תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך להכין עבודה לבית הספר... בעבודה בחרתי לעשות טריוויה. הכנתי את 12 השאלות שלי ועכשיו הגיע הזמן להדפסה. הבעיה שנוצרה היא איך להכניס שאלות באורכים שונים לתוך מסגרת של 9X4.5 כולל מסגרת קטנה שצריך להשאיר... השאלה בעיקרון היא איך אני עושה את זה ועם איזה תוכנה?? ניסיתי עם הוורד/פוורפוינט ולא ממש הצלחתי... אני לא ממש מבין בכל מיני תוכנות עריכה וגם לא ממש יש לי כאלה :s05: **אני צריך את זה עד ליום שישי(יום חמישי בלילה).** תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי דיסקט אתחול של התוכנה NORTON GHOST10 אבל היא לא מותקנת לי על המחשב. והבנתי גם שאפשר ליצור גיבוי- קובץ IMAGE ,גם בלי להתקין את התוכנה, אלא ישר מהBOOT. אז עשיתי BOOT מהדיסקט ונכנסתי ל- local>partition>to image. ככה צריך נכון? קיצר אחרי זה הוא נותן מסך ששואל איזה מחיצה אני רוצה לגבות, וסימנתי את מחיצה C (יש לי שתי מחיצות C ו-D ועל C מותקן הוינדוס). אבל אחרי זה כשהוא שואל איפה אני רוצה לשמור את קובץ הIMAGE, ואני צריך לשמור אותו על D מן הסתם - הוא לא מראה לי בכלל את כונן D. מישהו מכיר את התוכנה ואולי יודע מה הבעיה? ועוד שאלה: מה זה מחיצה שהיא Primary ומה זה Logical? פריימרי זה המחיצה שבה מותקן הוינדוס כאילו? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הקאזה שלי לא מתחבר אני חושב שניסיתי כמעט כל קאזה כולל את הכחול לבן ואת ה6.1.4 וכלום לא עבד לי אה וגם את הK++
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
אז מופיעה טבלה עם דברים שחיפשתי....אני רוצה למחוק אותם ניסיתי למחוק cookies וכמעט הכול ושום דבר לא עוזר מישהו יודע איך?
-
סתם משהוא נחמד שהכנתי... אם יש לכם הצעות מה להכין, תזרקו... התמונה הזאת , הרינדור שלה הרג לי את המחשב. אני עם מחשב ישן פנטיום 3 .... איזה 5-6 דקות רינדור ככה... הייתי חייב לשנות את המטיריאל...
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ה-BIOS לא מזהה את ה-HardDisk, בדקתי את החיבורים והכל נראה תקין, יש זיהוי של כונן ה-DVD בלבד מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי כמה ימים שחברים שלי שואלים אותי למה אני מקלל אותם בלי שום סיבה נוכחתי לגלות שפרצו לי שינו לי את הסיסמה של האי מייל(של hot mail) ושינו לי את הסיסמה של המסנג'ר! איך אני יכול להשיב לעצמי את החשבון? תודה רבה לכל המשיבים :-[ עריכה חבר שלי שינה לי את הסיסמה ולפי מה שהוא אומר אפשר לאפס סיסמה לכל אחד שעדיין לא איפס סיסמה פעם אחת ולא שם כתובת אי מייל חלופית
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
התקנתי אמיול במחשבי החדש אשר מותקן בו ווינדוס XP SP2 ולאחר כשעה עבודה נופל המחשב וכשעולה יש הודעת שגיאה של "ווינדוס שחזר המערכת לאחר שגיאה חמורה"! לפי דעתי יש קשר לרכיב חומרה כלשהו אך לא נראה לי סביר כי המחשב חדש ונקנה לפני כשבועיים.. אנא עזרה בבקשה חברה הנתונים שלי הם ככה: PENTIUM D 3.0 2*2MB ASUS P5ND2-SLI DELUXE 2*512 SAMSUNG DDRII 667 W.D 150 GB HEC 400W LG DVD-ROM מארז THERMAL-TAKE VIKING בעל שתי מאורררים 120 מ"מ קדימה/אחורה עם שליטה (מכוונים על 70%-כ2000RPM מתוך 3000 אפשריים). גוף קירור למעבד-THERMAL-TAKE BIG TYPOON 120 mm כרטיס מסך HIS ATI READON X700 ICEQ II המעבד פועל על 35 באיידילי ועד 42 במאמץ תחת כמה אפליקציות כרטיס המסך פועל ב 32 מעלות באיידיל ועד 44 במאמ…
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
הוינדוס הותקן בהצלחה על הארד דיסק חדש. אבל בהארד דיסק הישן (איפה שהיה מותקן הווינדוס הקודם) היו לי קבצים חשובים על שולחן העבודה עכשיו אני מנסה להכנס לתיקיה F:\Documents and Settings\Administrator אבל הוא לא נותן לי... איך אני מגיע לקבצים שהיו לי על השולחן עבודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך להגביל לתמונה את הצבעים ל 260,000 צבעים... איך אני עושה את זה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
אני פותח את האדובי פרימייר שלי וכל פעם שאני עורך משהו אז קובץ התמונה בסדר אבל האודיו תמיד הופך לOFFLINE בניגוד לאימג' שהם תמיד ONLINE.. מה אני אמור לעשות כדי לפתור את זה? תודה.זה חשוב מאוד.
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
סתם פרספקט נחמד... ברז חרב אש חרבות גלקסים פרצוף קובייה נו איך יצא? אוקיי עכשיו הבקשה... אם יש למישהוא אתרים, מדריכים, פלאגים.. הכל.. לתוכנה הזאת CINEMA 4. שיביא פה. כמה שיותר יותר טוב.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין דריבר לכרטיס קול שלי... sis 7012 הורדתי מהאתר של החברה את הדריבר ועכשיו שאנ מנסה להתקין אותו אז הוא מביא לי שגיאה באמצע ההתקנה.. זאת השגיאה מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי מה הבעיה פה? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים וחברי הצוות הנהדר ! אני שומר קבצים ומסמכים בתקיה גדולה המאוחסנת בכונן נפרד ,כונן E , אם אני מוריד נניח קובץ מסמך או כל שטות אני דואג לאחסן בתקיה x בכונן E . מאחר ואני עובד הרבה עם האינטרנט. לאחרונה ניסיתי לפתוח תקיה זו (גודלה 1.9 גיגה מלא) ואז הופיע הודעה : " EXPLORER.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר . אנו מתנצלים על אי נוחות." וכאשר סגרתי תהודעה התוכניות כולם נסגרו ולרגע לא רואים שום איקון על המסך מעין קריסה כאילו סגרתי מתוך אילוץ את התקיה .ולכן ביצעתי בדיקת מאוורים,סריקת וירוסים במצב בטוח עם נורטון 2005 (יש לי אקספי פרו sp2),סריקת ad-aware גם כן,שיחזור מערכת וקבלתי לא בוצעו שינויים לאחרונה,בדיקת כוננים c ו-e עם western digital ז"א diagnostics של יצרנית הכוננ…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
כשאני מנסה להתחבר לאיזה פורום הוא מראה לי את השגיאה הבאה http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/n/i/r/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200311281355077279/200603151647172704/2134wadsd32rfsfdad.jpg איך מפעילים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להדביק כתוביות ואז ליצרוב לדיסק! תודה.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, התקנתי את הדרייברים הכי עדכנים של ASUS ללוח ולכרטיס מסך ובדקתי את bf2 ו-age of the empire 3 ורואים מצויין ניסיתי להריץ the chronicle of riddick וקיבלתי הודעת שגיאה שקשורה ל-opengl, עשיתי חיפוש קצר באינטרנט ושם ממליצים להתקין דרייברים של nvidia רציתי לדעת אם כדאי להתקין את הדרייברים של nv, אם זה לא ידפוק אצלי דברים אחרים או שיותר נכון להישאר עם הדרייברים של הייצרן המקורי? תודה
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
eMule-Project נקי. זה קורה בכמה גירסאות אחרונות, לא משהו ספציפי אחרי כמה שעות עבודה וכמה "מזעורים" חוזרים, הוא מחליט למרוד ולהמזער רק לTaskBar ולא ל Systray, וכי למה?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא מידע שקל לקרוא על ווינדוס סרברים? תודה
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם למה משמש הכלי Slice Select Tool? (האות K בפוטושופ). תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם !! איזה גירסה של Windows XP תפיק את המירב מהמעבד Pentium D 920 (Dual-Core) ?? גירסה של 64 ביט? 64 ביט תהיה טובה למשחקים ולתוכנות? או שרק התוכנות והמשחקים המיועדים ל-64 ביט יפעלו בה?? או גירסה רגילה ..? תודה!
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עשיתי כל מיני שינויים במחשב עם תוכנות ניקוי שהתקנתי, הדלקתי את המחשב, ופתאום הפונטים של המחשב הרבה יותר מפוקסלים כאלה, כלומר יש לי מסך LCD, ופעם זה היה חלק, ועכשיו זה יותר מפוקסל. מה לעשות? :::עריכה::: פתרתי את הבעיה, זה היה בסוף התוכנה Widows Washer שעשתה את זה. מצטער שפתחתי נושא, אבל כבר פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-