עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by emperor,

שלום ! יש לי בעיית lowid ב emule. זאת הפעם הראשונה שזה קורה. התוכנה תמיד עבדה מצויין. אין לי שום פיירוול, והפיירוול של וינדוס מנותק. יש למישהו פיתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  2. Started by Ben N,

הורדתי את האינטרנט אקספלורר החדש (הגרסא 9 בטא שלהם), וממש אהבתי אותו. הדבר היחיד שמחרפן אותי זה שברגע שאני מוריד משהו הוא לא מראה לי את מהירות ההורדה אלא רק אחוזים.. יש דרך לשנות את זה שלא הצלחתי למצוא כשחפרתי שם? תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  3. Started by תינוק22,

FIXED ביטלתי בלשונית ''דף'' את האפשרות תצוגת תאימות . שלום, בזמן שאני גולש ''ביוטיוב'' תגובות המשתמשים קופצות לצד שמאל וזה נראה כמו בלאגן שלם וזה בלתי ניתן לקריאה . אמ מערכת וינדוס היא: 7פרמיום +2מסכים אם זה קשור . להלן תמונה (: תודה

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  4. Started by dj shay 30010,

יש תוכנה שמגבירים במחשב נייד את עוצמת הקול רואים קווים על המסך מישהו יודע איך קוראים לזה לינק ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  5. Started by hopa,

למה משתמשים בסקיצה 3D בתוכנה זו?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  6. יש לי בעיה מעצבנת במדיה פלייר לא משנה איזה גירסה אם זה 9 או הישן מלפני 100 שנה.. ישנם קבצים שאני מפעיל ופשוט יש עייותים מידי פעם כמו מישבצות כאלה שמפריעות בדרך כלל התמונה נימרחת כזה בירוק .. עכשיו יש לי את המקודד DIVX ואם הנגן שלו אני רואה את הקצים נקי ויפה.. אז סבבה הפסקתי להשתמש במדיה פלייר ועברתי לדיוקס בשביל לצפות בסרטים וקבצי וידאו.. עד שהגיע בעיה אחרת.. התחלתי לצרוב הרי קבצי וידאו לDVD הביתי.. ולצערי במכשיר הביתי זה גם מתעוות כמו במדיה פלייר.......... מישהו יודע מה הבעיה? אפשר לפתור את זה או שזה פשוט ככה..........? תודה יום טוב...........))))

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  7. Started by asta,

שלום amigos משום מה לאחרונה אני מצליח לבצע הורדה אחת בלבד במקביל מיתברר שכול הורדה נוספת שאני מנסה להתחיל אומנם מופיעה ברשימת ה-download queue כהורדה פעילה אולם בפועל היא לא נימצאת בסיפרייה ה-זמנית ( temp ) שמכילה בפועל את הקבצים הזמניים של ההורדות הפעילות אני לא יודע אם זה חשוב לציין אבל אני מוריד דרך חשבון מוגבל (limited account) ובעבר לא הייתה בעייה בהורדות בדרך זו בנוסף עשיתי מספר שינויים ( לא ב-registry ) מומלצים ומקובלים על מנת להעלות את רמת האבטחה ,אולם לצערי אני לא מוצא את הדף שבו רשמתי את השינויים שביצעתי ) אם מישהו ניתקל בבעייה דומה בעבר זה יעזור מאוד לשמוע כאן דרך לפיתרון הבעייה

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. משום מה לינקים חיצוניים(מתוכנות אחרות) לא נפתחים לי בFF למרות שהגדרתי אותו כדפדפן ברירת המחדל, למשל כל מיני לינקים בקבצי עזרה מתוכנות שונות מעדיפים להפתח במקסתון אצלי ולא בFF תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  9. שלום כולם ! אני אפתח ואומר שאני שואל את השאלה הזאת בשביל חבר הוא קנה היום צורב די וי די פאיוניר 06 עכשיו גם אני וגם הוא לא הכי מבינים בקטע של תוכנות צריבה מדיות וכ'ו הייתי רוצה לקבל המלצות למידיות לצריבה וכן גם גדלים מומלצים (אם ש גדלים שונים) למדיות אמממ תוכנות מומלצות וכן מקודדים אם צריך ובאופן כללי כל מה שצריך לצריבה טוב ואיכותית עד כמה שאפשר בתודה מראש לירן

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by sofix4,

אפשר להתקין את התוכנה הזאת על XP, או שזאת מערכת הפעלה בפני עצמה? אם אני מתקין אותה על XP, אני אוכל לחזור מתי שאני רוצה לעבוד עם המחשב ולחילופין - לראות טלוויזיה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by antonio1,

מישהו יודע איך אני מתחבר דרך התוכנה למחשב אחר או שמכיר איזשהו מדריך בנושא תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by liloli,

אהלן אנשים. הורדתי משחק כלשהו מקובץ לשני דיסקים של 7G קבצי ISO . לאחר ניסיון לפתוח אותם בתוכנת POWERISO גירה: 3.6 נאמר לי שלא ניתן לפתוח מהטענה הבאה ;the file format is invalid or unsupported האם זו בעיה של התוכנה או השקובץ פגום? כבר שני הורדות של 13G נמחקו בשל אותה הטענה the file format is invalid or unsupported האם יש תוכנה שמתאימה יותר לקבצי ISO בגודל 7G? תודה.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  13. יש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחתוך קבצים APE ו-MPG? (לא חייב באותה תוכנה כמובן) ובקשה אחרת, קצת מוזרה אולי, אבל אנסה להיות ברור.... יש תוכנה כזאת שאפשר לסרוק איתה כוננים במחשב, ולשמור בקובץ קטן רק את הנתונים של הקבצים (שמות, וגודל) שיש לי בכל הכונן? (אם לא מובן תעירו, אני אנסה לנסח מחדש....) תודה.

14. אני לוחץ על לשונית Phone ואז נפתח תפריט ובו Load file to phone וכשאני לוחץ שם נפתח תפריט להעלות קובץ לפלאפון וההודעה הבאה היא: (התמונה המצורפת). ואני מצליח להעלות קובץ לפלאפון אבל, לא לכרטיס הזכרון שלי (יש לי נוקיה 6230) ואני לא מוצא את הקובץ שהעליתי. מה עושים ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  15. פירמטתי את המחשב ועכשיו שאני מנסה להכנס לכוננים במחשב שלי(C,D) הוא רושם לי : c:\resycled\boot.com is not valid win 32 application יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by o-s-h-r-i,

בתוכנה Cubase מדריכים אם אפשר ואם לא אז אפקט רדיו ממ ?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  17. Started by Moshiko50,

קרה לי משהו מאד מוזר בתוכנת סרטים bsplayer הורדתי סרטים והכל היה בסדר איתם עד שפיתאום כאשר ניכנסתי לאיזה כדי לראות אותו המסך פיצל לי את הסרט ל2 חצי חצי ראו אותו הדבר...כשבדקתי לפני כן אם הסרט עובד הכל היה בסדר...ועכשיו פתאום 2 סרטים מתפצלים לי...מה אני עושה ולמה זה קרה בכלל???בדקתי בהגדרות משהו לא מצאתי כלום:embarrassed:

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Enigma209,

שלום לכולם... הביטורנט שלי לא מתחבר לסידים (seeds) רק לאנשים אחרים(peers) וזה מאט את ההורדות.... יש לי ווינדוס אקס פי עם SP2 אבל ביטלתי שם את הפיירוול הפיירוול היחיד שמופעל הוא של הנתב b-focus 312 עשיתי בו קידום פורטים אבל זה עדיין לא עובד טוב... מישהו יכול לעזור...?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  19. Started by dannygnh,

איך מעדכנים אנטי וירוס{נורטון} כדי לסרוק במחשב אחר ללא אנטי וירוס.

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  20. שלום, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות. בתוכנות מסויימות אפשר למחוק את התוכנה, ובאחרות אפשר פשוט להכנס לתיקייה ב "safe mode"... ניסיתי folder guard בלי הצלחה (כדי להפעיל אותה ב - "safe mode" צריך לקנות רשיון ואז לשלוח אימייל לבעלים של התוכנה עם הסיסמאות) מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתעזור לי? תודה!!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  21. Started by gshhar,

אני מחפש תוכנה שהייתה לי שמאפשרת לצפות בדברים שאני מוריד באמצע היא נקראת AVI PREVIEW איפה אני יכול להשיג אותה?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  22. לדוגמה הפירסומת ^^ איך פוטרים את זה ?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by orendia,

כאשר אני גולש ורוצה לשמור קובץ החלון שצריך לקפוץ ולשאול האם לשמור או לפתוח לא נפתח. זאת לאחר שסימנתי V בשורה בחר לצמיתות בתחתית החלון הקופץ. למישהו יש פתרון איך להחזיר את הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  24. Started by Dark_Phantom,

ובכן, לאחר שהתוכנה הזאת נשכחה קצת במחשב לפני כמה ימים נתקלתי בה שוב והחלטתי לרענן את זכרוני. התוכנה כעקרון מורידה את כל התמונות מאתר מסוים שהגדרתם, כמובן עם הגדרות של גודל מינימלי וכדומה. בפועל התוכנה מתבררת כיעילה ביותר, ומאוד שימושית במיוחד בשביל אוהבי תמונות למיניהם. הדיפדוף בין תמונות הוא נוח וקל ובכלל השימוש בתוכנה הוא מאוד פשוט. החסרון היחידי הוא שהיא מוגבלת ל30 יום, אבל בשביל תוכנה כזאת הייתי משלם אפילו את זה. להורדה www.express-soft.com תהנו

25. Started by yarl,

למה System Mechanic לפני שהיא מתקינה היא רוצה שאני יסיר את אנטי וירוס ואם אני עושה הסרה לנורטון 2004 אני יוכל להתקין מחדש אותו ? כי היה לי בעיות פעם עם הסרה והתקנה של נורטון בסוף לא רצה לעדכן את עצמו מוזר

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים