תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אתר גלריות חדש נפתח ! לא סתם עוד אתר גלריות, אלה אתר גלריות המציג את הגלריה בצורה היפה ביותר עם שימוש בנגן הפלאש. האתר כולו חינם וחופשי לכולם. אז כנסו, הירשמו ופיתחו גלריה ! למה אתם מחכים ! לכניסה לחץ כאן: גלריות גלריה לדוגמא עוד על מה אנו מציעים, באתר. קצת פירסומי, מקווה שלא ספאם או משהו, העיקר שתהנו ~! וד"א אני מעצב האתר שלכם, Casio!
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אפשר את השם של גרסאת האימיול של לינטורק ? אני מתכוון ל-www.lionetwork.net תודה רבה לעוזר. נ.ב אם למשהוא יש לינק לתוכנה,אז אפשר בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות. בתוכנות מסויימות אפשר למחוק את התוכנה, ובאחרות אפשר פשוט להכנס לתיקייה ב "safe mode"... ניסיתי folder guard בלי הצלחה (כדי להפעיל אותה ב - "safe mode" צריך לקנות רשיון ואז לשלוח אימייל לבעלים של התוכנה עם הסיסמאות) מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שתעזור לי? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתראה לי איזה קודאקים מותקנים לי במחשב, אם יש כזו. תודה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלומות ? יש לי בעיה...אני לא רואה שום מלל או תמונה או תוכן באף מייל שאני מקבל.. בימעתי בדיקה של וירוסים וspy ...וכלום. תומנה : ??? ניסיתי להגדיר חשבון מחדש וגם פרופיל משהוא יודע על הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
לאחר שימוש דיי ממושך (ונטול בעיות כלשהן) נשברתי והחלטתי לעבור לoutlook2007 (תאימות ...אין מה לעשות) איך אני מעביר את כל החשבון שלי (דואר , רשימת אנשי קשר , כל התקיות ..) מת'אנדרבירד לoutlook?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי, שוב יש לי בעיות עם התוכנה מסנג'ר לייב (8.1 - הגרסה הכי חדשה) וזה כבר פשוט בלתי נסבל. אפשר לקרוא על זה כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=245322.0 אמרתי שאם הבעיות יחזרו אני אפתח ת'רד חדש לעזרה, והבעיות אכן חזרו.. זה כבר באמת בלתי אפשרי ככה, עברתי למחשב אחר, ובכל מחשב יש את אותה הבעיה.. נמאס כבר.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי השבוע את המקלדת הנ"ל, אחלה מקלדת. באמת. אבל... אין לי כנראה הרבה מזל.. כי התוכנה של מייקרוסופט שבעזרתה בעצם מגדירים את כל המקשים שיש בה (IntelliType Pro)... - מה שבאמת מאפשר לנצל את המקלדת... - פשוט מסרבת להתקין את עצמה... וניסיתי להוריד מהאינטרנט כמה גרסאות שונות ויותר ישנות שלה. כלום. ההתקנה פשוט לא מתקדמת הלאה. אחרי שאני מריץ את ההתקנה - היא עושה לעצמה exctract לספריה Microsoft IntelliType Pro ב-program files, נפתחים לשם כל הקבצים הזמניים לצורך ההתקנה... ובסוף הextract - מריצה את setup.exe שנמצא באותה ספריה. ובנקודה הזאת אני פשוט מקבל הודעת שגיאה: "setup.exe could not be started"... ולא יכול להמשיך הלאה. ולא, הקבצים לא דפוקים, והורדתי אותם *ים* פעמים מחדש. ואין …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לרגל קניית המחשב החדש רציתי לבדוק כמה אני מקבל ב3Dmark06. לאחר שהורדתי את התוכנה כמה פעמים ממקורות שונים, התקנתי אותה והזנתי את הסיריאל בשדה המבוקש בהתקנה נוצר מצב שכאשר אני מפעיל את התוכנה היא נתקעת (לאחר שמציגה את סמל החברה והוראה לחכות עד דקה). חיכיתי חצי שעה בכל אחד מהמקרים ושום חלון לא נפתח לי. :'( :'( :'( המפרט שלי: 4850 P5E Q9300 500GB 4GB 800MHZ CL4 525W ENERMAX XP 32BIT תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר כמה ימים אני מנסה להתחבר לMSN שלי וזה רושם לי : 81000314 error מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש במסנג'ר 7.5.0324 לאחרונה יש בו בעיה מוזרה: במהלך שיחה, כשאני שולח הודעה למישהו, ההודעה בעצם לא נשלחת, ומוצגת ההודעה הבאה: The following message could not be delivered to all recipients: <תוכן ההודעה שניסיתי לשלוח> הבעיה הזאת קרתה לי גם במחשב שעבר (מחשב פנטיום 2 ישן) ובמחשב הנוכחי, זה לא קרהה, עד היום. מישהו יודע מה יכול לגרום לזה? איך אפשר למנוע את זה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני זקוק תוכנת קיבוץ לויסטה 64 וינראר פשוט עובד על 32 אז האם יש תוכנה כל שהיא שעובדת עם 64?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני יוצר משחק תלת מימדי. כדי ליצור את המפה אני קורא קובץ BMP כאשר מיקום הפיקסל קובע את נקודת הציון רמת הצבע האדום קובעת גובה רמת הירוק קובעת את סוג המרקם ורמת הכחול את סוג הבניין שנצא באותה נקודה. השאלה היא איך אני יכול להכין את שלושת השכבות בנפרד ואז לשלב אותן ל BMP אחד. חשבתי על photoshop. אז איך אני עושה שאם בנקודה מסויימת הצבע: בשכבה אחת (100,0,0) בשכבה השניה (0,110,0) בשלישית (0,0,50) יצא לי בתמונה הסופית (100,110,50)
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכותרת אומרת כבר הכל אני חייב איזה תוכנה או כל הסבר איך להפטר מהספייוור . תודה!
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי! יש לאשתי אתר פרטי (עיצוב תכשיטים), שאני רוצה להכניס בו קצת "חיים", בעיקר בעמוד הראשי: http://www.ofri-jewelry.com/index.htm כמו ששמתם לב העמוד הראשי די "מת" מבחינת עיצוב... לא סגור מה אני רוצה לשנות/להוסיף בדיוק, כנראה תמונה שלה כשהיא עובדת בסטודיו או משהו בסגנון. אם יש רעיונות יצירתיים אני פתוח לאפשרויות. יש לי את קובץ ה-PSD המקורי. מוכן גם לשלם תשלום סמלי בהתאם. מישהו פנוי למשימונת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מצלם עם הכפתור הרגיל של ווינדוס על המקלדת, ברגע שאני מדביק על צייר זה מראה לי את התמונה שיש נכון לעכשיו בסירטון. (לדוגמא הרצתי אותו קדימה, התמונה שצילמתי ממקודם אוטומטית משתנה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הכוונה היא לקבצי ה-COOCKIE וכו'. אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה בשבילי, במקום שאני אעשה את זה ידנית דרך הדפדפן. ובבקשה תמליצו על תוכנה חינמית טובה, ולא סתם משהו שחיפשתם אותו בגוגל...
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כיצד אפשר לקצר את זמן החישוב בלולאה הבאה: row=size(p,1); % the size is 32,000 rows! for k=1:row m=p(k,; x=0:(length(m)-1); f=fittype('a+b*exp(c*x)','independent','x'); [cfun,gof,output]=fit(x',m',f,'startpoint',[1 2-1]); C(k)=cfun.c; end זמן החישוב עומד על חצי שעה! האם יש אלגוריתם קצר יותר? איך אפשר לנצל את כל הליבותבמהלך החישוב? האם אפשר לחלק את העומס על כל הליבות? ברשותי שרת IBM x3550 עם 8 ליבות OS Unix Red Hat
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להגביל מהירות שימוש בפס בתוכנות מסוימות כמו NET LIMITER , רק יותר טובה , חינמית עדיף יותר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^ THX [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שזה הפורום הנכון... רציתי לדעת אם אני עובד על VMWARE האם זה פוגע ב-HD ? האם מומלץ להשתמש ב-HD נפרד רק לצורך העבודה עם מכונות וירטואליות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P4S533-MX שמשלב בתוכו כרטיס קול, בדיסק שקיבלתי איתו יש את הדריבר שאני צריך (SoundMax) ניסיתי להוריד SoundMax אבל מתקבלת לי הודעת השגיאה הבאה: כמובן שניסיתי להדליק את המחשב מחדש ולהתקין שוב.. אז כנראה הדריבר הזה לא מתאים.. אז מה אני עושה? מצאתי הדף הזה: http://www.dealtime.com/xFS?KW=P4S533MX&FN=Motherboards&FD=1717&x=8&y=14 יש שם את כל המידע על הלוח אם שלי כולל ה Audio Drive ! תודה לעוזרים.. אם מישהו ימצא לי את הדריבר של הלוח אם ולא רק של הכרטיס קול, זה יהיה ענק! ככה אני אצרוב את זה כבר יעשה לי חדש.. תודה..
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז ככה,כשאני פותח את האיסיקיו הוא מבקש ממני סיסמא (בנתיים הכל כרגיל) אני מקיש את הסיסמא וזה אומר לי שהיא לא נכונה,רשמתי שוב וזה אמר לי שזה לא נכון,נכנסתי דרך http://go.icq.com הקשתי את הסיסמא וזה עובד נ.ב הרצתי את הקובץ DBconvert.exe פעמיים וזה לא פתר ועוד שאלה אפשר לגבות את ההיסטורי?אם כן אז איך ???
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מישהו יודע איך להתגבר על זה? נגיד, כשאני משחק במשחק כלשהו, ולוחץ קצת זמן על מקש מסוים במקלדת, המחשב מתחיל לצפצף, וחוצמזה (למשל בפיפ"א) לא נותן לי לזוז באלכסון! מה עושים...? תודה!
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-