תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה זה יכול להיות??
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה בימיול,הוא רושם לי כזה דבר: Failed to save creditfile - A sharing violation occurred while accessing D:\emule\config\clients.met.SUQWTv2.met. מה זה אומר, ואם זה קשור למהירות?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי איזה Truck שאני שומע באיזה משחק אחד אבל אין לי את שם המנגינה או משהו אחר, חיפשתי במשחק ובקבצים שלו ולא מצאתי, לכן אני רוצה להקליט את זה, מישהו מכיר תוכנה טובה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום! אני חדש באתר ויש לי בעיה- התקנתי אתמול ויסטה, ויש לי את המערכת רמקולים של קריאייטיב INSPIRE T6060, הלוח אם שלי הוא MSI NEO P965, אני בא להתקין את הדרייבר של הכרטיס קול שמובנה על הלוח, וזה כותב לי שהדרייבר לא תומך בווינדוס ויסטה, ואני חייב את הדרייבר הזה כי רק דרכו אני יכול לשנות את ההגדרות של הרמקולים שישמעו מכולם, יש לי מערכת 5.1 ועכשיו שומעים רק מ2 רמקולים. אולי גם דרייבר של הרמקולים יוכל לעזור כי כנראה גם דרכו אני אוכל להגדיר את השמיעה ברמקוילם. מה שאני בעצם מבקש זה דרייבר לכרטיס קול או לרמקוילם שלי, או הדרכה איך להפעיל את כל הרמקולים. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חבר'ה אני משתגע, אני מנסה לחפש שירים בעברית באימיול new logic 1.1 ואני לא מצליח ניסיתי אימיולים אחרים כמו Xtreme והאימיול הרשמי ושום דבר לא עובד. יש לי ויסטה אולטימייט. יש הצעות ? פאט'צים..?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה להתקין VISTA מבלי לפרמט, אז חשבתי אם אני יכול לקחת את כונן C שהוא 100GB ולחלק אותו לשתים כך שבחלק אחד ישאר ה XP והחלק החדש יהיה ריק ובוא אני אוכל להתקין את VISTA ? אפשר לעשות את זה ?
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי איך אני מפסיק את זה שמידי כמה דקות יש refresh של הדף למשל אני גולש בפורום של ynet וכל כמה דקות firefox עושה רענון ואז אני שוב צריך לפתוח את השורה שהייתי בה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני צריך את הפלאגין Basic_Text כי ערכתי קובץ בAE שמתי טקסט ואז החזרתי לPREMIERE והוא רשם לי שגיאה של הפלאגין הזה את תגידו לי עצלן אני חיפשתי את זה.. לא מצאתי מצאתי רק עוד אנשים מתלוממים על הERROR הזה ניסיתי להעתיק את הPLUGIN מהAE ועדיין הוא רשם לי את זה מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מה שרשום בכותרת. רק להוסיף שהתוכנה צריכה גם לחתוך קטע וידאו מסוים, כי אין לי וידאו שהוא בול באורך של האודיו.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כאשר אני מבצע הקלטה עם התוכנה היא מכניסה לי להקלטה כל פרק זמן מסויים ( דקה וחמש שניות) רעש. נסיתי להוריד גירסה אחרת של התוכנה אבל הבעייה נשארה. האם מישהו מכיר את הבעייה הזו? וכיצד פותרים אותה?[br]פורסם בתאריך: 11.10.2008 בשעה 18:07:13 הכוונה היתה כמובן לתוכנת Total Recorder
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם.! יש לי קובץ בלוח הבקרה שאני רוצה למחוק אותו משמה איך אני עושה את זה ניסתי גם למוחק מ"הוספה או הסרה של תכניות" ולא מצאתי שמה את הקובץ יש אפשרות אחרת..?? תודה לעוזרים.!
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ברשותי מספר סרטים XVID וסרטי HD . אני רוצה לצרוב אותם עם תרגום לילדים. מה עלי לעשות ? האם יש הבדל בצריבה בין שני סוגי הסרטים? תודה מראש לכל המגיבים
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
כשאני מפעיל סרט/סדרה במדיה פלייר אני רואה אותו נורא בהיר וכשאני מפעיל את אותו הקובץ ב- BSplayer הסרט מוקרן ללא שום בעיות ובצבע רגיל ראיתי שיש לי את אותה בעיה גם בתוכנת VLC וגם ב- METACAFE ההגדרות צבעים נמצאים על ברירת המחדל שלהם וגם ניסית לחזור ממדיה פלייר 11 ל-10 ולא השתנה כלום
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
הכתובת לא משנה כרגע, אתר ישראלי, פורום עופר ניסים אם אתם מכירים. רק אצלי הוא לא עובד, כל שאר הדברים עובדים. יש לכם מושג למה זה קורה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
את שתיהם יש לי... הרככבתי והורדתי את התוכנה TVTOOL בהמלצת דוד שלי הטמבל.. הפעלתי איתה את המסך בטלוויזיה.. פעל קצת שחור אבל הסקתי שזה בגלל שהטלוויזיה לא מתאימה למרות שרציתי להבהיר קצת ולא הצלחתי.. בכל מקרה אחרי זה ניסיתי לעשות שיפעל על שתי מסכים בטלויזיה סרטים במחשב יהיה אפשר לעבוד..... לא הצלחתי לבצע את זה ובמקום זה קרה מצב שאני רואה הכל שחור לבן בטלוויזיה.. לא משנה שאני עדיין לא מצליח להפעיל על שתי המסכים (יכול להיות שהכרטיס הדפוק שלי לא תומך בזה?) בקיצור... עזרה חבר'ס ... ממש דחוף לי לסופשבוע. חשבתי לרשום את זה פה בגלל שלא מצאתי פורום אחר שעוסק במולטימדיה.. אם זה לא מתאים תעבירו לפורום המתאים אבל בבקשה להודיע לי לאיזה פורום זה עבר...
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מבקש המלצה על תוכנה חינמית לשיחזור קבצי mp3 שנימחקו לי בטעות מהמחשב. (היו על מחיצה D בדיסק הקשיח) תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במסנגר - הרבה פעמים באמצע שיחות ומה לא , המסנגר מתנתק לכמה שניות ואז חוזר . זה קורה בערך כל חמש דקות ממש...וזה ממש מטריף אותי ! מה אפשר לעשות ? יש לציין שהבעיה לא קיימת באיסיקיו או כל תוכנת צאטים אחרת . אני אשמח לפיתרון !! תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני היחיד שהאינטרנט שלו לא יכול לטעון סרטים ביוטיוב ברצף או להוריד איזה משהו בלי שתהיה שגיאה באמצע, לפעמים אני מוצא את עצמי לוחץ שש פעמים ENTER כדי שהאינטרנט ייכנס לאתר כלשהו... אני חושב שאולי יש לי איזה תוכנה שמפריעה אחרת זה לא הגיוני, בבקשה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
פשוט לא יאומן איזה אתר איטי ביותר,אני מנסה להוריד דרייוורים משם וההורדה כל הזמן נתקעת באמצע נשאר לי רק הכרטיס קול והכרטיס מסך ואני לא מצליח להוריד,ניסתי עם פלאשגט ועוד תוכנות דומות ואני לא מצליח להוריד אולי מישהו מכיר את האתר ובמקרה יש לו איזה שיטה להוריד משם? בעקרון אני צריך דרייוורים מפה http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5200.html תודה רבה רבה למי שיעזור לי
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי יש בעיה שביקש את עזרתי, ועכשיו אני מבקש את עזרתכם. יש לו 2 מחשבים שמחוברים עם ראוטר לאינטרנט. אתמול אחד משני המחשבים לא העלה אף אתר אינטרנט עם האינטרנט אקספלורר, אבל ה-icq מתחבר בלי בעיה, אבל ה-skype לא מצליח להחבר. במחשב השני הכל בסדר. ניסינו לחבר את הכבל של המחשב שלא עובד למחשב שעבד והוא המשיך לעבוד. ניסינו לעדכן דרייבר של הכרטיס רשת, ללא הצלחה. בנוסף ניסיתי לעשות ping לאתר (ניסיתי למשל ל-walla) והוא רשם שהצליח להתחבר. ניסיתי גם לסגור את ה-firewall והאנטי וירוס - לא עזר. עדכון: ה-firefox עובד ואין שום בעיה. מצד שני האנטי וירוס (zone alarm security suite) לא מתעדכן. מדובר במחשב עם Windows XP ואינטרנט אקספלורר 6. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? בתודה מראש,…
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
מסיבה מסויימת כל השמות רשומים לי לפתע בסינית מקום שיהיו באנגלית בתוכנה GOOGLE EARTH שיחקתי עם הפונטים והכי טוב שהגעתי זה לריבועים במקום. שיניתי שפות שינית אפילו SCRIPT של שפה, ובנוסף אפילו שזה לא קשור אפילו את הרינדור. שום דבר לא עוזר ואני משתגע. זה קרה פתאום לפני איזה שבועיים ומאז רק סינית... תמונה: למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, אין לי את ה MENU BAR יותר (למרות שהוא מסומן כדלוק), לא סתם ככה ולא כשאני לוחץ על ALT.
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-