תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום... אני התקנתי OUTLOOK EXPRESS 6 על המחשב שלי... ועכשיו כל פעם שאני מפעיל אותו לוקח לו הרבה מאד זמן עד שהוא עולה. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שהוא בודק את תיבת הדואר ברגע שאני פותח את התוכנה אז ביטלתי את האפשרות הזו ועכשיו אני מפעיל את זה ידני, אבל זה לא עזר כי עדיין כשאני מעוניין להפעיל את התוכנה ואני מפעיל אותה לוקח לו יותר מידי זמן עד שהוא נפתח. אחרי זה חשבתי אולי שזה בגלל שיש עוד תוכנות פתוחות כמו ICQ MSN ועוד כמה קטנות כאלו, אז סגרתי הכל. וגם זה לא עזר. עם מישהו יכול לעזור לי אני מאד יודה לכם. תודה מראש Some THing,,,
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מחשב ישן עם כרטיס מסך MX440 בעיה בהתקנת הדרייבר.... כאילו והמחשב לא מזהה אותוץ הורדתי את החבילה של הדרייברים של הGEFORCE והוא לא מתקין לי את הכרטיס מסך... http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html הבעיה היא שפעם היה דריבר ספציפי לכרטיס מסך ועכשיו הם שמו קובץ אחד לכמה כרטיסי מסך... יך פותרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמקליטה את מה שאני עושה על המחשב. לדגומא כשאני משחק במשחק אני רוצה להקליט אותו. תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי אימיול, והיום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני מפעיל את Nero 7, ושם בוחר ביצירת וידאו DVD. הנרו פותח את תוכנת Nero Vision 4 (האשף שבעזרתו יוצרים וידאו DVD). אני בוחר סרט, בוחר באפשרות שהדיסק יהיה ללא תפריט, לאחר מכן צופה בתצוגה מקדימה של הסרט (ורואים את הסרט), ואז בשלב האחרון, לאחר שאני לוחץ Burn הוא טוען את הסרט ונותן הודעת שגיאה: Unable to prepare data from recording: Prepare session failed: Transcoding of videos failed את הודעת השגיאה הזאת הוא נותן בכל סרט שאני מנסה לצרוב, לא חשוב באיזה קידוד הוא. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב AS2 גודל קובץ ה SWF 7K לינק http://flashtest.000space.com/myGallery/ בעיצוב אני לא הכי חזק.... אבל הגלרייה דינאמית תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
בוקר טוב לכם יש לי כמה סרטים בדיסקים שצרבתי (VCD ) ואני רוצה לעלות אותם למחשב (כמה סרטים) ואחר כך להפוך אותם לDVD ולצרוב אותם כסרט DVD .אם תוכנה מתאימה שיש , יש תוכנה כזאת ? תודה לעוזרים [shadow=red,left][/shadow]
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני רוצה שיהיה לי תוכנה שאני קובע לה שעות מסויימות ואז אחרי זה שאני לא ליד המחשב היא תפתח אותם אוטומטית בשבילי תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר התקנת התוכנה וביצוע ריסטרט , בקינפוג הסופי לאחר שהמחשב עלה ולוחצים המשך מתקבל ERROR שכביכול אין לי מספיק הרשאות או משהו בסגנון אציין כי היוזר שבו אני משתמש למיטב הבנתי הינו גם אדמיניסטרטור וזה היוזר הראשי שזה אני. צרפתי גם תמונה של ההודעה שאני מקבל [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני חתימה עם השם WerewolF בידיוק (אותיות קטנות\גדולות) ועם צבע כחול משהו ועם התמונה הזואת http://www.hoothollow.com/February%202006/Animals%20of%20Montana%20images/Gray(Timber)%20Wolf-071040%20RAW.jpg אבל שהשם לא יסתיר את הזאב ושהגודל היה 300X150 תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני עובד בזמן האחרון על הרבה themes למערכת ההפעלה Symbian. התחלתי theme בסגנון מאק אבל אני צריך אייקונים להחליף את האייקונים הקיימים. בגלל שאין לי מושג לגבי יצירת אייקונים, החלטתי שלהשתמש בכאלה שמישהו אחר הכין יהיה יותר פשוט. אז ככה, אני צריך סט שלם של אייקונים ווקטורים למערכת ההפעלה (רצוי בסגנון של מאק או וויסטה). כשאני אומר ווקטורים, אני מתכוון לאייקונים בפורמט ווקטורי ולא כאלה שיצרו אותם בתוכנה לעיבוד ווקטורי (כמו Illustrator) ואז המירו אותם ל-ico. אני צריך כאלה לפני ההמרה. תודה רבה למי שעוזר!
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בעקרון אני צריך את הדף הורדות של הדרייוורים של הלוח אבל אשמח אם זה לא טירחה גם לקבל את הדרך איך מגיעים לדף הורדות,הרבה זמן הייתי באתר של MSI ולא הצלחתי למצוא תודה רבה רבה ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עשיתי סרט בגודל 1.2 גיגה ואני רוצה לחצות אותו כיצד? ניסיתי בVIRDUB וכל הסינכרון הלך (התמונה רצה יותר מהר מהקול) ניסיתי עם AVICHOP ולא היה לי סאונד מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, כבר הרבה זמן אני מחפש דרייבר לכרטיס ATI Radeon Xpress 200 ואני לא מוצא. אני לא בטוח אם זה הגרסה של ה onboard או שלא. תודה רבה לכל מי שיוכל להביא לי קישורים לדרייבר
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
מאז שהתקנתי Norton Internet Security 2006, כל מה שאני שקשור לג'אווה ואני מנסה להיכנס - זה לא נכנס
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הלוח: P4S800D ציפסט:SIS655FX חברה יש לי מחשב והתקנתי בו כונן SATA אבל כאשר אני בא להתקין את WINDOWS XP SP2 הוא אינו מזהה לי את הכונן. גם בביוס הכונן אינו מזוהה. אני יודע שבהתקנה של ה WINDOWS יש הוספת דריבר לכונן SATA. וניסיתי גם את הדריברים שיש בדיסק של הלוח. אם מישהו יכול להביא לי את הקבצים או לרשום לי איזה קבצים צריכים להיות זה יעזור.. תודה מראש טומי
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קצת יותר "חכמה" ממה שיש בWINDOWS שתריץ לי תוכנה מסוימת כל יום חוץ מ...(סופי שבוע למשל או כל יום אחד שאגדיר לה)
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי, יש לי קליפ של ארבעת העונות של ויולדי ורציתי לחתוך רק את הקול ולהפוך את זה לקובץ WAV [ולהשאיר את הסרטון המקורי] כדי לצרוב את זה על דיסק מוסיקה. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
קיבלתי את ההודעה הזאת באינטרנט סיקיורטי 2005 אתמול וכשלחצתי "לאשר תמיד" זה עשה בעיות משונות עם האינטרנט ולא הצליח להתחבר... אז עשיתי סריקה עם הנורטון והספייבוט והכל הסתדר אז כמובן שהפעם עשיתי "חסום תמיד" אבל מה אתם חושבים שזה? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איימול נייד זה שמתקינים על המחשב\שרת ומתחברים דרך HTTP עם סיסמה לאאותו מחשב ..ואפשר לראות תהורדות ולהוריד והכל..
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-