בשביל זה, אילו יש? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
כאשר את מתקין ווינדוס חדש כל קובץ של שיר או וידאו יקבל סמל של מדיה פלייר ... כאשר את מתקין WINAMP (לדוגמא) אז כל פורמט שהוא תומך בהפעלתו - סמל הקובץ ישתנה חסמל התוכנה . אתם יודעים על מה אני מדבר - ככהכ זה עם הווינאמפ . היום חזרתי הביתה וכנראה אח שלי שיק עם המחשב . אני מפעיל שיר הוא פועל בתוכנת הווינאמפ אך הסמל שלו של המדיה פלייר זה חרא ככה ולא יפה . אך משנים חזרה ?! התקנתי מחדש לא עזר . התקנה על התקנה לא עזרה -> התקנה לאחר הסרה גם לא עוזרת . (ווינאמפ 2.9)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תוכנה חינמית, רצוי בעברית, אבל אם אין ברירה אז באנגלית עם אפשרות להזנת טקסט בעברית. המטרה בעיקר לשמור את פרטי הלקוחות ומעקב אחר תשלומים וחייבים, לא ניהול חשבונות.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
חבר'ה אני משתגע, אני מנסה לחפש שירים בעברית באימיול new logic 1.1 ואני לא מצליח ניסיתי אימיולים אחרים כמו Xtreme והאימיול הרשמי ושום דבר לא עובד. יש לי ויסטה אולטימייט. יש הצעות ? פאט'צים..?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של: msi דגם: g52-m6788x7 אני צריך דרייבר לכרטיס קול המובנה שלו. מנהל התקנים מראה לי שחסר לי הדרייבר של הכרטיס קול ובגלל זה מן הסתם אין לי קול במחשב. לא הצלחתי להוריד את הדרייבר מהאתר של MSI. תעזרו לי בבקשה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ?.. תגידו, Internet Explorer 8 בטוח ?.. כי אני זוכר שהיה לפני איזה כמה זמן התראה מפני טרויאן שמאפשר לכל האקר לפרוץ למחשב שיש בו את הטרויאן הזה ויצא אחרי איזה שבוע תיקון לכל גרסאות ה - Internet Explorer מ - 7 ומטה אבל לא ל - 8 ... האם זה מתוקן עכשיו ?.. תודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
קבלו תוכנה! VoIP. מבית Free World Dialup התוכנה מאפשרת להתקשר דרך המחשב, לבזק בארץ לחו"ל ולכל מקום, מהמחשב!!!!!!! והכל בחינם! הנה גירסת הבטא של התוכנה: http://communicator.pulver.com/download/count.php?page=pC_944_050120.exe
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני כבר הרבה פעמים הורדתי אמיול ותמיד הוא לא מוריד לי הוא כל הזמן על צהוב ולא ירוק ואני לא יודע מה לעשות ואיך להגביר את המהירות אז השאלה שלי אם יש למישהו מדריך הוא משהו בשביל להגביר את המהירות של האמיול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הכוונה היא לאותו פס כחול שיש בקצה העליון של כל חלון שפותחים במחשב..ששם יש 3 כפתורים בפינה למזער\להגדיל\לסגור. בזמן שלא הייתי בבית אחותי גרמה למעט נזק..הפעם אני לא יודע איך לסדר אתזה. אשמח לעזרה...אוונט 10 ואקספי.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, מהי הגרסה של GHOST שהגיעה אחרי גרסת 2003 ? והאם ניתן להשתמש בה בדיסקט ? כמו 2003 ? תומכת SATA2 ? והאם היא חופשייה להורדה ? תודה !
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני יודע שבאופן עקרוני התוכנה הזאת משמשת גם כמעיין IM, וגם נותן לך לעשות שיחות באינטרנט בחינם. נגיד אני רוצה להשתמש בתוכנה הזאת להוציא שיחות לבזק\הוט\אורנג' זה אפשרי וזה יוצא זול יותר??
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-