תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להשיג Winamp Base Skin? אני רוצה לייצור Skin חדש ואין לי את ה Base?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
זה ממש חשוב אז בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מי שמחפש אנטיוירוס חזק לדוס הנה: F-prot חיוני ביותר כאשר כל המחשב נדבק בוירוס וחלונות לא עולה או שהאנטיוירוס לחלונות מודבק גם הוא ולא מתפקד. הנה הקישור: http://www.f-prot.com/f-prot/download/getfpdosfree.html הוא ניתן חינם.... וכבר הציל אותי מספר פעמים. אצלי הוא צרוב על דיסק רב פעמי ( כדי לעדכנו מידי פעם ) עם עוד כל מיני GOODIES. תהנו...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם חבר שלי לו יש Win98 לי 2000! לי אין בעיה להיכנס אליו אבל משום מה יש לו בעיה להכנס אלי כי הוא מבקש סיסמא.... לא שמתי סיסמא והAdministrator pass שלי זה כלום! אם משהוא יודע מה עושים ...... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
שמעתי שהיה בדריברים האלה בעיה עם הגישה לזיכרון(אני יודע מה הבעיה לא להרחיב), אבל בעיה זו רק עם ציפסטים של via, לא? חוץ מזה אילו בעיות אחרות יש בהם?(אני לא הרגשתי בשום בעיה). בזמן האחרון האקספלורר כל הזמן נסגר לי, יש סיכוי שזה בגללם?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש לי מודם isdn, ולפני כמה זמן נכנס לי וירוס למחשב והרס לי את ה-boot, אז פירמטתי, הצלחתי להתקין הכל מחדש חוץ מה-isdn. המחשב אפילו לא מזהה שנמצאת בו חומרה לא מותקנת! הורדתי דרייבר מהאינטרנט אבל זה לא עובד, המחשב פשוט לא מזהה אותו! וגם את המודם חיוג לא הצלחתי להתקין. יש הצעות בנוגע לפיתרון??? אני מקווה שעכשיו לא תנעל לי את הדיון...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לכל מי שמכיר את התוכנה הזאת ויכול לעזור אני ישמח למשל: מה טוב בה?, במה היא יכולה לעזור? וטיפים לתוכנה... בתודה גבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני כבר מנסה ימים מפעיל את האשף מנסה הרשת הביתית כאילו עובדת אבל להחליף קבצים בין שתי מחשבים ולגלוש ברינטרנט דרך מחשב אחר אי אפשר למה??????????????????
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב השני שלי יש WIN 98 SE ENABLE, וכשאני מנסה להתרין שם אנטי וירוס (מקפי או נורטון), אני מקבל הודעה ישום זה ביצע פעולה בלתי חוקית, ורשום שיש תקלה בקובץ msiexec.exe מישהו יודע מה מקור הבעיה- לפני כן היה וירוסים במחשב זה(יתכן שעדיין יש), או מישהו יכול להעלות לי לכאן את הקובץ , אולי זה יפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי ושאני מריץ אותו אני מקבל הודעת שגיאה: ASPI Manager (wnaspi32.dll) Not found.ASPI interface disabaled מה עושים ? מישהו אולי יכול להביא לי את הקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר איזה תוכנה שבודקת אם הזיכרון טוב? הייתה לי תוכנה כזאת והיא נמחקה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבל לגמרה לסגור אותו שהוא בכלל לא יעבוד(אבל לא לצמיתות )
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום יש לי אקס פי , ובכל פעם שאני מדליק את האוטלוק זה מ]עיל לי גם את הwindows messenger מישהו יודע איך אפשר להפסיק את זה? אני יכול למחוק לצמיתות את התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול צורב פלקסטור ונאמר שהוא אמור להיות מופעל DMA ויש לי XP ואני לא יודע איך להפעיל אותו למישהו יש מושג? איפה האופציה הזו בכלל?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדרייורים החדשים גרועים הורדתי את ה23.11, ומאז רוב המשחקים שלי עולים לאט יותר שמתי לב שאלו כל התוכנות שלא נוצרו לdirectX8, הם אלו שסובלים מביצועים ירודים. רק התוכנות שנוצרו לנ"ל, הם מקבלים האצה, לא משמעותית. יש לי GeForce2MX (מתוצרת MSI, אם זה משנה), עם פנטיום3 450, 192MB זיכרון, וחלונות 98. הייתי צריך להחליף ל21.88 בחזרה בשביל שתוכנות יעלו לי כמו שצריך, באופן חלק. אני מבין שלרוב האנשים זה דווקא מאיץ את הביצועים, והייתי רוצה לדעת למה אצלי זה לא ככה?!?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הלך לי הערס-דיסק(כמובן WD) ועכשיו אני לא זוכר מאיפה מורידים את הNOADS (זה די דחוף הפופ אפס האל מתחילים לעצבן...) אם תפרסמולינק אני מאוד יודה לכם ...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
לקחת כמה טראקים ולקודד אותם לקובץ MP3 אחד, יש דינוזאור כזה או שעדיין לא המציאו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איך לכל הרוחות אני מוסיף פריימים לאמצע של סרט? לי יש את VIRTUAL DUB ו ADOBE PREMIERE אבל לא הצלחתי לעשות זאת איתם... הוראות/הצעות לתוכנות אחרות והוראות שימוש התקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN XP יש לי שתי תוכנות צריבה 1 WinOnCD 3.8 2 NERO 5.5 כשאני מתחיל ליצרוב בתוכנת ה WinOnCD אחרי כמה שניות המחשב מפעיל את עצמו מחדש ללא שום סיבה. כשאני משתמש ב NERO הכל עובד טוב,לא קורא למחשב כלום למה המחשב מפעיל את עצמו מחדש בתוכנה של WINONCD?
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
כשאני מגיע ל CD Label Creator ומנסה להדפיס שם את רשימת השירים שעל הדיסק (עם רקעים שונים) זה לא מדפיס לי כלום, אלא דף ריק לבן יוצא עם מסגרת ... יש לי מדפסת HP 940C וווינדוס XP אם מישהו יודע איך מתקנים את זה תודיעו לי...
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-