עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אז כמו ששאלתי ברצוני להתחבר ממחשב מקומי שממוקם בבית למחשב אחר דרך תוכנה כלשהי כאשר ברקע של המחשב הרחוק ניתן יהיה לראות מעקב של מצלמות במעגל פנימי... סה"כ צריך גם תוכנה להתחברות מרחוק וגם תוכנה של ניהול מצלמות פנימיות ואם צריך כרטיס מסויים שיהיה אפשר להתחבר לכמה מצלמות... תודה מראש,

2. לפני איזה חודש הורדתי כמה קבצים בביטורנט, הייתי צריך להעביר את התוכנה לכונן אחר ולפני כמה ימים החזרתי לכונן שבו זה היה בהתחלה וכל הקבצים התחילו את ההורדה מחדש.(הקבצים נמצאים עדיין בתקייה בגודלם המקורי). מה לעשות?יש איזה דרך להוריד מאותו המקום שהפסקתי?

• 7 תגובות
    • 727 צפיות
  3. היי, אני רוצה להציג שני סרטים שונים במקביל, אני מחפש תוכנה קלה מבחינת CPU שתדע לפתוח שני סרטים במקביל הבעיה עם MEDIA PLAYER היא שאפשר לפתוח רק instance אחד שלה כל פעם ולכן אי אפשר לנגן שני סרטים מה שאני מחפש הוא פיתרון של תוכנה שיודעת לפתוח את עצמה פעמיים בו זמנית ובכל אחד מהחלונות אוכל לפתוח סרט אחר ולראות את שניהם מוקטנים על המסך. עדיפות לתוכנה חינמית כמובן , אם אין ברירה, אשלם... :-\ תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי 4 כוננין 250 שפוצל ל3 ועוד 250. אני סגרתי ghost שכך שישמרו לי כל הוכננים חוץ מ-C יענו system. שברגע שאני אפתח Ghost כל מה שבכוננים חוץ מsystemישמר וsystem ישוחזר ולמתי שסגרתי גיבוי. אני עושה ריסט מכניס את הדיסקט ghost והדוס טוען, ואז נפתח לי הדף הראשי של ghost בדוס אבל בלי אפשרויות בלי כלום. מה אני צריך לעשות?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  5. Started by moshiko200,

האם מישהו מכיר תוכנה טיימר, שמדליקה ת'מחשב בזמן שנקבע לה ומפעילה ת-WINAMP או כל נגן אחר, אוטומטית??

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  6. עקבתי אחרי ההוראות... הגעתי לשלב שמתחתי SPLINE מסביב לחצי פיון, ואז אני אמור להפעיל FILLET על קודקוד מסויים, בכדי לעגל אותו. אני לא מצליח לעשות את זה... בחרתי מהתפריט MODIFY מהרשימה את Fillet/Chamfer - ואח"כ ניסיתי לגרור את הקודקוד - ושום דבר. מה שמשפיע זה הכלי שבחרתי באותו זמן (למשל, להזיז את הקודקוד או לסמן שטח לבחירה). מה פיספסתי?

• 4 תגובות
    • 554 צפיות
  7. אחותי משגעת אותי כי היא רוצה שאני ישיג לה איזה תוכנת תירגום מאנגלית לעיברית בשביל הלימודים שלה , אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד תודה לכול העוזרים!!!!!!.....

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by rk666,

אני צריך ליצור לפרוייקט שש-בש לוח משחק ולא יודע ממש איך, מישהו מוכן לעזור לי עם פוטושופ בקשר לזה? חיפשתי באינטרנט מין לוח כזה מוכן, TEMPLATE כזה, אבל לא ממש עזר לי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אני משתמש בנרו מה זה אומר? אם אני משאיר את ה- וי שזה מסיים לצרוב זה כאילו צורב שוב. מה התהליך הזה עושה? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.benchmarkhq.ru/english.html תהנו

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. Started by shtrodel,

בכותרת. למספרה גדולה ורצינית, צריך תוכנה לתסרוקות נשים\גברים. ומה צריך חוץ (ממחשב כמובן) איך בעצם זה עובד מצלמים תמונה או שזה ע"י מצלמת רשת ב-"LIVE"? אם מישהו מכיר.. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by revach,

התקנתי תוכנה למצלמת logitech דגם quickCam Orbit ,גירסא 8,3,0 זו גירסא שמתאימה גם ל- pro 4000 , הכל עובד תקין, הבעיה היא שבמחשב יש משתמשים עם חשבון מוגבל וכאשר הם נכנסים למחשב מיד מופיע תפריט קטן שמודיע שאין גישה, כמו כן המצלמה חסומה מחשבון מוגבל, אפשר להפעיל את המצלמה רק מחשבון מנהל, מה עושים, איך משחררים את זה? יעקב

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  13. יש לי סורק שרשום עליו scanmagic 1200 ub plus לא רשום עליו מאיזו חברה הוא אבל הורדתי דרייברים של חברת mustek http://www.mustek.com/supportdrivers.aspx?model=1200%20UB%20Plus&category=Scanner&series=USB%20Port לא יודע אם צדקתי שהורדתי מהחברה הזו בכל מקרה קיבלתי הודעת שגיאה בהתקנה (והודעת שגיאה אחרת בהסרה) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  14. עשיתי יצוא באקספרס וקיבלתי קובץ אקסל עם סיומת csv כשאני מנסה ליבא את הקובץ לoutlook 2003 אני מקבל הודעת טעות ופשוט אי אפשר לבצע את הפעולה. הoutlook 2003 נמצא על מחשב אחר מהאקספרסס אם זה משנה משהו. בקיצור מה הדרך הכי פשוטה להעביר את הכתובות ?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by oren13,

למה אף פעם המונה לא פועל אני בכלל לא רואה את המונה כניסות למה אני לא רואה אותו יש לי אופיס 2003 תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  16. שלא יהיה ההורדה של הברירת מחדל. אני מעדיף בברירת מחדל להוריד על ידי האקספלורר flashget 1.60a ואיך מגדירים לו שבתום ההורדה האחרונה הוא ייסגר מבלי להודיע לי על כך

• 4 תגובות
    • 875 צפיות
  17. כאן בסטיקי יש אתרי דרייברים ואני מצטט: 3) אתר עם דרייברים כללים: Drivers-Guide *לא צריך להירשם , סיסמא: all שם משתמש: drivers השם משתמש והסיסמה לא תקפים. אפשר לעדכנם??

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  18. סבבה, החלטתי לעשות מעשה. מלא זמן אני רוצה שתיהייה רשימה של תוכנות לעריכה גראפית. שתיהייה בראש פורום הגראפיקה במצבSTICKY. אז אם מנהל הפורום רואה את זה, אולי הוא יכול לSTICK HTIS בקשה?... חוקי התרד : 1) נא לצרף לכל תוכנה לינק לאתר בית + רישיון (חופשי, שיתופי) 2) בקשה בלי להספים, אנחנו רוצים תרד נקי... 3) אני אוסיף את כל התוכנות שירשמו לשדף הראשי, כך שלא יהיה צריך לדפדף כל פעם לדף האחרון... תוכנות : wings 3d : תוכנה מעולה לעריכת תלת מימד. מ-ע-ו-ל-ה. : www.wings3d.com : חינם. - 3d Canvas : תוכנה מעולה לאנימציה תלת מימדית : http://www.amabilis.com/downloads.htm : חינם. - The Gimp : תוכנה לציור דו מימדי. פרויקט לינוקס פתוח. אחלה תוכנה : http://www.gimp.org/ : חינם - Zbrush 2 : …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. היי אני רוצה להוריד מהשיר דקה מהסוף איך אני עושה את זה בלי לפגוע באיכות ומהר ובחינם תודה

• 7 תגובות
    • 736 צפיות
  20. אני מסמן עברית וזה נשאר על אנגלית... מה לעשות? מצטער שכתבתי פה, טעות שלי, תעבירו בבקשה.

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  21. בקשה של נובים, אבל פוטושופ הפסיקה לעבוד אצלי משום מה, ואני לא מצליח לעשות את חיתוך התמונה בצייר :-X. אז אם אפשר, תחתכו בבקשה את התמונה שמסומנת, שתהיה לבד בדף ולא עם שאר הציורים שלידה . תסבירו לי גם בבקשה איך אני עושה את החיתוך (עם הצייר או פוטושופ שאתקן אותה), כי יש לי עוד כמה תמונות ולא רוצה לחזור לפורום בשביל זה כל פעם.

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by itamardabush,

מישהו יכול להביא קישור לקאזה הכי טובה ובלי ספאמים בבקשה!!!! תודה לכולם!!!

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  23. תביא הצעות לשיפור... הנה הסיום:

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. ניסיתי עכשיו להתחבר לאיסיקיו עם הסיסמא שלי, ופתאום אני לא מצליח, כאילו מישהו שינה לי את הסיסמא. אולי יש איזו בעיה בשרתים של החברה עכשיו בDATABASE שלהם? מישהו נתקל במשהו דומה בשעות האחרונות? תודה.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  25. אין לי כרגע דיסק DVD כדי לבדוק אבל האם אוכל לצפות ב-DVD עם חבילת המקודדים הנ"ל(כבר התקני אותה)? אם לא - מה עוד להתקין? חלק ב': יש לי סירטון SVCD. ו- BSPLAYER לא מראה לי אותו ו-VLC אמנם מנגן אך ללא סאונד וללא מראה, זה רץ עם מסך מרוח בצבעים.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים