עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. אני תמיד מנסה לצפות בתכנים בצפייה ישירה (למעט יו טיוב) וכשאני רוצה להעביר קדימה או אחורה בסרטון אז מה שקורה זה שני דברים: 1. הסרטון נתקע ושומעים סאונד. 2. הסרטון ממשיך ולא שומעים סאונד. עכשיו עשיתי בדיקה באתר שמראה לי האם כל החומרה במחשב מתאימה לצפייה בסרטונים והוא הראה שאין לי גירסא מעודכנת של פלאש. נכנסתי לאתר והורדתי את העידכון באופן ישיר (Run במקום Save as), אבל בכל זאת אחרי שההתקנה של הפלאש מסיימת וכותבת שהעידכון הותקן בהצלחה זה לא מראה שזה קרה בכלל. כלומר בדיקה באתר מראה שהחומרה של הפלאש לא עודכנה ושום דבר כאילו לא נעשה. (גם באתר של Adobe אמור להיות מן סרטון אנימציה קטן שאומר שהעידכון הותקן בהצלחה- זה קרה לי באקספלורר אבל שמה הוא בכלל עושה לי Eror כל פעם שאני …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by orlupo,

אם אני יוצר אנימציה פשוטה ב-3dmax איך אני יכול לייצא אותה לפלאש באיכות גבוהה וברקע שקוף?

3. בשולחן העבודה למטה בצד שמאל איפה שהאנטי וירוס והתוכנות שפועלות אין לי את הלחצן של הקול בצורת עיגול אפור שאפשר להנמיך ולהגביה איך אני מחזיר אותו לשם

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  4. Started by Haflo,

יש לי את המשחק Red Alert 2 - שני דיסקים, זה בין המשחקים היחידים שאני קניתי, ואני משחק (עדיין!) אני מעוניין לעשות לו גיבוי - המשחק מוגן ב Safe Disc 2, יש למישהו מושג איך אני צורב אותו?

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  5. Started by bennash,

תודה מראש לכל תגובה אפשרית

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. שלום חברים, זקוק בדחיפות לתוכנת שיחזור לWIN XP או לחילופין לתוכנת CLONING שאני פשוט יוכל לגבות את הHDD שלי ולהתקין WIN 7 סוף כל סוף. מה שקרה זה שביום בהיר אחד הפעלתי את הנייד והוא רוצה שאני יכניס אותו לRECOVERY..טוען שחסר לו קובץ WINDOWS/SYSTEM32.CONFIG/SYSTEM.לאחר שכל נסיונותיי לשיחזור המערכת נכשלו הורדתי תוכנה בשם ULTIMATE BOOT בגירסתה האחרונה..ויש שם המון דברים נחמדים אך שום תוכנה מספריית הCLONING לא עובדת. מה עליי לעשות ואיך אפשרי לשחזר את המערכת רק לגיבוי קבצים חשובים על HDD נייד עם חיבור USB ואז הסרת המערכת והתקנת WIN7??

7. Started by IG,

משום מה הDVD שלי מסרב לזהות קיבצי כתוביות על הדיסק ולהפעיל אותם עם הסרט. רציתי לדעת אם יש תוכנה חינמית שמכניסה את הכתוביות לתוך הקובץ של הסרט ועושה אותן חלק ממנו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. העתקתי טבלה מאתר מסוים לוורד וכול האותיות של הטבלה שהעתקתי התהפכו.. איך אני הופך חזרה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by tomer_et,

כשאני מנסה להוריד קבצים מאתרים ע"י ה - IEXPLORER (באתרים שלא מאפשרים הורדה עם "מנהל הורדה") אני לא יכול להוריד יותר משני קבצים במקביל. מישהו יודע איך אפשר לשות את מספר הקבצים שאפשר להוריד במקביל? אני עובד עם WIN XP PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  10. Started by idanpc,

מחפש שמות לתוכנה לבניית טראנסים!! אבל טובות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. הורדתי והתקנתי את השועל (נחמד ביותר!! . במיוחד הקטע עם הטאבים! אהבתי מאוד) אבל הבנתי שגם קיימת אפשרות להוסיף עוד פלאג-אינס ופיצ'רים שונים. אז מישהו מכיר אולי איזה אתר שיש בו מגוון פלאג-אינס להורדה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by The Dom,

כול עוד זה לא ביוטיוב אז פשוט פיירפוקס נתקע ונפתח המסך של הSEND ו DONT SEND....

13. Started by ironman405,

רציתי לשאול אם חבילת המקודים CCCP כוללת את כל מה שצריך כדי לראות XVID ,AC3 ?

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  14. Started by PCguy,

קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן אני מקבל הודעה במסך כחול!!! שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  15. Started by rjjb7,

כשאני עושה גוסט גודל הקובץ אימג' שמתקבל הוא פונקצייה של מה? כמובן של גודל השטח דיסק שבשימוש... אבל מה היחס בין גודל הקובץ שנוצר לבין שטח הדיסק שבשימוש? ביתר פירוט, אם אני מבצע גוסט על כונן C שלי והקיבולת של C היא 30 ג'יגה ואני משתמש ב24 ג'יגה מתוך ה30...מה יהיה גודל קובץ האימג' שיווצר?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  16. Started by roma,

אני מצטער מאוד על זה שזה לא הפורום הנכון לנושא אבל בבקשה תעזרו לי(מי שיכול כמובן). יש לי סרטים על המחשב והורדתי מהאתר www.subs.co.il כתוביות לחלק מהסרטים. ושאלתי היא: איך אני משלב את התירגום עם הסרט ובאיזה תוכנה אפשר לראות את זה??? והאם אפשר איכשהו לצרוב את הסרט כ VCD ביחד עם הכתוביות??? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  18. Started by Godmoney,

איך אפשר לעשות כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  19. Started by jitz,

קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  20. Started by ccc,

האם מישהו יצר ושחזר בהצלחה מחיצת ווינדוס ויסטה 64 עם נורטון GHOST האחרון, דרך הRESCUE BOOTABLE MEDIA ? והאם יש לכם מחשב יחסית חדש, עם SATA+DUAL CORE וכו' ? אני שוקל לעבור מאקרוניס אחרי שהוא לא מצליח להריץ את הBOOTABLE MEDIA שלו על מחשבים חדשים... זה פשוט נתקע בדוס.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  21. Started by hagay21,

מחפש מדריך בעיברית לוינאמפ

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. בוורד אפשר למעשה להגדיל את הגופן אבל ב-PDF אין את האפשרות הזאת. מה עושים כשרוצים להדפיס קובץ סרוק של ספר שהודפס בכתב קטן?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. חיברתי למחשב הארד דיסק (בנוסף לזה הקיים כבר) שעושה בעיות... תוקע את My Computer, וכשזה סוף סוף נכנס אי אפשר לעשות כלום עם ההארד דיסק, הוא גם לא מגיב לתוכנה Backup שנמצאת ב Start >> Programs >> Accessories << System Tools אני ממש חייב לגבות דברים משם יש תקווה?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by ForresT,

בקצרה-יש לי סרט שעה בערך,אני רוצה לחתוך ולעשות קובץ נפרד מקטע של 20 שניות בערך מהסרט. מה הדרך הכי פשוטה ויעילה לעשות את זה?תודה.אפשר דרך הווינאמפ?

• 1 תגובה
    • 2.7k צפיות
  25. Started by BlackBird71,

שלום אני צריך תוכנה לשליחת מיילים הבנתי שיש הרבה אבל לא כולם יכולות לשלוח בלי הגבלה אני צריך כאלה שיוכלו לעבור את ה100K מיילים ביום מבלי שיעשו לי בעיות ואם יש כזאת אם תוכלו בבקשה לתת לי עליה הסבר קצר או סרטון ביוטיוב תודה רבה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.