עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by zam,

יש לי V3c ותוכנת העריכה שלו (על המחשב) החליטה לא לעבוד. אני רוצה להוריד קבצי מוזיקה למכשיר ואני צריך תוכנה טובה לזה. המטרה שלי היא לכווץ קבצי MP3 לגודל מינימאלי אבל סביר. יש למישהו המלצות?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. אני צריך תוכנה שיכולה להוריד את קצב ה- kbps בקבציי Mp3 על מנת שישקלו פחות בשביל הפלאפון מכירים תוכנה כזאת? תגיבו

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. Started by YogiBear,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה לכיווץ שירים(להוריד את הביט רייט). אני צריך את התוכנה בשביל שאני אוכל לשים יותר שירים על הפלאפון בגלל שאין לי אופציה להרחיב זיכרון ואני רק רוצה לשים כמה שיותר שירים בפלאפון ולהשמיע אותם ברמקול.(שגם הוא לא אייכותי ואני רק רוצה לשמוע פה ושם כמה שירים עם החבר'ה..) אני מודע לכך שכאשר מכווצים את הקובץ של השיר אז בעצם מורידים לו מהאייכות ומורידים לו מה-ביטרייט ובכך הקובץ נהפך לקל יותר. לאחר שניסיתי את dietMP3 היתבאסתי כי אחרי 15 שירים צריך להכניס קראק/ סיריאל או משהו, צריך לשלם על התוכנה. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי יצירת רשימה של שירים ואז ללחוץ על מקש של כיוון ואז לאחר זמן מסוימם אני אקבל את הקובץ מכווץ. רציתי לדעת האם קיים כזה ד…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by hck,

אין מה להוסיף על כותרת הת'רד. מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על תוכנה כזו?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  5. שלום, חרשתי על האינטרנט ומצאתי רק תוכנה אחת שקוראים לה "דיאט MP3" ,היא מעולה אבל לא מספיקה בשבילי,אני צריך תוכנה שתוריד ברמות את משקל הקובץ שמע שלי. לא חשובה האיכות,אני מחפש תוכנה שפשוט תוריד בהרבה את משקל השירים שלי. תודה רבה רבה מראש לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  6. Started by Moty_p,

שלום לכם... יש לי כמה כרטיסי טלוויזיה שקולטים שידורים של DVB-T דיגיטלים בעזרת אנטנה קטנה הכרטיסים מגיעים עם תוכנה שסורקת את התדרים והערוצים הקלטה וכל שאר הדברים אבל אף אחת מהתוכנות לא טובה, למעשה אחת מהן בכלל לא מוצאת את התדרים והערוצים הישראלים. השניה עובדת אך ורק אם אותו כרטיס ספציפי. מה שמשאיר אותי עם תוכנה אחת (Presto! PVR של כרטיס מחברת gigabyte) שעובדת עם כל כרטיס, אבל יש לה בעיה גדולה הבעיה היא שאחרי מספר שניות של צפייה בעזרת התוכנה יש דיליי ורואים את מה שקורה שניה באיחור וזה הורס את החווית הצפייה אז אני מחפש תוכנה טובה ורצוי גם חינמית שעובדת עם כל כרטיס שיש לה את כל האופציות כמו הקלטה סריקה של תדרים ותכנות וכו' בשביל הכרטיס שקניתי שעכשיו לא עושים שימוש בגלל מחסור …

• 0 תגובות
    • 963 צפיות
  7. פעם הייתה לי תוכנה טובה, רק אני לא זוכר את השם כל כך, UVCR , IVCR, לא יודע משהו בסגנון, היא מקליטה וגם אפשר לקבוע את ה-BITRATE ועוד כל מיני דברים, עם מישהו מכיר את השם, אשמח לקבל אותו תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  8. Started by Tomerb1,

יש ברשותי את הכרטיס WinTV-PVR-150 MCEוHauppauge . אחרי שעברתי חזרה לXP מויסטה השלט כבר לא פועל ובנוסף לכך אין לי תוכנה טובה לראות בה טלוויזיה. עד עכשיו השתמשתי בCHRISTV שמסתבר שעושה הרבה בעיות. אז למישהו יש תוכנה שדומה למדיה סנטר או כל תוכנה טובה אחרת שהוא יכול להביא לי את שמה אני אשמח. תודה

• 4 תגובות
    • 7k צפיות
  9. תזמון יומן צפיה אם אתם מכירים תוכנה בסיגנון .

10. Started by civic_ex,

זה הדגם באברסט BrookTree Bt360 MediaStream Controller Multimedia Video BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI מצאתי דרייבר והתקנתי אותו אני מחפש גם תוכנה שאוכל לראות את המצלמות

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  11. Started by AdamS,

שלום, שאלתי בפורום אודיו על איזה דרך להגדיר את המערכת שלי ואמרו לי שלא התקנתי את התוכנות הנלוות לדרייבר. הבנתי שאני צריך להתקין את התוכנה - Creative Volume Control - יש לי וויסטה, אבל בלי קשר לוויסטה ו-XP. לא מצאתי בשום אתר באינטרנט את התוכנה הזאתי להורדה, כלום!! יש מצב שמישהו עוזר לי? תודה רבה לכל העוזרים... *הדיון בפורום אודיו - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=260068.0

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  12. Started by nanu,

תוכנה להכנת כרטיסי ביקור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by J0n1,

אני מחפש תוכנה לכתיבת שברים פשוטים בתצורה של מס' מתחת למס', בשביל מורה ביסודי... אשמח לשמות תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by MacGyver,

מחפש תוגנה לכתיבת תווים אקורדים וכו'...... תודה מראש איתן

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. משהו פשוט.... איתן

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. מישהו מכיר תוכנה שאני יכול לבנות בה קטלוגים של בולים כלומר: תמונה לידה תיאור + שאני יוכל לקבץ כמה תמונות במקום אחד = סדרה וכו'...?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  17. Started by yonatanph,

האחיין שלי מתקשה בגיאומטריה ורוצה שאני יעזור לו. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לצייר (יד חופשית) כך שהוא יראה את מה שאני מצייר בזמן אמת.

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  18. Started by dj shay 30010,

שלום אני מחפש תוכמה טובה ללימוד אמגלית יש למישהו שם של תוכנה כזו שהוא ממליץ

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... אני מחפש תוכנה ללכידת וידאו מהמסך. חשוב לי שהיא תהיה פשוטה,חינמית,שהוידאו יהיה איכותי ושהקובץ שיווצר יוכל לפעול למשל באייפון שלי. אני רוצה לשלוח את זה לעצמי למייל ולפתוח את זה באייפון למשל(קובץ MOV). אם אין חיה כזו שמוציאה MOV אז אני כבר אמיר את הסרטון לבד.

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Fly video 2000. ניסיתי לעשות חיפוש בפורום אבל לא מצאתי משהו מתאים.. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  23. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...יש לי ויסטה...והMCE מציג את הוידאו באיחור של כמה שניות.... שרואים TV אז אין בעיה... אבל שאני רוצה לשחק בPS זה בעיה רצינית... יש איזה תוכנה שלא גורמת לאיחור בהצגת הוידאו... חשבתי אולי על מדיה פלייר אבל אני לא מוצא שם איזהו דבר שקשור ללכידה... וגם יש לי MV2P....הוא מציג את התמונה ממש מהר...ובלי איחורים...אבל את הסאונד הוא לא משמיע...(והוא לא מושתק)... בתודה רבה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  24. יש ברשותי התקן USB עם כניסת וידיאו וקול, אני מעוניין בהמלצה לתוכנה שאיתה אני אוכל להעביר את הקלטות וידיאו שברשותי לקובץ בגודל של כ-700 מ"ב, באיכות טובה, ומה אני אמור לעשות על מנת שאוכל לבצע את הפעולה הנ"ל. ברשותי יש מחשב חזק שמיועד לעבודות עריכת וידיאו ומערכת הפעלה חלונות ויסטה אולטימייט 64 ביט. אשמח להמלצה והסבר מהיר, יש לי ידע כללי בנושא ככה שלא חייב להכנס לעומק, רק להסביר בכללי כדי שאוכל לעשות זאת בעצמי.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.