עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by amit123,

שלום! אני צריך שמישהו להביא לי איזו תוכנה.או דרך לתרגם ולהפוך דף אינטרנט שכתוב באנגלית,לעברית.... אני ראיתי שצישהו עשה דבר כזה לאתר בגרמנית(הפך אותו לאנגלית)דרך משהו כזה שקשור לגוגל... אם יש דבר כזה בבקשה תביאו לי!!! תודה!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  2. היי! יש לאשתי אתר פרטי (עיצוב תכשיטים), שאני רוצה להכניס בו קצת "חיים", בעיקר בעמוד הראשי: http://www.ofri-jewelry.com/index.htm כמו ששמתם לב העמוד הראשי די "מת" מבחינת עיצוב... לא סגור מה אני רוצה לשנות/להוסיף בדיוק, כנראה תמונה שלה כשהיא עובדת בסטודיו או משהו בסגנון. אם יש רעיונות יצירתיים אני פתוח לאפשרויות. יש לי את קובץ ה-PSD המקורי. מוכן גם לשלם תשלום סמלי בהתאם. מישהו פנוי למשימונת? תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. כשאני מפעיל סרט/סדרה במדיה פלייר אני רואה אותו נורא בהיר וכשאני מפעיל את אותו הקובץ ב- BSplayer הסרט מוקרן ללא שום בעיות ובצבע רגיל ראיתי שיש לי את אותה בעיה גם בתוכנת VLC וגם ב- METACAFE ההגדרות צבעים נמצאים על ברירת המחדל שלהם וגם ניסית לחזור ממדיה פלייר 11 ל-10 ולא השתנה כלום

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  4. משהו התקין לי במחשב תוכנת מירס (שאיני בטוח שהיא זו המקורית),כנראה שהיא תוכנת ריגול. לא הצלחתי להסירה על ידי תוכנות אנטי ריגול כמו adawre או spysweepr ולא על ידי אנטי וירוס נורטון. מערכת ההפעלה שלי היא חלונות 2000 profesional ניסיתי להתקין את מירס המקורית וחשבתי שאז ,לכשתותקן זו המקורית, אוכל להסיר הכל,אך התוכנה שאצלי לא רוצה להיפרד מן המחשב. מצורפים צילומי מסך של הסירוב של המירס שאצלי לעוף מהמחשב. בתודה יוסי [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 671 צפיות
  5. התקנתי עכשיו ff3. לאחר הגלישה,סימנתי לדפדפן שימחק את הכל: קוקיס,קבצים זמניים,הסטורית גלישה וכו' כמפורט בתמונה המצורפת. אחרי זה אני סוגר את הדפדפן,פותח מחדש,ואכן הכל נמחק,למעט הכתובות שהוקלדו בשורת הכתובת! עם ff2 לא היתה לי בעיה כזאת... תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. Started by didS,

על איזו אתם ממליצים :s05:

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  7. אם מישהו יכול לדריך אותי או לתת לי משהו שיעזור לי אני יודה לו מאוד, אני רוצה לחלק מחדש את הכונן שלי (ובלי תוכנות, כגון"פרטישן מג'יק))

8. ^^^^^^^^^^^^^^^^ THX [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  9. לא מצאתי ת'רד קיים בחיפוש אגב, אני ונורטון ברוגז עברתי לפנדה שהיא תוכנה מעולה !!!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX שמשלב בתוכו כרטיס קול, בדיסק שקיבלתי איתו יש את הדריבר שאני צריך (SoundMax) ניסיתי להוריד SoundMax אבל מתקבלת לי הודעת השגיאה הבאה: כמובן שניסיתי להדליק את המחשב מחדש ולהתקין שוב.. אז כנראה הדריבר הזה לא מתאים.. אז מה אני עושה? מצאתי הדף הזה: http://www.dealtime.com/xFS?KW=P4S533MX&FN=Motherboards&FD=1717&x=8&y=14 יש שם את כל המידע על הלוח אם שלי כולל ה Audio Drive ! תודה לעוזרים.. אם מישהו ימצא לי את הדריבר של הלוח אם ולא רק של הכרטיס קול, זה יהיה ענק! ככה אני אצרוב את זה כבר יעשה לי חדש.. תודה..

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. בדו"ח שגיאה הוא כותב: flash9c.ocx אני מניח שזה קשור לפלאש ולכן התקנתי מחדש, אך הבעיה נמשכת. איך פותרים אותה?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  12. Started by kikkler,

האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by אביחי,

יש לי Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת חדשה, ובשפה האנגלית) הורדתי את גרסת נסיון של התוכנה Adobe InDesign CS בשפה עברית, מהאתר http://www.karatsoft.co.il (הם הנציגים של חברת Adobe בישראל). הורדתי גם במחשב הנייד השני שלי,שיש בו Windows XP® Home Edition Service pack 2 (המערכת בגרסה עברית). וכאשר אני מפעיל את התוכנה בשתי המחשבים, מופיעה השגיאה הבאה:

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by גליטו,

נסיתי לפתוח את הפורטים לבד אבל אני לא מצליח ...התקשרתי לספקית האינטנט כדי שיפתחו לי את הפורטים והם רצו שאני אתן להם מספר של איזה פורטים לפתוח כאילו של איזה תוכנה ... איך אני יודע איזה מספר או מה שזה לא יהיה שייך לתוכנה שאני רוצה איפה זה רשום ? חפשתי בתוכנה אבל לא מצאתי ואני לא יודע איפה לחפש שם .. אני רוצה לפתוח את הפורטים של האימיול utrronrt bitrronet תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. איזה הכי טוב ? אתר הורדות שיש לו הכל ומבחר ומאגר עצום כמו זה של RapidShare במידה ויש כמובן .... גם בתשלום ! תודה :-)

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Green,

שלום אני לא בטוח אם זה מקובל או לא אבל אני צריך עזרה מאחד החברה המקצועים פה יש לי ציור שמאוד יקר ללבי שסרקתי למחשב ואני צריך מישהו שיודע לעבוד עם תוכנה גראפית כלשהי בשהיל לסדר לי אותה לחבר אותה לישר ולשמור על האיכות של התמונה אני אתן יותר פרטים על התמונה למי שיוכל לעזור לי תודה..

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by IG,

המדפסת המדוברת היא סידרת deskjet 830C. יש לי את הדרייברים שהגיעו עם המדפסת עצמה, אבל הם לא מתאימים לווינדוס XP... חיפשת משהו אחר ומצאתי דרייברים של HP, אבל הם מעפנים בטירוף... המדפסת עושה טובה שהיא מהבהבת עם הלד הדפסה... מישהו מכיר דרייברים נורמאליים לסידרה הזו?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  18. Started by assaf972,

שלום לכולם עשיתי פרמוט למחשב והתקנתי את vista ultimate השאלה שלי אך אני עושה מחיצות יש תוכנה פנימית או שאני צריך להשתמש במשהו כמו partition magic

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  19. שלום! יש לי דיסק מסוים שצרבתי לפני זמן מה אצל חבר שכאשר אני מביא אותו הביתה הכונן שלי מתקשה לקרוא חלק מהמידע(הוא רושם לי שגיאה כאשר אני מנסה להעתיק חלק מהדברים למחשב),אצל אנשים אחרים דווקא אותו הדיסק עובד,לכן אני מניח שפשוט הכונן שלי צריך לקרוא במהירות קצת יותר איטית. אשמח לתוכנה ששולטת במהירות הקריאה של הCD ROM. תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  20. שלום, יש לי כבר הרבה זמן בעיה עם האתר הזה.. כל סרטון שאני מפעיל מתנגן משהו כמו 10 שניות ואז פשוט נתקע. ניסיתי הרבה דברים כלום לא עוזר.. הורדתי מקודדים , java , adobe הכל מעודכן. ניסתי גם לנגן בפיירפוקס, גם באקספלורר וגם בAVANT ובכולם אותה הבעיה. באף אתר אחר כמו יוטיוב וכאלה אין לי בעיה, רק בFLIX. חשבתי אולי משהו חוסם את זה מהמחשב, אבל הרצתי סריקות נגד ספייווארים ווירוסים ולא מצאתי כלום. למישהו יש רעיון מה הבעיה ומה אפשר לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  21. הי אני הורדתי תוכנה בקובץ BIN וCUE והדימונד לא מסכים לקבל אותה unable to mount image. cue sheet:line 1- file not accessable עכשיו קודם כל התוכנה כמו ששמתם לב מעליבה את אחד הקבצים דבר שני שום תוכנה אחרת לא משתמשת כרגע בקבצים כך שאני לא יודע ממה נובעת הבעיה (זה כבר קרה לי בעבר יש מצב שדימונד לא יכול לפתוח BINS או שהתהליך מורכב יותר ואני לא מכיר אותו) תודה מראש ואחכ ארז

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  22. אני צריך עזרה בתוכנה DAP. איך עושים כשקובץ אחד יסיים, הבא יתחיל אחריו ולא כולם ביחד? איך אני עושה שכאשר אני שם רשימת קבצים להורדה בתוכנה, התוכנה לא תוריד את כולם ביחד, אלא תוריד אחד וכשאר היא תסיים, רק אז היא תתחיל להוריד את הבא אחריו? נגיד ששמתי רשימה של 10 קבצים אז זה מתחיל להוריד את הראשון, מסיים ורק אז עובר לשני אותו דבר עם השלישי וכן הלאה... תודה מראש! .swg

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by deluxe,

לאחרונה אני נתקל בבאג מעצבן בפיירפוקס, תופעה שקורה באופן אקראי. מדי כל כמה הפעלות, כאשר אני פותח חלון חדש, לאחר שלא היה חלון אחר של הדפדפן פתוח, החלון החדש פשוט לא מגיב ללחיצות. פשוט פתוח כרגיל בלי יכולת להגיב ללחיצה על פקודה מסויימת. התופעה לא פוסקת עד אשר אני מבטל את התהליך של התוכנה במנהל המשימות, ואז הכל עובד כרגיל עד הפעם הבאה. אשמח לדעת אם מישהו נתקל בבעיה הזו והאם יש דרך כלשהי לפתור אותה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  24. הכרטיס מסך: HD2900PRO התקנתי את הדרייבר : 8-3_xp32_dd_ccc_wdm_enu_59746 שאר רכיבי החומרה במפרט שלי בצד. כשאני רוצה לפתוח אותו הוא לא נפתח, אחרי ההתקנה, עשיתי ריסט כמה פעמים, ועדיין התוכנה לא נפתחת. עזרה. עריכה - מעבד כפול ליבה של אינטל על WIN XP PRO אם זה חשוב.

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by almog333,

שלום רב, אני לוכד וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית של סוני למחשב בחיבור USB דרך MOVIE MAKER 2 והסרטון יוצא לי הפוך כל הזמן. יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה? בתודה מראש

דיונים חדשים בפורומים