עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, האם מישהו נתקל בתוכנה שיכולה לגבות את כל הגדרות הרשת ושיתופי הקבצים כולל משתמשים, סיסמאות והכל בווינדוס XP? על מנת לעשות את החיים יותר קלים אחרי הפירמוט כשיש הרבה משתמשים להגדיר וכו אני חיפשתי קצת ולא ממש מצאתי משהו בסגנון.. תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. Started by The Dom,

הגרסה מעודכנת והכול, אבל כשבאתי להיכנס לראשונה עם משתמש חדש אני רואה שהכול מחורבש ואני לא יכול לשנות את השם- עזרה :'( [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. Started by yotamk,

סליחה על הבורות: בהמשך לשאלה הקודמת שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267852.0, אגב, אשמח לעוד תגובות...) מה זה ה driver של ה chipset? כמו למשל בקישור הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=3110 איך אני יודע איזה driver יש לי עכשיו והאם הוא המעודכן ביותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by arsenic,

שלום מישהו יודע עם איזה תוכנה אני יכול לצרוב סרט עם הכתוביות שלו *.sub תודה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  5. Started by warezon,

אני מנסה להכין דיסק xp דרך תוכנת nlite ואני נתקל בבעיה בהוספת תוכנת כי אחרי הוספת קבצי ההתקנה הוכנה בעצם מנסה להתקין את התוכנות וזה יותר לי בעיה כי כבר הן מותקנות ליעל המחשב.....בבקשה שמישהו יעזור אני צריך פיתרון בהקדם...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by iatia,

הורדתי את הפוטו שופ 7 והמחשב לא מזהה את הקובץ ההתקנה , הוא לא יודע איך לפתוח אותו , מה אני יכו לעשות.. ??? ??? ??? :'( :'(

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. Started by DoR TnT,

המחשב מסרב להתקין את האופיס הוא מפסיק באמצע בכל פעם בטענה שחסרים קבצים שלא מאפשרים את תהליך ההתקנה. ניסיתי 3 גירסאות שונות גם כאלה שעובדות בויסטה. יש דרך להפוך את הוינדוס לSP2 או איזה פאץ' שיעזור בהתקנה? תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. זה התחיל אתמול שהמחשב לא פותח חלק מהחולונות של internet explorer. המחשב לא נותן לבצע עדכון לתוכנה registry booster/ אני אשמח לקבל עזרה בהקדם האפשרי, לצערי זה נופל לי בתקופת מבחנים סוף סימסטר ואני חייב את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  9. Started by neeto,

הסתכלתי בסטיקי והורדתי את המקודד של K-LITE, אבל זה עדיין לא מקרין לי חלק מהסרטים (לפחות לא בBS PLAYER). יש לציין שבעיקר וידאו ולא אודיו. מה אני צריכה לעשות מכאן? שאלה נוספת - איזה מקודד יש לצפיה בסרטים שהסיומת שלהם היא MKV?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by y_a_n_i_k,

ובכלל הרבה תוכנות כמו מסנ'ר בעברית, איך אני גום להם להיות באנלית?? לפני הפירמוט הכל היה באנגלית, מאותם הקבצים.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  11. בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by No_Man,

קיבלתי הרבה הודעה כאלה: Look, a new office killer game. Go download and join the rest of us! My nick there is Miril! http://iq.quijindeshkinma*s.com/programs/lkncs/eco/msdfg.zip (בלי ה-*) לא פתחתי אבל אני מאמין שזה ויורס נוסף (אולי כמו השאר ואולי גרוע יותר) שכנראה גם הוא מפיץ את עצמו ברשימה שלך . . . רק לא כ"כ הבנתי מה נכנס באנשים שהם מפיצים כ"כ הרבה וירוסים |: מישהו פה פתח אותו ? מה ההשפעה ?

13. אני כבר מחפש הרבה זמן תוכנה כזאת אז בבקשה עם תוכלו לעזור לי תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by guyby,

שלום, שאלה קצת מוזרה ששאלו אותי. כשפותחים את וורד 2007 יש את הערכת סגנון שלו שהיא בצבע תכלת. האם יש אפשרות לשנות את הצבע הזה? הכוונה לכל מה שנמצא מסביב לדף הכתיבה. תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. רבותיי מי שיצליח לעזור לי כאן אני מוריד לפניו את הכובע! אני עותב עבודה לאוניברסיטה וככזאת אני צריך להכניס באמצע משפטי העברית שלי שמות באנגלית. הבעיה שהוורד המדהים הזה מסרב לרשום את האנגלית אחרי העברית במקום זה הוא פשוט כותב את האנגלית בתחילת השורה או המילה. עזרה עזרה עזרה!!! תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by Wingedbull,

כששיר מסתיים אפשר ע"י הפלאג-אין לעשות כמה שניות יותר או פחות רוצים, כדי שהשיר שלאחריו יתנגן ישר. שכחתי את השם. multicore אתה יודע. אני זוכר שהיה בעבר ת'ראד על זה. תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by KF,

שלום כל פעם שאני לוחץ על המשפט באתר: "יש לך 2 הודעות חדשות 2 מהם חדשות " אז פשוט האינטרנט אקספלורר נתקע.... וזה קורה רק שאני לוחץ על הדבר הזה וגם אני לא יכול לשלוח הודעות פרטיות כי אחרי שזה שולח הודעה פרטית זה מגיע אוטומטית למסך של ההודעות הפרטיות וזה נתקע.... מה עושים ? אין לי וירוסים ואין לי ספייוורים עשיתי עכשיו בדיקה.... וזה התחיל לי רק היום.... מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by avigdo,

הבן שלי כנראה לוחץ על כל חלון שנפתח לו כשהוא גולש, דבר שמילא את המחשב שלי בוירוסים. לצערי אין באפשרותי לפרמט, עלי להוריד כמה תמונות וקבצים חשובים ששמרתי על המחשב. בעת כניסה לאינטרנט, המחשב נכבה תוך חצי דקה. האם אפשר להתקין אנטי וירוס על דיסק און קי ומשם לנקות את המחשב?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. פשוט לא יאומן איזה אתר איטי ביותר,אני מנסה להוריד דרייוורים משם וההורדה כל הזמן נתקעת באמצע נשאר לי רק הכרטיס קול והכרטיס מסך ואני לא מצליח להוריד,ניסתי עם פלאשגט ועוד תוכנות דומות ואני לא מצליח להוריד אולי מישהו מכיר את האתר ובמקרה יש לו איזה שיטה להוריד משם? בעקרון אני צריך דרייוורים מפה http://support.acer-euro.com/drivers/notebook/ex_5200.html תודה רבה רבה למי שיעזור לי

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  20. קוראים לה black frog אפשר לקרא עליה פה http://www.theinquirer.net/?article=31966

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  21. Started by fish123,

מצאתי כמה וירוסים על המחשב שלי, אבל מעניין אותי אם באמת פרצו וגנבו קבצים מהמחשב שלי יש תוכנה או כל דבר שעוזר לי לדעת אם גנבו לי בעבר קבצים ואילו?

22. שלום רב, אני רוצה ליצור IMAGE לכונן הSYSTEM של ה-VISTA BUSINESS 64BIT שלי. אינני רוצה ליצור את הגיבוי דרך מערכת ההפעלה שמותקנת עליה תוכנת גיבוי - אלה באמצעות BOOT CD שמעלה אפשרות ליצור IMAGE בצורה נוחה. צריך תוכנה טובה - לא מחייב חינמית או משהו.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Y-T-M,

כשהתוכנה מופעלת על real time protection אז אני לא יכול להיכנס לאתרים איך עושים שאני יוכל עדיין להיות בreal time protection ועדיין לגלוש באתרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  24. התוכנות הבעייתיות: ICQ 7 SKYPE (הכי עדכני) MESSENGER הן מופיעות ב- TASKBAR על אף שאני לוחץ על X... תמונה למטה... [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by proview,

הנושא

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים