תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני מחפש תוכנה שתדע להציג בצורת מצגת קבצי מולטימידה כגון:קבצי התמונות, קבצי וידאו למינהם, פלאשים וכו'. כלומר נגיד ויש לי תקייות עם סרטים, תמונות, מצגות (PPS), פלאשים ועוד שאני יכול להגדיר מעבר קבוע מראש בינהם. כמו שיש לנו אפשרות הצגת בתור מצגת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הכי חשוב בתוכנה שאפשר ליגרור תמונות מוזיקה וליצא לקובץ עצמאי שכל אחד יכול ליפתוח בלי להעזר בתוכנה עצמה מה אתם ממליצים ? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש תוכנה (רצוי חינמית) שתזהה חומרה ותתקין לבד את הדריוורים שלה (יש לי מחשב ישן פנטיום 3) השמח לקבל קישור...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו בדומה ל-NORTON SYSTEM WORKS (היה לי אותו אבל עכשיו ירדתי מהנורטון לטובת מקפי) משהו שמנקה גם את הרג'סטרי. יש משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
-
שלום. יש לי בעיה עם ARCHIVE של RAR שיש לו ססמה, אני צריך תוכנה או דרך מסויימת למצוא את הססמה הזאת. תודה.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למציאת פונקציה הופכית, למשל ל-x^2 הפונקציה ההופכית זה שורש של x. היא צריכה לעבוד עם פונקציות יחסית מסובכות(המכילות עצרת וסכומים). אשמח מאוד לשמוע אם מישהו מכיר משהו כזה (אפילו אם זה לא עובד לפונקציות מסובכות אלא רק לפולינומים). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אוסף המוסיקה שלי הוא גדול ויכול להיות שלפעמים שמתי את אותו שיר ב-2 תיקיות... אני רוצה לסדר את האוסף ע"י תוכנה שתבדוק אם נמצאים קבצי MP3 כפולים במחשב.... יש המלצה לתוכנה כזאת? תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה למצוא את כל הקבצים הכפולים שיש לי בין שני הארד דיסקים. איזה תוכנה מסוגלת לתת רשימה כזאת? (עדיף חינמנית אם היא באמת טובה)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אממ מה שאני רוצה בגוף הנושא כבר.. לא רוצה דרך ווינדוס רוצה משו פשוט וקל עם צלם עצמי ומקליט כמו שהיה לי ונמחק לי לא זוכר מזה היה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
לילה טוב לכולם יש לי מצלמה דיגיטלית של FUJIFILM דגם S304 ואין לי את התוכנה שלה להורדת תמונות מהמצלמה למחשב...
-
- 4 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה הקורייה DSC_100 יש לי אותה אבל של ווינדוס 98 בלבד מי שיוכל למצוא לי כזאת רק לווינדוס מילניום ומעלה לפחות זה ייהיה טוב אפילו השם יכול להיות שונה הדגם של המצלמה הוא KLH DCL-450 ממש דחוף מי שעוזר לי אני מעריך את זה...
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה למצלמת אינטרנט, שיהיה אפשר ליראות איתה עם מי אני מדבר וכ'ו...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן! אני שואל אם משהו מכיר תוכנה שמאפשרת לחבר מצלמת וידאו רגילה לחלוטין (כאלה שמצלמות על miniDV) ומתחברת במחשב ב-USB ומזרימה וידאו, לעשות בה שימוש כמצלמת אינטרנט לכל דבר וזה יעבוד במסנג'ר. אם משהו מכיר שם של תוכנה- אני אשמח לקבלה! תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה לא מסורבלת וחינמית
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
כזאת תוכנה נגד "גנבים ופורצים" כל פעם שהמצלמה תזהה תנועה היא תתחיל לצלם... להפוך את מצלמת האינטרנט לסוג של מצלמת אבטחה כזאת... תודה לעוזרים מראש נ"ב לא משנה אם זה חינמי או לא....
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה למצלמת מחשב שתעבוד ב"שקט" וללא ידעת הבן האדם שישב מול המחשב או יסתובב בחדר. שתקליט ללא הפסקה וללא סימנים שיעלו אליה. הכל כמובן מתוך רצון לעשות מן מצלמת אבטחה ולא שום דבר אחר שיעלה לכם בראש... תודה.
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שתשדר את הוידאו מהמצלמת רשת שלי לחשבון FTP שיש ברשותי . מה שאני מתכוון זה תוכנה שתיקח את התמונות שמצלמת מצלמת הרשת שברשותי ותשדר אותם דרך האינטרנט בכתובת של השרת FTP . אני מעוניין שהשידורים יהיו מוצפנים בשם מישתמש וסיסמא . האם יש תוכנה כזאת ? מערכת הפעלה שלי היא XP . תודה !
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
[table][tr][td] אם אפשר אז שיהיו בה אפשרויות רבות אבל זה פחות חשוב. וכמובן חשוב שיהיה איזה browser שאני יוכל לראות את האתר כמו שהוא ברשת ולא דף דף בקובץ נפרד תודה.[/td][/tr][/table]
-
- 2 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה של averTV. לכרטיס מתחבר ממיר,אנטנת רדיו,ומקלט אינפרא אדום. הכרטיס גם בא עם שלט אבל אני משתמש בשלט של HOT. כול מקרה התוכנה של averTV נותנת להשתמש בשלט רק לצרכי הטלויזיה[ הגברת ווליום בתוכנה, החלפת ערוץ, מסך מלא וכאלה.] אז אני רוצה להשתמש בשלט של HOT בתור עכבר. משהו מכיר תוכנה לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זוכר שפעם הייתי משחק משחקי רשת ב Gamespy וראיתי שעדיין יש אותה האם היא תוכנה פופלארית או שיש תוכנה אחרת שאתם ממליצים עליה ? אני פשוט מחפש תוכנה עם שרתים נורמליים וכמה שיותר אנשים .. חוץ מזה כרגע התקנתי אותה ו AVIRA (האנטיוירוס שלי) התריע לי על טרויין ב gamespy ..
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אינני יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל יש לי חשבון דואר בwalla.com תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני מפרסם את הבקשה בפורם המתאים אפרט קצת יותר על הבקשה שלי אני מחפש תוכנה ידידותית אשר בעזרת אני אוכל ליצור קובץ סרט, GIF פלאש לא משנה לי איזה סוג בעזרת קובצי סרטים אחרים ותמונות כמו ה MOVIE MAKER של מיקרוסופט רק עם יותר אפשרויות של אפקטים למשל להרכיב תמונה גדולה מכמה קטנות ומעבר רציף בין הסרטים לתמונות ולא מעבר חד אני צריך לבנות מצגת נחמדה ליום הולדת של ידידה ולעלות אותה ל YOUTUBE או ל FACEBOOK תודה מראש על העזרה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דברים פשוטים כאלה כמו מנגינות midi שיהיה כמו מקלדת גרפית שאני יכול להקליק עליה כדי להניח את התווים
-
- 10 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-