תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין להשתמש בEMULE אבל בהגדרות כאשר אני בודק את הפורטים הוא אומר שהם חסומים. איך בדיוק אני פותח אותם בפיירוול של kaspersky? כמו כן האם אני יכול לבחור פורטים אחרים ולא הכתובת שניתנה לי מבלי שזה ייפגע בביצועים? תודה
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
הרשימה הנוכחית שלי היא מספר מסויים של אנשים אבל ב-שבוע האחרון כל מי שאני מנסה לצרף אותו לרשימה שלי הוא כותב לי הודעה .. ואני מקבל אותה בג'יבריש.. ? מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי את הפיירואל של Sygate והגדרתי בו פעם שלא ישים סמל ליד השעון ועכשיו אני לא יודע איך לעזאזל אני אמור להכנס אל התוכנה ולשנות הגדרות. מישהו יודע איך לעשות את זה מבלי להסיר את התוכנה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש קובץ שלא יוכל להיות מודפס או במילים אחרות נעול פבני הדפסה
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את C , אם אני יפרמט אותו ואתקין מחדש את ווינדוס , האם הקבצים שעל D ישארו שם?
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מפרמט....והשאלה שלי היא איך לשמור על הקרדיט שלי מאימיול ולא לאבד אותו. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התקנתי BON ECHO ובטעות באחד התמונות לחצתי על BLOCK IMAGES FROM... איך אני יכול לשחרר את התמונות שנחסמו ע"י הדפדפן? תודה מראש, אסף.
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהוא יכול לעזור לי בפתיחת הקבצים הלא? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
יש לי מדפסת LEXMARK P707\700SE עכשיו הכנסתי את הדיסק התקנה שלו ומשום מה הוא לא ממשיך לאחר שאני בוחר שפה... עכשיו חיפשתי הרבה דרייברים שלא עבדו לי,מישהו יכול לעזור לי בבקשה,אני יעריך זאת.
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
יש לי סרט שאני רוצה לגזור ממנו רק חלק קטן, חשוב לי שהתוכנה תיהיה פשוטה לתפעול, מינימלית כזאת... אבל בכל זאת שתוציא את החלק באיכות קרובה למקור ושלא תהרוס לו תאמא... תודה (:
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איזו תוכנה ממומלצת להורדת אתר WEB שלם כולל כל הקישורים ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אני מאוד מקווה שזה המקום בשביל זה כי פשוט אף פורום אחר לא מתאים.... יש ברשותי office 2003 hebrew. הבעיה שלי היא לא באופיס ממש, אלא בהעתקת מסמך מהאינטרנט אל האופיס. יש דף אינטרנט מסויים שהוא בקידוד "עברית(iso-visual)" - אני מקווה מאוד שאני לא טועה בקשר לקידוד של הדף... הבעיה היא שכאשר אני מנסה להעתיק את הטקסט מדף האינטרנט, הוא מועתק הפוך.... דוגמא: כאשר אני מנסה להעתיק את המשפט "......סוגי המזונות, מתוך ההיצע שעומד בפנינו, שיהיו טעימים לנו ויספקו לנו הנאה, ועם זאת יתרמו לבריאותנו." באופיס אני רואה אותו בצורה הזאת "ונתואירבל ומרתי תאז םעו ,האנה ונל וקפסיו ונל םימיעט ויהיש ,ונינפב דמועש עציהה ךותמ ,תונוזמה יגוס.... " אני יודע שאין בעיה באופיס ושיש פתרון, אני פשוט מקווה שמישה…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עוד עיצוב חדש הפעם רדיו קומוניסטי לפי בקשה אל תשאלו אותי למה זה מה שהם ביקשו.. צבעים כההים עדיפות לאדום ושחור.. כוכבים והרבה זה השם של הרדיו.. ( התפשרנו על אחד גדול במרכז..) שיהיו מאפיינים בוליטים של קומוניזים.. ושיהיה הקשר קטן לרדיו (לא ממש קשור אבל הם אהבו אז מה איכפת לי.. (חחח) תכלס באתי להציג אותה פחות לקבל הערות למרות שאתם יכולים תמיד לתת זה עוזר.. הם בעיקרון לא ביקשו שאני ישנה משהו.. והעבודה: שוב יש את הדוגמה המציק הזה אבל אני חייב סורי למרות שהפעם הוא לא ממש עוזר.. דרך אגב הצדדים ריקים כן אני יודע היו שם צלליות(של אנשים רוקדים) אבל הם לא רצו אותם בשום פנים ואופן לא הייתה ברירה הורדתי.. וזה עוד אתר.. שעיצבתי לפני יומיים ככה (לא להתייחס לכותרת הם לא מעוניי…
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום אני חייב דרייברים לכרטיס קול דחוףףף ממש תודה לעוזרים הסוג זה: creative sound blaster pci
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
דף הבית משום מה לא נפתח ובמקומו יש איזשהו דף של:http://www.securitysafeguards.net/ אז הוא נותן הודעה שיש לי spyware. מה לעשות???? איך אפשר להיפתר מהדבר הזה?!?!?
-
- 10 תגובות
- 814 צפיות
-
-
יש לאבא שלי MIO 169 ואני מחפש לו תוכנה לניווט כביש ושטח איזה תוכנה הכי כדאי (ושיהיה בעיברית) והכי עדכנית של ארץ ישראל?? אני מכיר את ה-DestinatorApps ו-NAVNGO (או משהו כזה)
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
Where can i get encoder for changing windows movie maker file for divx support file in order to play in an external dvd player ? Thnx a lot !
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
השפה שאני משתמש היא אנגלית....שאני מחפש קובץ כלשהו ואני כותב בעברית אז בשורת החיפוש רואים עברית...אבל ברשימת הקבצים שהוא מצא רואים סינית... הנה הבעיה: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
יש לי x800GT והורדתי את הדרייבר הכי חדש של ATI 6.1 אני צריך למחוק את הדרייברים הישנים של הכרטיס מסך או שזה בסדר להתקין עליהם? יש לי במחשב ati control panel ו.. catalyst control center אני צריך למחוק את שניהם? תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-
-
יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן הייתי צריך להתקין מחדש את ה-WIN. בזמן ההתקנה (לא התקנה מחדש אלא Repair) שמתי לב שלא קפצה שום הודעה על הדרייברים של הלוח אם, מה שבדרך כלל היה קורה. המשכתי להתקין כרגיל, ובסוף ההתקנה לאחר כל הסידורים הדרושים אנוכי בה להפעיל את הרשת, ואני מגלה שאין באפשרותי לעשות זאת. ב-Network Connections אין את Local Area Connection וגם אין אפשרות ליצור אחד.. באותו הרגע נזכרתי בדרייברים של הלוח, אשר היה בדיסק גם התקנה של הכרטיס רשת (OnBoard) האם זאת הבעיה? אם כן, תוכלו בבקשה להפנות אותי למקום בו אני יוכל להוריד את הדרייבר הדרוש? (לא מצאתי את הדיסק התקנה שבה עם הלוח) דגם הלוח הוא: Gigabyte GA-K8NS תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אני יודע שצריך להפעיל את התוכנה פעמיים אבל איך עושים את זה? או שעדיף לבדוק מאמץ עם תוכנה אחרת..
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
כל פעם אני מנקה רגולות,וירוסים וטרויאנים, אבל חוזרים, יש לכם תוכנה/תוסיף (פיירפוקס) שיפסיק את זה? השתמשתי גם בקובץ hosts אבל אין זה מציק גם ב-IE וגם ב-FF לא יכול יותר זה משגע אותי. נ.ב יש לי Windows XP Pro SP1
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הקלטתי קובץ אודיו עכשיו יש לי כאלה הפרעות ברקע ולא שומעים הכי טוב ראיתי פעם איזו תוכנה שיכולה לנקות "רעשים" מישהוא מכיר תוכנה כזאת? תודה
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-