תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אתרי אינטרנט מזהים כתובות IP של הנכנסים אליהם. אילו סוגי עקבות נוספים מזוהים ע"י אתרי אינטרנט ? באיזה אופן ניתן לצמצם או למנוע השארת עקבות באתרים ? באילו תוכנות אפשר להשתמש למטרה הנ"ל ? אילו הגדרות מומלץ לקבוע בדפדפן ? אילו שרתי Proxy מומלצים ?
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה עם אוריינטציה לילדים (אבל לא משהו מצועצע) אשר יאפשר בניית אתר לבנות בקוד אני יודע - אני צריך לתת את זה לאחיינים כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
האיי סי קיו לא מתחבר לי פתאום! אני שם תסיסמא, וזה חוזר כאילו למצב הראשוני אחרי כמה שניות כאילו לא הכנסתי סיסמא, כאילו נכנסתי עכשיו לתוכנה וצריך להכניס תקוד מחדש.. מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 711 צפיות
-
-
משום מה, האקספלורר לא פותח חלונות חדשים אלא חדש על חשבון הישן. ניתן לפתוח חלונות חדשים רק בטאבים. בעברית פשוטה - לא ניתן לפתוח חלונות אינטרנט נפרדים.....
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבר כמה זמן בעיה במסנג'ר 8.5 שיש לי. אני פשוט לא מצליח להוסיף את כל האייקונים האלה שאתה כותב משהו וזה מראה איזה סיימלי. כל הסמלים האלה שעוברים מאחד לשני כזה... בקיצור הוא כותב לי את ההודעה הבאה שאני מנסה להוסיף: The image you choose is already being used for another emoticon. Please choose another image. זה כותב את זה על כולם ובכלל אין לי שום דבר שהוספתי. תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריכה תוכנה שאפשר לראות את כל הדברים האחרונים שהורדתי למחשב אבל שתיהיה תוכנה קלה ופשוטה להבנה אם אפשר. תכתבו פה את השם שלה באנגלית בתודה מראש רעות
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שאני מפעיל שם איזשהו קובץ וידאו זה כותב למטה משהו עם codec ואז משמיע רק את הקול ואין תמונה. ואם אני מפעיל באינטרנט משהו במדיה פלייר אז זה מראה לי את זה אבל בצבעים משונים מישהו יודע מה הבעיה פה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שאלה מצלמה דיגיתלית יכולה לתפקד כמו WEB CAMERA? אולי באזרת איזה תוכנה או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום ניתקלתי בבעיה מוזרה מאוד הרמקולים מוציאים סאונד שנשמע כמו הקול של הקסטה של פעם בטייפ שלוחצים חצי לחיצה (צפצפני כזה אבל במהירות רגילה ) ניסיתי עם רמקול אחר זה אותה בעיה יש למישהו מושג מה אני עושה עם זה או מה גורם לזה מקווה שהבנתם תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
בשבועעים האחרונים המחשב שלי ניהיה קצת יותר איטי כאילו יותר כבד קצת, ומשום מה תוכנת האנטי ווירוס (נורטו 2007) הפסיקה לפעול וכאילו נמחקה. ומאז ששמתי לב שהיא "נעלמה" אני לא מצליח להתקים אף תוכנת אנטי ווירוס !! כל פעם שאני מתחיל להתקין אז ההתקנה מתחילה ואז נעצרת בטענת ארור כל שהיא. גם את קספרסקי זה לא נתן להתקין...... למישהו יש רעיון מה לעשות ???? תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
רציתי להתחיל ללמוד לעצב בפוטושופ אשמח לאתרים עם מדריכים טובים, עדיף לי בעברית .. תודה לכל העוזרים ואל תפחדו לתת כמה שיותר יותר טוב שבת שלום!
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
איך אני מחזיר בחזרה לעיגול? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי במחשב את הסרט החדש CHICKEN LITTLE וכשאני פותח אותו הוא מראה לי את הסאונד ולא את הוידיאו... גם בעיה נוספת היא שאני מפעיל את הפרקים של"אבודים" הוא כותב לי CANNOT RENDER THE FILE... מה לעשות?? יש לי קודקים של K-LITE 2.63...
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
שלום לכם חברים יש לי בעיה במחשב שצצה לפני כשבוע וחצי ועד היום אני לא יודע מהי בדיוק ואיך לטפל בה. הבעיה היא שאני לא יכול לראות סירטונים באתר יוטיוב כאשר אני נכנס לסירטון מסויים רואים מסך שחור הסירטון לא נטען בכלל,ורק אחרי כמה דקות [ 5-6 דקות] הסירטון פתאום מתחיל לרוץ והסירטן טעון מלא הבעיה היא שהמחשב לא מציג לי את הסירטון תוך כדי טעינה, אלא רק אחרי טעינה שלמה של הסירטון הסירטןו מתחיל לעבוד.. ניסיתי לעשות את כל הפועלות שיכולות לפתור את הבעיה, מחיקת של הפלאש של האינטרנט והתקנה מחדש,עדכון הג'אוה במחשב,פירמוט הדפדפן הדבר הזה קורה לא רק בדפדפן אקספלורר אלא בשאר הדפדפנים [ פייר פוקס, כרום ] ככה שנראה לי שהבעיה היא במחשב ולא בדפדפנים .. בדקתי מהירות אינטרנט והאינטרנט אצלי תקין […
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הורדתי את העדכון והמשכתי להריץ את הFF בכוונה לאתחל אותו אח"כ, כשאגמור לעבוד. בין לבין, הווינדוס התעדכן ואותחל. כאשר הרצתי את הFF, הוא התקין את העדכונים וקינפג אותם, ואז הFF פשוט לא עלה יותר. הוא לא הגיע גם לשלב של בדיקת התוספים וכו'. פשוט היה את מד ההתקדמות של ההתקנה, ואחרי שהוא סיים הפנדה לא עלתה לי יותר. פתרתי את הבעיה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת רשת Qcam 201 שקיבלתי ממזמן... אני לא יודע בדיוק מה השם של החברה שלה זה הפרט היחידי שרשום על המצלמה ולכן זה הפרט היחידי הידוע לי. אני מחפש בנרות דרייבר למצלמה הזאת ואני לא מוצא לה... אני יודע עוד פרט עליה שכאשר היא נמצאת בסביבה חשוכה אז נדלקות מנורות צדדיות שיש לה שאמורות לשמש כתאורה... אודה מאוד למי שיוכל למצוא לי דרייבר למצלמה הנ"ל. תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי טלפון נוקיה 6021 עם bkuetooth ויש לי חיבור bluetooth על המחשב האם אני יכול להשתמש בפלפון כשלט רחוק עבור המחשב יש תוכנה כזאת? בעיקר כדי לשלוט על mv2player ו winamp.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שבוע טוב. אני בדרך כלל לא מתנתק מהמסנגר, לפני יומיים באו אלי כמה חברים אז יצאתי ממנו שלא יכנסו לי לדברים שמה, ומאז שאני מנסה להתחבר שוב תמיד זה לא מצליח, רשום לי שאין אפשרות להיכנס כי השירות אינו זמן כעת. הקוד שגיאה שרשום לי זה 80048820. לא יודע יומיים זה כבר לא עובד. ניסיתי ריסט למחשב לכבות ולהדליק תאינטרנט, בסוף גם מחקתי תמסנגר והתקנתי עוד פעם מחדש, זה לא עוזר... למישהו יש מושג איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש לילה טוב
-
- 3 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום התקנתי כונן דיודי במחשב ועכשיו שאני מנסה לעלות סרט בו הוא עושה לי את התקלה הבאה: זאת הבעיה בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם!אני מנסה להתקין ווינדוס בזמן ההתקנה הוא כותה לי boot sector ואח"כ virus ואז הוא שואל אותי אם להמשיך אין לי מושג מה זה אולי יש לי ווירוס במעבד או בboot עיזרו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי איזה קודאקים מותקנים לי במחשב, אם יש כזו. תודה
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מפרט לגמריי לא רע: לוח ASUS P5W DH, מעבד Intel® Core2 Duo 6600 2.4GHZ זכרון: 3GB בזמן האחרון המחשב עובד איטי, הזכרון שלו נמצא בין 50-60% מבלי ששום תוכנה עובדת פרט לאקספלורר
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי חשבון Gmail שבו יש כ 2.5 ג'יגה של מיילים השמורים ב Lables שונים (הררכיים), ע"מ לבצע גיבוי מסויים, הגדרתי את ה Outlook מול אותו חשבון Gmail וקינפגתי אותו כ IMAP, ואכן רוב המיילים ירדו למחשב בצורה של תיקיות. המטרה שלי היא להעתיק את כל המיילים מחשבון ה Gmail הנ"ל, לחשבון Gmail אחר, תוך שמירה על כל ה Lables גם בחשבון Gmail החדש. חשבתי פשוט להוריד את הכל כפי שעשיתי דרך ה Outlook, ואז לחבר את ה Outlook לחשבון Gmail חדש, ולבצע העלאה של כל המיילים, כך שלאחר ההעלאה, התיקיות/Lables יווצרו בחשבון החדש, יחד עם המיילים הרלוונטים. 1. האם יש פתרון טוב יותר להעתקה של 2.5GB של מיילים מחשבון Gmail אחד למישנהו, תוך שמירה על תיוג/סימון ה Lables של כל המיילים הנ"ל? (חשוב מאוד, בלעדי ז…
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-