תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
איך אני משנה שאני פותח TAB חדש ב FF נפתח לי עמוד מאתר הזוי, איך אני משנה את זה ?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בתוכנה יש אפשרות לעשות גיבוי של System state שאלתי: מה זה בדיוק? ומה ההבדל בין זה לבין שחזור המערכת של windows xp home edition אשמח אם תפנו אותי למשמח שמפרט את ההבדלים (ניסיתי לחפש ולא מצאתי ??? ???) תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הכוונה היא לקבצי ה-COOCKIE וכו'. אני מחפש תוכנה חינמית שתעשה את זה בשבילי, במקום שאני אעשה את זה ידנית דרך הדפדפן. ובבקשה תמליצו על תוכנה חינמית טובה, ולא סתם משהו שחיפשתם אותו בגוגל...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום איפה אני יכולץ למצוא אץ הרובץ של אנשי רשר ב-OUTLOO EXPRESS של WINXP PRO? תןדה
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היה לי דיסק קשיח אחד אותו הוא קורא הכל טוב ויפה לאחרונה הוספתי עוד דיסק והוא לא מצליח לתמוך בו, הוא מראה נתונים של הדיסק הראשו בטאב של הדיסק השנין ולא מראה את הטמפרטורה..מה אפשר לעשות? אני מצרף תמונות: הדיסק הראשון: http://img403.imageshack.us/img403/8929/18638135hd8.gif הדיסק השני: http://img509.imageshack.us/img509/7500/72654257pi0.gif
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
התקנתי את ויסטה 32 בדיסק חדש לאחר פירמוט ואח"כ חיברתי את הדיסקים הישנים עם WINXP. איך אני שולף מהווינדוס הישן את "אנשי הקשר" (כלומר כתובות מייל) ואולי גם את הדואר עצמו, בלי לנתק שוב את הדיסק ולעלות את הXP? בתודה,
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתם יכולים להמליץ לי על פיירוול חינמי? פשוט לא נראה לי שזה שבא עם הווינדוס מספק את ההגנה הטובה ביותר... חשוב מאוד שהוא יהיה ידידותי למשתמש, עם ממשק פשוט, וכמובן שיהיה יעיל, ו.....חינמי. בתודה, שאולי.
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
בדרך מוזרה כולשהי שהעתקתי ספריית מוזיקה מהארד דיסק אחד לאחר כל השירים הסתדרו בתיקיות עפ"י שם אומן. אני מחפש תוכנה שתחלץ את הקבצים שיש באלפי התיקיות לתיקיה אחת. תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שעושה בדיוק מה שNETLIMITER עושה אבל דומה לה כי אני רוצה לשנות... לנסות...
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי, עכשיו פתרתי למישהו את הבעיה לפי האתר של מיקרוסופט. מסתבר שכל מה שצריך לעשות זה לרשום DLL דרך start>run. הפקודה regsvr32 wmnetmgr.dll. למקרה שתצטרכו מתישהו
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להמרת קבצי powerpoint עם פסקול לקבצים שניתן להציגם ב- dvd . ניסיתי את E.M. ppt converter והצלחתי להמיר את הקובץ אך ללא הפסקול בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
תוכנה שנועל את האפשרות למחוק או להעביר קבצים לדיסק און קי אבל שהפשר להיכנס לקבצים שבו לwin 7 אבל שהנעילה תעבוד בכל מערכת הפעלה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי אני רוצה להעביר את האאוטלוק אקספרס שלי מהמחשב הישן למחשב החדש עם כל מה שנמצא שם כיצד אני עושה זאת בהנחה שהדיסק הישן מחובר למחשב החדש לצורך ההעברה תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
היי חברים. מישהו מכיר את התוכנה הנ''ל?זאת תוכנה נגיד הורדתי סרט,מישחק היא אמורה לחלץ את הקבצים בצורה אוטומטית למקום בו הוגדר לה. אני יודע עליה טיפה ואשמח להסבר ממי שמכיר אותה או לחילופין תוכנה אחרת שעושה את העבודה. מיכוון שנגיד אני מוריד סרט 20 גיגה בררים אין לי כוח וזמן תמיד לחלץ ולחכות 20 דקות +- אני מעדיף שזה יעשה אוטומטי ויחסוך לי הרבה זמן לי ולאחרים כמובן. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה מטרידה: Nero 8 / 9, פשוט החליטה להתעלם מקיומו של הצורב שלי. הצורב עדיין מזוהה ע"י ווינדוס וכל תוכנות הצריבה האחרות, אבל נרו פשוט מתכחשת אליו. החשד העיקרי שלי הוא שזה קשור איכשהו ל- Nero BurnRight, אבל כל הנסיונות שלי לתת לעצמי גישה בתור האדמין של המערכת (עד כמה שזה נשמע אירוני...) עלו בתוהו... מישהו יכול לשפוך אור על הנושא?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לאיחוי הדיסק , יש הצעות? תודה לעוזרים !
-
- 6 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה ליצור IMAGE לכונן הSYSTEM של ה-VISTA BUSINESS 64BIT שלי. אינני רוצה ליצור את הגיבוי דרך מערכת ההפעלה שמותקנת עליה תוכנת גיבוי - אלה באמצעות BOOT CD שמעלה אפשרות ליצור IMAGE בצורה נוחה. צריך תוכנה טובה - לא מחייב חינמית או משהו.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמעו אני צריך מעצבים שיודעים לעצב לוגו ועיצוב אתר מי שיודע לעשות את זה ויש לו ידע בפוטושופ או מה שהוא רוצה שישאיר לי הודעה בפרטי. תודה. מי שלא מכיר האתר הוא על המישחק החדש - age of empires 3
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום, יש לי במייל כל מיני הודעות שאני רוצה לשמור על ההארד דיסק אבל אין לי כוח לפתוח כל אחת ולעשות save אז מישהו מכיר איזה תוכנה (כמו למשל זאתי ששומרת אתר שלם) שיכולה לשמור לי את כל המיילים בבת אחת?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי את כרטיס הקול שלי המבוסס לוח אם לכרטי ס Creative SB-Xfi לאחרונה ניסיתי להריץ 2 משחקים יחסית כבדים על המחשב שלי: דמו של crysis ופרו אבולושיין 2008 ישר שהפעלתי את המשחקים הסאונד התחיל לגמגם כל איזה 15 שניות.אבל חוץ מהסאונד המשחק רץ בסדר.הורדתי את הגדרות הסאונד במשחק למינימום ועדיין הוא מגמגם. רציתי לדעת אם הבעיה בכרטיס עצמו,בתוכנה מסויימת או אולי בזה שהמשחקים האלו כבדים למחשב שלי? המפרט שלי הוא: AMD Athllon 64x2 dual 3800+ 2.01 Ghz 1GB זיכרון Radeon x1900gt Creative SB-XFi אני אודה לכם מאד אם תוכלו לעזור
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום רב, אני לוכד וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית של סוני למחשב בחיבור USB דרך MOVIE MAKER 2 והסרטון יוצא לי הפוך כל הזמן. יש למישהו מושג איך אני מסדר את זה? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
Generic Host Process for Win32 Services נתקל בבעיה ועליו להיסגר. אנו מתנצלים על אי-הנוחות. מהי השגיאה ובאיזה הקשר?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיכולה אולי טיפה להיות מביכה... איך אני משנה את הסיומת של קבצים??
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
-
היי עם אזו תוכנת ריפ טובה כדאי לעבוד? ואחרי זה = עם איזו תוכנה אפשר ליצרוב את זה בהתאמה לDVD קונבנציונאלי (4.7G ) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-