תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הנושא אומר בעצם הכל כבר איך אני יכול לבטל את ההגבלה של מספר התוים שאני יכול לרשום באי סי קיו לשליחת הודעה ב SMS
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום,יש לי כמה שגיאות במערכת שאני צריך לתקן עם ה Chkdsk אוקיי אני נכנס לchkdsk זה עושה את הבדיקה בחלון ואז מגיע לשלב של "Convert lost chains to files" ואז יש Y/N בחרתי בY(כן) זה יצא לי ולא פתר כלום,עדיין אומרים לי לפתור את הבעיה עם chkdsk. יש פתרון כלשהו?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום , הווינדוס מדיה פלייר פשוט מעצבן אותי ותופס הרבה משאבים אז אני מחפש נגן בסגנון של הmedia player classic , רק עם פלייליסט ; או משהו בסגנון יש דבר כזה?
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
תודה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
זאת בעיה שיש לי מאז שהתקנתי את התוכנה... היא פשוט נסגרת אחרי כמה זמן שהיא פעילה לפעמים זה עוזר שמשאירים אותה פתוחה כשהחלון שלה הוא האקטיבי... אבל לפעמים זה עדיין נסגר יש למישהו רעיון למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי את תופס המסך easy video capture, עכשיו רציתי לעשות ניסיון, להריץ סרט במדיה פלייר ואז לנסות לתפוס אותו כחלק מן תצוגת המסך, אך שלכדתי אותו, הוא פשוט הראה שחור במקום הסרט, איך אני יכול לבטל את התופעה?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כולם תמיד מדברים שקספסרקי הכי טוב וגם יש אנשים שחולקים ואומרים פנדה או מקאפי קספסרסקי נחשבת לחברה בעלת המאגר נתונים הגדול ביותר בשוק שקונים את האנטיוירוס קונים אותו לשנה, מי שאכן קונה, מעבר לכך לא יהיה עדכונים אני אישית לא השתמשתי באנטיוירוס וחומת אש שנה וחצי ולא הייתה לי שום בעיה במחשב יש אנטי וירוסים שמוצאים "וירוסים" שאף אנטי וירוס אחר לא מצא, מתי שניסיתי את הקספרסקי זה היה לאחר המקאפי שלא מצא משהו והקספרסקי אף עצר כמה התקפות(יש שם פיירוול פנימי), יש השערות שוירוסים מיוצרים על ידי תוכנות האנטיוירוסים כדי לספק עבודה, וקיים כזה דבר בטבע האדם ראו חברת פולקסווגן , מנוע החיפושית זה מנוע מושלם שלא יכול להרס , עשו אותו בצורה מושלמת אבל זה חיסל להם פרנסה אז שינו את זה, כ…
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך ניתן לצרף קובץ WAV מוקטן למצגת שניתן לשלוח לאימייל שגם מי שמקבל את האימייל יוכל לשמוע, למצגת ניתן לצרף רק קובץ WAV והבעיה שזה קובץ מאוד גדול, לא הצלחתי לצרף קובץ MP3 , האם יש אפשרות להקטין קובץ WAV ? יעקב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ NGR שהוא בתוך 36 חלקי RAR אני לוחץ לחלץ תקובץ זה עושה 100% ואז זה כותב ליי שהקובץ מקולקל ניסיתי להוריד עוד פעם תקובץ האחרון וזה לא עוזר אז הדבר היחידי שיכול ליות זה שצריך תוכנה שאפשר לחלץ איתה תקובץ או שאם זה לא נכון תגידו לי מה עושים.
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני רואה את אחותי הקטנה עושה דברים יפים ב- Paint shop אז פשוט רציתי לדעת תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כתבתי מידע מאד חשוב במסך וורד, אבל יצאתי בלי לשמור. יש דרך לשחזר את המידע הזה?
-
- 6 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
אפל שיחררה תוכנה שמאפשרת להתקין WINDOWS על מק מבוסס אינטל . כולנו ידענו שהיום הזה יגיע מתישהו - אבל כל כך קרוב ? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3236663,00.html#n http://www.apple.com/macosx/bootcamp/
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שאני מנסה למחוק אותו דרך הוספה הסרה של תוכנות ווינדוס או מוחק אבל שאני מנסה להתקין גרסא יותר ישנה הוא נותן לי שגרסא יותר חדשה מותקנת ואין אפשרות למהשיך בהתקנת IE6 מישהו יכול לעזור לי בזה? מאיפה אני אמור למחוק את הקבצים כדי שלא יראה לי שיש קבצים מIE7.
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לחיתוך קבצי MP3 ושמירה של חלקים מסוימים בלבד.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
לאחר שאני עושה "עידכון" זה מה שהוא כותב לי:
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש לי אתר שבו אני מציג סרטונים קצרים לגולשים. כרגע הסרטונים מוצגים באתר באמצעות תגי HTML פשוטים. שמתי לב בזמן האחרון שהרבה אתרים עוברים להצגת סרטונים באתר בעזרת פלאש. הסרטון מופיע בתוך נגן פלאש שרץ בתוך האתר. חיפשתי מידע איך ניתן ליצור כזה דבר והכי רחוק שהגעתי זה שמדובר בקבצי FLV (אני מקווה שאני לא טועה) ובפלאש 8. האם יש למישהו TUTORIAL טוב לבניית נגן פלאש כזה? אולי תוכלו לכוון אותי למידע טוב בנושא הזה? אם אני רוצה ליצור כזה נגן באתר אז אני צריך להמיר את כל הסרטונים שלי (AVI,MPEG) לקבצי FLV? אני צריך למעשה להחזיק לאותו סרטון שני קבצים? FLV להצגה באתר ואת הקובץ המקורי כדי לאפשר הורדה של הקובץ? תודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי...
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום במהלך כל ניסיונות ההדפסה שלי אני נתקל במסכים כחולים בהם כתוב : bugcode_usb_driver . החלטתי לטפל בבעיה והורדתי את התוכנה driver detective במטרה לאתר את התקלה. התוכנה מצאה אצלי המון בעיות של דרייברים ביניהם: USB Printing Support לא תקין. האם מישהו נתקל בבעיה זו? אשמח מאוד אם תעזרו לי כי הבעיה ממש דחופה וחייבים לטפל בה כמה שיותר מהר. ד"א הלוח שלי הוא של אסוס av8 מעבד 64 ביט של amd אשמח לספק עוד פרטים על המחשב לאיתור התקלה. תודה לעוזרים, עידן.
-
- 9 תגובות
- 618 צפיות
-
-
דרושות מורות עם ידע רב באנגלית ויכולת להשתדרג ולהתקדם לעיצוב גרפי כולל ידע בillustrator ו advanced photoshop לעיצוב אתרים כולל ידע ב dreamweaver 8 ו flash 8 + advanced actions לעיצוב וידיאו כוללpremiere pro 2 ו after effects 7 לקורות חיים: brasor@bezeqint.net ולציין "design"
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אין לי מושג איך זה קרה ...התקנתי אבל את חבילת המקודדים הכי חדשה של KAZAA עכשיו אני לא רואה כתוביות ב TVOUT רק במסך מה אני עושה ? יש אופציה שם ב SUBTITLES OPTION DRY SUBS TO OVERLAY SURFACE עכשיו8 ככה כן רואים ! אבל זה ממש כבר על הסרט ובגדול מאוד ככה שזה לא טוב אני רוצה איך שזה הופיע לי תמיד בקטע השחור ..(איפה שלא מוצג הסט) השוליים השחורים למטה ולמעלה אתם בטח מבינים בעצם למה אני מתכוון ? :-[
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי שם או קישור להורדה חינמית או טרייל וירזיון.. תודות מראש
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
ערכתי את "המפרט", בפרופיל שלי בפורום, ואחרי שעשיתי שמירה כל הכתוב נהיה ענק :-X. צירפתי תמונה. ניסיתי לעשות איפוס דפדפן, אבל לא עוזר. זה קורה לי רק בפורום של HW אגב, בפורמים ואתרים אחרים זה לא קורה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש קבצים בWIN XP, שעוברת ממש על כל קובץ וקובץ אני מתאר לעצמי שכבר המציאו כזה דבר, מנוע החיפוש של WIN XP ממש גרוע, ניסיתי לחפש משהו וראיתי שהוא מדלג על המון קבצים. לא, אני לא רוצה הורדה, רק את השם אם מישהו מכיר...
-
- 4 תגובות
- 508 צפיות
-