עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by $הגוקר$,

שלום אני כבר הרבה פעמים הורדתי אמיול ותמיד הוא לא מוריד לי הוא כל הזמן על צהוב ולא ירוק ואני לא יודע מה לעשות ואיך להגביר את המהירות אז השאלה שלי אם יש למישהו מדריך הוא משהו בשביל להגביר את המהירות של האמיול תודה מראש

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. אני צריך להגיש עבודה לשבוע הבא ואני צריך להתחיל אותה אז ככה הבעיה היא אני יכול לפתוח מסמכים ולקרוא אותם אבל אני לא יכול לערוך אני לא יכול לכתוב מסמך חדש לא כלום האפשרויות שיש לי בחלונות של האפשרויות קובץ כלים עריכה וכל זה ממש ממש מצומצמות משמע נעולות חלקם ניסיתי למחוק את התוכנה מחקתי את הפרופיל שלה את הכל התקנתי מחדש עדיין לא עוזר נכנסתי לאתר תמיכה של מיקרוסופט וניסיתי את מה שמתאים לבעיה ועדיין לא עוזר ליי חבר'ה זה ממש דחוף תודהה לעוזרייםםם ???

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by mrsph666,

שלום, התלבטתי לאיזה פורום בדיוק לפנות אך החלטתי לפנות אליכם. אני מחפש המלצות לתוכנות של יצירת כתוביות שתומכות בעברית, ולא קשות להבנת הפעלתן. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  4. Started by The UnKnown,

Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 17:52:58, on 19/11/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Sygate\SPF\smc.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\PROGRA~1\MOZILL~1\FI…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. אהלן ידידיי המלומדים!!! אני אובד עצות לחלוטין... אני בסה"כ רוצה לצרוב סרט שהורדתי בקאזה (FORMAT- DIVX) על דיסק כדי שאוכל לראותו בDVD. הורדתי FILE CONVERTER מכל הסוגים בערך, ואז גם כל מיני FILE SPLITTER כאילו אין מחר. לבסוף כשהצלחתי להמיר את הקובץ, ה-NERO אומר שזה לא קובץ מוכר (למרות שרשום MPG.) ושהוא ממיר אותו... סבבה. לכשסיים להמיר וגם לצרוב את הסרט, הפעלתי אותו בDVD והנה עולה לי תמונה מזורגגת בלבד... אנא מכם, הושיעו אדם מסכן... אני רוצה לראות את הסרטים בצורה נורמלית, ואין לי מושג מה לעשות... תודה על כל עזרה שתהיה.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. אורח Si-Nom

איבדתי את הסיסמא של האיסי ואני לא יכול להיכנס לאתר של ICQ,לפה: http://cf.icq.com/cf/icq5/lost_password.html מי שיכול שיעשה RECOVER בבקשה! האימייל:Nickless09@gmail.com איסי:155302208 תודה.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  7. שלום, יש לי תמונה שהכנתי במחשב שבה יש ברכה עם תמונות יפה מאוד, השקעתי הרבה זמן בזה , הרזולוציה של התמונה היא 800*1445 , רוחב המסך של הבחורה שתראה את זה הוא 800 אבל הייתי מאוד רוצה שהיא תפתח את הקובץ והוא יגלול עצמו לאט לאט כך שהיא תקרא את הברכה ותראה הכל יפה כזה, ושירוץ ברקע שיר יומולדת עם איזו תוכנה ניתן לבצע זאת?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by oren12,

שלום, יש ברשותי דפדפן של פיירפוקס מוזילה מכיוון שיש לי המון באגים באקספלורר 8 ואני לא יכול להחזיר ל-7 בגלל התמיכה בויסטה עכשיו אני מנסה להתחבר לאתרי טורנטים כמו TL וזה פשוט לא הולך, כתוב לבטל את ה- ADS Blocker או משהו כזה אבל אין לי מושג איך עושים את זה ואם זה בכלל מה שצריך לעשות מצטער אם זה לא המקום לשאול, תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  9. היי לכולם, לפני משהו כמו חודשיים קניתי מחשב חדש, הנה תמונה של המפרט שלי, http://up44.siz.co.il/up3/ow2yz3tguymy.jpg הוא מריץ את כל המשחקים עד עכשיו ברמות הכי גבוהות ומשום מה לפעמים בזמן משחק במיוחד במשחק RED ALERT 3 הוא מרבה להתקע, מה זאת אומרת להתקע? זאת אומרת לעשות מסך שחור וזה משמיע צליל כזה כמו הרבה תיקתוקים בדלת . אשמח לעזרה.. טל.

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  10. עשיתי פירומט למחשב, לפני גיביתי את המועדפים במיקום הזה C:\Documents and Settings\user\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\0y0kk478.default\bookmarkbackups הדבקתי בחזרה ולא מופיע כלום מה עושים ?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by אנדי,

ניסיתי להתקין גרסת נסיון של פוטושופ CS4, על מערכת חלונות 7, 64 ביט. בעת סיום התהליך, תוכנית ההתקנה הודיעה לי שהתוכנה הותקנה אך עם שגיאות. לא הצלחתי להפעיל אותה, וגם נסיון חוזר להתקנה לאחר אתחול של המחשב (כפי שהמליץ לי אשף ההתקנה), כשל. בדיקה שעשיתי באתר של אדובה (system requierments) העלתה שלפוטושופ יש תאימות עם חלונות XP וחלונות ויסטה. האם יכול להיות שלתוכנה שיש לה תאימות עם ויסטה, לא תהיה תאימות עם '7'? האם לעוד מישהו מכם זה קרה? ואם כן, איך פתרתם את הבעיה? הערה - את החיבור לאינטרנט אני עושה באמצעות מערכת XP, ולא באמצעות '7', מאחר ה'הוט' ו'נטויז'ון' אינן ערוכות עדיין להגדרת חייגנים במערכת החדשה. לפיכך אין לי את היכולת לפנות לאתר של אדובי באמצעות אשף ההתנה של פוטושופ (כא…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. אני רוצה שבכל פעם שאני מדליק את המחשב השפה תהיה על עברית ולא על אנגלית.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. אהלן. הכנסתי סרט mpg וניסיתי לחתוך אותו ואז אני מקבל הודעה כמו בתמונה. חשוב לציין, לקובצי Avi הוא לא עושה את זה וחותך כמו שצריך. והקובץ נמצא במקום ועובד כמו שצריך בגלל זה אני לא מבין למה הוא כותב פגום.. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by cvtt.z88,

יש איזה תוכנה שמורידה מיוטב למרות שיש הגנה על הוידיו זאת אומרת שוידיו חסום להורדה עם התוכנה תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  15. שלום, יש לי מספר תהליכים שמופיעים במנהל משימות תחת המשתמש SYSTEM. שאין לי צורך שהם ירוצו ברקע ואני לא מצליח למצוא אותם. כמו: GoogleUpdate.exe iPodService.exe AppleMobileDviceService.exe PnkBstrA.exe PnkBstrB.exe אין אני יכול להספיק אותם באופן תמידי.. כך שלא יעלו גם בהפעלה הבאה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. שבוע טוב. אני בדרך כלל לא מתנתק מהמסנגר, לפני יומיים באו אלי כמה חברים אז יצאתי ממנו שלא יכנסו לי לדברים שמה, ומאז שאני מנסה להתחבר שוב תמיד זה לא מצליח, רשום לי שאין אפשרות להיכנס כי השירות אינו זמן כעת. הקוד שגיאה שרשום לי זה 80048820. לא יודע יומיים זה כבר לא עובד. ניסיתי ריסט למחשב לכבות ולהדליק תאינטרנט, בסוף גם מחקתי תמסנגר והתקנתי עוד פעם מחדש, זה לא עוזר... למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לילה טוב

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by bennybl,

שלום לכולם אני מחפש תוכנה שבה אוכל להתנסות עם שרתים, exchange, AD וכו' יש למישהו המלצה על גירסה מסויימת? אם זה חשוב אני עובד עם WIN7 HOME PRE 64BIT מעבד Q6600 זכרון 4GB תודה

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  18. אין לי אופיס על המחשב. אני עובד עם ווינדוווס 7. איזה אופיס להתקין ? האם זה משנה ? והאם התקנת אופיס הינה פשוטה ? תודה מראש לירוי

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by J S Bach,

נמחק כיוון שנפתר

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by fish123,

מצאתי כמה וירוסים על המחשב שלי, אבל מעניין אותי אם באמת פרצו וגנבו קבצים מהמחשב שלי יש תוכנה או כל דבר שעוזר לי לדעת אם גנבו לי בעבר קבצים ואילו?

21. התחדשתי היום במקלדת (WAVE) ועכבר (MX518) מבאג. בסוף ההתקנה שמתי לב שאין לי אפשרות לשנות שום דבר בקיצורי הדרך ושאר הפיצ'רים גם במקלדת וגם בעכבר. בקיצור, הדרייבר כנראה לא מזהה את שניהם. ניסיתי להוריד פעמיים מהאתר של לוג'יטק את הSETPOINT החדש, אפס. אותו דבר. עריכה: הבעיה נפתרה עם הורדה של SETPOINT חדש יותר כנראה (גרסה 4.6). [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. Started by sagioto,

שלום, הורדתי KLITE- חבילת קודקים אז אני יכול לשמוע את הקבצים בWMP אבל אי אפשר לראות כמה זמן נקובץ מתנגן ולהעביר אותו, ניסיתי להוריד מפענח צהאתר לש WMP בשם OGG (תומך גם בקבצים אלו) אבל אחרי שאני מתקין אותו אם אני מנסה לנגן FLAC התוכנה פשוט נופלת, למישהו יש פתרון בשבילי? תודה

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by EAIL,

היי. יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה כבר זמן מה, וזה דיי דחוף, מכיוון שאני אמור להגיש את זה ללקוח עוד היום. אני באופן כללי מעצב ומכין סרטים בתכנות אחרות, אבל הפעם ביקשו ממני קובץ פלאש שישמש כבאנר. הכנתי את הבאנר שלי בתכנת אפטר אפקטס וייבאתי אותו לפלאש. פשוט מאד. הבעיה היא שאני ממש לא מצליח לגרום לבאנר לקשר כמו שצריך לאתר. אם אני סתם לוקח את השכבה ומנסה להלביש עליה קישור, זה עושה לולאה אינסופית של קישורים, כל עוד הפלאש פועל. אם מצד שני, אני מנסה לעשות on(press) או on(release) הוא מראה לי שהבאנר לחיץ, אבל לא עושה כלום. ניסיתי לעבור על עשרות אתרים והסברים בנושא, אבל באף אחד לא הצלחתי למצוא פתרון לבעיה שלי. אם מישהו יוכל לעזור לי, אני אשמח מאד. אני מאמין שהבעיה היא מאד ק…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. שלום. ניסיתי להתקין היום את הORANGE BOX (הקופסא הכתומה) של VALVE. לצערי הד ארצי שכחו לתת התקנה באנגלית, לכן צריך להתקין בפורטוגזית/תאילנדית כל שפה אחרת. הבעיה היא שההתקנה לא עובדת אם הסטים הוא באנגלית, או לפחות ככה זה נראה. ברגע שלוחצים ITSTALL (או המקביל הפורטוגזי שלו) הסטים מתעדכן, אבל לא מצליח. יש לציין שעם הסטים שהותקן מהדיסק לא הייתה שום בעיה של עידכון והוא המשיך כרגיל (משום מה כל המשחקים נעלמו אחרי שמחקתי אותו). מה עושים? מצטער אם לא הייתי הכי ברור שיש, פשוט גם לי זה לא ברור כל כך :-\

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by aviad_p,

ערב טובת בשעה טובה קניתי מדפסת לבית, xerox p3117, התקנתי את התוכנה מהדיסק המצורף (הדרייבר האחרון באתר שלהם הוא מ 2007, כך שזה כנראה עדכני). בcontrol panel - printers המדפסת מזוהה, בפורט של LPT1 (כבל USB), כשאני שולח משהו להדפסה, זה מגיע למשימות הדפסה ופשוט נתקע שם. (כתוב priniting אבל שום דבר לא קורה) הדפסת דף ניסיון בעזרת לחיצה ארוכה על הלחץ פועלת, ניסיתי גם להחליף שקעי USB במחשב אבל כל זה לא עוזר

• 4 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים