עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by waizman,

יש לי Tv-Out והכל פועל וסבבה, אבל זה לא נוח לעבור מהמאפייני תצוגה בין מסך למסך. חוצמזה גם כשאני מפעיל יציאה אחת אז השנייה מתבכה... יש תוכנה שתאפשר לי מעבר נוח יותר בין התצוגות ו/או תתן לי להוציא על 2 הצגים במקביל? נ.ב. יש לי MSI GeForce3 Ti200.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  2. אני מחפש בדחיפות תוכנה אשר יכולה למחוק ולצמצם כביכול למקסימום את מערכת ההפעלה. אני חושב שראיתי פעם תתוכנה הזאת איפשהו אבל אני לא זוכר את שמה הסיבה שאני רוצה אותה היא להאצת מחשב שעליו מופעלת מערכת של win xp כשהמחשב הוא בלי מעבד וזכרונות גדולים, ולמעשה כרגע מפעיל די בכבדות את מערכת ההפעלה. מישהו יכול לעזור לי בבקשה? או שמא יש למישהו פתרון יעיל יותר להפעלת מערכת ווינדוס xp על מערכת חלשה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  3. אני עובד בזמן האחרון על הרבה themes למערכת ההפעלה Symbian. התחלתי theme בסגנון מאק אבל אני צריך אייקונים להחליף את האייקונים הקיימים. בגלל שאין לי מושג לגבי יצירת אייקונים, החלטתי שלהשתמש בכאלה שמישהו אחר הכין יהיה יותר פשוט. אז ככה, אני צריך סט שלם של אייקונים ווקטורים למערכת ההפעלה (רצוי בסגנון של מאק או וויסטה). כשאני אומר ווקטורים, אני מתכוון לאייקונים בפורמט ווקטורי ולא כאלה שיצרו אותם בתוכנה לעיבוד ווקטורי (כמו Illustrator) ואז המירו אותם ל-ico. אני צריך כאלה לפני ההמרה. תודה רבה למי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  4. Started by EyalNem,

בעת הפעלת סירטוני ווידאו הם מוצגים בגוון אדום (קורה בנגן WMP) ובנגנים אחרים הם לא מוצגים לא בכלל, רק שומעים מוזיקה. זה קורה בכל פורמט שאני מפעיל. הורדתי Codec וזה לא עזר. אשמח אם תעזרו לי, אייל.

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  5. Started by dyn,

שלום, כבר הרבה זמן אני מחפש דרייבר לכרטיס ATI Radeon Xpress 200 ואני לא מוצא. אני לא בטוח אם זה הגרסה של ה onboard או שלא. תודה רבה לכל מי שיוכל להביא לי קישורים לדרייבר

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by redead,

איך אני עושה שיהיה לי כזה פייד? הכוונה שהשיר לא נגמר וכבר יש את ההתחלה של השיר אחריו.. אני זוכר שפעם הם הוסיפו את האפשרות הזאת.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  7. אני אסביר את עצמי. סרקתי תמונה ישנה ישנה של משפחה בשחור לבן והצבעים לא משהו למרות שזה על המקסימום של האיכות שסרקתי. איך אני עושה אותה יותר טובה.כאילו לתת יותר צבע כזה. אם הבנתם למה התכוונתי. תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by udi,

האם ישנה תוכנה אשר אפשר לשלוח דרכה SMS לחברות לסלולר חינם למשל ישנה התוכנה ICQ שאפשר דרכה . אבל האם משהוא מכיר תוכנה אחרת תודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  9. Started by scot,

בעייה בחיבור הנייד למסך מחשב. חיברתי את הנייד למסך 19 בחיבור dvi. הבעיה היא שלא ניתן לשנות לו את הרזולוציה. הוא נותן לי מקסימום של 1024*768. תודה הסתדרתי כבר.

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by lordgod,

אני רוצה תוכנה כמו זאת : http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5057 אך איני רוצה שתסתיר את כל החלונות ושתהיה מאחורי כל דבר ,שלא תסתיר אייקונים וכו' .. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by shaykarmazin,

הערב טוב אז ככה מ"ע הפעלה WIN ME חלק ניכר של האיקונים על הדסקטופ קיבלו תוספת של אייקון מעליהם (כמו צל אבל מעל האיקון המקורי) הצל באופן גורף זהה והוא מזכיר או נראה כמו האיש שלMESSNGER MSN (מין סמן קריאה) נורטון אנטיוירוס לא זהה כלום וגם לו אדאוור 6 זקוק לעיצה שי

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  12. Started by [{AMD}],

קניתי מחשב חדש ובעיה שהייתה לי בישן חזרה ובגדול בישן כל פעם שהאייול היה פועל הרבה זמן והייצי סוגר אותו כדי לכבות את המחשב הייתי עושה DISCONECT מהאינטרנט והוא היה מראה שהאינטרנט עדיין מחובר והאייקון נתקע ולא פעל וכשהייתי עושהSHUTDOWN למחשב הוא היה נתקע בSAVING SETTINGS וזהו הייתי צריך לעשות RESET בחדש הוא גם עושה את זה אבל מסיבה משונה גם כשפועל אצלי הדפדפן לא הEXPLORER של חלונות אלא הMAXTHON וAVANT רק בשל חלונות הוא לא עושה בעיות ונותן לעשות DISCONECT למה האינטרנט משגע אותי כככההההה???????? :pissed:

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  13. ובכן.... לאחרונה החלטנו להמיר חלק מהצילומים המשפחתיים שלנו לDVD. לכן בעזרת כרטיס טלוויזיה התחלנו לשמור קבצים למחשבים כDVD (שזה בתוכנת הלכידה מוגדר כקבצי MPEG עם הביטרייט הרזולוציה ושאר הפרטים המתאימים). הבעייה נוצרה כאשר החלטנו לערוך את הקבצים עם תוכנות העריכה. גם Adobe Premiere וגם Ulead Videostudio (שהוצהר בה שהיא למטרת DVD וגם באה ביחד עם כרטיס הטלויזיה) סירבו לנגן ולערוך כראוי את הקבצים. הקבצים נוגנו בתוכנות במקוטע, עם לאגים מלחיצה להקרנה של כמה שניות ואיחורים של התמונה מהסאונד. בעיה זו לא נובעת מחוסר יכולת עיבוד\זכרון משום שקבצי AVI UNCOMPRESSED מתנגנים ונערכים ללא בעיות. האם יש פתרון לכך או תוכנה מתאימה יותר? אין לי מקום בהארדיסק בשביל להקליט את כל הסרטים ללא קידוד …

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. Started by good__one,

מסתבר שה-google toolbar משתלט על הקליק הימני כך שאי אפשר להשתמש בבבילון עם האינטרנט אקספלורר. מישהו מכיר דרך לבטל את ההשתלטות של ה-google toolbar? איפה בכלל נמצאים התפריטים של הקליק הימני ברג'יסטרי?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  15. Started by ex_,

היי אני מחפש עזרה/מדריך איך להאיץ את ההורדה בתוכנה אני לא מצליח לעבוד את ה 20K החיבור שלי הוא 1.5/96 לא דרך ראוטר תודה (מוריד רק קבצים חוקיים )

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  16. שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by SharonSx,

שלום לכם, התקנתי את ה DAEMON Tools 4.09 וכשאני לוחץ על הסמל בשביל לבחור קבצים מתוך הרשימה, התוכנה לא פותחת את חלון הבחירה ולא מגיבה יותר. זה מוזר מאוד כי לפניכן זה עבד ועכשיו לא... מחקתי והתקנתי שוב משהו כמו 10 פעם ועדיין לא עזר, אפילו ניסיתי עם גרסאות ישנות יותר וגם לא. מישהו יודע מה הבעיה? או מישהו ניתקל בא בעבר? תודה,

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. הכי חשוב שהציור יהיה אמין מבחינת היחס בין החלקים ולא שרבוט כמו שעושים על דף נייר (אני לא רוצה לקחת סרגל ולהתחיל ללמדוד ואז לעשות טעות קטנה וצריך להתחיל את הציור מחדש)

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  19. יש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחתוך קבצים APE ו-MPG? (לא חייב באותה תוכנה כמובן) ובקשה אחרת, קצת מוזרה אולי, אבל אנסה להיות ברור.... יש תוכנה כזאת שאפשר לסרוק איתה כוננים במחשב, ולשמור בקובץ קטן רק את הנתונים של הקבצים (שמות, וגודל) שיש לי בכל הכונן? (אם לא מובן תעירו, אני אנסה לנסח מחדש....) תודה.

20. Started by carock,

אז ככה רשמתי אתמול איזה משהו משהו וWORD ובטעות שיצאתי לחצתי לא לשמורת יש מצב שזה על המחשב שלי בקבצים זמניי או משהו כזה..?

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  21. אני לוחץ על לשונית Phone ואז נפתח תפריט ובו Load file to phone וכשאני לוחץ שם נפתח תפריט להעלות קובץ לפלאפון וההודעה הבאה היא: (התמונה המצורפת). ואני מצליח להעלות קובץ לפלאפון אבל, לא לכרטיס הזכרון שלי (יש לי נוקיה 6230) ואני לא מוצא את הקובץ שהעליתי. מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  22. Started by yaky,

בסנדרה נותן לי טמ"פ מעבד שונה , ובAIDA32 נותן לי טמ"פ מעבד שונה לחלוטין למה ? והקטע שבAIDA32 זה נותן לי את האמיתי כמו שרשום בביוס .

23. Started by AmitT,

הגרסה האישית ניתנת להורדה בחינם, והייתי רוצה לדעת אם כדאי לי לשלם על גרסת ה PRO ומה בדיוק היתרונות שלה?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  24. Started by dannygnh,

איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.

• 6 תגובות
    • 665 צפיות
  25. Started by kikkler,

i'm writing a presentation and need to integrate lots of equations. currently when inserting an equation the whole slide formation gows whacko - the text box suddently changes it's dimension, former equations change their size and location etc' is there an option to switch to "anti-stupid" mode or something? if not, a recommendation for an other presentation software would be good i've added a before/after picture to emphesize my point thanks edit: ok, decided to use TeX. good chance to finally learn it [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.