תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הראשונה היא עם הNOD32. התוכנה לא עולה לי עם המחשב..אחרי 2 דקות בערך שהמחשב וכל התוכנות עולים אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה 1) ניסיתי כמה גירסאות. בחלק מהן הסרה מלאה והתקנה עזרה אבל אחרי כמה הפעלות מחדש שוב חזרה השגיאה. אם אני מנסה לסרוק עם האנטיוירוס זה סורק. השגיאה מופיעה רק כשאני נכנס לNOD32 CONTROL CENTER. עכשיו הבעייה השנייה, כל פעם שאני מפעיל תוכנה, משחק או פותח את אחת התיקיות במחשב אני מקבל את השגיאה הבאה: (תמונה2) אחרי שאני עושה שלח או אל תשלח אין לי אפשרות לשנות את השפה בסרגל שפות..זה נשאר על השפה האחרונה שבה השתמשתי, עד שאני פותח עוד תוכנה או משהו ואז שוב יש לי אפשרות לשנות שפה עד שאני עושה שלח\אל תשלח. חיפשתי בגוגל וחלק אמרו שם להוריד CTFMON.EXE מהסטארטאפ. הור…
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
בסה"כ המטרה שלי היא לגזור חלקים מסוימים מכמה סרטים שצולמו ולצרף הכל לסרט אחד רצוף. אני מחפש תוכנה פשוטה מאוד שתוכל לעשות את זה, לא צריך שום עריכה נוספת מעבר לזה. ככל שיהיה פשוט יותר - כך טוב.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
כותרת מחפש מדריך כזה... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
חברה בזמן האחרון הגלישה שלי נהייתה איטית לאחר שאני מפעיל אימיול תמיד האימיול שלי היה דלוק והייתי גולש חופשי אבל בזמן האחרון הגלישה איטית בזמן שאימיול מופעל חומת האש מאופשרת ואני משתמשת בקספסקי 7 האימיול שלי לא מגיע למהירויות גבוהות בכלל ובכל זאת איטית
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איך עושים גיבוי ? עם איזה תוכנות ? וכן, אני צריך הסבר ממש מפורט אני ממש לא מבין בשיט בכל התחום הזה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
טוב AS2 גודל קובץ ה SWF 7K לינק http://flashtest.000space.com/myGallery/ בעיצוב אני לא הכי חזק.... אבל הגלרייה דינאמית תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אתמול התקנתי את הccc 9.3 legacy מהאתר של ATI (כרטיס מסך x1950) ומאז התחילו הבעיות. אחרי שעשיתי את הrestart שההתקנה מבקשת, הוינדוס התחיל לעלות והכל, אבל אחרי הטעינה שלו ושהגיע המעבר לדסקטופ, "אבד הקשר" עם הכרטיס מסך והופיע לי הודעה (של המסך) "no signal input" אבל המחשב המשיך לפעול (אני מקבל את ההודעה הזאת כאשר אני מכבה את המחשב והמסך דולק). נכנסתי דרך safe mode על מנת למחוק את כל העסק של ATI בצורה מלאה ואחרי הריסטרט המחשב עבד סבבה. כשניסיתי להתקין דרייבים ישנים יותר קרה אותו דבר. מחקתי גם אותם וניסיתי להתקין את הדרייבים מהדיסק של הכרטיס מסך אבל שוב קרה אותו דבר. מאז אני בלי דרייברים מותקנים כי רק ככה המחשב שלי פועל (או בסייף מוד עם הדרייברים). רעיונות כלשהם? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם יש לי בעייה באתר revolutiontt אני מחובר אלהם כבר שנה ועכשיו בגלל הצבא לא הייתי חודש בבית ושאני מנסה להיכנס או אומר לי This account has been disabled. בבקשה עם מישהו יודע איך אני מחזיר אותו או מה אני יכול לעשות זה היה ממש ממש נחמד תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
את שתיהם יש לי... הרככבתי והורדתי את התוכנה TVTOOL בהמלצת דוד שלי הטמבל.. הפעלתי איתה את המסך בטלוויזיה.. פעל קצת שחור אבל הסקתי שזה בגלל שהטלוויזיה לא מתאימה למרות שרציתי להבהיר קצת ולא הצלחתי.. בכל מקרה אחרי זה ניסיתי לעשות שיפעל על שתי מסכים בטלויזיה סרטים במחשב יהיה אפשר לעבוד..... לא הצלחתי לבצע את זה ובמקום זה קרה מצב שאני רואה הכל שחור לבן בטלוויזיה.. לא משנה שאני עדיין לא מצליח להפעיל על שתי המסכים (יכול להיות שהכרטיס הדפוק שלי לא תומך בזה?) בקיצור... עזרה חבר'ס ... ממש דחוף לי לסופשבוע. חשבתי לרשום את זה פה בגלל שלא מצאתי פורום אחר שעוסק במולטימדיה.. אם זה לא מתאים תעבירו לפורום המתאים אבל בבקשה להודיע לי לאיזה פורום זה עבר...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בהדלקה הכל בסדר. לאחר 5-10 דקות לא יכול להכנס לאתרים מסויימים (בנק, לא יכול לשלוח מייל בסרברים מסויימים) או לכתוב, למשל פה בפורום לאחר 10 דקות אני מקבל MESSAGE TIMED OUT. ניסיתי לבדוק UPLOAD ו בהתחלה היה בסדר, לאחר מספר דקות בבדיקה חוזרת לא נתקבלו תוצאות בכמה אתרי בדיקה שונים. האם מישהו משתמש במחשב שלי לשלוח SPAM? האם זה משהו אחר? אולי תקלת חומרה? אני אובד עצות... הצילו...
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני צריך תוכנת הורדה כמו מה שמתואר בכותרת^ DAP=Download Accelerator Perminum תודה!
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני לא יודע מה קרה לFF שלי אבל כל פעם שאני מוסיף סימניה היא נעלמת אחרי שאני סוגר את הFF למה ? איך אפשר לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
באתי לשחזר,עשיתי את זה דרך הדיסקט בוט. בטעות בחרתי בdisk במקום Partition ומה שקרה הוא שנעלמו לי שני כוננים הכי חשובים מהדיסק הראשי שלי(נשאר לי ממנו רק את C) אני פשוט לא יוכל לסלוח לעצמי אם אאבד את המידע שהיה על הכוננים האלו!איך אני מציל אותו?????? האם בשביל לזכות שוב בכוננם(מחיצות הכוונה)שאבדו אני חייב לפרמט אותם?!תסבירו לי איך אני מציל ת'מידע שם פליז זה חשוב!!! מהר,הפעם תעזרו בבקשה!
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! יש לי את הגירסא של Windows Live Messnger. אני כבר משתמש בה המון זמן,והיום אני ניסיתי להתחבר אליה,והיא לא עובדת/לא מגיבה. תיאור הבעיה: כאשר אני לוחץ על האייקון(אני לא משתמש בכניסה אוטומטית.) זה נכנס למסך התחברות ובדיוק אחרי שנייה יוצא,וככה פעמים רבות,ניסיתי להתקין מחדש למחוק ולהתקין ולא עבד כלום. גם הפעלתי את המחשב מחדש וזה לא עבד.. בתודה,ILA
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך קוד הפעלה ל GPS NAVIGUIDE ו\או GPS GARMIN יש למישהו להביא לי? או שיודע מאיפה אני יכול להשיג אשמח אם מישהו יעזור תודה רבה, ברק.
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
בעיקרון זה מיועד לפורום אחר שבו השם משתמש שלי הוא Rontwins אז תגידו איך יצא:
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היום קיבלתי את המחשב החדש,ב"ה. המחשב הגיע כאשר הויסטה כבר מותקנת וההארדיסק לא מחולק בכלל, כלומר כל הארדיסק זה מחיצה אחת..אפשר לחלק את ההארדיסק עכשיו? ניסיתי עם פרטישןמג'יק ולא הצלחתי, אולי אני לא בדיוק יודע איך להשתמש.. אשמח אם תוכלו לעזור לי..
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://neworder.box.sk/codebox.links.php?key=icq&txt=ICQ%20exploits%20and%20utils שם התוכנה darkicq והאנטי ווירוס מגלה אותה כווירוס האים זה באמת וירוס?
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני משתמש בכרטיס קול של קרייטיב דגם אוודיג'י ושמתי לב שבבקרת הווליום (volume control) מתחת לווילום הראשי יש אופציה שניקראת Advance שבתוך האופציה הזו אני יכול לשנות את עוצמת הבאס והטרבל ויש עוד אופציה (שסימנתי בתמונה למטה) שכשאני מסמן אותה אני לא שומע כלום מהרמקולים... אז מה היציאה הזאת בעצם? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כידוע לכולכם, מוזילה שחררו לא מזמן גירסאת בטא של הדפדפן FireFox 1.5. הבעיה שמענה מרבים לעבור אליו היא התוספים. אותם תוספים להם היינו רגילים בגרסא 1.0.6, לא התאימו לגרסא 1.5 ולכן לא הותקנו. לאו דווקא בגלל שהם באמת לא תואמים מבחינה טכנית, אלא בגלל שפשוט כתוב בהם עד איזו גרסא הם אמורים לעבוד. הדפדפן פשוט מסתכל על הגירסא שכתובה בתוסף, ואם היא נמוכה מזו של הדפדפן, הוא לא ינסה להתקינה. לרוב התוספים כבר תימצאו גירסאות התומכות ב-1.5, אבל לחלקם(בעיקר הפחות פופולארים), לא תימצאו. זאת משום שלעיתים המפתח כבר לא מתעסק עם אותו תוסף ואין לו כח לעדכן אותו כל פעם שיוצאת גירסא חדשה של השועל(בערך כל חודש). כעת אני יראה לכם דרך ממש פשוטה שבעזרתה תוכלו להתאים *כמעט כל תוסף(ואני אומר כמעט כי ח…
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יכול להיות שהתקנה של דריביר של כרטיס קול יתאים אפילו שלוחות אם שונים? הכוונה יכול להיות אותו כרטיס קול מובנה אם אותה התקנה כמובן בלוחות שונים?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה- כאשר אני סוגר את פיירפוקס והוא באמצע הורדת קובץ- הוא נסגר ישירות ולא שואל אותי מה לעשות עם ההורדה כמו שבדרך כלל קורה אני חושב שהבעיה היא בגלל שיש לי all in one sidebar חיפשתי באפשרויות ולא מצאתי פתרון
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכל המושיעים התותחים! אני פותח קובץ ב-Gmail שלי, קובץ של powerpoint אך הוא מסרב להפתח. הוא זורק לי הודעה שצילמתי וצירפתי בקובץ להודעה הזו. אני מחכה לתשובה, מי שיכול לעזור לפתור את זה אני מודה לו מראש. שני. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-