תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי מסמך PDF של Acrobat Reader אני רוצה לסובב אותו ולשמור אותו ככה אבל כתוב לי שבגרסא החינמית אי אפשר לשמור מסמכים... התקנתי את הגרסא המלאה ומשום מה גם שם האפשרות SAVE מבוטלת ולא ניתן לשמור מסמכים... בדקתי את אותו מסמך והוא לא "קריאה בלבד"! מה יכולה להיות הבעיה? למה אני לא מצליח לשמור את המסמך?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם יש עוד נוספות אשמח לשמוע המלצות וביקורות בעיניין ... עשיתי חיפוש כאן לתרד שנפתח לפני שבוע אבל לא מצאתי נראה לי שדיברו שם על עוד איזה תוכנה אבל אני לא מצליח להזכר איזו ...
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב מהיר וכרטיס חדשי זו לא הבעיה הבעיה שבזמן האחרון כל הסדרות האילה שמורידים הם בפורמת HDTV לדוגמה S05E13.HDTV.XviD-LOL.avi הבעיה שהכל קופץ !! כאילו זה מנגן בחצי מה FPS שהוא אמור לנגן ..... וזה גם במחשב וגם ב TVOUT .. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
כל פעם כשאני מנסה להפעיל את Windows Media Player מופיעה לי השגיאה הזאת, זה התחיל אחרי שמחקתי איזה ספיי מהמחשב... מה אני עושה?
-
- 9 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש תוכנת צריבה טובה כגון NERO6 או 7?? איזה מבינהם יותר טובה כי שמעתי שבנרו 7 היא ממש כבדה/מכבידה על המחשב ולא מסתנכרנת טוב עם צורבי די וי די למינהם... יש לי צורב די וי די LG4167B והוא מעולה ואני מחפש מאיפה להוריד תוכנת צריבה טובה..! המלצות בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כולם, אני משתמש כבר די הרבה זמן בZoneAlarm Pro. אני קראתי בכמה מקומות שמחשיבים אותו להכי מוצלח,אבל הוא די מעצבן מבחינת החסימה האגרסיבית שלו וקצת נמאס לי מזה. הבנתי שגם Outpost אמור להיות לא רע,אז אני צריך חוות דעת של מישהו שהתנסה איתו,איך הוא: 1.מבחינת צריכת משאבים,חשוב לי מאוד שלא יתעלק לי על המערכת. 2.שלא חוסם יותר מדי,אני לא עובד כאן בשב"כ. 3.שלא יעשה בעיות עם הגדרת "חוקים" וכו'. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
מחפש את התוכנה MYHTPC - התוכנה היא ממשק משתמש פשוט הנעזר בתוספים ובתוכנות חיצוניות על מנת לנהל את המדיה שלנו. (גירסה מלאה ולא זמנית)
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
-
-
??? קבלתי בדואל מכתב שכאשר אני פותחת אותו מתנגנת מנגינה. איך ניתן לראות את קובץ הקול שבמכתב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 423 צפיות
-
-
יש לי ת'אימיול שנה וחצי ולא היו שום בעיות של LOW ID וכו' הבעיה התחילה לפני כמה ימים לא מבין מה קרה
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה הוא האנטיוירוס שתופס הכי פחות משאבי מערכת (לא הכי טוב או יעיל אלא הכי קל) וזה בטוח לא AVG ...
-
- 2 תגובות
- 457 צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את הרקע הלבן שבאווטר המתחלף שלי לשקוף הבעיה שלחלק מהחיות יש שיערות שנחתכים במעבר כשאני מנסה לעשות זאת עם הידע המוגבל שלי בפוטושופ כיצד אני עושה זאת? (או עם מישהו מספיק משועמם ורוצה לעשות את זה בשבילי?)
-
- 27 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה המחשב לא נותן לי להתחבר למסנג'ר וגם לונטרילו (תוכנת דיבור באינטרנט) הפירוואל של הוידנוס מכובה התסכלו בתמונה למטה תראו אולי זה יעזור תודה לעוזרים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני מחפש אנטיוירוס+פיירוול שהם יעילים ולא מאיטים את המחשב בצורה דרסטית! אך שיהיו טובים יעילים ושיחסל את כל המטרידים למיניהם... תודהרבה!
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אהלן אנשים! איך אני עושה 4:3 או 16:9 וכו'... תודה
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן אנשים! איך אני עושה שהסרט יהיה 4:3 או 16:9 וכו'... תתנו לי טיפ, מדריך או תוכנה כדי לפתור את הבעיה--- הכל.... בבקשה מכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
שלום! הורדתי משחק בשני קבצי MDF ואני רוצה לצרוב אותו [לא לפתוח עם DEAMON TOOLS] אני יודע שצריך קבצי MDS לצרוב אז הורדתי גם אותם אבל אני לא יודע איך לצרוב את זה דרך NERO . מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
אני צריך להגיש עבודה לשבוע הבא ואני צריך להתחיל אותה אז ככה הבעיה היא אני יכול לפתוח מסמכים ולקרוא אותם אבל אני לא יכול לערוך אני לא יכול לכתוב מסמך חדש לא כלום האפשרויות שיש לי בחלונות של האפשרויות קובץ כלים עריכה וכל זה ממש ממש מצומצמות משמע נעולות חלקם ניסיתי למחוק את התוכנה מחקתי את הפרופיל שלה את הכל התקנתי מחדש עדיין לא עוזר נכנסתי לאתר תמיכה של מיקרוסופט וניסיתי את מה שמתאים לבעיה ועדיין לא עוזר ליי חבר'ה זה ממש דחוף תודהה לעוזרייםםם ???
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, בטח לפי הכותרת לא ממש הבנתם איזה תוכנה אני מחפש אז אני יסביר יותר בפירוט... למחשב שלי מחוברים שני מכשירים : רמקולים ואוזניות, אוטומטית זה משמיע מהאוזניות וזה בגלל שהמחשב אוטומטית בוחר בכניסה של האוזניות כי כאשר החלפתי הרמקולים היו אלה ששמעו מהם. עכשיו אני מחפש תוכנה שבה אוכל להחליף בין במכשיר שממנו אני שומע את הדברים שאני עושה במחשב... וונטרילו,מוזיקה וכו'.. כאשר גם האזניות מחוברות למחשב וגם הרמקולים, לדוגמא אני שומע מוזיקה ובא לי לשמוע ברמקולים אז אני מעביר דרך התוכנה שאני ישמע דרך הרמקולים ואז אני בוונטרילו ואז אני רוצה דרך האוזניות אז אני מעביר לאוזניות ... בקיצור נראה לי שהסברתי די ברור איזו תוכנה אני צריך. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי מחשב בעבודה שמורץ עליו אפליקציה שתומכת בDOS בלבד ואיני יכול להתקין שם Windows 98 מטעמי ביטחון. מחשב זה נמצא במרחק שלוש קומות מהיכן שאני יושב ואני רוצה לשלוט עליו מרחוק. למחשב יש כרטיס רשת אבל להזכירכם מותקן עליו DOS בלבד, אשמח אם תציעו לי פתרונות איך אני יוכל לשלוט עליו מרחוק, כל הצעה תתקבל בשמחה... תודה תודה .... גל.
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
משום מה כל DOK שאני מכניס למחשב שלי מזוהה כUSB1 (לא בטוח לגבי זה, אבל הוא עובד בצורה איטית, בצורה מוגזמת יחסית לUSB2...) אני רוצה להתקין דרייבר שיתקן את זה, אני לא יודע איזה... יש לי WIN XP SP2...
-
- 15 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב, סליחה שאני שוב מעצבן אתכם, אבל נמאס לי כבר מהנורטון הזה! כל כך הרבה בעיות היו איתו אז העפתי אותו.... אז עכשיו אילו עוד תוכנות גיבוי טובות יש? אבל אני מדבר בעיקר על גיבוי כוננים שלמים, כמו הIMAGE של נורטון. שבכל בעיה או תקלה פשוט משחזרים למצב הקודם. ראיתי שעכשיו בחבילה החדשה של NERO בתוכנה BACKITUP יש אפשרות לגבות כונן שלם, וממש בצורה נוחה גם עם GHOST. אבל הבעיה העקרית היא, אם למשל אני עושה איתה גיבוי, אז בעתיד כשאני ארצה לפתוח את הגיבוי דרך הDOS (בBOOT הכוונה) אז איך אני עושה את זה? :s05: או אם יש לכם תוכנת גיבוי (לא חשוב בתשלום או חינמית) אז בקשה תמליצו!
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מחובר לרשת, ויש איזה משתמש אחד שכל הזמן מציק לי, נכנס לי למחשב ומוריד דברים. בד"כ אין לי בעייה עם זה, אבל רק אם גם המוריד משתף, והמשתמש המדובר מנייק! אני רוצה לחסום אותו, ורק אותו (אולי עוד כמה קרציות). איך אני עושה את זה? תודה. נ.ב: אני יודע איך להעיף אותו באופן חד פעמי (כפתור ימני על המחשב שלי- מנג'-...), אני רוצה לחסום אותו לגמרי.
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן! לאחרונה אני לא מצליח לשמוע שום מוזיקה באינטרנט, זה אומר סרטונים כאלה ששולחים במייל וגם צלצולים מאתר פלאפון וכאלה. חשוב לציין שכל קובץ מוזיקה אחר במחשב אני שומע ובאינטרנט לא. מה הבעיה? תודה מראש הדפדפן זה IE6
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-