עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yoram111,

במחשב עם מערכת הפעלה WIN 7 64 אני מנסה להתקין תוכנת הצגת סרטי וידאו VLC. הורדתי את מאתר VIDEO LANvlc-2.2.4-win64.exe וניסיתי להתקין. קיבלתי את ההודעה הבאה: ניסיתי להוריד שוב מאתר אחר, אותה התוצאה. ניסיתי להוריד vlc-2.2.4-win32.exe ולהתקין, אותה ההודעת שגיאה. יש לי תחושה שהבעיה היא במערכת ההפעלה ו/או בתוכנת ההתקנה. מה עושים כדי להתגבר על הבעיה ולהתקין VLC?

2. Started by ZXY1,

לאופיס של מיקרוספוט הייתה תוכנה לעריכת תמונות מובנת באופיס Picture Manager או OIS.EXE כול פעם שהייתי דורך על תמונה לחץ על הכפתור הנגדי בעכבר הייתה נפתחת רשימה - ערוך באמצאות - Picture Manager של אופיס בגירסאות 2003 / 2007 / 2010 בגירסה 2013 זה לא עולה לי מה הסיבה? תודה

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  3. פתאום ללא סיבה הגיונית כל הסרטים שאני מפעיל ולא משנה באיזה תוכנת צפיה אני משתמש bsplayer , media player וכו' פועלים אך בגוון לבן ניסיתי. להסיר את כל הcodec ואז להתקין שוב וגם ניסיתי להתקין אחרים ודבר לא עזר, אני די מבין בענין של הcodec ולפי הבנתי הבעיה לא שם ניסיתי גם להסיר את תוכנות הצפיה ולהתקין מחדש אך גם זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  4. כלומר שתאפשר בנפרד לעשות SYNC לאודיו (אם הצליל לא מסונכרן עם התמונה) ולכתוביות (אם הכתוביות לא מסונכרנות עם האודיו). אני מכיר תוכנות שעושות את הראשון או השני, אבל לא תוכנה שיודעת לעשות גם וגם.

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  5. Started by miki03,

יש לי בעיה כול פעם שאני מתקין את התוכנה היא לא פועלת כול פעם זה לא נותן לי להפעיל אותה זה נותן לי רק את האפשרות של REGISTER אבל מתי שאני לוחץ על זה זה עושה לי בעיה ב-SCRIPT והא לא נותן לי להמשיך אם מישהו יכול לעזור לי אני ישמח

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by ashkenazone,

יש דרך לבטל את ההקצאת מקום של אזוראוס?! זה כ"כ מעצבן שהוא לוקח לך את כל המקום של הקובץ לפני שהוא יורד... אם יש.. פליז תגידו לי...

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  7. כיצד לדחוס סרט וידאו בצורה מקסימלית ובכל זאת לשמור על איכות סבירה. בואו נגיד 85% מהאיכות המקורית. באיזה מקודד לבחור? מה לעשות? תודה מראש !

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by esman,

אני צריך דרייבר לבקר מסך (תואם VGA) לוח אם: AWRDACPI של GIGABYTE אני חושב Windows Xp

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  9. רואים בכל מיני תכניות שהם מגדילים תמונות ומשפרים איכות ממצלמות אבטחה. אפשר לעשות את זה גם בבית או שזה חייב להיות מומחה למחשבים?

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  10. Started by BigDragoon,

משהו יודע אם ואיך אפשר לשנות את הסנכרון של התרגום? (בזמן ניגון הוידאו)

• 6 תגובות
    • 4.5k צפיות
  11. שלום, למדתי ליצור כותרות משנה לסרטון וידאו ב "פרמייר פרו". יש לי צורך בכותרת משנה ארוכה שאי אפשר להכניס לפריים אלא אם כן מקטינים לאותיות מקרוסקופיות. האם אפשר לפצל כותרת כזו ל 2 שורות? תודה

• 0 תגובות
    • 920 צפיות
  12. Started by hagayben,

קניתי מחשב נייד מדגם Hasee MJ122 והוא בא עם דיסק של הכרטיס רשת הבעיה היא שאין לי כונן דיסקים ... חיפשתי ולא מצאתי הורדה של הדרייבירים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני כבר כמה ימים בלי אינטרנט בבית שלי וזה מחרפן תודה מראש חגי.

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by dudu26,

CPU 1 - check Vcore settings כנ"ל לגבי CPU2. למה הכוונה? תודה!

• 9 תגובות
    • 604 צפיות
  14. Started by Kukishin,

• 0 תגובות
    • 591 צפיות
  15. Started by lior0,

אני רוצה לחלק את הארד דיסק לשני כוננים - נגיד C, D. בכדי שבאחד תהיה מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט ובשני שיהיה כגיבוי. יש איזשהי תוכנה שאני אוכל להעזר בה? תודה.

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  16. Started by cpus,

יש לי סרט AVI וכתוביות אליו. כשאני משתמש בתוכנה הזו, גירסה 0.25, אני מקבל הודעה: "no video stream in input AVI" helppppppppppppppppppp תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם חבר שלי מפקסס לי מאתרי FTP דיי מהירים של 100MBIT ל"סרבר" שפתחתי בעזרת התוכנה SERV-U , תמיד המהירות פקסוס היתה גבוהה בהתאם לחבילת אינטרנט שברשותי רק שלאחרונה נתקלתי בתופעה מוזרה שהפקסוס לא עובר את ה1KB. עכשיו נשאלות השאלות הבאות : 1. מה יכול לגרום לתופעה הזו ? בעיה אצלי ? בעיה באתרים שמהם מפקססים ? בעיה בתוכנה ? אם מישהו נתקל בבעיה דומה אודה לתשובתו. תודה.

18. Started by NJorl,

צריך תכנת ftp חשוב לי כזאת שמסוגלת להמשיך הורדה של קובץ גדול גם אחרי התנתקויות

19. תרגום התפריט והפונטים לעיברית לא משנה זאת. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by ross,

יש לי server 2008 R2 ב - virtual box של oracle וכשאני מפעיל את XP mode השרת נתקע. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by _BooM_,

צליל ספציפי, כשלוחצים על קישור נשמע מין "קליק". כיצד ניתן לבטלו?

• 2 תגובות
    • 449 צפיות
  22. על שרת קבצים ישראלי ומהיר ! http://www.download.co.il/download.php?file=378562a8c54cfff1790f4d81f9a70cd0 אני בעצמי משתמש בדרייבר הזה למחשב מודינג בשביל לראות בטלויזיה ובדוק זה עובד יפה.

• 0 תגובות
    • 554 צפיות
  23. Started by gigi,

שלום רב התקנתי במחשב את התוכנה פורמט פקטורי כדי שאני אוכל לצפות בקבצים שאני מוריד מהמצלמת וידאו שלי ויש לי גם קבצי flac כדי שאני אוכל להפעיל במדיה פלייר הורדתי את התוכנה לאחר שקראתי שהיא התוכנה הכי טובה שיש היום אבל יש בעיה שבכל פעם שאני מנסה להמיר קובץ אז זה רושם לי המרה נכשלה בצבע אדום כל קובץ לא משנה באיזה סיומת.. מישהו יודע מה הפתרון או שימליץ על תוכנה אחרת שתעשה את העבודה? (עשיתי חיופש בפורומים לפני שאני פותח אשכול חדש בנושא,ולא מצאתי תגובה שתוכל לעזור לי) תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  24. Started by Oranili,

מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  25. מישהו מחול צאיך לשלוח לי קובץ של 500 מגה, ניסינו דרך המסנגר, אבל כמובן זה לא הלך וזה מאוד איטי רציתי לדעת אם מישהו מכיר תוכנה טובה ואמינה יותר? תודה

• 31 תגובות
    • 4.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.