תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
למשהו יש ניסיון עם תוכנות כגון http://www.retroarch.com או https://emulationstation.org/ איזה תוכנה עדיפה מביניהן ? מאיפה אפשר להשיג משחקים לאימולטורים אלו ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, פתחתי חשבון חדש במסנג'ר (windows live messanger) ואיני יודע איך לעשות חיפוש לאנשים אשמח אם תוכלו לעזור לי
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
זאת פעם שניה שאני מוריד מהאתר HP עידכון לביוס ואחרי כל התקנה כזאת כל הסרטונים באינטרנט,NANA MAKO הרדיו בTIOOLBAR וכו' לא עובדים לי. זה נקרא שם "WinFlash for HP Notebook System BIOS" איך אני מוחק אותו? שחזור מערכת אני כבר לא יכול לעשות.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 14:44:45, on 12/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C…
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
שלום. יש לי קובץ במחשב RAR, שוקל כ 6.2GB. הקובץ הוא משחק. איך אני יכול לפצל אותו כדי לצרוב אותו לשני דיסקים, ולאחר מכן לחבר אותו בלי פגיעה בקובץ ? תודה
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
יש אפשרות להסתיר/למחוק פונטים מהפוטושופ? ולמחוק מהווינדוס זה בעיה כי יש גופנים מוגנים ,אז אין איזה אופציה? מה אתם עושים איך אתם מסתדרים עם ריבוי הפונטים?
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
שבת שלום. יש לאחותי איזה פרוייקט קטן לעשות בעבודה. יש לה סרט שהיא צריכה לקחת ממנו קטעים נבחרים! הבנתי ש-Movie Maker יכול לעזור לי. נכון? עכשיו אני מנסה להעלות את הסרט לתוכנה והוא פשוט לא נפתח הוא רושם שגיאה כלשהיא ולא הבנתי בדיוק.. בבקשה תעזרו לי. שבת שלום וכל טוב
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתחפש ספריות ריקות (בלי קבצים בתוכן) ותמחוק אותן. אני לא רוצה שזה יעבור על כול ההרדיסק אלא רק על ספריות ספציפיות שאני אגדיר ואז התוכנה תחפש ספריות ריקות בתוך אלו שהגדרתי ותמחק אותן . תודה מראש. *יש איזה פלאגאין לTC שעושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
תקשיבו יכול להיות שאני הכי לא קשור בעולם אבל אני חייב ומחפש תוכנת פריצה לאייסי קיו..ונשבע לכם שזה לא במטרה לפרוץ לילדים פשוט שכחתי את הסיסמא שלי..אני חשבתי שפרצו לי..שיניתי ת'סיסמא ושכחתי אותה.. אפילו אם מישו יכול להביא לי תוכנה לשחזור קבצים..אבל שהיא לא בכסף כמו ה-Recover ואלה.. למרות שאני מוכן לעשות הכל בשביל להחזיר ת'סיסמא שלי.. אני לא יודע אם זה הפורום..אני גם לא יודע אם עברתי על איזה חוק בפורום פשוט אני במצב נואש אני לא יודע מה לעשות דרך אגב פירמטתי את המחשב..אז מה אני אמור לעשות? כי גם נראה לי שתוכנת שחזור סיסמאות לא כל כך תעזור כי זה אחרי פירמוט אז ככה אני חיפשתי במלא מלא אתרים תוכנות שיחזור תוכנות פריצה והכל או שעולה כסף או שזה חארטה אז בבקשה ממכם אנשים אני חייב ש…
-
- 1 תגובה
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס 7 במחשב אני נכנס למחשב שלי ולא מופיע לי כונן D ולא הצורב לא מופיע בכלל התמונה של שניהם אני מקווה שלא הלך לי החומר גם כשאני מכניס דיסק הוא לא קורא אותו כי לא מופיע לי הסמל של הצורב והכונן D במחשב שלי יש לי דיסק אחד של 500 גיגה ועוד אחד של 500 שמחולק לשלושה הדיסק של 500 גיגה השלם נעלם לי בבקשה אייך אני פותר תבעיה
-
- 1 תגובה
- 846 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי לאיזה פורום בדיוק לפנות אך החלטתי לפנות אליכם. אני מחפש המלצות לתוכנות של יצירת כתוביות שתומכות בעברית, ולא קשות להבנת הפעלתן. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הנ"ל כפי שהיתה בווינדוס 3.1
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם היא טובה יותר מהדפרג של WINDOWSXP ...... כי היא דיי מחשידה...לקח לה דקה וחצי ל הרדיסק :C מה שבדר"כ לוקח רבע שעה 20 דקות אפשר להסתמך עליה ? אגב איך ההגדרות אצלכם ? על מה ? "FRAGMENTED FILES ONLY" ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אני מעצב לוגו לאפליקציה לאייפון. עכשיו, אני די תקוע על הטקסט. בינתיים זה מה שעשיתי : רעיונות אחרים יתקבלו בברכה [=
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עד שנגמר הסרט... זה קורה אחרי התקנה מחדש שעשו לי ל-XP Pro 2002 SP 3 זה קורה בכל אתר שיש בו וידאו להצגה, כגון אתרי חדשות ו-Skype (אך לא ב-Youtube שעובד כרגיל) ובקבצי סרטים שאני מפעיל. הוא פותח אוטומטית על כל המסך ואי אפשר לעשות כלום (למעט לפעמים סגירת החלון עם alt+f4) עד סיום הוידאו. אם מנסים ללחוץ על המסך אז או שהוא לא עושה כלום או שהוא נתקע ויש לבצע Restart. היכן אפשר לראות מהי התוכנה הדיפולטית שהוא מפעיל עבור וידאו ולשנות אותה למשהו נורמלי כמו Windows Media Player? (זה ב-File Types? - אם כן אז איזה Extensions?) המון תודה כי לי אין כבר מושג, ערן
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום לכולם. דוד שלי פנה אלי במייל בקשר לבעיה מסויימת שיש לו במחשב, בעת הפעלתו. אני אישית לא מכיר את הבעיה ולכן אני מתייעץ איתכם, אולי לכם יש מושג. הוא טוען, שהוא מפעיל את המחשב בהעלת הווינדוס קופץ לו חלון שרשום למעלה rundll. ורשום בחלון : "שגיאה בטעינת c:/..../..../ucmtsaie.dll" הוא אומר שהוא נכנס ל MsConfig על מנת לחפש טעינת קובץ בשם הזה ולמנוע ממנוע לעלות בהפעלת הווינדוס. אך הוא לא מצא את השם הזה. הרצתי חיפוש בגוגל על הקובץ dll ולפי מה שהבנתי מהתוצאות מדובר בקובץ משולב עם spyware/adware. וממליצים לעשות סריקה נגד רוגלות עם תוכנה מיועדת. האם יש למישהו קצת יותר מושג מהוא הקובץ הזה? מישהו נתקל בבעיה כזו? תודה, רן.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
שלום רב, אני צריך תוכנת פוטושופ פשוטה (לא משהו רציני) לעריכת סרטים... בכבוד רב: Yosda-Boy
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
חברה תמליצו לי על תוכנה למצלמת אינטרנט שמקליטה את מי שיושב מול המחשב
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
יש מישהו שיודע איך מטפלים בווירוס Trojan.Bookmarker.e אודה לו מאד אם יוכל להנחות אותי.
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אני צריכה מכם עזרה למצוא נושא לפרויקט, רעיון בתחום של הפיתוח כמו פיתוח אפליקציות אתר אינטרנט אות סתם תוכנה מגניבה למחשב,עם שילוב של אלגוריתם כלשהו - ברמה (לא יותר מידי), לא משחקים כמו שחמט שש בש...מעדיפה משהו בAngular 2 , Javaתודה רבה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הסיפור הוא כזה ניסיתי לחזור לגרסה הישנה שלי של IE אך ההסרה לא הלכה טוב ולכן הציע לי לבחור לבטל את ההסרה. עשיתי ריסט וכשהמשב עלה נרשם שהוא לא מוצא את EXPLORER.EXE ושקובץ comctl32.dll ושיש להתקין מחדש את WINDOWS. יש רעיונות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך עזרה אני רוצה להגדיר תוכנה מסויימת שתידלק אחרי הפעלת המחשב חיפשתי בהגדרות התוכנה ולא מצאתי אולי אפשר להגדיר את התוכנה שתידלק דרך הווינדוס?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ במירק ונראה לי שההודעה הזו באדום היא אלי אבל אין לי מושג מה היא אומרת.
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-