תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחר הפרמוט האחרון הורדתי את ה-JVM של סאן. הבעיה היא, שבכל פעם שזה פועל ברקע, המסך משתבש... נהייה מטושטש או נמתח... מה זה?! ???
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת האם מישהו מכיר את תוכנת האנטי וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal ? האם מישהו עבד איתה? רשמים? דעות? http://www.kaspersky.com/
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שאני מגבה מחיצה שלמה לקובץ הוא יוצר לי שני קבצים קובץ אחד image וקובץ אחד spanned מה זה הקובץ השני הוא פשוט לא מאפשר לי לעשות restore כאשר יש שני קבצים מה ניתן לעשות או אם מישהוא יודע לעשות restore דרך שני הקבצים?
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קוראים לתוכנה הזו מצאתי כבר תוכנה דומה שמראה את טמפ' הדיסק קשיח אבל לא של המעבד
-
- 5 תגובות
- 643 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ולא מצאתי אני מחפש מדריך הכי מפורט שאם אפשר גם כולל פתיחת פורטים ואיך להגדי הכל צעד צעד ואם אפשר בעיברית זה יהייה ממש טוב תודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
איך ניתן לצרוב דיסק למערכת ולבטל לחלוטין את ההפסקה של השתי שניות בין השירים בנירו? הבעיה קיימת רק בין השיר הראשון והשיר השני.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מצלמלית חדשה מסוג מינולטה Z3 והי מצלמת ווידאו בפורמט MOV ואני מחפש תוכנה שתמיר אותו לפורמט MPEG יש למישהו המלצות? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אם מישהו יכול לדריך אותי או לתת לי משהו שיעזור לי אני יודה לו מאוד, אני רוצה לחלק מחדש את הכונן שלי (ובלי תוכנות, כגון"פרטישן מג'יק))
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
http://neworder.box.sk/codebox.links.php?key=icq&txt=ICQ%20exploits%20and%20utils שם התוכנה darkicq והאנטי ווירוס מגלה אותה כווירוס האים זה באמת וירוס?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
למה זההה??? זה רק אצלי?? ואם משהו יודע איך עושים פייד או מאיפה מורידים פלאגין שיגרום לזה שיהיה פיידד שיצור איתי קשר... או פה או באיי סיק יו 178957741... תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
-
-
יש לי Tv-Out והכל פועל וסבבה, אבל זה לא נוח לעבור מהמאפייני תצוגה בין מסך למסך. חוצמזה גם כשאני מפעיל יציאה אחת אז השנייה מתבכה... יש תוכנה שתאפשר לי מעבר נוח יותר בין התצוגות ו/או תתן לי להוציא על 2 הצגים במקביל? נ.ב. יש לי MSI GeForce3 Ti200.
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום! כבר כמה ימים תוכנת שיתוף הקבצים שלי (overnet) מתריאה לי שיש לי FIREWALL שחוסם לי את הטראפיק. המהירות צנחה מ90 ל30 ואין לי שום אנטיוירוס או FIREWALL מותקן... מה זה יכול להיות? עריכה: גם הדף 'שבודק אם יש חסימה', באתר של אוברנט מראה שיש... לפני זה המהירות תמיד הייתה 85-90 ועכשיחו היא לא עולה יותר מ35.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני מנסה לצרוב קבצים במהירות של 2x או 4X אבל התוכנה נרו מאפשרת לי לצרוב במהירות מינימלית של 8X כיצד אני משנה את המהירות המינימלית של הצריבה בתוכנה? זה בכלל אפשרי? בתודה מראש icy tower.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזו תוכנה מיצרים קבצי BIN ו CUE ??
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
הורדתי סרט חדש והוא ב קובץ OGM איך אני פותח אותו ואם איזה תוכנה תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום. כשאני לוכד מFirewire יש עיוות בסרט שאני מקבל - כמו פסים מאוזנים, בולט יותר כשהתמונה זזה מהר. זה קרה לי עם כמה תוכנות ועם כמה מחשבים (אבל עם אותו כרטיס FW!). אין לי עוד כרטיס FW ואני 99% בטוח שזה לא המצלמה. כל היודע דבר על התקלה מתבקש להגיב. תודה. (גם אם עוד מישהו דופק את הראש בקיר בקשר לזה, יהיה נחמד לדעת. אני חושב שקראתי כאן משהו כמו זה, אבל אין מצב שאני אמצא את זה)
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אדובי פרימייר 1.5 יצרה לי קובצי ענק של הפרוייקטים שלי וסיימתי איתם כבר למחוק אותם כי מדובר פה ב 2.5 -3 GB לקובץ ... מישהו מכיר אותם ? הסיומות שלהם זה : pek ,cfa
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
יש לי ספרייה עם מאות קבצים שאני מעוניין למחוק מהשם שלהם את חמש האותיות הראשונות. מישהו מכיר תוכנה שעושה כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
ההורדות עובדות כרגע דרך הביוטרנט רק דרך AZUREUS, כשאני מנסה דרך תוכנות אחרות ההורדה ממתחילה כרגיל, אך אחרי פרק זמן לא קבוע היא פשוט נתקעת, התוכנה עצמה אלא נתקעת והחלון פעיל- אבל הוא לא מוריד כלום (למרותש עדיין כביכול כתובה בו מהירות הורדה), וגם השימוש במעבד של אותו חלון עולה. למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי את ABCת SHADOW'S EXPERMINTAL, BITCOMETתBITORNADO
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
התקנתי לא מזמן XP Pro , משום מה ה- windows messenger מפעיל את עצמו כל שתי דקות ומנסה להיתחבר לאינטרנט. אפילו שהלכתי ל- Task Manager ועשיתי לו End Process אחרי כמה רגעים הוא הפעיל את עצמו מחדש. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך אפשר לעצור את זה . תודה מראש , רן.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-