תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה מומלצת ל OC לכרטיסי ATI 4870 כי ATI TOOL 0.26 תוקע לי את המחשב עם ויסטה אחרי ההתקנה...
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם הוא כבר הגיע לחנויות בעולם או בארץ....? ואם כן כמה הוא שוקל? והאם אתם ממליצים לי על הקספרסקי ?
-
- 1 תגובה
- 547 צפיות
-
-
-
אהלן לאחר אינספור חיפושים מייגעים לא הצלחתי למצוא דרייבר מתאים לכרטיס הקול, מדובר בכרטיס קול מובנה (intel 82801 (ICH6 AC97 ולוח האם הוא foxconn 915A01 P1 בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
אז ככה...נתחיל...אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר...פשוט הבעיה יכול להיות קשורה ליותר מדיי דברים וזה נראה לי המקום הנכון... המחשב: Q9550 EP45-UD3L כרטיס מסך של גיגהבייט 7100GS מערכת הפעלה XP SP3 הבעיה: נתייחס למחשב כחדש....למרות שהדבר היחיד שהוא ישן זה הכ. מסך. המחשב בלי דרייברים של כ. מסך בכלל... ברגע שאני מתקין את הדרייבר המחשב מקבל מסך כחול...(עדיין במהלך ההתקנה של הדרייבר) המחשב עושה ריסט ומתחיל להעלות את הוינדווס ומקבל מסך כחול... אז אני נכנס לסייפ מוד ומסיר את ההתקנה של הדרייבר... ואז המחשב עובד בסדר... ניסיתי להתקין את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של אנוידיה וגם את הדרייבר הישן שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך...ובשניהם קורה אותה התקלה.. משהו מקולקל??..אולי משהו בביוס צריך …
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
זו 2000.6.30.1 NoAds או זו NoAds 2002.05.25 גם אני חושב שהיא תוכנה נהדרת וממליץ להישתמש בה,
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לשרת כלשהו ולפעמים כאשר אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה מחדש הוא מתחבר לקצת זמן ומתנתק. יש לי ראוטר אבל אין לי בעיית של פורטים מכיוון שעשיתי בדיקה שלהם באתר מספר פעמים וזה תמיד היה בסדר, בבקשה תעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתפתח לי תוכנה כמה פעמים שאני רוצה .. יש דבר כזה מצאתי את send boxie נותנת לפתח רק פעם נוספת את התוכנה שרוצים ..
-
- 1 תגובה
- 867 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצי וידאו (הUnplugged של Nirvana אם זה מעניין מישהו) שעל מנת לצפות בהם צריך לצרוב אותם בDVD (וגם אם לא, אני רוצה אותם על DVD), איך אני צורב אותם בנרו? מצורפת תמונה שלהם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה ובמיוחד לותיקים והמומחים פה! מישהו (אולי component) יוכל לעשות פה סעד לאנשים במצוקה ולכתוב נוהל מסודר לפרמוט כולל לינקים והסברים על מושגים: 1 עשה גוסט לקבצים שחשובים לך. גוסט -'סוג של גיבוי שהמחשב שומר על...' קישור לתוכנה יש בwww.kishur.co.il ואם אתה רוצה גירסה חינמית יש ב 2. הכנס לתפריט ???? והקש על פורמט )format( של כונן c. וכן הלאה... משהו בסגנון של איך מנקים את המחשב שכתבו פה (אחד הותיקים פה אולי component). קחו בחשבון שקוראים את המדריך שתכתבו כל סוגי הגולשים באתר וחלקם (ואולי גם אני כזה) לא מתמחים במחשבים וייתכן שמושגים כמו גוסט ורג'יסטרי לא נהירים להם די הצורך. אני באופן אישי לראשונה מפרמט את המחשב הנוכחי שלי (תמיד סינג'רתי חבר שהוא סוג של עכבר מחשבים) וא…
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
יש לי רשת... וכדי לקבל קבצים הייתי צריך להכניס הגדרות פיירוול.. הבעיה היא שגם לחברים שלי שיש רשת הכניסו את ההגדרות ועכשיו אנחנו לא יכולים להעביר בינינו קבצים (החברים עם הרשת)... הוא נותן את השגיאה הבאה: מה לעשות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני צופה בטלויזיה דרך המחשב (כרטיס טלויזיה) ורציתי לדעת עם איזה תוכנה ניתן להקליט במה שאני צופה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
אחרי שהתקתי את הדריבר 180.48 ניהיה לי בעיה שכל פעם שאני מפעיל את המחשב אחרי שהוינדוס עולה יש כמה שניות שיש מין באג של צבעים שרצים על המסך, לפעמים זה לא עובר ופשוט ממשיך לעשות את זה וצריך לעשות רסטרט ולפעמים אחרי שהצבעים כן עוברים המחשב בכל זאת נתקע וגם צריך לעשות רסטרט. עזרה בבקשה
-
- 1 תגובה
- 519 צפיות
-
-
מצאתי אחת בשם Spybot - Search & Destroy מישהו מכיר? היא טובה מספיק? והאם אתם מכירים תוכנה טוב אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לשליטה מרחוק,וגם תגידו אם אני נכנס למישהו למחשב ואני מחבר דיסק און קיי למחשב שלי איך יכול לעשות שאני יוכל להעביר קבצים מהמחשב שאני נמצא בתוכו למחשב שלי או לדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 982 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה להשוות קבצים לפי תוכן הקובץ (לא שם קובץ) ולמצוא קבצים כפולים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שמתי לב למשהו מוזר, מאז היציאה של IE8 פתאום לא עובד לי הLOGIN של YAHOO למייל... וזה לא שהוא כותב לי סיסמא/שם משתמש לא נכונים, זה מתחיל להכנס פתאום עושה כמו REFRESH ומגיע שוב לעמוד הLOGIN. עדכנתי עכשיו ל3.0.8 וזה גם לא עוזר. אבל מה... בIE TAB וכמובן בIE, זה נכנס למייל כמו גדול. זאת בעיה שממש התחילה לפני כמה ימים ולא עשיתי שום שינוי חומרה/תוכנה. ושמתי לב לעוד משהו, YAHOO מפרסמים את IE8 וממליצים עליו... זה ממש נראה כאילו הם דפקו את משתמשי FIREFOX בכוונה. מישהו מכיר/שותף לבעיה הזאת פה ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה כנ"ל? (אשר תומכת בכיתוביות בעברית!!!) לכיתוביות באותיות לטיניות אני משתמש ב- submagic אך היא אינה תומכת בקבצים בעברית.
-
- 1 תגובה
- 951 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה מעצבנת כבר הרבה מאוד זמן שהתחילה לי שהתקנתי windows 7. אני מכניס דיסק ואז כל המחשב נתקע. אני כבר לא יודע מה לעשות. חיפשתי תשובה לכך בגוגל אך לא מצאתי כלום. חשוב לציין כי המחשב מזהה את הדיסק. (ניקיתי את העינית כבר) היצרנית של הכונן היא lg
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
זה דף הבית שלכם http://www.netvibes.com/ בנוי ממודולים מובנים שאפשר לשחק איתם עם כל מיני FRAMים אני מנסה להכניס מודול שיהיה של מבזקי YNET ואני לא מצליח אני צריך ת'כותבת של המבזקים למי שמכיר או יש דברים מעניינים למודל שיתן (:
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש ערכת קודאקים שתעבוד טוב עם SPDIF ו AC3 פילטר, עד היום השתמשתי ב K-Lite Codec Pack אבל משום מה היא התחילה לעשות לי בעיות שונות... תודה
-
- 1 תגובה
- 848 צפיות
-
-
אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-