תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לפרמט כונן שלם כי יושבים עליו קבצים כבר קרוב ל-4 שנים, והוא נהיה איטי בטירוף. מתוך כל הקבצים האלה, אני רוצה לגבות כ-80GB. להיכנס לנרו, ולהתחיל לבחור קובץ קובץ ולחשב כמה יצליחו להיכנס לדיסק נראה לי מאוד לא נוח. יש אפשרות לבחור בתוכנה את כל רשימת הקבצים שאני רוצה לגבות, וכל פעם שהיא מסיימת לצרוב על דיסק היא תבקש ממני להכניס אחד חדש?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני יוצר משחק תלת מימדי. כדי ליצור את המפה אני קורא קובץ BMP כאשר מיקום הפיקסל קובע את נקודת הציון רמת הצבע האדום קובעת גובה רמת הירוק קובעת את סוג המרקם ורמת הכחול את סוג הבניין שנצא באותה נקודה. השאלה היא איך אני יכול להכין את שלושת השכבות בנפרד ואז לשלב אותן ל BMP אחד. חשבתי על photoshop. אז איך אני עושה שאם בנקודה מסויימת הצבע: בשכבה אחת (100,0,0) בשכבה השניה (0,110,0) בשלישית (0,0,50) יצא לי בתמונה הסופית (100,110,50)
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
במחשב אחד אני מצליח להתחבר ובמחשב שני לא זה מה שקורה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב! עד כה השתמשתי בתוכנה Quick Screen Capture כדי ללכוד תמונות בזמן משחקים. למי שסקרן לדעת, אני עושה זאת כדי שאוכל להספיק לקרוא את הכתוביות של השיחות שמתנהלות במהלך המשחקים בין הדמויות. בכל אופן כשהגעתי למשחק the witcher משהו השתבש, אין באפשרותי ללכוד תמונות מהמשחק, גם אם אני מעביר את המשחק למצב חלון. למי שמכיר תוכנה ללכידת תמונות, שפועלת גם ע"י hot key, ושיודע שיש לה יכולות לכידה בכל משחק בלי בעיות, אשמח אם תספרו לי. בתודה מראש אופיר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מרוב הנמענים שלי אני מקבל ג'יבריש, כשהם כותבים בעברית, אם אני רושם אליהם הם רואים את מה שאני רושם, למישהו יש מושג איך לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מאז הפירמוט שעשיתי יש לי כמה בעיות שצצו, אחת מהם זה בכול פעם שאני מכבה את המחשב כרגיל דרך התחל, המחשב כאילו נכבה ואז נעצר על דף שחור, כמו הדף התחלה של win xp רק שבמקום לטעון, כתוב: "לחץ על כיבוי, על מנת לכבות את המחשב", ואז אני צריך ללחוץ על כפתור הכיבוי, ורק אז המחשב כובה. איך אני מחזיר את זה להגדרות הרגילות, שברגע שאני לוחץ כיבוי דרך התחל, המחשב נכבה בלי עוד שאלות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בדו"ח שגיאה הוא כותב: flash9c.ocx אני מניח שזה קשור לפלאש ולכן התקנתי מחדש, אך הבעיה נמשכת. איך פותרים אותה?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני צריך רוצה ליצור אפשרות לעשות חיפוש עבור מחרוזת במספר מחשבים ברשת. האם למישהו יש תוכנה שיכולה לעשות את זה ולזרוק את התוצאה לקובץ לוג, או אולי תוכנה שעובדת דרך command line?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני אולי הוזה אבל מספר העמודים שמספיקים לטיונר או מכל דיו אחד נמוך משמעותית מהמוצהר, יש לי גם מדפסת קנון דיו וגם OKI לייזר שחור-לבן. אני מחפש איזה תוכנה שאני אוכל לדעת כמה עמודים הודפסו במהלך תקופה מסויימת ואם אפשר גם אחוז דיו בדף אז עוד יותר טוב. מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן ששון שאלה לי קטנה ואני מקווה שאני בםורום הנכון האם יש איזו תוכנה שדרכה אני יכול להעביר שידור ולעצב לה מעטפת משלי והכל ואת זה להעביר לשידור של המצלמה. וכל זה בחי. לדוגמה: נגיד ואני רוצה לשדר בתפוז (סתם לדוגמה בבלוג TV שלהם) אז הבנתי שהוא משתמש בשידור של המצלמת אינטרנט שיש לי. אז יש מצב שיש איזה תוכנה שתאפשר לי להלביש על השידור הזה מעטפת שאני אצור (מבוסס על המסך הכחול אם מישהו מכיר), ובמעטפת הזאת אני יוכללשנות דברים כמו טקסט, למשל, ובשידור שלי בתפוז יראו את כל זה ואת כל השינויים בזמן אמת. אם מישהו הבין אותי ויכול לעזור לי אני מאוד אודה לו. תודה רבה לעוזרים, לקוראים ולהורי שהביאוני עד הלום.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאני מנסה לנגן כל מיני קבצי וידאו שונים במחשב זה נותן לי אותה הערה, ואז אני רק רואה את התמונה בלי הסאונד.. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה.. תמונה מצורפת של השגיאה.. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום. יש לי תוכנת צריבה nero 5.5.8.2 וכל פעם שהיא מתחילה לצרוב היא אוטומטית משנה את ה-priority שלה בווינדוס ל-high priority ובכך המחשב שלי מושבת. אני מנסה לשנות את התהליך לנורמל normal אבל בכל פעם שאני מעלה מחדש את הנרו הוא משנה לי את זה חזרה ל-high. מה עושים? יש לי צורב ricoh x20 ו-windows xp professional. ??? ??? ???
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את vista ultimate השאלה שלי אך אני עושה מחיצות יש תוכנה פנימית או שאני צריך להשתמש במשהו כמו partition magic
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי easycap במטרה להעביר קלטות למחשב. התוכנה שבאה עם הeasycap גרועה בלשון המעטה. האיכות על הפנים ו10 דקות שוקלות 700 מגה. יש למישהו המלצה על תוכנה שעובדת כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
קוראים לה black frog אפשר לקרא עליה פה http://www.theinquirer.net/?article=31966
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום! כבר כמה ימים תוכנת שיתוף הקבצים שלי (overnet) מתריאה לי שיש לי FIREWALL שחוסם לי את הטראפיק. המהירות צנחה מ90 ל30 ואין לי שום אנטיוירוס או FIREWALL מותקן... מה זה יכול להיות? עריכה: גם הדף 'שבודק אם יש חסימה', באתר של אוברנט מראה שיש... לפני זה המהירות תמיד הייתה 85-90 ועכשיחו היא לא עולה יותר מ35.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
טוב יש לי משחקים ישנים ומקוריים ואני רוצה לעשות ניקוי אז אני מחפש תוכנה "שתוריד" לי את הדיסק לHD וכשאני ארצה אני אוכל לפתוח את הקבצים ב-Daemon Tolls
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנת VNC שתאפשר לי לשלוט על מחשב ברשת ותתמוך בתלת מימד, מישהו מכיר דבר כזה ?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה שכמובן לא נכון אני Admin מלא עם כל ההרשאות שצריך ואין לי אף יוזר מוגבל, מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב מגביל התקנה והאם ישנה דרך לעקוף את זה כמובן שניסיתי את גל האפשרויות דרך לוח-הבקרה וכן דרך control userpasswords2 ובכל המקומות אני מוגדר כADMIN ומשויך ל-ADMINISTRATORS [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4, על מערכת חלונות 7, 64 ביט. בעת סיום התהליך, תוכנית ההתקנה הודיעה לי שהתוכנה הותקנה אך עם שגיאות. לא הצלחתי להפעיל אותה, וגם נסיון חוזר להתקנה לאחר אתחול של המחשב (כפי שהמליץ לי אשף ההתקנה), כשל. בדיקה שעשיתי באתר של אדובה (system requierments) העלתה שלפוטושופ יש תאימות עם חלונות XP וחלונות ויסטה. האם יכול להיות שלתוכנה שיש לה תאימות עם ויסטה, לא תהיה תאימות עם '7'? האם לעוד מישהו מכם זה קרה? ואם כן, איך פתרתם את הבעיה? הערה - את החיבור לאינטרנט אני עושה באמצעות מערכת XP, ולא באמצעות '7', מאחר ה'הוט' ו'נטויז'ון' אינן ערוכות עדיין להגדרת חייגנים במערכת החדשה. לפיכך אין לי את היכולת לפנות לאתר של אדובי באמצעות אשף ההתנה של פוטושופ (כא…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מחשב נייד של compaq מסדרת EVO , אחי מחק כמה קבצים ועכשיו המחשב לא עולה , מופיעה ההודעה NTLDR is missing אני יודע מה עושה הקובץ הזה ואני יודע שבלי הקובץ הזה הווינדוס לא יעלה. לכן אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין בו ווינדוס מחדש (בכל מקרה רצינו לפרמט) . הבעיה היא שאני מכניס לכונן CD דיסק של ווינדוס , אומר למחשב לעלות מה CD (זה נקרא משום מה multybay) וההתקנה של הווינדוס לא פועלת... ניסיתי לפרמט דיסק פלופי עם וסימנתי את ה MS-BOOT כדי שאולי זה יעלה את המחשב , בחרתי בהפעלה מחדש של המחשב שיעלה מכונן הפלופי וגם אז הוא לא עולה. מישהו יודע איך מפעילים את ההתקנה של הווינדוס על המחשב הזה? או לחילופין יכול לייעץ לי איך להגיע למצב של DOS שמשם אני כבר אוכל להפעיל את ה…
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-