עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי סרט DVD-R במחשב בפורמט של קבצי VIDEO_TS ואני מעוניין לצרוב אותו בנרו בצורה כזו שאוכל לראות אותו עם תפריט וכו"....כמו שצריך במכשיר ה- DVD ....איך אני עושה זאת בנרו....ואם אפשר את הדרך המלאה כי זה נראה לי מסובך......תודה

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  2. Started by IG,

המדפסת המדוברת היא סידרת deskjet 830C. יש לי את הדרייברים שהגיעו עם המדפסת עצמה, אבל הם לא מתאימים לווינדוס XP... חיפשת משהו אחר ומצאתי דרייברים של HP, אבל הם מעפנים בטירוף... המדפסת עושה טובה שהיא מהבהבת עם הלד הדפסה... מישהו מכיר דרייברים נורמאליים לסידרה הזו?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. הי, עכשיו פתרתי למישהו את הבעיה לפי האתר של מיקרוסופט. מסתבר שכל מה שצריך לעשות זה לרשום DLL דרך start>run. הפקודה regsvr32 wmnetmgr.dll. למקרה שתצטרכו מתישהו

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  4. שאני מנסה לנגן כל מיני קבצי וידאו שונים במחשב זה נותן לי אותה הערה, ואז אני רק רואה את התמונה בלי הסאונד.. למישהו יש רעיון איך אני יכול לפתור את זה.. תמונה מצורפת של השגיאה.. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  5. איך אני מוסיף ב FF אופציה שיפצח לי 2 עמודי HOME PAGE באותו דפדפן ? בIE פשוט מוסיפים עוד אחד,ב FF אני לא מצליח

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  6. Started by PhoenixBoy,

יש לי קובץ txt ששוקל 14 מגה ואני לא יכול לפתוח אותו עם שום תוכנה בגלל שהוא שוקל הרבה ואז התוכנות נתקעות.. אני מחפש תוכנה שתפצל לי את הקובץ לכמה קבצי txt קטנים...

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  7. Started by raiongroup,

אהלן חברים, שמעתי על הפורום באמת דברים רק טובים והחלטתי סוף סוף להירשם. חברים אני מחפש תוכנה לעסק שלי. יש לי מוקד טלמרקטינג ובתוכו 20 מחשבים. הייתי רוצה להציג לעובדים את הנתונים שלהם בזמן אמת ולחבר את כל המסכים שלהם אל תוך מסך אחד האם הדבר אפשרי? האם ניתן לראות את כל המסכים של המחשבים במסך אחד מפוצל שכזה ? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  8. Started by arie2006,

מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. היי אנשים , חבר שלי שגר בחול אמור לדבר איתי היום במסנגר , בכל מקרה , הוא אמור להראות כל מיני סרטונים ותמונות של המקום שהוא נמצא בו. הוא מראה לי אותם דרך המצלמה שלו , כי אין לו סורק. בכל מקרה , רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה כל שהיא שאני יוכל לשמור את מה שהוא מראה לי במסנגר. תוכנה שמקליטה למשל קטע מסויים מהמסך , או משהו כזה. או את כל המסך , לא משנה לי , העיקר שמה שהוא מראה לי היום , ישמר אצלי. יש משהו? (זה ממש דחוף , אני מדבר איתו היום בלילה שלנו (בוקר אצלו) ) תודה.

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  10. אני צריך עזרה בתוכנה DAP. איך עושים כשקובץ אחד יסיים, הבא יתחיל אחריו ולא כולם ביחד? איך אני עושה שכאשר אני שם רשימת קבצים להורדה בתוכנה, התוכנה לא תוריד את כולם ביחד, אלא תוריד אחד וכשאר היא תסיים, רק אז היא תתחיל להוריד את הבא אחריו? נגיד ששמתי רשימה של 10 קבצים אז זה מתחיל להוריד את הראשון, מסיים ורק אז עובר לשני אותו דבר עם השלישי וכן הלאה... תודה מראש! .swg

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  11. שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  12. Started by alex15,

שלום אני לאא כל כך מבין ב PHOTOSHOP אבל אני קצצתת קצתת מתחילל להביןן אז איךך אנחנו כותביםם על התמונה או הציור איזהשהיה תמונה איך אני כותב על התמונהה בבקשהה עזרההה ??? תודה לעוזריםם ....

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  13. Started by eladm230,

שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  14. מה שכמובן לא נכון אני Admin מלא עם כל ההרשאות שצריך ואין לי אף יוזר מוגבל, מה יכולה להיות הסיבה שהמחשב מגביל התקנה והאם ישנה דרך לעקוף את זה כמובן שניסיתי את גל האפשרויות דרך לוח-הבקרה וכן דרך control userpasswords2 ובכל המקומות אני מוגדר כADMIN ומשויך ל-ADMINISTRATORS [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by BlackSheep,

חדר לי איזשהו טרוג'אן למערכת ואני לא מצליח למחוק אותו, אני משתמש באנטיוירוס של NOD32 וכל פעם שאני מנסה להתחיל סריקה החלון נסגר אוטומטית. אני גם לא יכול להשתמש ב-Task Manager, בפקודות msconfig ו-regedit, וגם בחיפוש של ה-Windows XP. עזרה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  16. Started by J0n1,

יש לי כמה אלבומים בפורמט DTS וWAV שרק הVLC יודע לנגן, ואלו קטעים בסראונד. שומעים הכי טוב נראה לי שאני שם על full bass and treble, אבל אני חושב שכאשר אני שם לו אקולייזר, הוא מבטל את הסראונד כי אני פשוט לא מרגיש אותו, ובזרמי אדיו הוא מראה שהוא משמיע דרך 5.1 אז מה לעשות? יש נגן אחר? איך אפשר לגרום לו לנגן את הקטע בצורה האולטימטיבית? בלי אקולייזרים ושטויות, כי ההבדל הוא ענק, ויש מלא סוגי אקולייזרים, ואני לא יודע מה הוא המקורי והאולטימטיבי תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  17. שלום. יש לי בעיה עם התוכנה הנ"ל, אני לא מצליח למצוא את הגירסא המלאה שלו. הורדתי את המסור 3 בפורמט הבא: Saw.III.UNRATED.DVDRip.XviD.Heb-Sub.By.MovieMaker.www.ILPD.us ואני הרי רוצה לצרוב את זה שיהיה אפשר לראות את זה בדי.וי.די. אני צריך להמיר את זה בתוכנה הנ"ל והעניין הוא שאני צריך את הגירסא המלאה. בבקשה תעזרו לי. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  18. איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by a-gold,

הורדתי את EVEREST Ultimate Edition אבל זה לא מראה את הכל כי צריך להירשם לתוכנה אם יש למישהו קראק לתוכנה או גרסא יותר ישנה אבל מלאה אשמח לקבל. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  20. Started by Run-Ma,

זה קרה לי עם כמה תוכנות ועכשיו זה קורה לי בגדול עם האייסיקיו. יום אחד סתם פתאום כשניסיתי לפתוח את התוכנה היא לא נפתחה, ניסיתי כמה פעמים וזה עדיין לא עבד אז נסיתי לעשות uninstall וזה כל הזמן אמר לי שהuninstaller כבר פועל ולנסות מחדש. בקיצור זה לא עשה uninstall אז ניסיתי למחוק את כל הקבצים של האייסיקיו אבל משום מה חלק מהם מוגנים. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש אבל ההתקנה פשוט לא עולה. ניסיתי הכל ואין לי מושג מה הבעיה מישהו יכול לעזור לי?? תודה

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  21. Started by ilay22,

מה ההבדל בין פורמט רגיל ל QUICK FORMAT? (בהתקנה של WIN XP)

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  22. אני רוצה לגבות אותם, כדי שאם בטעות נמחק לי משהו או סתם יש בעיה, לא אצטרך לחפש אותם ולהתקין מחדש אחד אחד אני יודע שיש PLUGIN שעושה את זה, אבל אני רוצה לעשות את זה ידנית. איך עושים את זה?

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  23. Started by lordgod,

אני רגיל להשתמש בתוכנות עם ארבעה VIEW PORTS ורציתי לנסות להשתמש בבלנדר , אבל קשה לי רק עם VIEW PORT אחד איך עושים 4 ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by approx,

אני חתימה עם השם WerewolF בידיוק (אותיות קטנות\גדולות) ועם צבע כחול משהו ועם התמונה הזואת http://www.hoothollow.com/February%202006/Animals%20of%20Montana%20images/Gray(Timber)%20Wolf-071040%20RAW.jpg אבל שהשם לא יסתיר את הזאב ושהגודל היה 300X150 תודה רבה מראש

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  25. היי, כבר כמה זמן שבערך כל תוכנה שאני מתקין, הקבצי EXE וחלק מהDLL שלה נדפקים כליל על ידי הוירוס הזה, והNOD32 מודיע בגאון שהוא זיהה את זה, אבל לא ממש עושה משהו. הרצתי סריקה, סריקה במצב בטוח, הרצתי גם איזה כלי של AVG (rmvirut) שמצאתי בגוגל, אבל שום דבר לא עוזר. אני לא יכול להתקין ככה כלום, שנייה אחרי ההתקנה או בהפעלה הראשונה זה קורה. מצטער אם זה לא מתאים לפורום הזה, תודה רבה. כמובן שהNOD מעודכן לדפנישן האחרון, גרסא אחרונה, וכו'.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.