עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by club_501,

למה זה קורה?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by sigma,

אתמול הועלה ה - apup - המעודכן של התוכנה בגרסה רשמית. לא חייבים יותר להוריד עדכונים רק דרך windows update . אין צורך להתקין את התוכנה , ניתן להפעיל את התוכנה גם בהתקנים נשלפים. http://www.autopatcher.com/

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. האימיול כל הזמן עושה לי ריסטרט(אני יודע שזה האימיול כי רק כשאימיול דולק זה קורה, עם UTORRENT זה לא קורה), ניסיתי לחפש וירוסים, ספייוורים ולהתקין מחדש. אני צריך אולי גירסה אחרת של אימיול? איזה גרסה טובה יש?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  4. את פנדה התקנתי לפני שנה בערך והיא היתה פשוט גרועה. המליצו לי על NOD ,רכשתי אותה וגם היא לא הצליחה לגבור על וירוסים באופן מוחלט. עכשיו אני מתקין את תוכנה חימית שהמליץ לי חבר טוב: http://www.download.com/Avast-Home-Edition/3000-2239_4-10634953.html?tag=lst-0-2 מה אתם אומרים? יש אחרות מומלצות?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  5. משהו עם אפשרות להכניס סאונד ואולי קטעי מעבר. (חוץ מ-adobe premier).

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  6. Started by yotam360,

לא יודע איך להגדיר אותה אבל תראו: http://img363.imageshack.us/img363/1056/11sq.jpg איך אני יכול לפתור את זה???

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by ilay22,

מה ההבדל בין פורמט רגיל ל QUICK FORMAT? (בהתקנה של WIN XP)

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. ניסיתי במספר אתרים כולל האתר של מוזילה ואני לא מצליח להוריד את ההתקנה של הקובץ..הקובץ עצמו שוקל 9 מגה והוא מוריד לי 7.2 באופן קבוע ניסיתי גם במספר דפדפנים גם לא עזר וניסיתי גם מהפלאפון...מישהו יכול להציע פיתרון?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by Yosi199,

שלום חברה קניתי לאחרונה לוח אם חדש - Gigabyte 945gcmx - s2 ולאחר שהעברתי אליו את כל הרכיבים מהמחשב הישן, המחשב פשוט לא עובד טוב בכלל. פירוט הבעיה - אני מדליק את המחשב הוא עולה לווינדוס ופשוט המחשב לא זז. אני רוצה להתקין את הדיסק של הדרייברים והתוכנות שבאו עם הלוח אבל המחשב פשוט נתקע ולא מפעיל כלום. המחשב מגיב לבחירה בסמלים בשולחן העבודה וכאלה אך הוא אינו מצליח לפתוח שום תוכנה. חשבתי אולי זאת בעיה של חום אך בביוס החום של המעבד תקין. בבקשה עזרו לי אני חייל ועד שאני יוצא הביתה אני משתגע בלי המחשב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by Do As Infinity,

כרגע אני משתמש ב-Agnitum Outpost, הוא מגן עלי בצורה טובה אבל אני לא יודע עד כמה. יש פיירוולים אחרים שאתם ממליצים עליהם? אל תמליצו לי על ZoneAlarm כי הוא מסובך ומסורבל נורא ולקנפג אותו זה סיוט.

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by Shadowman,

אפשר לחלק דיסק קשיח (כמו שאפשר לעשות בד"כ כשמפרמטים) דרך הווינדוס בלי לפרמט?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  12. התחדשתי היום במקלדת (WAVE) ועכבר (MX518) מבאג. בסוף ההתקנה שמתי לב שאין לי אפשרות לשנות שום דבר בקיצורי הדרך ושאר הפיצ'רים גם במקלדת וגם בעכבר. בקיצור, הדרייבר כנראה לא מזהה את שניהם. ניסיתי להוריד פעמיים מהאתר של לוג'יטק את הSETPOINT החדש, אפס. אותו דבר. עריכה: הבעיה נפתרה עם הורדה של SETPOINT חדש יותר כנראה (גרסה 4.6). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. האמת היא שנראה לי שזה קורה בעיקר בסרטי HD, אבל אני לא בטוח בזה. לדוגמא אם רשום דונטלו צב נינג'ה מדליק אחושילינג אין אין עליו כפרות הוא לפעמים יציג רק ב נינג'ה מדליק אחושילינג אין א סתם ככה חותך משפטים בצדדים... יש משהו לעשות? תודה (:

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. שלום לכולם, איפה מגדירים לווינדוס XP שבמקום קריסת המערכת יציג לי את המסך ה"כחול" במקום ויציין את הבעיה??? אני פשוט לא מוצא את הסימון שצריך להוסיף ורציתי שתכוונו אותי..כי כרגע הווינדוס קורס לי פעם בכמה זמן בגלל תוכנית מסויימת או דרייבר מסויים ואני רוצה למיין את הבעיה ובאמת לראות בעזרת המסך הכחול במקום שיקרוס שיציג לי את המסך +הבעיה..פשוט שכחתי איפה הסימון הזה..אודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  15. Started by Internal,

מחפש תוכנה שיכולה להוריד את האיכות ב מפ3 נגיד מי 320 ל 192 וכו...

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אני אסביר את עצמי. סרקתי תמונה ישנה ישנה של משפחה בשחור לבן והצבעים לא משהו למרות שזה על המקסימום של האיכות שסרקתי. איך אני עושה אותה יותר טובה.כאילו לתת יותר צבע כזה. אם הבנתם למה התכוונתי. תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  17. Started by alexrta,

או קיי אז ככה אני גולש במירק באיזה חדר משוחח עם האנשים כשפתאום אחד האופים ביקש ממני את האיי פי שלי בתמורה לזה שאני יקבל אופ... לא הייתי דפוק ולא נתתי לו את האיי פי, פתאום הבן ז*נה (סליחה על השפה אני עצבני!!) מתחיל להביא עליי פרטים מי הספק שלי איזה חיבור יש לי והדבר הבא שקורה זה שהמחשב משתגע כל מני הודעות שגיעה מטומטמות מופיעות ואז הופיעה הודעה שסופרת זמן לאחור עד שהמחשב מתכבה באותו הרגע עשיתי ריסט... עכשיו עם מישהו בבקשה יכול להביא לי תוכנת פייראוול חינמית בבקשה אני צריך את זה דחוף!!! תודה מראש נ.ב אפשר דרך התוכנה לזהות איי פי כדאי להיתלונן לספק שלו?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. אני יודע שיש כלי לניהול תחנות עבודה של נורתול שניתן לשלוח עדכולים לתכנות לשנות גירסה מה שם הכלי שלהם והעם הוא חינמי

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by oded6188,

למה כשמשנים את אזור הזמן של המחשב, אז היומן עצמו גם משתנה? יש אפשרות לבטל את זה? או להזיז במכה את כל האירועים?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by seffi,

כשאני מנסה לעשות import ב outlook יש לי לבחור כל מני תוכנות. ניסיתי את כל האפשרויות של netscape כי אין שם מוזילה וכלום לא עובד. יש למישהו מושג איך אני יכול להעביר את ההודעות?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by avihy,

אני מבקש המלצה על תוכנת גיבוי טובה שתגבה בין השאר על טייפ גיבוי קבצים במחשב וקצבים שעל השרתים (מדובר בעסק).

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by tobul,

שלום יש לי בעיה עם הפלאש במחשב.. אני משתמש גם בIE7 (דפדפן איטי וחרא) ובפיירפוקס (סבבה אבל לא עולים עליו כל הדברים) בכל מקרה אני גם מתחיל ללמוד פסיכומטרי בהיי קיו... האתר שלהם הוא אתר פלאש...והוא מחייב גירסה של IE7 (אי אפשר פיירפוקס או משהו אחר) בכל מקרה עד לא מזמן הכל היה בסדר אבל פתאום האתר אומר לי שאני צריך להתקין פלאש... מוזר כי בכל שאר האתרים כמו יטיוב הכל עבד כרגיל...אמרתי בסדר, נתקין...התקנתי וזה עדיין מראה לי את השגיאה... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הפלאש, לא עזר ניסתי למחוק את IE7 ולהתקין מחדש גם לא עזר אולי אם אני אנסה להחזיר לIE6 זה יהיה בסדר אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה... זה ממש ממש מעצבן כי אני מפסיד על זה ימי לימוד בעע קורס לא זול עזרתכם...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  23. אפל שיחררה תוכנה שמאפשרת להתקין WINDOWS על מק מבוסס אינטל . כולנו ידענו שהיום הזה יגיע מתישהו - אבל כל כך קרוב ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236663,00.html#n http://www.apple.com/macosx/bootcamp/

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by muffinsunn,

ככל הנראה ההארדיסק שלי מעפן. מה שקרה זה שלפני כמה ימים המחשב נכנס ללופ של ריסטרטים ולא מגיע לווינדוס. כשנכנסתי דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס גיליתי שה partition הראשי שלי :C לא מוגדר. (לא NTFS ולא FAT) כך שזה נראה ככה: (partition1 (unknown חיברתי את ההארדיסק ככונן נוסף דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה תקינה, והצלחתי לראות את הקבצים דרך תוכנה בשם "active partition recovery" אבל לא הצלחתי לגשת אליהם ולאחות אותם. אז למי שיש הצעות תוכנות וכו', אודה לכם מאוד!

דיונים חדשים בפורומים