תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה שאם נניח אני צורב כמה תוכנות על דיסק אז כשאני אתקין אותו אני אוכל לבחור מתוך חלון אחד איזה תוכנות להתקין והוא יתקין את כולם במקום להתקין אותן אחת אחת... מין תוכנת SETUP כזאתי...
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הורדתי משחק שהוא על 3 דיסקים שהם קובץ Bin עכשיו יש לי גם את ה Cue אני רוצה להתקין את המשחק אבל אני צריך לצרוב ואז להתקין ואין לי עכשיו דיסיקם ריקים יש תוכנה או משהו שאני יכול להשתמש בה כדי להתקין את המחשק מבלי לצרוב ??? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי סורק canoscan lide 25 ונאבד לי הדיסק התקנה ופירמתתי את המחשב אם למישהו יש קישור להורדת ההתקנה של הסורק אז תתנו לי בבקשה תודה מראש ויום טוב.!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שמעתי שיש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לקו טלפון רגיל דרך האינטרנט(לא דרך בזק) זאת אומרת דיבור למיקרופון ושמיעה מהרמקולים יש למישהו מושג?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שתוכל לעבוד עם GMAIL ןYAHOO לא צריך שתראה לי ת'מייל , רק שתתן לי התראה שיש מייל וזהו משהו בסגנון הINCREDIMAIL
-
- 11 תגובות
- 874 צפיות
-
-
לפי הכתבה כאן http://www.pc.co.il/?p=51868 השרות הזה של ג'ימייל קיים רק בכרום ואני מחפש תוכנה שתעשה התראות למי משתמש בIE תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אולי אתם מכירים תוכנה שעוזרת לשפר את האיכות של הסרט ... ?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
האם התוכנה הזו: קיימת לוינדוס? (ברור שאני לא מדבר על המסך מגע אלא רק על החלק שהופך את המסך לקוביה)
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
תוכנה פשוטה שמחברת בין תירגום לסרט ( כמו BS PLAYER ) הבעיה ש BS PLAYER לא עובד לי עם ויסטה
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל אני רוצה להתקין ויסטה 32 ביט על parallels desktop וגם xp יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי מסמך TXT שאני רוצה לבדוק עם יש כפילויות נגיד עם יש שם פעמים מישהו מכיר דרך לעשות את זה תוכנה שעושה את זה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לזיהוי captcha ושגם תכתוב אותו אוטומטית אם יש דבר כזה בכלל.. אפשר גם שילוב של שתי תוכנות או משו..
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לזיהוי כתב יד כמו בפאלם למינהו... אבל אני צריך אותה לנייח יחד עם לוח מגע...
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר מסמך נייר - לשרטוט או מסמך עריכה. יש לי מספר שרטוטים פשוטים כמו טבלות אקסל אבל במקום להשקיע מלא זמן ולהכניס אותם ידנית הבנתי שיש תוכנה שיודעת לזהות את זה ופשוט אני צריך לסרוק והתוכנה עורכת לי באופן אוטמטתי את המסך לקריאה וכתיבה. מקווה שתוכלו לעזור לי תודה רבה זאב
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה לזיהוי פונטים. יש לי תוכנת גרפיקה(PHOTOSHOP\PAINTSHOP, לא זוכר), ככה שזה יכול להיות פלאג אין. כמו כן, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לשים סיסמאות לקבצי EXE, ככה שרק מי שיודע את הסיסמא יוכל להפעיל את הקובץ. עדיף תוכנות FREEWARE. תודה.
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
קיימת תוכנה שתסרוק לי את המחשב ותזהה קבצים זהים? כלומר גם אם השם של הקבצים שונה. למשל שתי תמונות זהות, או שני שירים, או כל קבצים אחרים שהם אותו דבר אבל השם שלהם לא בהכרח זהה. אשמח לקבל המלצות.
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לאתר את קוד ההתקנה של הווינדוס שיש לי על המחשב, המדבקה שהייתה עליו נהרס וכרגע אני לא יודע מה הקוד אם אני ארצה לבצע התקנה מחדש של הווינדוס , תודה שי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר לי "לקשור" מילים שאני אומר למקשים במקלדת, כדי שתהיה לי מין מיקלדת קולית. יש תוכנה שבאה עם ווינדוס "speech recognition" אבל אני לא יודע אם יש שם אפשרות לקשור מקשים לפקודות קוליות.
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
הסבר: אני מחפש תוכנה שתוכל להגיד לי איזה חלק בתמונה עבר עריכה, יש כזה דבר?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
אני זוכר שקיים דבר כזה, אז אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי למקום המתאים.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת - להקליט וידאו (רצוי גם עם קול) ממצלמת אינטרנט כל פעם שזזים מול המצלמה. - שיהיה גם צילצול מסויים ברמקולים של המחשב מתי שהתוכנה מזהה תזוזה בתמונה - ושיהיה אפשרות לשיתוף המצלמה באינטרנט(רצוי) - ושיהיה אפשרות לכוון את הרגישות של המצלמה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש תוכנה לחיבור בין מחשבים ניידים בעזרת האינפרא שלהם. בעקרון רק להעברת קבצים ולא יוצר מזה.. לא משהו לשליטה כמו Pcanywhere... תודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי אנשים. אני צריך תוכנה לחיבור סרט divx עם הכתוביות txt\srt רצוי תוכנה חינמית למרות שאין בעיה לשלם כמה שקלים אם התוכנה באמת שווה את זה. תודה.
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-