עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את התוכנה SYSTEM BOOSTER, היא עושה לי בעיות. כמשהוא לוקח הרבה CPU היא פשוט תוקעת את אותו משהוא. אני לא יודע אולי אפשר לתת הגדרות אחרות כדי שזה לא יקרה? אם לא אז איזה תוכנה אחרת יש יותר טובה?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by orninyo,

שלום לפני כמה ימים נדבק לי לאקספלורר סרגל כלים בשם netadv נסתי להסיר אותו עם ad-aware spyware doctor spybot search and destrooy חיפשתי בהסרה התקנה חיפשתי קבצים בשם netadv עשיתי את כל אלה ^ והוא עדיין שם מישהו יודע איך נפתרים מזה ?

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by Dubek,

שלום. לא מזמן התקנתי Firefox במחשב שלי. אני מאוד אוהב את הדפדפן הזה, אבל יש לי בעיה איתו. הבעיה היא שהוא לא שומר את הססמאות ושמות משתמש באתרים שדורשים Login (כמו האתר הזה למשל). איך פותרים את הבעיה הזאת?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  4. שלום, רציתי לפתוח שרת Ftp לכן הורדתי את התוכנה Serv-U שעובדת נהדר אך מי שלא מחובר לרשת שלי דרך האוטר לא יכול להיכנס לאתר... כאשר אני עובד בלי הראוטר הם יכולים להיכנס רציתי לדעת איך אני מגדיר אותה כדי שתעבוד עם הראוטר??? ה ip שניסיתי איתו(כאשר השתמשתי ברואטר) הוא: 192.168.2.127 תודה מראש.... אך מי שלא היה מחובר לרשת לא יכל להיכנס/להוריד...

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  5. צריך המצלצה לתוכנת אנטי וירוס ל-Windows Vista Ultimate 64 bit תודה מראש!

6. יש תוכנה פשוטה שמאפשרת לחתוך קבצים APE ו-MPG? (לא חייב באותה תוכנה כמובן) ובקשה אחרת, קצת מוזרה אולי, אבל אנסה להיות ברור.... יש תוכנה כזאת שאפשר לסרוק איתה כוננים במחשב, ולשמור בקובץ קטן רק את הנתונים של הקבצים (שמות, וגודל) שיש לי בכל הכונן? (אם לא מובן תעירו, אני אנסה לנסח מחדש....) תודה.

7. Started by thePony,

שלום לכולם מישהו יכול להגיד לי בבקשה מה הארור הזה אומר? זה קרה לי תוך כדי שימוש בכרום של גוגל אבל ראיתי אותו כבר כמה פעמים עוד הרבה לפני... [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

כשאני נכנס לאתר השם שלו מופיע בפס הכחול בחלק העליון של החלון, אם יש טאבים הוא יופיע על שם הטאב ובנוסף השם מופיע גם על סרגל הכלים של הווינדאוס (איפה שה-start). התיאור אולי לא כל כך מובן, אז צירפתי תמונה. לא יודע למה אבל זה עולה לי על העצבים . יש איזה שהיא דרך להסיר את השם משלושת המקומות האלה? ניסיתי לחפש בגוגל הסבר, אבל לא ידעתי בדיוק איזה ערך לחפש! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by joni69,

שלום לכולם! יש לי נייד עם ויסטה מותקן עליו... הכונן קשיח שלי מחולק ל225 ג'יגה כונן C ו7 ג'יגה גיבוי וונדוס כונן D רציתי לדעת אם יש אפשרות לחלק את כונן C לחצי אחרי שהווינדוס מותקן עליו כבר שיהיה גיבוני לפירמוט בעתיד או כל דבר ?? תודה מראשש

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by nimrods,

שלום לכולם.! יש לי את התוכנה בזאת zip-7 ואני רוצה לפתוח קובץ אז מופע לי הודעה כזאת..? מה אני צריך לעשות.? תודה לעוזרים...!

11. Started by Ohad19,

יש לי בעיה משונה בכל הנוגע לניגון קבצי וידאו. כאשר אני מפעיל את המחשב אני מסוגל לראות קבצי וידאו כרגיל אך כעבור כמה שעות כאשר אני מפעיל את אותם קבצי וידאו משום מה אני מקבל מסך שחור ומדיי פעם הבהובים כחולים בזמן שאת הסאונד אני כן יכול לשמוע. יש לי VLC וווינדוס מדיה פליר 11 ואני משתמש בקודקים של K-Lite. השתמשתי גם בחבילות קודקים אחרות ועדיין הייתה את אותה הבעיה. יכול להיות שהמדיה פלייר מתנגש עם ה VLC או משוה בסגנון ? אשמח להצעות. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  12. Started by Necessary_Evil,

אני מנסה להסיר את התוכנה הזו ומקבלת הודעת שגיאה unable to load dll הבעיה נמצאת בכמה מחשבים ניסיתי להתקין מחדש, להסיר בSAFE MODE ולהשתמש בכלים של מיקרוסופט להסרת התוכנה זה לא עזר רק מחיקת קבצים והסרה מהרג'סטרי עזר אבל פה בעבודה לא אוהבים להתעסק עם הרסג'סטרי אז אני מחפשת פתרון אחר.. רעיונות? תודה (:

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by Electric Boom,

שלום זה קורה לי בפעם המי יודע כמה - יום בהיר אחד ונעלמו לי *כל* הכתובות על תיקיותיהן יש דרך לאחזר אותן? עריכה: הכוונה היא לא לכתובות שבהיסטוריה, אלא למועדפים(עם התיקיות והכל)

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by kikkler,

יש לי הרבה מאוד ebooks ואני רוצה להשליט קצת סדר. אני מחפש תוכנה שתאפשר להגדיר לכל ספר tags (כותרת, מחבר, סגנון וכו'), לבצע חיפוש לפיהם. פיצ'רים נוספים כמו שינוי שם הקובץ, מילוי ערכים והורדת כריכות מהאינטרנט וכדומה יתקבלו בברכה.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. Started by approx,

אני חתימה עם השם WerewolF בידיוק (אותיות קטנות\גדולות) ועם צבע כחול משהו ועם התמונה הזואת http://www.hoothollow.com/February%202006/Animals%20of%20Montana%20images/Gray(Timber)%20Wolf-071040%20RAW.jpg אבל שהשם לא יסתיר את הזאב ושהגודל היה 300X150 תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by thealon,

כיצד אני יכול לשמוע ac3 במדיה פלייר . מותקנים אצלי במחשב מקודדים לac3 אך עדיין לא עובד. יש לציין שב BSplayer עובד מצויין.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  18. Started by omri_ro,

משום מה הCTRL+הגלגלת של העכבר (שינוי גודל הפונטים) הפסיקו לעבוד אצלי(קיצור הדרך במקלדת עובד CTRL+ +/-) יש אולי איזו דרך להחזיר את ההגדרה הזו?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  19. Started by McMerc,

אני מנסה בעזרת התוכנה My Screen Recorder Pro 3.2 לצלם את שולחן העבודה שלי כאשר אני עם ויסטה (בילד 5728), וזה פשוט לא מצלם טוב! התקנתי את הדריבר החדש בשביל כרטיסי ג'יפורס (96.33), יש לי FX5200 (לא חושב שזה קשור). התקנתי את K-Lite Codec Pack 2.77, ניסיתי להשתמש בכל הקודקים, הרוב פשוט לא עובדים, ואלה שכן עובדים מראים תמונה מפוצלת\צבעים נמרחים\טישטוש ושלא נדבר על הפרעות בשמיע. בקיצר, אני צריך עזרה, יש שתי אפשרויות: א) אני צריך את הגירסה היותר חדשה של התוכנה. ב) אני צריך תוכנה אחרת. נ.ב אותה תוכנה עובדת מעולה ב-XP. אם זה לא הפורום הנכון אז אני מצטער. דבר אחרון, בבקשה לא לפתור אותי בתירוץ מטומטם כמו "זה בטא ולכן זה לא עובד"\"ויסטה זה דבר גרוע", בבקשה.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by nore0,

איך עושים כזה דבר ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by Y-T-M,

כשהתוכנה מופעלת על real time protection אז אני לא יכול להיכנס לאתרים איך עושים שאני יוכל עדיין להיות בreal time protection ועדיין לגלוש באתרים

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  22. שלום, יש לי מחשב חדש (מעבד E6600, לוח אם ABIT AB9PRO) 1) שמתי לב שה CPU USAGE די רגיש , כל פעם שאני מפעיל יישום הוא קופץ למעלה עד ל50-60% והטמפ' עולה, זה אמור להיות ככה? מה אני יכול לעשות? 2) יש לי בעיה שה CPU USAGE עולה ל 60%-70% והטמפ' של המעבד עולה מ40 מעלות ל47-49 מעלות במנהל המשימות שמתי לב שה emproxy.exe הוא הגורם לכך כנראה והוא צץ לו פתאום אחרי שבמשך מס' שעות הכל היה תקין. מישהו יודע מה זה emproxy.exe ? ומה אפשר לעשות? תודה!

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  23. האימיול לא מוריד קבצים מעל 4GB מה עושים? שני המחיצות שלי הם NTFS. ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)" הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by itayze,

כמו שראיתם בכותרת , אני מחפש תוכנה כמו Kazaa Lite שהייתה נקייה מspyware ופשוטה . הייתי משתמש בה ,אבל הגרסא שיש לי לא הצליחה להתחבר ( גם אחרי אישור בפירוול וגם לאחר ניטרולו ) ולא הצלחתי למצוא גרסא נוספת ברשת . על התוכנה להיות פשוטה - לא מסורבלת . תודה לעוזרים . ( אנא לא להמליץ על ביטורנט ואימיול ) .

25. למעבדה והם שמו לי Panda Titanium Antivirus 2005 ו-Microsoft AntiSpyware עכשיו אני בא להתחבר לאימיול והוא כותב לי ששרת ריזבאק מת (והאיקון של החמור באפור) הורדתי את כל ה-V ב-Panda ומרכז האבטחה של הווינדוס קפץ עם איזה הודעה והאיקון של הפנדה הפך לאפור האם המחשב נמצא בסיכון מסוים

• 2 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים