עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by card,

שלום יש לי שאלה שאני תוהה לגביה כבר כמה זמן. אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 32bit, ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני חייב להוריד את התוכנה בגרסאת ה-32bit שלה, נכון? עכשיו מנגד, אם יש לי Windows כלשהו, שהוא 64bit ואני מוריד ומתקין תוכנה כלשהי, אז אני יכול להוריד את התוכנה גם בגרסאת ה-32bit שלה וגם בגרסאת ה-64bit? (כשכמובן עדיף את ה-64bit, אבל האם זה נכון שאפשר להתקין תוכנה בגרסאת 32bit על מערכת הפעלה 64bit וזה יעבוד תקין?) תודה

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  2. Started by NiMo1771,

היי, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתקין תוכנה מסויימת על מחשב אחד ולהריץ אותה על מחשב אחר, ושהעיבוד יתבצע על המחשב הראשון אבל העבודה תתבצע במחשב האחר. למשל לשחק במשחק כבד על מחשב חלש תוך כדי שהעיבוד מבוצע על מחשב חזק (אני לא צריך את זה למשהו כבד כמו משחק, זאת דוגמא) מישהו מכיר תוכנה שיכולה לעשות לאפשר דבר כזה?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  3. Started by pponi,

שלום! יש לי קבצי סאונד בפורמט M4A ואני ממיר אותם לקבצי MP3 יתכן שיתקבל עיוות זמן בגלל ההמרה? קרא לי שכאשר המרתי לקבצי WAV אז התקבל עיוות זמן ממש מורגש (שזה נשמע כאילו הקול ממש מונמך כמו הילוך איטי) , במקרה המדובר העייות לא מורגש בסאונד אבל מורגש כשעובדים איתו בתוכנות DAW כמו קיובייס. מבקש קצת מידע על התופעה, לאיזה פורמט מומלץ להמיר קבצי M4A כדי לעבוד איתם בקיובייס (שלא יהיה עיוות)? כיצד ניתן לתקן את העיוות? תודה

4. Started by saharbz,

היי, האם ישנה אפשרות לראות במחשב עם פופקורן ולשדר להוט פייבר בוקס? בתוכנה של פופקורן הוא נותן אופצית סטרימינג לפייבר בוקס אבל בטלויזיה לא קופץ הסרט... פתרון למישהו? תודה.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Rockstatement10,

איזו תוכנה אתם חושבים שיעילה יותר מבין השניים? לתחזוקת המחשב ולניקוי זבל בעקרון.

6. היי, יש ברשותי מייל של נטוויזן שכבר שנים אני משתמש בו באוטלווק בלי בעיה, ולאחרונה אנשים ששולחים לי מייל דרך הסמארטפון אני מקבל למיל שנמצא בטלפון ובמחשב אני לא רואה אותו. מה עלי לעשות כדי לפתור את זה ויחזור לכדמותו ואראה את כל המיילים הנשלחים לא משנה מאיפה? תודה מראש!

7. יש תוכנה שמראה סיסמאות שיש במחשב ? כמו WINDOWS OFFICE ANTIVIRUS וכו' ? במקום לחפש ברגסטרי

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. כמו שעושים crop לתמונה תודה ומקווה שהייתי ברור

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. חברי שלום לאחרונה רכשי את תוכנת האנטי ווירוס AVIRA PRO לאחר ההתקנה התחלתי לקבל בדברי הדוא"ל הודעות משובשים עם סימני שאלה וקוביות דהיינו גי'בריש בכניסה לשרת הדאר ההודעה נראת תקינה אלא רק שהיא מגיעה למחשב שלי בוצע השינוי איך אני מתקן התופע ה ראו דוגמא בקובץ הרצ"ב אשמח לסיוע

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  10. Started by iveco,

יש ל NOD32 חומת אש משלו ויש חומת אש ווינדוס שאני מתקין NOD32 הוא מבטל אוטומטית את ה FIREWALL של ה WINDOWS ומשאיר רק את שלו השאלה אם להישאר רק עם ה FIREWALL של ה NOD32 או עדיף להפעיל גם את החומת אש של הווינדוס ? או להשאיר רק את חומת האש של הווינדוס ולבטל את חומת האש של NOD32 ?

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  11. Started by srulikg,

תוכנה שתיצור גיבוי בקלות של מערכת ההפעלה וכל הדברים הנלווים לה. דרייברים וכו'.

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  12. Started by GALITT2000,

היי. אני מחפשת להתקין תוכנה שאני אבחר את הקבצים (גם מאות ג'יגה), והם ישוכפלו כמו שהם למחשב מרוחק. ככל שאוסיף קבצים בתיקיות יתווספו גם שם, ככל שאמחק מהתיקיות יימחקו גם משם. ניסיתי את CrashPlan, הבעיה היא שבמחשב המרוחק אין העתק של הקבצים אחד על אחד אלא קובץ גיבוי לשחזור. תודה.

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  13. Started by naki,

פתחתי חשבון לאחיין שלי, קניתי לו csgo. הוא טוען שכל פעם שהוא מעלה את steam עולה לו השגיאה הזאת... הוא עובר למצב אופליין, חוזר לאונליין וזה מסתדר, וחוזר חלילה. מה אפשר לעשות כדי שזה יסתדר? תודה

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  14. Started by gtx980sli,

מתי משחקים יוציאו תמיכה בdirectx 12 ? אני זוכר שבאחת הכתבות ציינו ששני מהנדסים עשו טרנספר למשחק (king of משהו) מ11 ל12 תוך שלוש שבועות בסרטון גם הראו שיהיה אפשר להוסיף יותר דמויות למשחק בזמן אמת . נראה לכם זה יגרום למשחקים כמו gta להגדיל את הצפיפות של האנשים וליצור סביבות יותר מפורטות בהרבה? ( ללא השפעה על הביצועים?) אמרו שיהיה אפשר לשלב כרטיסים ירוקים עם אדומים . למה לא מנסים את זה ? האם שיתוף זיכרון במערך מרובה כרטיסים עובד או שזה סתם שמועה? - - - תגובה אוחדה: - - - אישית לא אכפת לי מוינדואס 10 . רק הdirectx 12 חשוב לי . יהיה אפשר להתקין אותו על וינדואס 8.1 /7 ?

15. Started by HaJ-B,

שלום לכולם. היום בסיום הפרמוט שערכתי למחשב הפעלתי מוזיקה . שמתי לב למין האטה מסויימת בקול מדי פעם. די מהרה שמתי לב שההאטה מתרחשת כאשר אני נכנס לתיקיות או כשאני מבצע רענון בשולחן העבודה. התופעה לא הייתה קיימת לפני הפרמוט, והיא מופיעה כשהשירים מושמעים גם בווינאמפ וגם במדיה פלייר. לאחרונה הוספתי כרטיס הרחבה למערכת. האם יש סיכוי שהוא הגורם לבעיות? מקווה שאכן אמצא כאן פתרון , חגי.

16. Started by g1000000009,

תודה

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  17. ההתראה כרגע היא רק על חשבון אחד,על החשבון השני זה לא תופס. מדובר על אאוטלוק 2010 מול אקצינג 2010.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  18. Started by zoshi,

מחפש תוכנה שעוקבת אחרי קבצי EXE שמפעילים, ומדווחת בדיוק מה הם עושים במערכת...(איזה קבצים הEXE קורא, מה הוא כותב ברג'סטרי ואיפה ועוד כל מיני) חבר שלי רק זוכר שהוא התעסק איתה פעם אבל לא יותר מזה... רעיונות?

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  19. Started by Morphine,

שלום, נניח שיש לי קובץ וידאו באורך של 3 שעות ואני רוצה לחלק אותו ל20 קטעים של 9 דקות כל אחד, יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Knopix,

פתחתי אם אקסל יש תוכנה אחרת שיודעת לפתוח את הקבצים בצורה יותר מסודרת וקריאה? תודה

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  21. בשפה העברית? אני מצאתי רק של השפה באנגלית.

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.