עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני מפרמט בקרוב ואני מעוניין להעביר את תיקיית הפיבורטיס ומשום מה לא מצאתי אותה . איפו היא בכלל?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  2. Started by jackhammer,

אני מחפש תוכנה שעושה RECOVERY לקבצים ישנים מהHD יש מלא אבל הרוב מלאות בWORMים או ב TROJANים או בשאר פרסומות השאר לא עובדות אני מחפש משהו אמיתי ומקצועי ולא כמו התוכנות האלה שעולות 40 דולר מישהו מכיר? אני בעקרון צריך שם ומחיר +/- (החברה שבה אני עובד עובדת עם המקורות שלה אז הלינק או החנות לא ממש משנה)

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  3. יש לי מחשב עם XP SP3 בבית, המחשב עבר פירמוט. לאחר הפירמוט צצה בעיה, כאשר מנסים לפתוח שיר הוא פועל, לעומת זאת שפותחים ווידאיו המחשב עושה לעצמו ריסטרט. לא משנה באיזה תוכנה פותחים, ניסיתי להתקין מספר שונה של קודקים, עידכנתי את כל הדרייברים. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש נפתרה הבעיה: חבילת הקודקים K-lite codec pack 4.95 פתרה את הבעיה [כל שאר הגרסאות גם גרמו לבעיה כולל החדשות יותר].

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by yair9_20,

יש לי מעבד amd 64 ביט עם מערכת הפעלה win xp 32 bit האם לשים אנטי וירוס רגיל של 32 ביט או לשים של 64 ביט ואם כן איזה? וכמו כן איזה פיירוול לשים האם zonealarm יענה על הדרישות?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  5. Started by nimrods,

מאיפה אני יכול להוריד תוכנה של חתימות אבל בעברית תודה לעונים??

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  6. בוקר (?) טוב! במחשב שלי יש XFX GeForce 6500 על PCI-e והוא מחובר ב-DVI למסך. שמתי לב שהדרייברים של כרטיס המסך ישנים לאללה (2005) אז הורדתי את המעודכנים מהאתר של nVidia והתקנתי - אחרי ההתקנה, הכל עובד טוב מלבד העניין הקטן של התצוגה - אחרי מסך ה-loading של חלונות (XP) המסך נכנס למצב "Power saving". יענו - אין לו ריינג' יותר. הפתרון היחידי שמצאתי בינתיים היה לעלות את חלונות במצב בטוח ולעשות Roll Back, או פשוט להעלות את חלונות ב-last good configuration. מטריף לי את השכל, העניין הזה. מראש, אני עובד ב-60Hz ולא יותר... אין לי מושג למה זה קורה ואיך אני יכול לגרום לדרייברים החדשים לעבוד כמו שצריך. אשמח לכל עזרה. כבר הייתם תותחים בעבר אז חזרתי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  7. הכותרת אומרת הכל... אני צריך תוכנה כזאת מכיוון שיש כמה משחקים שהתקנתי ועכשיו אי אפשר לעשות להם Uninstall , זה עושה הודעת שגיאה כזאת. תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  8. שלום לכם!!! יש לי win xp בעברית, והורדתי לא מזמן את תוכנת האנטי וירוס avg free 8.0. שאני לוחץ ctrl alt delete, ואז הולך לסימנייה תהליכים, אני רואה שם ש- avg מופיעה לי שם פעמיים. כאילו המחשב מנצל פעמיים את תוכנת האנטי וירוס שלי. הראשון זה 40,000k , והשני זה בערך 10,000k. למה זה ככה ? למה היא מנצלת המון משאבים מהמחשב שלי? מישהו מכיר את התופעה הזאת? *** מצורף קובץ תמונה שתראו בדיוק את הניצולים**** בתודה מראש בר לוי!!! [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by Fenomeno,

מישהו מצא דרך לגרום לתוכנה ליישר לימין? תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by iurkin,

שלום לכולם, היום ניסיתי להתקין את התוכנה HAMACHI אך נתקלתי בבעייה. בעבר התוכנה הייתה מותקנת לי ולאחר שחשבתי שהיא לא שימושית מחקתי אותה. לאחר שאני מנסה להתקין באמצע ההתקנה מופיע לי הודעת שגיאה "Setup has failed". בנוסף אציין שזה קורא כשהוא מנסה להתקין את הדרייבר "Installing network adapter". חיפשתי תשובה בכל רחבי האינטרנט לבעייה ולא מצאתי. ניסיתי לנקות את הרג'יסטרי עם CCleaner אך זה גם לא עזר. כנראה שנשארו שאריות מהתוכנה במחשב ועכשיו אני לא יוכל להתקין אותה. אשמח אם מישהו יעזור לי, יאיר

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  11. אם אני מוריד משהוא (סתם הורדה רגילה ביותר באינטרנט אם שמור וכל זהה) אני יכול להפסיק אותה באמצע??? זה משהוא כבד 900מגה האם זה מזיק.? האם כדי לי לחקות לסוף ההרודה

• 8 תגובות
    • 710 צפיות
  12. Started by nisimm,

שלום אני מחפש תוכנות עריכה איכותיות לכל מיני דברים,יש המלצות חוץ מAdobe After Effects וvagas? ועוד משהו-יש תוכנות שלא פועלות עם כרטיסי ATI,אתם יודעים איזה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by Moty_p,

לא מצאתי כותרת יותר טובה מזו יש לי סרטים במחשב (ישנים מאוד) ששומעים בהם רק בצד ימין \ צד שמאל רציתי לדעת אם יש איזה שהיא תוכנה שיכולה להשמיע לי את סאונד של צד ימין של הסרט גם לצד שמאל (במקרה שרק ימין עובד) וכנ"ל לגבי פעולה הפוכה. יש חיה כזו?

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  14. מה זה יכול להיות??

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. Started by asta,

שלום amigos משום מה לאחרונה אני מצליח לבצע הורדה אחת בלבד במקביל מיתברר שכול הורדה נוספת שאני מנסה להתחיל אומנם מופיעה ברשימת ה-download queue כהורדה פעילה אולם בפועל היא לא נימצאת בסיפרייה ה-זמנית ( temp ) שמכילה בפועל את הקבצים הזמניים של ההורדות הפעילות אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני מוריד דרך חשבון מוגבל (limited account) ובעבר לא הייתה בעייה בהורדות בדרך זו בנוסף עשיתי מספר שינויים ( לא ב-registry ) מומלצים ומקובלים על מנת להעלות את רמת האבטחה ,אולם לצערי אני לא מוצא את הדף שבו רשמתי את השינויים שביצעתי ) אם מישהו ניתקל בבעייה דומה בעבר זה יעזור מאוד לשמוע כאן דרך לפיתרון הבעייה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  16. כי אין AUTOFIRE, הטמטום גם שאי אפשר להשעין את זה בצורה נורמלית בשביל ללחוץ עם האצבע שלא התעייפה, בטוח יש איזה תוכנה שעובדת עם ה MAME שמאפשרת AUTOFIRE ?

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מייצא את קובץ המיילים של האאוטלוק 2003 ואחרי התקנה חוזרת מחזיר את המיילים וכנ"ל לגבי משתמשים כלומר לשמור את הפרופיל ואחרי התקנה חוזרת להחזיר אותם

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. הכותרת אומרת הכל אני רוצה להתקין ויסטה 32 ביט על parallels desktop וגם xp יש תוכנה שיכולה לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  19. אני לא מוצא את התקייה וןחייב להעיף משם כמה תמונות...

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by carock,

אז ככה רשמתי אתמול איזה משהו משהו וWORD ובטעות שיצאתי לחצתי לא לשמורת יש מצב שזה על המחשב שלי בקבצים זמניי או משהו כזה..?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  21. אני מנסה עם CLONE CD ולא הולך לי. הצלחתי רק אחד והוא לא עובד לי בפלייסטישן אני יודע שבשביל פרוצים צריך צ'יפ, אבל פה אני העתקתי בדיוק כמו שהוא , אז למה שהוא לא יעבוד? גם סרטי דיוידי אני לא מצליח לשכפל, בנוסף לזה אני מצרף לשאלה , איך אני הופך סרט שהוא DIVX לדיוידי[לא VCD ולא SVCD]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by yotamk,

סליחה על הבורות: בהמשך לשאלה הקודמת שלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=267852.0, אגב, אשמח לעוד תגובות...) מה זה ה driver של ה chipset? כמו למשל בקישור הזה: http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/Driver_DownloadFile.aspx?FileType=Driver&FileID=3110 איך אני יודע איזה driver יש לי עכשיו והאם הוא המעודכן ביותר? תודה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by Ignorance,

טוב לא מזמן רכשתי צורב DVD חדש ורק עכשיו מצאתי הזדמנות לנצל אותו בצריבת מספר קבצי AVI אל דיסק DVD. אם כך הפעלתי את תוכנת הצריבה של LG שהגיעה עם הצורב הDVD שלי)power producer 2 gold) ואז באפשרות "produce a movie disc" ,אז באפשרות DVD ואז מגיע השלב בו עליי לבחור את הפריטים לצריבה אך כאשר אני בוחר בפריטים-פריטים בפורמט AVI שגודלו הממוצע של כל אחד מהם הוא בערך 200 מגה-בייטס הוא רושם לי "faild to add file X" זאת למרות שבחלון בחירת הקבצים הוא בפירוש מציין את הפורמט AVI כפורמט שנתמך על ידו. אם כך מהי הבעיה והאם מי מכם מכיר איזה פתרון? : בכל אופן גם אם אינכם יודעים את התשובה לבעייתי אשמח אם תספקו לי לינקים להורדת תוכנות צריבה ל חינמיות שמסתובבות ברשת,אבל כעיקרון אני מעדיף לפת…

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  24. היי יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE 2600XT ומערכת הפעלה ויסטה. התקנתי את גירסה האחרונה של ה CATALYST 7.8 וכשאני חוזר למחשב לאחר חוסר שימוש במחשב של שעה שעתיים המסך מהבהב ואז אני מקבל הודעה כזו:"מנהל התצוגה הפסיק להגיב ונעשה שיחזור" ואז אני חייב לכבות את המחשב ולהדליק אותו שוב או לעשות ריסט. האם יש פתרון לזה? האם זה באג כלשהו בויסטה? דרך אגב אני התקנתי את העדכונים שיצאו לאחרונה שאמורים לשפר את התאימות והביצועים אבל זה לא פותר את הבעיה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by lazy-bones,

היי בעיה..... אני רוצה לצפות בקליפים הנמצאים באתרי אינטרנט, אבל אני יכול לראות אותם רק בלי סאונד מה הבעיה?!

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים