עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by computer_freak,

תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by yousux,

כמו שרשום בכותרת, אין לי את ה MENU BAR יותר (למרות שהוא מסומן כדלוק), לא סתם ככה ולא כשאני לוחץ על ALT.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by maverick,

(walla) לכתבה

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  4. Started by lidorosh,

חברה אני צריך תוכנה שאפשר להכין איתה פאב! בתודה לידור

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  5. המחשב הנייד הוא של אחי בעצם, הוא של HP דגם nc6120 שמעתי שבמחשבים ניידים מסוימים יש מקום מוקצה מההארדיסק של 500 מגה או משהו כזה רק לדרייברים של המחשב נייד עצמו... איך אני יכול לדעת אם זה קיים במחשב הזה? אם לא קיים איך אני יכול להשיג את הדיסק חזרה?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. Started by CompMaster,

קניתי מחשב חדש וצריךלהתקין RAID לפני התקנת ווינדוס .... אין לי מושג בזה... יש בדיסק את התקייה של הRAID מה אני אמור לעשות ואיך?? דחוף מדריך!!!!!!!

7. Started by shalomx,

בעיה במחשב על מיקרופון יש לי בעיה במחשב אני לא מצליח להפעיל תמיקרופון הנה אני מחבר יש 3 ירוקים תמונה:http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/my.php?i=xwmdlyodqmj4.bmp http://www.siz.co.il/upload.php?type=1 וגם איפשר ללחוץ על select תמונה:http://up131.siz.co.il/up2/3zyymdocjkmj.bmp בבקשה עזרה!!!!!!!!!!!!! __________________ (F.B.I)

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. מה אתם משתמשים? בתוכנות הרגילות או משהו כמו מירנדה וכאלה לשימוש בכל התכונות יחדיו?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by gilp123,

שלום, יש לי לוח אם של ASROCK דגם ConRoeXFire-eSATA2. התקנתי מערכת הפעלה windows 7. לאחר שניסיתי להתקין תוכנה של קומפי ראיתי שלא ניתן להריץ את המשחק. לאחר בדיקה ראיתי שניתן על ידי האפשרות של virtual xp mode של מיקרוסופט להריץ את המשחק. הבעיה היא שאני צריך להגדיר ב BIOS את האפשרות ל VIRTUAL ואני ל יודע איך לעשות את זה. האם מישהו יודע ויכול לעזור לי ? תודה, גיל

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by avihy,

אני מבקש המלצה על תוכנת גיבוי טובה שתגבה בין השאר על טייפ גיבוי קבצים במחשב וקצבים שעל השרתים (מדובר בעסק).

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by tobul,

שלום יש לי בעיה עם הפלאש במחשב.. אני משתמש גם בIE7 (דפדפן איטי וחרא) ובפיירפוקס (סבבה אבל לא עולים עליו כל הדברים) בכל מקרה אני גם מתחיל ללמוד פסיכומטרי בהיי קיו... האתר שלהם הוא אתר פלאש...והוא מחייב גירסה של IE7 (אי אפשר פיירפוקס או משהו אחר) בכל מקרה עד לא מזמן הכל היה בסדר אבל פתאום האתר אומר לי שאני צריך להתקין פלאש... מוזר כי בכל שאר האתרים כמו יטיוב הכל עבד כרגיל...אמרתי בסדר, נתקין...התקנתי וזה עדיין מראה לי את השגיאה... ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הפלאש, לא עזר ניסתי למחוק את IE7 ולהתקין מחדש גם לא עזר אולי אם אני אנסה להחזיר לIE6 זה יהיה בסדר אבל אני לא ממש מצליח לעשות את זה... זה ממש ממש מעצבן כי אני מפסיד על זה ימי לימוד בעע קורס לא זול עזרתכם...

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by 00000,

יש לי kazaa vmule 2.8, פתחתי פורטים 1214 והורדתי את החסימה מהפיירואל. הוא םשוט ממשיך לכתוב למטה "מתחבר" במשך שעה. הוא פשוט לא מתחבר. איזה פורטים צריך לפתוח לו?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by AdamS,

שלום, יש לי כבר כמה זמן בעיה במסנג'ר 8.5 שיש לי. אני פשוט לא מצליח להוסיף את כל האייקונים האלה שאתה כותב משהו וזה מראה איזה סיימלי. כל הסמלים האלה שעוברים מאחד לשני כזה... בקיצור הוא כותב לי את ההודעה הבאה שאני מנסה להוסיף: The image you choose is already being used for another emoticon. Please choose another image. זה כותב את זה על כולם ובכלל אין לי שום דבר שהוספתי. תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  14. Started by Armageddon1,

אני שמתי את פנדה כי זה נראה לי האנטיוירוס הכי פחות זולל משאבים והכי נחמד אבל יש לו לפי הבנתי פיירוול מובנה איך מנתקים אותו ?

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  15. Started by binyamins,

בעבר הורדתי תוכנה שאפשר דרכה לראות את כל המיילים ולמחוק מה שצריך אשמח לקבל עזרה יש לי WIN 7 תודה, בני.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. Started by muffinsunn,

ככל הנראה ההארדיסק שלי מעפן. מה שקרה זה שלפני כמה ימים המחשב נכנס ללופ של ריסטרטים ולא מגיע לווינדוס. כשנכנסתי דרך דיסק ההתקנה של ווינדוס גיליתי שה partition הראשי שלי :C לא מוגדר. (לא NTFS ולא FAT) כך שזה נראה ככה: (partition1 (unknown חיברתי את ההארדיסק ככונן נוסף דרך מחשב אחר עם מערכת הפעלה תקינה, והצלחתי לראות את הקבצים דרך תוכנה בשם "active partition recovery" אבל לא הצלחתי לגשת אליהם ולאחות אותם. אז למי שיש הצעות תוכנות וכו', אודה לכם מאוד!

17. שלום לכולם, זמן רב לא כתבתי כאן בפורום, אני מקווה שהתחלפו קצת האנשים יש לחבר שלי שגיאה כאשר הוא פעיל את הWINDOWS רשום לו שאין תקליטור בכוננן A כל פעם מחדש ניסיתי למצוא פיתרון באינטרנט ברם לא הצלחתי מישהו יודע כיצד ניתן לבטל את ההודעה הזאת? (אין צורך בתמונה לדעתי, פשוט רשום "אין דיסקט בכונן A אישור או ביטול" משהו בסיגנון תודה מראש, ערב טוב.

• 7 תגובות
    • 663 צפיות
  18. Started by miki891,

יש לי תוכנה בדוס שבודקת שגיאות בדיסק קשיח. אבל יש בעיה שאני לא מצליח לסרוק דיסק קשיח מסויים. אני אסביר: יש לי לוח אם בדגם ASUS - P4P800 במחשב שלי יש 2 cdrom אחד DVD רגיל והשני צורב רגיל ושניהם מחוברים ל- IDE2. ויש לי 2 דיסקטים קשיחים אחד W.D. 40GB והשני MAXTOR 160GB מחוברים שניהם ב- IDE1 בדיסק הראשון 40GB יש חומר חלונות XP ודיסק השני 160GB יש חומר חשוב גיבויים אני רוצה ליסרוק בדיסק שגיאות דיסק קשיח השני maxtor 160GB .בביוס הגדרתי ש- CDROM שיעלה לי דיסק תוכנה בדיקה דיסק שגיאות ויסרוק את דיסק קשיח הזה. שעולה לי תוכנה בדיקה מראה שם דיסק קשיח הראשון w.d. 40GB ואני לא רואה דיסק קשיח נוסף של 160GB. נסיתי לשחק בהגדרות ביוס בלוח אם שיעלה לי דיסק קשיח 160GB ולא הצלחתי רק עולה לי …

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  19. שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by oFiR 22,

שלום, יש לי 512MB של זכרון RAM. עכשיו, אני משתמש בתוכנה שנקראת Free RAM XP Pro שהיא "מנקה" את הזכרון ומפנה מקום. אני לא מבין למה כאשר אני משתמש בה בממוצע מופיע שיש לי 250 זכרון בערך... ואיך שאני מפעיל את האיי סי קיו, מסנג'ר והדפדפן התוכנה מראה שהזכרון צנח ל130 בערך. למה? הרי אני לא מבין יש לי 512, איך שאני מפעיל את המחשב עם פיירוול, אנטיוירוס והFreeRAM יש רק 280-270. מה אני צריך לעשות כדי שאני אוכל לפנות יותר זכרון ולעבוד יותר בחופשיות? תודה רבה רבה, אופיר נ.ב. אם למישהו יש איזשהי הצעה לתוכנה יותר טובה אני אשמח גם כן.

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  21. Started by David_Beckham,

ללמה זה לא מתחבר לי מה יכולה להיות הבעיה ? .. אני רושם אני האייסי שלי ואת הססמא .. והוא לא מתחבר לי זאת הודעת השגיאה ----- הקשר נכשל השרת דחה אותך מסיבה לא ידועה זה קורהב כאשר המספר שלך נמצא כבר בשימוש זה לא יכול להיות

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  22. היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.

• 5 תגובות
    • 663 צפיות
  23. Started by evy,

אהלן. אני משתמש בעיקר בדפדפן chrome , וכמעט כל קליק על קישור באתרים השונים ,קופץ לי חלון נוסף של איזה פרסומת. בהרבה אתרים ישראלים יש חלון ביניים של פרסומת כלשהי עם "דלג". זה דיי מעצבן ומתיש ,ואם יש איזשהי תוכנה או תוספת לכרום שמונעת את כל זה ,אני אשמח אם תעזרו לי...

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by gt6,

מישהו יכול לשים לי פה קישור להורדת nod32 גרסה 2.5 עם קראק בבקשה או לתת לי אתר להוריד בו בבקשה ממכם.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.