תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה איכותית ללכידת ודיאו(אני רוצה להקליט קטע ממשחק...) תודה מראש..
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש ברשותי כמה סרטי דיוידי של הופעות ואני רוצה להוציא מהם את הקובץ סאונד בלבד ולהפריד אותו מהסרט על מנת שאני יוכל לשמוע אותם בנגן MP3 שלי.... ולכך אני צריך לדעת אם זה אפשרי? ואם איזה תוכנה אני עושה את זה ? ואיך ???
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פסקול של סרט לדיסק אודיו רגיל ואני צריך תוכנה שתפריד לי את הפסקול של הסרט מהסרט! או תוכנה להמרה מ MP4 ל MP3 או WAV כדי שאני יוכל לצרוב את זה (יש לי את הפסקול בפורמט MP4)! תודה לעוזרים! ___________________________________________________________________ עריכה: הסתדרתי! אפשר לנעול\למחוק!
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום,מחפש תוכנה או שם של תוכנה טובה שמאפשרת לי ללכוד תמונה,כלומר שתהיה לי תמונה ריגלה מתוך סרט שצולם במצלמה דיגיטלית או מצלמת וידאו. מישהו יכול רק להמליץ לי על שמות של תוכנות כאלו שהן טובות?תודה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ללכוד תמונות בזו אחר זו ללא צורך להמתין ולהעלות מחדש את חלון ה"לכידה" של תוכנת הלכידה. כלומר שיהיה לי חלון שבו אראה את מה שרואים במצלמה ושיהיה לחצן שלחיצה עליו תשמור את התמונה אך שאני אוכל ללחוץ עליו ברצף בלי שיסגר החלון לכידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יוצא לי הרבה פעמים לתקן מחשבים של חברים על ידי פרמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה, אבל לחלקם אין את הדיסקים של הדרייברים של הלוח אם והכרטיס מסך, יש איזה שהיא תוכנה מדוייקת שאני יכול להתקין אחרי הפרמוט והיא תגיד לי במדיוק איזה דרייברים צריך להוריד?
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש תוכנה כמו של NVIDIA שנקראת SYSTEM TOOLS רק הבעיה היא שיש לי כרטיס 4890 של ATI. כבר הרבה זמן אני מחפש ולא מוצא תוכנה טובה שמודדת את טמפ' רכיבי המחשב . תודה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
^^^ ניסיתי גוגל, וניסיתי את האתר של MSI... מישהו יודע איפו איפשר למצוא? דגם הלוח בצד.
-
- 7 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא לי תוכנה למדידת טמפרטורה של המעבד או לפחות שם של התוכנה? שיצור איתי קשר shakedan@zahav.net.il
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחפש תוכנה כלשהי חוץ מ-CPU COOL אין לי שום דבר נגדה, אחלה תוכנה אבל אני רוצה להשוות נתונים. אז תודה מראש!!!!
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה קלה למדפסת משולבת שיש לי HP DESKJET F2280 אם אפשר להחליף את התוכנה המקורית בתוכנה אחרת
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שפעם השתמשתי בה שהשמיעה מוזיקה רגועה ושקטה לעבודה מול המחשב. אני לא יכול לפרט הרבה יותר מזה. למישהו יש רעיון?. תודה בכל מקרה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עם אופציה שיחזור/הסתרת החלון ע"י מקש קיצור ורצוי אחת חינמית
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמבצעת מחיקה יסודית של כל החומר הלא נחוץ במחשב. כזאת שגם עוברת מספר פעמים על השטחים שאמורים להיות ריקים ו"מנקה" גם אותם. פעם הייתה לי כזאת אבל אני לא זוכר את שמה. כשהייתי משתמש בה - גם אם הייתי בטוח שמחקתי את כל הזבל ועברתי עם יישום הניקוי של WINDOWS תמיד היא הייתה מצליחה למצוא עוד איזה 100-200 מגה מיותרים... אשמח אם תוכלי להמליץ לי על תוכנה מהסוג הזה. תודה מארש.
-
- 3 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מספר HD ישנים שאני רוצה למחוק טוטאלית ללא אפשרות שחזור מידע !!! מישהו יכול להמליץ על תוכנה רצינית שתעשה את העבודה באמת תודה
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי איזה תיקייה במחשב, שפשוט בלתי ניתנת למחיקה! (כבר ניסיתי לעשות ריסט...) יש מצב שיש איזו תוכנה שיכולה לעשות זאת בשבילי? תודה לעוזרים מראש
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה למציאת טוריאנים כי יש לי בעיות באינטרנט ואני מניח שהבעיה היא טורינים..קיצר מחפש המלצות... נ.ב היא לא חייבת להיות חינמית :
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
תמיד השתמשתי בתוכנה מצויינת כזאת שגם מצפינה תקשורת בין שני כתובות IP בהן מותקנת התוכנה והיא נקראת INVISIBLE SECRETS הנדירה. אני מחפש תוכנה שמוחק כונן קשיח או תיקיות. יש את האפשרות הזאת בתוכנה הנ"ל, אבל זה לא עובד לי טוב ומוחק חלקי קבצים ואת השם שלהם, משהו דפוק בזה. המידע שיימחק כולל את כל סוגי הקבצים. נועד בשביל למחוק לחלוטין דיסק קשיח לפני העברתו לאדם אחר. (אני יודע שתמיד אפשר לשחזר, אבל אני גם יודע שתקן ה DOD מאוד חזק וכותב אפסים על מיקום הקובץ שנמחק מואז רק מעבדה מקצועית תוכל לשחזר את זה פיזית ותידרש השקעה משמעותית בשביל לבצע את זה שלא תהיה כדאית למי שמקבל את הכונן הקשיח. אתגר חברים זאת INVISIBLE SECRETS:
-
- 39 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
לא תיקון שגיאות וכאלה...אלא פשוט מחיקתו. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני לא יכול להיכנס לאפשרויות באקספלורר ואני חייב למחוק את הcookies כי יש לי בעיות איתם. למישהו יש שם של תוכנה שעושה את זה בשבילי?
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמוחקת את כול הקוקיס\קבצים אחרונים שנפתחו וכו' לXP אני יודע שקיימות הרבה תוכנות כאלה, יש למישהו המלצה למשהו ספציפי? תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי תיקיה עם קבצי HD שאני לא מצליח למחוק בגלל שמות קבצים ארוכים מדי, אין לי אפשרות לערוך את השמות לקבצים לקצרים יותר מכיוון שלא מופיע לי בלחצן ימני "שנה שם" השאלה שלי אם יש תוכנה חזקה שבעזרתה יהיה אפשר למחוק את הקבצים, ניסיתי כבר הכל תודה לכל מי שיעזור.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני מחפש תוכנה שמסוגלת למחוק קבצים / כונן שלם לצמיתות עם סיכויים מינימליים לשיחזורם. לא משנה אם היא בתשלום או לא. תודה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתעזור לי למחוק ולהשיב את הקודקים של וינדוס למצבם התחילתי, כלמור למחוק את כל הקודקים שהותקנו מאז תחילת הוינדוס. מישהוא מכיר כזה דבר? תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-