עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אורח Si-Nom

איבדתי את הסיסמא של האיסי ואני לא יכול להיכנס לאתר של ICQ,לפה: http://cf.icq.com/cf/icq5/lost_password.html מי שיכול שיעשה RECOVER בבקשה! האימייל:Nickless09@gmail.com איסי:155302208 תודה.

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by gshhar,

אני מחפש תוכנה שהייתה לי שמאפשרת לצפות בדברים שאני מוריד באמצע היא נקראת AVI PREVIEW איפה אני יכול להשיג אותה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  3. Started by oren500,

אני נכנס לאתר הזה ומקבל את השגיאה הבאה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=68669254.jpg מה זו השגיאה הזו ומה הפתרון שלה?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  4. אורח
    Started by אורח,

הIE שלי קורס לפחות איזה 5 פעם ביום, יש לי וינדוס 7 והדפדפן קורס מלא פעמים וכל פעם אחרי קריסה מאתחל את עצמו. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  5. Started by mishiago,

שלום חברים, אני מחפש תוכנת GHOST שאיתה אוכל לגבות את המערכת על דיסק, בנוסף, שהדיסק יהיה במצב BOOTABLE . איזה תוכנות עושות את זה מלבד Norton ghost? אנא המליצו לי מנסיונכם ולא מחיפושים באתרים מסויימים. תודה רבה על תשומת הלב. _________________

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  6. היתקנתי את הפירפוקס החדש על מערכת WIN7 גירסת 64 סיביות ואחרי יום > למרות שהפיירפוקס עובד והוא ברירת המחדל > נעלם לי האיקון עצמו של הדפדפן > לא הקיצור דרך שעובד האיקון גם נעלם מתיקיית התוכנה ומחליף אותו איקון של תוכנה לא מזוהה > למרות שהכל עובד!!! למה זה קורה? ??? ואיך מתקנים את זה? :s05:

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. Started by tulicooli,

התקנתי את התוכנה והכל טוב עד שבאתי לפתוח את התוכנה אני פותח וזה עושה לי שגיאה After Effects can't continue: sorry , After Effects has Crashed. See http://adobe.com/support/products/aftereffects.html (0 :: 42 לא הבנתי כלום באתר הזה ניסיתי להתקין מחדש ולא עזר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

אני רוצה לפרמט כונן שלם כי יושבים עליו קבצים כבר קרוב ל-4 שנים, והוא נהיה איטי בטירוף. מתוך כל הקבצים האלה, אני רוצה לגבות כ-80GB. להיכנס לנרו, ולהתחיל לבחור קובץ קובץ ולחשב כמה יצליחו להיכנס לדיסק נראה לי מאוד לא נוח. יש אפשרות לבחור בתוכנה את כל רשימת הקבצים שאני רוצה לגבות, וכל פעם שהיא מסיימת לצרוב על דיסק היא תבקש ממני להכניס אחד חדש?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. Started by טכנאי_ברזילאי,

שלום איפה אני יכולץ למצוא אץ הרובץ של אנשי רשר ב-OUTLOO EXPRESS של WINXP PRO? תןדה

10. Started by didS,

על איזו אתם ממליצים :s05:

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. Started by Vaz,

יש לי איסקיו 2003 b בזמן האחרון שאני מנסה לשלוח sms אני מקבל הודעת You must activate your account in order to send SMS messages. Click here for free activation http://www.icq.com/sms_act כשאני לוחץ על הקישור הזה ל קורה כלום.......זה מוריד מין קובץ ולא עוושה כלום. מה עושים ? גם התקנתי איסיקיו חדש וניסיתי לשלוח sms ושוב אותה השגיאה זה קשור לגרסה של האיסיו ? מישהו מצליח לשלוח sms ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  12. אם מישהו יכול לדריך אותי או לתת לי משהו שיעזור לי אני יודה לו מאוד, אני רוצה לחלק מחדש את הכונן שלי (ובלי תוכנות, כגון"פרטישן מג'יק))

13. לא מצאתי ת'רד קיים בחיפוש אגב, אני ונורטון ברוגז עברתי לפנדה שהיא תוכנה מעולה !!!

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  14. איך עושים סירטונים כאלה שבהם רואים את התצוגה של המחשב? כאילו.. נניח יש תמדריכי יודאו האלה של פוטושופ לדוגמה שזה מראה ממש איך העכבר זז וכל זה ואיפה לוחצים, פשוט עושה קובץ וידאו למסך איך לעזאזל עושים? הנה דוגמה למה שאני מתכוון: לןא צריך לראות הכל..רק תראו איזה שנייה אחת שתבינו למה התכוונתי..איך שמצלמים תמסך..

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by orninyo,

שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  16. Started by nirt,

יש לי מסך LCD רחב 900*1440 ואני עובד ברזולוציה הטבעית שלו. הבעיה היא שהטקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה. את הבעיה הזו בוינדוס פתרתי ע"י קביעת 140DPI לטקסט ואכן כל הטקסט בוינדוס עבר לגודל נוח. הבעיה הגדולה שלי היא באתרים בעברית כמו YNET ששם אני לא מצליח לשנות את הגודל. ניסיתי לשנות ב- VIEW<TEXT SIZE אבל זה לא משנה שם כלום ( באתר הזה זה כן שינה) מישהו יודע על פתרון לבעיה (התקנת פונטים אחרים או משהו כזה) או שפשוט לא קיים ???

17. Started by sahargt,

אפשר בבקשה לינק לתוכנה שמסוגלת לתרגם טקסט שלם אנגלית עברית ? אני ממש חייב כזאת. תודה רבה רבה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  18. יש לי שאלה קטנה למי שנתקל בזה , בדקתי את הפריטים המותקנים אצלי במחשב ב " הוספה / הסרה של תוכניות " ושם ראיתי לפחות 6 התקנות של .Net frameworks בכל מיני גרסאות עם כל מיני גרסאות אחרות של SPים , השאלה האם אלו שירותים Relying - נשענים זאת אומרת , האם כל אחת מהתוכנות אמורות להשען אחת על השניה וחייבות להיות ביחד ? או שמדובר בעדכונים של Microsoft לפיצ'ר של ה-.Net frameworks שלהם או שפשוט זה לא זה ולא זה , ואז אני ימחוק את הגרסאות שנראות לי יותר ישנות ואשאיר את הגרסא הכי חדשה שנראית לי , מה דעתכם ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזו מצאתי כבר תוכנה דומה שמראה את טמפ' הדיסק קשיח אבל לא של המעבד

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  20. שלום. אני מחפש תוכנה שתוכל 'לקרוע' לי בלוגים, כך שבלוגים שאני ממש אוהב - אוכל לקרוא גם כשאני Offline. משהו כמו דפדפן אוף-ליין כזה, רק שבטוח 'יקרע' לי את כל הבלוג, ולא רק את המאמרים שאני גולש בהם. מישהו מכיר/יודע/שמע משהו? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  21. שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם האתר הזה.. כל סרטון שאני מפעיל מתנגן משהו כמו 10 שניות ואז פשוט נתקע. ניסיתי הרבה דברים כלום לא עוזר.. הורדתי מקודדים , java , adobe הכל מעודכן. ניסתי גם לנגן בפיירפוקס, גם באקספלורר וגם בAVANT ובכולם אותה הבעיה. באף אתר אחר כמו יוטיוב וכאלה אין לי בעיה, רק בFLIX. חשבתי אולי משהו חוסם את זה מהמחשב, אבל הרצתי סריקות נגד ספייווארים ווירוסים ולא מצאתי כלום. למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  22. הי אני הורדתי תוכנה בקובץ BIN וCUE והדימונד לא מסכים לקבל אותה unable to mount image. cue sheet:line 1- file not accessable עכשיו קודם כל התוכנה כמו ששמתם לב מעליבה את אחד הקבצים דבר שני שום תוכנה אחרת לא משתמשת כרגע בקבצים כך שאני לא יודע ממה נובעת הבעיה (זה כבר קרה לי בעבר יש מצב שדימונד לא יכול לפתוח BINS או שהתהליך מורכב יותר ואני לא מכיר אותו) תודה מראש ואחכ ארז

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  23. היי חברים. מישהו מכיר את התוכנה הנ''ל?זאת תוכנה נגיד הורדתי סרט,מישחק היא אמורה לחלץ את הקבצים בצורה אוטומטית למקום בו הוגדר לה. אני יודע עליה טיפה ואשמח להסבר ממי שמכיר אותה או לחילופין תוכנה אחרת שעושה את העבודה. מיכוון שנגיד אני מוריד סרט 20 גיגה בררים אין לי כוח וזמן תמיד לחלץ ולחכות 20 דקות +- אני מעדיף שזה יעשה אוטומטי ויחסוך לי הרבה זמן לי ולאחרים כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by yahalom,

היי אני צריך שני דברים 1. יש לי לינק לאתר אשר במועד מסויים ישודר דרכו קטע וידאו יש שם נגן כזה שצריך ללחוץ שם PLAY בזמן השידור איך אני יכול להקליט את זה למחשב ? 2. אני רוצה להקליט למחשב סרטון מ flix איך אני עושה את זה ? -אני רוצה גם מ YouTube (יש מלא אתרים שאומרים שהם שומרים מ יוטיוב אבל משום מה הם לא שומרים אצלי כאילו חסמו את האופציה הזו ) http://www.convertmytube.com/ http://www.techcrunch.com/get-youtube-movie/ עבור הלינק הבא תודה

25. Started by nadav275,

שלום לאחר התקנת win xp התגלתה בעיה, שחלק מהכתוב (כמו למשל בדוא"ל נכנס בoutlook) מופיע סימני שאלה וג'יבריש במקום הכתוב בעברית. אני זוכר שנתקלתי בבעיה בעבר ופתרתי אותה, ואני מניח שהנושא גם נטחן בפורום, אבל קשה לחפש ולמצוא ת'רד ספציפי שעוסק בזה. אשמח לעזרתכם נדב

• 2 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.