עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by laufgas,

אז ככה: בעיקרון כמעט כל אתרי האינטרנט עובדים ללא שום בעיה ופלאש פועל כמו שצריך. אבל... כשאני נכנס לאתר www.planetside.com לא עובד הפלאש וכתוב לי כשאני לוחץ קליק ימני על המקום שבו אמור להיות סרט פלאש "Movie not loaded...". במחשב של אחותי לעומת זאת, האתר עובד בסדר גמור. מעבר לזה, שימו לב לתפריט בתחתית הדף - מה השטויות שמופיעות לי שם במקום Contact, Support וכו'? אגב, ניסיתי לחפש פתרונות. באמת שהרצתי שאלות בגוגל וניסיתי כל מיני פתרונות (למחוק, להתקין מחדש, כלים מיוחדים, תוספות, פתרונות של מייקרוסופט) אבל שום דבר לא עזר עד כה. אני מיואש. תמונה מצורפת למטה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. אז כך יש לי שלט ניסיתי להפעיל בתוכנה UICE ולא הצלחתי אייך מגדרים? אם כבר אני שואל האם יש דריור או משהו שצריך להתקין על מנת שמקלט האינפרא אדום יעבוד תמונת של המקלט והשלט:

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by מוקיון1,

שלום קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת לגבי התהליכים האלו חלק אני חושב שייכים לאנטי וירוס אבל יש כאלה שאני לא יודע של מה הם, לא ידעתי ממש איפה לשאול מקווה שזה לפה EKRN.EXE - EGUI.EXE - TSNP2STPD.EXE - NVSVC32.EXE - NOTEPAD.EXE - VSNP2STD.EXE - IGFXSRVC.EXE - IUSCHED.EXE -

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  4. יש לי מילון באנגלית ומילון בעברית אבל אני לא יכול להשתמש בשניהם באותו הזמן אלה חייב לעבור מהאחד לשני, ידנית, בהתאם לשפה שאני רוצה לבדוק. האם אפשר להשתמש בשניהם ביחד? ניסיתי להעתיק את תוכן אחד הקבצים לתוך הקובץ בשפה השנייה, אבל זה לא הצליח ופיירפוקס קרס.

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by Googleness,

כשאני מתקין גרסת בטא של כרום או IE (אל תשאלו למה כל הדפדפנים) אז זה דורס לי את הגרסה הישנה וכשיוצאת גרסה מלאה לדפדפן זה מחליף את הבטא. רציתי להתקין את הגרסת בטא של פיירפוקס 4 אבל הוא מבקש להתקין בברירת מחדל בתיקייה בשם "Firefox Beta" , השאלה היא (מכיוון שאני מתעצל לבדוק) איך להתקין בצורה נכונה שזה ידרוס את פיירפוקס 3 וכשיהיה מעודכן פיירפוקס 4 בגרסת שחרור ידרוס את הבטא. תודה, לירון

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Ronll,

מישהו מכיר איזה תוכנה טובה להורדות , שירים מישחקים , וגם שירים בעיברית!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  7. Started by Spiritus,

מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  8. Started by ccc,

המסנג'ר הזה מסנג'ר אותי ! הוא כבר שבועיים לא נכנס לחשבון שלי דרך התוכנה הוא אומר שלא ניתן כעת. למרות זאת אפשר להכנס דרך הWEB MESSENGER אז הבעייה היא לא בחשבון מה יש לזה ? אפילו התקנתי מחדש את הXP וזה עדיין ככה.

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by thegame998,

יש איזה כמה דברים שלא הבנתי בו , כמו איך אני מעביר את המועדפים מהאיקספלור לfirefox ? ויש איזה כמה אתרים שלא רואים את התמונה כמו שצריך , יש איזה פאץ ? והכתב לא נראה טוב אפשר לשנות אותו ?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  10. השאלה בכותרת... אני היום משתמש ב: Panda Free Antivirus + Panda Security ToolBar + GridinSoft Anti-Malware *ראיתי שבעבר פורסם פוסט כזה ב2014,ואני עכשיו פותח שנית ב2016 אני רוצה להיות יותר רלוונטי להיום. בגדול אני מאוד מרוצה מהשילוב שלהם,השאלה אם אתם ממליצים על שילובים אחרים? כי תמיד אנטיוירוס חינמי דורש לנו ברב המקרים עזרה נוספת עם תוכנת הגנה נוספת מהצד.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כאשר נוצר קובץ מתוכנת WINDVR איני יכול לפותחו בתוכנת פינקל סטודיו 9,מדוע? יש פטנט כלשהו? בדקתי עם תוכנת GSPOT לראות במה מקודד הקובץ וזה מה שהופיע: MPEG-2 Demultiplexer מדוע לא ניתן לפתוח קובץ MPEG?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  12. בלי שאני אצטרך בכלל ללכת לולמחוק את ההיסטוריה כל פעם. אני יודע שיש להם אופציה לבטל את ה ACTIVITY אבל לא ראיתי אופציה לביטול שימור ההיסטורית גלישה.

13. Started by DeeKay,

המפף. בדיוק קלטתי יש פה פורום גרפיקה אז למה לא לנצל את ההזדמנות ;D מה דעתכם על זה? אני יודע שחסר בה משהו, אבל ישבתי עם עוד חבר(מהרשת) ולא מצאתי מה להוסיף. מיותר לציין שכל זה בא משעמום.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by 343434david,

שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. ברשותי מחשב מסוג COMPEQ וכשאני מקבל אי מייל עם קובץ מצורף ורצוני רק לפתוח אותו ,המחשב לפעמים לא שואל האם להוריד או לפתוח הוא ישר שואל לאן להוריד את הקובץ. תודה,

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by abirdh,

שלום, אבא שלי ביקש ממני היום להתקין לו עברית בDOS של המחשב שלו, הוא אמר לי שהוא זקוק לזה לצורך תוכנת הנהלת חשבונות שלו, מישהו יכול לעזור לי אם הוא יודע איך מתקינים ומאיפה אני קונה/מוריד את זה? תודה מראש, אביר.

• 3 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by amir85,

אני משתמש ב WL mail שמכילה את כל הפונקציות הבסיסיות שמשתמש הביתי צריך מתוכנת הדואר רק שהיא הרבה יותר קלילה מה OUTLOOK היא גם מעוצבת יפה ונוחה. הבעיה היחידה היא שיש לנו מספר אנשים שעובדים על המחשב בבית ואני לא רוצה לבלבל את חשבונות המיל של כולם, אז האם יש אפשרות כמו עם OUTLOOK בזמן פתיחה לבחור איזה פרופיל לפתוח ??

• 3 תגובות
    • 478 צפיות
  17. Started by nahum8,

אני מחפש תוכנה שיודעת ליצור Accaprls ו instrumentals לשם יצירת רמיקס. האקפלה שאני צריך אני לא מוצא אותה... בקיצור אם ישנה תוכנה כזאת אנא תגידו לי.

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  18. Started by hagayben,

לדוגמא בחיפוש באקספלורר או באיי סי אני לא יכול להקליד אני רואה את החלון אבל אין את ה| שקופץ כזה בחיפוש של גוגל וכאלה שאני באקספלורר ובאיי סי יש למישהו מושג מה הבעיה? תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  19. Started by miki891,

שלוםיש לי חלונות XP פרו אנגלית.אני משתמש באקסל 2007 עברית.בניתי טבלה ארוך מימין לשמאל וגם למעלה ולמטה.וגם טבלה שהוא דף אחד.ולא ארוך וגם למעלה למטה.כשאני מדפיס מדפסת HP 1315.אני לוחץ הדפסה מהירה.יוצא לי 2 דפים ורואים טבלה חצויי.רואים חצי חצי ולא טבלה מלאה דף אחד.רציתי שיצא לי הדפסה דף אחד ורואים כל הטבלה.בדף אחד.איך מדפיסים שיצא דף אחד כל הטבלה?בתודה מראשמיקי

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. כשאני פותח זה רושם לי הדף לא זמין,אבל אותו קובץ במחשב אחר כן ניפתח אשמח לעזרה תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום! אני מעוניין לדעת מהי התוכנה לעריכת שירים וכאלה (בקיצור יצירת רמיקסים ואפקטים קוליים) הכי טובה שקיימת כרגע. עזבו כרגע מחיר תביאו רק שם וגם אתר החברה יכול לעזור.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. תודה!

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  23. כיצד או בעזרת איזו תוכנה אפשר לשמור סירטונים של - flash player 9 .... אשמח לתגובות...

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  24. יש לי שתי וורסיות של Kaspersky .... והן: Kaspersky 6.0 ו 5.0.931 personal Kaspersky - מה עדיף? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 629 צפיות
  25. ברצוני לבצע גיבוי לכל התוספים שיש לי בFF ולשחזר אותם אחרי פירמוט.. האם אפשרי ? כיצד ?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.