עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Reze,

אני צריך תץוכנה שתקבץ לי שירים בשביל להכניס לפלאפון........ בבקשה זה דחוף...!!! תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

אני כבר הרבה מאוד זמן עם ראוטר ואני עדיין לא יודע איך אפשר לקבל קבצים באופן נורמלי באיסיקיו... יש איזו שיטה או שצריך לפתוח פורט מסויים ? תודה מראש לעוזרים. עריכה: ניסיתי לפתוח את פורט 5190 כמו שרשום פה אבל לא עזר http://linksys.custhelp.com/cgi-bin/linksys.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=578&p_created=1084217556&p_sid=OjUKYT4i&p_accessibility=0&p_lva=703&p_sp=cF9zcmNoPTEmcF9zb3J0X2J5PSZwX2dyaWRzb3J0PSZwX3Jvd19jbnQ9Mjc1JnBfcHJvZHM9MCZwX2NhdHM9JnBfcHY9JnBfY3Y9Jn

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  4. בבקשה תעזרו לי למצוא כבר ימים שלמים מחפשת ולא מוצאת!! זה ממש חשוב!!! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אוקיי אז ככה לפני יותר מחצי שנה עשיתי גיבוי לכונן c עם norton ghost וכשניסיתי לעשות שחזור (כדי לא לפרמט אלא ישר חוזר למחצב שבו המחשב אחרי פירמוט) זה מחק לי את כל המחשב את כל הכונן D שלי הכל הכל הכל נמחק לי. ניסיתי לשחזר אך ללא הצלחה ובכי קניתי כונן קשיח חדש של 300 ג'יגה וזרקתי את הדיסק קשיח לארון. עכשיו הוצאתי אותו ואמרתי בוא ננסה להציל אותו אחרי שהשלמתי שהלכו לי כל התמונות מהעבר שלי ננסה לראות אם אפשר לעשות משו.. הומלץ לי על התוכנה getdataback וואלה הפעלתי את התוכנה לקח לה 26 שעות לשחזר הכל (דיסק קשיח של 80 GB) אחרי שסיים עברתי על הקבצים לראות מה אני רוצה מצאתי את התמונות שאני רוצה לחצתי שחזור תמונות בתוכנה זה נקרה copy ואחרי שאני מנסה להיכנס לתמונות אני רואה שרשום: "אין…

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by ido95,

שלום, לפני כמה זמן מצאתי אתר שבוא ניתן לסמן ב"וי" את התוכנה שברצוני להוריד ולבסוף האתר מכין חבילת קובץ RAR המכילה את כל התוכנות שסימנתי. האתר מכיל תוכנות חיוניות למחשב לאחר פירמוט כגון דפדפן, נגן מוזיקה, דרייברים וכד'. רציתי לדעת האם מישהו מכיר את האתר או אתר דומה שעושה את אותה העבודה. תודה רבה! עידו.

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by omri_ro,

יש לי איזו תוכנה שכנראה "השתילה" את עצמה ללא ידיעתי ועולה כל הזמן ב-STARTUP ואני לא מצליח לאתרה לא ב-MSCONFIG ולא ב- REGISTRY. פרטים: עולה חלון ובכותרת שלו כתוב INDICATOR ואז הוא כותב the program already running מדובר בWIN98 אני מחפש איזוהי תוכנה לניתור כל התוכנות וה-SERIVICES שעולים בSTARUP (כזאת שתריץ את כל התוכנות שרצות ברקע אחת אחת ותעשה PAUSE בין כל תוכנה ככה שאוכל ליראות מה מריץ את INDICATORה הזה)

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by staticx,

כי אני נתקלתי... המחשב נתקע בהתקנה ולאחר אתחול נעלם הACCOUNT ואח"כ חזר קיצר כל מיני בעיות שונות ומשונות... חזרתי ל 5.12 והכל הסתדר..

• 10 תגובות
    • 738 צפיות
  9. כמו שהכותרת אומרת.. רק שה DVD לא יודע לקרוא SVCD ואת כל הצרובים הרגילים אז אם אפשר משהו בפורמט של DVD.. תודה

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by Tomerico,

יש עוד תוכנה חוץ מריל פלייר שפותחת קיבצי RM? ??? או ממירה לMPG או MPGE או AVI? ???

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  11. Started by dbzu,

שלום יש לי צורב dvd של nec הוא יכול לחרוט מילים על דיסקים לבנים אתם מכירים תוכנה חוץ מנרו שמאפשרת כתיבה על דיסקים?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  12. Started by poltergeits,

הורדתי אלבום שכל הקבצים שלו הם עם הסיומת MPC איך אני יכול לשמוע אותו ויותר מזה איך אני יכול להמיר את הקובץ ... ???

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  13. איפה אני מגדיר שלא יתחבר מחדש ולא ישנה כל פעם את הIP ? לא מעניין אותי שיהיה זמן המתנה בין קובץ לקובץ העיקר שלא ישנה אותו.. [attachment deleted by admin]

14. שלום חברים אני עורך וידאו מתחיל בתחום האירועים. לא מזמן קניתי מערכת חדשה שכוללת מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz Tray וכרטיס מסך: PNY Quadro FX580 512MB PCI Experss . אחרי שהשוותי בין התוצאות של המערכת שלי מול מערכת אחרת שיש בה כרטיס וידאו מסוג matrox גיליתי שהתוצאה הסופית של המערכת שיש בה את כרטיס הוידאו טובה יותר. רזולוציה יותר גבוהה ותמונה יותר חדה. השאלה היא אם כרטיס הוידאו הוא הגורם המרכזי במשוואה הזו. מדובר בשתי מערכות עריכה זהות של premiere cs3 וחומר הגלם צולם באותה מצלמה. האם כרטיס הוידאו משפר את הביצועים בכזו רמה? ואם כן אני אשמח לקבל המלצות על קנייה של כרטיס כזה. תודה לכל הפונים

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by shibby15,

כל תוכנה או כל פקודה שאני נותן (כולל הוספה/הסרה של תוכנית) לא עולה! עולה המסך של ACD כאילו אמורה להיות תמונה אין לי מושג מה לעשות...מה שגם שהמחשב עולה הדבר היחד שעולה איתו זה הACD בלי האנטיווירוס בקרי שמע... עזרה מישהו? יש לי WIN XP תודה מראש רום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אז ככה: לקחו קובץ ISO גדול (בסביבות 500 מגה) חתכו אותו ל 5-6 חלקים וכיווצו אותו ל RAR. אני קיבלתי את הקבצים האלה כשהם מכווצים ומעוניין לצרוב את כל החבילה הזאת כקובץ ISO אחד בצורה שאוכל להעלותו באיתחול המחשב. איך עושים את זה?

• 11 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by ORrrr,

שלומות אני מנסה לצרוב על דיסק דיוידי כמה דברים. המשקל הכולל: 3.72 ג'יגה. כמו כן אני משתמש בתוכנת הצריבה נרו והצורב Nec3540a אני מתחיל את הצריבה ומיד אחרי שהוא מסיים את ה caching files שלו הוא מפסיק את הצריבה בטענה ש Buffer too large. אנלא'דע מה לעשות... כמו כן דיברתי על התוכנה כעל בן אדם. אז מה. בתודה מראש, אור. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  18. Started by Alexkmr,

אפשרי?

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  19. Started by matan_rozen,

העתקתי איזה משהו וזה כתב לי את המשפטים הפוכים לדוגמא במקום שלום זה רושם םולש אני רוצה בעזרת אתר אינטרנט להפוך את זה...

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  20. Started by LRa,

ערב טוב, לוותי מצלמת וידאו מחברה. המצלמה הקליטה על דיסקים קטנים ויצרה תפריט די.וי.די לפני מספר הפעמים שלחצתי על הקלטה. האם קיימת תוכנה שהופכת לי את כל הדיסק לקליפים קטנים כפי שהם בתפריט הדי.וי.די? כבר הורדתי לא מעט תוכנות וכולן לא עבדו טוב. גם לא הצלחתי להגדיר שהוידיאו יהיה ב 16/9, וגם הסרט נתקע אחרי עשר-עשרים שניות ובטח שלא הצלחתי להפוך את זה לקבצים כפי שזה מופיע בתפריט. תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by eladbu,

או קי אז ככה מה זה המדיה סנטר 05 של מייקרופופט והאם הוא יועיל לי המחשב שלי מחובר לטלוויזיה ולמערכת שלי 5.1 עם כבל קוקסיאל מה יתרונותיה אם בכלל? אולי BS PLAYER בעמם עושה אותה עבודה ושוקלת עשירית?

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מחפש את התוכנה REDLINKER לאוברקלוק ל ATI ומשום מה לא מוצא! אפשר עזרה?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  23. בתא אחד יש לי תאריך לידה. אני רוצה שבתא השני יעודכן הגיל בהתאם לתאריך היומי שמתעדכן. איזה פונקציה יודעת לעשות את זה?

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  24. Started by crazyben,

שלום לכולם, הורדתי לא מזמן חבילה של מקודדים שגם התקינה לי את הmedia player classic ניסיתי להעלות כתוביות וזה נתן לי הודעת שגיאה. "to load subtitles you have to change the video renderer type and reopen the file" עשיתי חיפוש קצת על ההודעת שגיאה הזאת ומצאתי שזה פשוט הוראות מה צריך לשנות כדי להעלות כתוביות. אמרו שצריך להכנס לoptions >playback>outpath ומשם לשנות לvmr9 renderless עשיתי כך ואני ממשיך לקבל את אותה הודעה. אם מישהו יוכל לעזור לי עם הבעיה הזאת אני מאוד אשמח תודה רבה

25. היום חזרתי מבצפר אני בא להתחבר כרגיל למירנדה אבל כלום הפרוטוקול מזג אוויר מתחבר אבל האייסיקיו מנסה להתחבר ותוך איזה דקה נהיה אפור... באתי לראות אם אני יכול להתחבר מהאייסיקיו הרגיל וכן בלי בעיה האייסיקיו מחובר אני שולח הודעות בלי בעיה והכל... אגב המירנדה אצלי מותקנת כבר כמה חודשים ועובדת חלק ככה שאין בעיות עם פיירוואל וכאלה (אגב בדקתי פיירוואל ומירנדה מאושרת לחיבור לאינטרנט) אגב מה שעוד מוזר זה שהלכתי למחשב של אחותי (שניהם אגב מחוברים בראוטר) וגם אצלה מירנדה לא התחברה ואייסיקיו רגיל כן (וניסיתי עם פרופיל אחר בכלל... אותו מספר אבל פרופיל נקי לגמרי) מה עושים? אחרי חודשים של מירנדה רק לראות את הרשימה בלייט 5 עושה לי רע על הלב כרגע אני פשוט לא מסוגל לעבוד עם אייסי לייט 5 אז אנ…

• 7 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.